Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
Peki cnm icine baska bisi katiomisun
Aptamil bebelac pirincunlu sutlumamasinabaktim sekervar
Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
bendeki bundan canim.. su ile hazirlayip elma ya da armut puresiyle tatlandiriyorum kabiz olmasin diye de cok az z.yagi.. Arkasinda tarif var canim ama o 100 ml su diyor ben cok ustune emziriyorum diye yarisini yapiyorum..Bunasil acabaEki Görüntüle 1523854
Canim eline oyuncak verince tutuyor mu peki.. Yani endiselenmeni istemem her bebegin gelisimi ffarkli ama doktora gidince bir soyle istersen o rahatlatir seni..arkadaşlar oğlum 5.5 aylık henüz dönmüyor ve önüne nesne koyuyorum uzanmıyor?endişeleniyorumm sizinkiler nasıl ?
eline oyuncak çıngırak verince tutuyor.etrafına koyunca uzanmıyor.bende yere pike serip yatırıyorum hafif yana dönüyor.takibi göz teması süper gülücükler sesli gülmeler var sesler de çıkarıyor sanırım tembel birazcık arkadaşımın bebeğiyle 1 hafta araları var.onunki yuvarlanıyor tutuyor kıyaslamamak gerek biliyorum ama eşimle endişelendikkCanim eline oyuncak verince tutuyor mu peki.. Yani endiselenmeni istemem her bebegin gelisimi ffarkli ama doktora gidince bir soyle istersen o rahatlatir seni..
Kizim 6.5aylik dönuyor oyuncaklara esyalara fln uzanmaya calisiyor kumanda ve cep telefonlari favorisi.. Ama biraz dönme konusunda tembel sirt ustu koyarim durur hep oyle dikkatini cekecek bir seyler koyarim uzagina ancak oyle döner.. Sen de bebegini gun icinde boyle yonlendir at yere bir yorgan etrafina da oyuncaklarini koy hareket etsin kuzucuk..
Benim kizim gii diyor puuu yapip tukuruyor immmmm diyor ciglikta var evet ozellikle ben yemek yaparken ciglik atiyorKızlar bebeklerinizin dil gelişimi nasıl? Heceler çıkmaya başladımı bab fln demeler? Bnm ki çığlık atıyo aralarda uzun uzun,biara gu diyodu şimdi konuşmya niyeti yok
Ben basta seker ve ekmeği kesiyorum ve aç kalıyorum canım baska türlü yapamıyorum öyle az yeyim aksam yemeyim olayı olmuyor bende hamilelikten önce 6 ayda 13 kilo vermistim o zaman lahana çorbası da içiyordum ayda bir...10 gün diyet yapıp 2 gün ara vererek devam etmeyi düsünüyorum.Sen dukan diyeti yapıyordun sanırım onla zayıflayan kisiler oldu çevremde hatta kitabını almıslardıKan sekerimi dengelemek içinde birsey kullanıcam etkisi olur umarım.Bebekle zor Allah yardımcımız olsun.bende kendimden umutluydum sma işte..işe başlayınca artık..evde olmuyo..ne bulursan yemek istiyon
yaptığın özel bi diyet varmı yoksa dikkatmi ediyon
baba diyoruz biz anneler günün de bari anne desin diye bekledim ama nerdee birde öyle bir seri diyorki saydırıyor bababababa...Kızlar bebeklerinizin dil gelişimi nasıl? Heceler çıkmaya başladımı bab fln demeler? Bnm ki çığlık atıyo aralarda uzun uzun,biara gu diyodu şimdi konuşmya niyeti yok
Benımkı mem-mem diyo bab dıyo aglarken annee der gıbı aglıyo yada ben cok istedgm için oyle anlıyorum. Ama cıglık tarken falan baya kelıme çıkıyo agzından.Evet o bilinçsizce de olsa anne demesi beni benden alıyo:) ağlarken diyo sdce. İçi gidiyo insanın.dış da iyiymiş:) dede ye döner o yakında:)
Hahaha biride bendimm ama nerdee bu koca bende oldukça zor habire piknik peşinde öyle oluncada olmuyor işte artk yazdan umudumu kestim de bari eylülde yapabilsemDiyet yapan arkadaslar vardı nasıl gidiyor sonuç almaya basladınız mı
Canım ben 1 aydır çorap giydirmiyorum yazık ya ben hayatta öorapla yatamam oda bizim gibi yani empati yapmak lazımAynı benim oğlan işte. Corapsiz yatırayim rahatlasin istiyorum ama sürekli üstünü acıyor battaniyeyi tekmelio diye çorapla yatiriyorum. :)
Ne güzel yaaa benimki çok tembel karşısında sürekli tekrarlıyorum ama sadece gülüyobaba diyoruz biz anneler günün de bari anne desin diye bekledim ama nerdee birde öyle bir seri diyorki saydırıyor bababababa...
Valla bende yatamam.. ama üstünü açtığı sürece o çorap giyilecekHahaha biride bendimm ama nerdee bu koca bende oldukça zor habire piknik peşinde öyle oluncada olmuyor işte artk yazdan umudumu kestim de bari eylülde yapabilsem
Canım ben 1 aydır çorap giydirmiyorum yazık ya ben hayatta öorapla yatamam oda bizim gibi yani empati yapmak lazım
Canim ben henuz 1 defa oldum ama çok çok azdı. Daha düzene girmedigi içindir büyük ihtimal ile. Yada eskisinden daha uzun sürüyorsa adet döngüsü ondan da olabilir.Kızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
Cnm belki disi cikacak istahsizlik yapti ? Ya da çok sıcaksa ondanda olabilir.Kızlar sınırımden aglıyorm ya kızım 4 5 saattr emmıyo. Ikı saattır kucagmda yapmadgm kalmadı yok emmıyoya. Nıye boyle oldu anlamıyorum.
Kız sen birde izmirdesin yazık bebişeValla bende yatamam.. ama üstünü açtığı sürece o çorap giyileceken azindan tam sicaklar gelene kadar
Bilmiyorumki canım yaa olabilir gece çok fena yatakçarşaf kalmıyo dün başladıadetimgece yiğit e uyandım bi baktımher yerim ıslak yatakta öyle eşimde noldu diyo altıma işedim dedimCanim ben henuz 1 defa oldum ama çok çok azdı. Daha düzene girmedigi içindir büyük ihtimal ile. Yada eskisinden daha uzun sürüyorsa adet döngüsü ondan da olabilir.
Benimde öyle ben hiç bilmem çamaşırımın kirlendiğini ama şimdi öyle oluyorki günde kaç tane ped değiştiriyorum hatta bir keresinde annemlerdeydim baktım olmadı Kızımın bezini koydum düşün artık ama şimdi düzelmeye başladı bu ay biraz daha iyiKızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
Peki cnm icine baska bisi katiomisun
Aptamil bebelac pirincunlu sutlumamasinabaktim sekervar
Arimama dada var
Napcaz ben anlamadim
Hippmarkette gormedim
Netten mi alsam
Kız sen birde izmirdesin yazık bebişebiz ankaraday halaokadar sıcak değil ama giydrmyrm artk
Bilmiyorumki canım yaa olabilir gece çok fena yatakçarşaf kalmıyo dün başladıadetimgece yiğit e uyandım bi baktımher yerim ıslak yatakta öyle eşimde noldu diyo altıma işedim dedimfilm koptu bizde gece gece hahaha
Benimde öyle ben hiç bilmem çamaşırımın kirlendiğini ama şimdi öyle oluyorki günde kaç tane ped değiştiriyorum hatta bir keresinde annemlerdeydim baktım olmadı Kızımın bezini koydum düşün artık ama şimdi düzelmeye başladı bu ay biraz daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?