2014 Kasım Anneleri

Komili sizma zeytinyagialicam
Corbasina koycam
Havuc vitamini yagla aciga cikiomus

canım benim oğlumda mama yerken hep ıkınıyor..
bu sorunmu acaba hiç öyle düşünmemiştim..
ama genelde kakasını mama yerken yapıyor
Aynı benimkide genelde mama yerken yaparr.
Ama normaldede mama yerken ikinirdi ve gazli kolik bi bebekti ilk aylar baya sıkıntiliydii.mamayi degistirdi doktor aptamil kullaniyordum.aptamil ha alerjik bunyeler icin olan mamaya gectik ve relamax damla her mamadan önce kullaninca rahatladi.simsi damlayi artik birakiyoruz

hehee ben yapıyodum ama diyet miyet kalmadı
ilk bi haftada 3kilo verdim ama sıkı bi diyetti bıraktım sonra bana göre değil yaa
Senden umutluydum ya sağlık olsun bebislerle zor bende ondan korkuyorum suan basladım bakalım insallah devamı gelir.

Canim o baska bir seye alerjidir asiya fln.. Benim eltimin kizinin varmis asi oldugunda hep hastanede sabahliyorlarmis onceki asilarda bir sey olmadiysa olmaz korkma biz olduk 6.ay asisini..
Kenton pirinc ununa baktim
Princ unu ve vitamin diyo icindekilerde
canim ben kenton pirinc unu aldim bebekler icin vitaminli bebeklere ozel diyordu ama kullanmadim hala onun yerine gece yatmadan hippin pirinc unlu tahilli kasik mamasini veriyorum..

Istanbulda aylardir cocuk gastroentoroloji den randevu almaya calisiyorum.. Ozeller ates pahasi.. Sonunda bir docentten randevu bulduk bir suru yol gittik geldik niye?? Sadece bebegimin kilo ve boyunu ogrenmeye.. Diyetine devam edeceksin diyor yok ben sut urunleri yicem dersen de sen yemeye basla emzirmeyi kes bebege mama yazalim diyor.. Allahim ya bir de oyle rahat soyluyor ki..
E ne zaman gecer tahlil fln baksaydiniz diyorum bir ay sonra kontrole gel diyor diyorum ben uc aydir diyetteyim zaten bir ay sonra ne yapacaksaniz simdi yapin bakin diyorum e bir ay sonra da kilo boy olcucez diyor.. Gel de sinirlenme.. E ben niye o kadar yol gideyim o zaman....

Arkadaşlar burada gayet güzel bir ortam var, daa öncede yazmıştım buraya yazmaya başlamadan önce sürekli takip etmeye çalışıyordum peki neden yazamıyordum. Hamileliğim el bileklerime vurmuştu ve iki ekiminde başparmaklarını oynatamıyordum çok zor bi süreçti, doğumum normal doğumdu ve çok zordu. Doğumda verdikleri bi ilaç yan etki gösterdi bebeğimi kaybediyordum neredeyse. Bir gün yoğun bakımda kaldı. Ellerimden dolayı 2 ay bebeğimin altını bile değiştiremedim, banyo yaptıramadım. Ama bu süreçte benimle beraber yürüyen insanlar olarak gördüm buradakileri. O yüzden bir iki kişi yüzünden canınızı sıkmayın. Burada günlük sorunlarımızı paylaşıp aslında bir sürü cevap alıyoruz. Tanımadığımız insanlara yardım da etmiş oluyoruz. Kendinizi olumlu motive edin, bir insan yetiştiriyoruz. Onun gülümsemesi, kokusu gelsin aklınıza Canınız sıkıldığında:) sevgiler

Senden umutluydum ya sağlık olsun bebislerle zor bende ondan korkuyorum suan basladım bakalım insallah devamı gelir.
bende kendimden umutluydum sma işte..işe başlayınca artık..evde olmuyo..ne bulursan yemek istiyon
yaptığın özel bi diyet varmı yoksa dikkatmi ediyon

Peki cnm icine baska bisi katiomisun
Aptamil bebelac pirincunlu sutlumamasinabaktim sekervar
Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam

Kızlar bebeklerinizin dil gelişimi nasıl? Heceler çıkmaya başladımı bab fln demeler? Bnm ki çığlık atıyo aralarda uzun uzun,biara gu diyodu şimdi konuşmya niyeti yok

Kızlar bebeklerinizin dil gelişimi nasıl? Heceler çıkmaya başladımı bab fln demeler? Bnm ki çığlık atıyo aralarda uzun uzun,biara gu diyodu şimdi konuşmya niyeti yok
Bnmki ciglik atiyor
Bilincsiz annnneeee diyor
Bide dIş dış dio

Evet o bilinçsizce de olsa anne demesi beni benden alıyo:) ağlarken diyo sdce. İçi gidiyo insanın.dış da iyiymiş:) dede ye döner o yakında:)

Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
Aaaptamil de şeker olduğunu bilmiyordum doktor kaşık maması diyince boşluğuma geldi demekki bakmamışım içeriğine

Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
Canım bende baktım hepsinde şeker yada katkı maddeleri var ben kendim normal unla yapıyotum Muhallebi içine ek katkılar koyuyorum kızımda sevdi yiyo

arkadaşlar oğlum 5.5 aylık henüz dönmüyor ve önüne nesne koyuyorum uzanmıyor?endişeleniyorumm sizinkiler nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…