Bnm sutum azaldiDiyet yapan arkadaslar vardı nasıl gidiyor sonuç almaya basladınız mı
Aynı benimkide genelde mama yerken yaparr.canım benim oğlumda mama yerken hep ıkınıyor..
bu sorunmu acaba hiç öyle düşünmemiştim..
ama genelde kakasını mama yerken yapıyor
Senden umutluydum ya sağlık olsun bebislerle zor bende ondan korkuyorum suan basladım bakalım insallah devamı gelir.hehee ben yapıyodum ama diyet miyet kalmadı
ilk bi haftada 3kilo verdim ama sıkı bi diyetti bıraktım sonra bana göre değil yaa
sen ye zaten canım emziriyorsun sonra verirsin kiloyu önemli olan sütün.emziriyorsun ne mutlu sana çoğalır insallah.Bnm sutum azaldi
Nebulursam yiyorum
Canim o baska bir seye alerjidir asiya fln.. Benim eltimin kizinin varmis asi oldugunda hep hastanede sabahliyorlarmis onceki asilarda bir sey olmadiysa olmaz korkma biz olduk 6.ay asisini..Süt Ürünleri ve yumurta yemiyorum alerjisi var bencede randevu aldim başkent hastanesine goturucem.
Bir yerde okudum ama tam hatırlamıyorum alerjisi olan çocuk aşı olmamalı veya onun aşısı farklı olur gibi birseydi . 6 ay aşısı yaklaşıyor 25 inde korkuyorum reaksiyon olur mu diye cumartesi acilde sabahladik ishal nedeniyle diyet yapmama ragmen 10 gündür ayni kakasi üstüne bir de aşı ters etki yapar mı bilemedim
canim ben kenton pirinc unu aldim bebekler icin vitaminli bebeklere ozel diyordu ama kullanmadim hala onun yerine gece yatmadan hippin pirinc unlu tahilli kasik mamasini veriyorum..Kenton pirinc ununa baktim
Princ unu ve vitamin diyo icindekilerde
bende kendimden umutluydum sma işte..işe başlayınca artık..evde olmuyo..ne bulursan yemek istiyonSenden umutluydum ya sağlık olsun bebislerle zor bende ondan korkuyorum suan basladım bakalım insallah devamı gelir.
Peki cnm icine baska bisi katiomisunCanim o baska bir seye alerjidir asiya fln.. Benim eltimin kizinin varmis asi oldugunda hep hastanede sabahliyorlarmis onceki asilarda bir sey olmadiysa olmaz korkma biz olduk 6.ay asisini..
canim ben kenton pirinc unu aldim bebekler icin vitaminli bebeklere ozel diyordu ama kullanmadim hala onun yerine gece yatmadan hippin pirinc unlu tahilli kasik mamasini veriyorum..
Bnmki ciglik atiyorKızlar bebeklerinizin dil gelişimi nasıl? Heceler çıkmaya başladımı bab fln demeler? Bnm ki çığlık atıyo aralarda uzun uzun,biara gu diyodu şimdi konuşmya niyeti yok
Cok iyi vermissin devam et yabende kendimden umutluydum sma işte..işe başlayınca artık..evde olmuyo..ne bulursan yemek istiyon
yaptığın özel bi diyet varmı yoksa dikkatmi ediyon
Aaaptamil de şeker olduğunu bilmiyordum doktor kaşık maması diyince boşluğuma geldi demekki bakmamışım içeriğinePeki cnm icine baska bisi katiomisun
Aptamil bebelac pirincunlu sutlumamasinabaktim sekervar
Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
Canım bende baktım hepsinde şeker yada katkı maddeleri var ben kendim normal unla yapıyotum Muhallebi içine ek katkılar koyuyorum kızımda sevdi yiyoPeki cnm icine baska bisi katiomisun
Aptamil bebelac pirincunlu sutlumamasinabaktim sekervar
Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?