2014 Kasım Anneleri

Ne güzel yaaa benimki çok tembel karşısında sürekli tekrarlıyorum ama sadece gülüyo
Aramızda 1 ay var nerdeyse biz de daha yeni söylemeye basladık 1 hafta falan oluyor.Yakındır sizindeEsine de diyet yaptır ben birlikte yapalım dedim abul etti bu ilk günümüz aksam bozarsak hiç sasırmayın

endıselenme her bebek farklıdır
bak benımkı ılk chıcconun jımnastık yapmasını ıcın bıseyı var onun ıcınde kenarlarından tutarak donmeye basladı
sonra kendı donmeyı ogrendı
yardımcı olmak lazım

Canım bende baktım hepsinde şeker yada katkı maddeleri var ben kendim normal unla yapıyotum Muhallebi içine ek katkılar koyuyorum kızımda sevdi yiyo
senın dedıgın bana cok mantıklı gelıyor ama yıne kafam karısıyor
hanı bunlar bebekler ıcın ozel vıtamınlerle zengınlestırılmıs ya
seker var dıye dıger seylerden mahrum mu bırakıyorum dıye dusunuyorm

valla ne desem bılemedım
ama bebeklerde doktor işi genelde oyle
cok bısı yapmıyorlar rahatlamak ıcın gıdıyoruz

senın bu kv cıldırtıyor zaten benı
Allah sana sabır versın

canımben dukandım resmen :) yapamıyorum belki işe başlayınca..sen iyi vermişsin
emzirmiyosan bi daha dene

senın bu kv cıldırtıyor zaten benı
Allah sana sabır versın

YA VALLA YA HERŞEYİ KENDİ KAFASINA GÖRE YAPIO KEÇİ SÜTÜ DEDİM Bİ MARKETTE VAR ORAYA GİDEMEDİK 2 GÜN OLDU ALMIŞ HEMEN İNEK SÜTÜ.CUMARTESİ HAVUÇ PATATES PÜRESİ YAPMIŞ GİTTİM ORAYA ÇOCUĞU ALMAYA HİÇ BİLGİ VERMİO KP SÖLÜO BANA BİLG, VERMEK ZORUNA GİDİO YANİ NASIL ÇÖZCEM BU OLAYI BİLMİORUM HE ZARARLI BİŞEY VERMEMİŞ İSTEDİĞİM GİBİ VERMİŞ BENDE ÖLE YAPICAKTIM HAVUÇ VE PATATES AMA TUZ NEDİR YANİ YADA BEN KEÇİ SÜTÜ DİOSAM İNEK SÜTÜ NİE ALIOSUN BIRAK YEMESİN Bİ KAÇ GÜN NOLURKİ YANİ BİDE KIYASLAMASI BENİ BİTİRİO SEN ÖLE Mİ YAPTIN BEN HEP İNEK SÜTÜ VERDİM VS.DİYE NAPIM CANIM KAVGA MI EDİM KAVGA DA EDİLMİO Kİ BAS BAĞIRIO HAKLIYMIŞ GİBİ

Kızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
aynen kan ağlıyom resmen regli döneminde
önceden böyle olmazdım

Sabahtan beri drdayizyaa kıZımda dizanteri cikti ama yok boyle aglama hic bir sekilde susmdimemlkete gittm gelsm pisman oldum mikrop kapti.biyerden

bunları aldım kızıma bide organik günlük süt yoğurt mayalıycam..bugün 6.ay doldu
ek gıdaya ağırlık vermenin vakti geldi

CANM MAMAYA BİŞEY DİYEMİCEM DE ŞU KAVANOZLAR NE KADAR GÜVENİLİR ONUN YERİNE KENDİN YAPSAN MESELA KAFANA GÖRE BİŞİLERİ KARIŞTIRARAK..

CANM MAMAYA BİŞEY DİYEMİCEM DE ŞU KAVANOZLAR NE KADAR GÜVENİLİR ONUN YERİNE KENDİN YAPSAN MESELA KAFANA GÖRE BİŞİLERİ KARIŞTIRARAK..
ayy yapıyom tabi bende ev yapımı tercih ederim ama yemiyo illa hazır olcak..bizim yaptıklarımızda azda olsa pütürlü oluyoya ondan heralde..daha yutma reflexleri tam değil..kavanozdakileri zor durumda yapamadığım zaman vermek için aldım zaten
evde yaptığımı denemeye devamm..öyle işte canmm

BEN DÜN HAVUÇ VE PATATES PÜRESİ YAPTIM BUHARDA SONRA KAYNAYAN SUYUNDAN KOYDUM EZDİKTEN SONRA İÇİNE GAYET GÜZEL YEDİ MAMA KIVAMINDA OLDU SENDE ÖLE DENE İSTERSEN CANM BUHARDA HAVUÇ VE PATATESİN SUYU AKIO YA İÇİNE VİTAMİNİ OLUO YANİ İÇİNDE İYİ OLUO.GERÇİ ONU EVDE YAP BUNU EVDE YAP HANGİ BİRİNİ YAPICAZ İSTER İSTEMEZ HAZIRA GİDİOZ YANİ BAK OKADAR SAKINDIM KV YEMİO DİE İÇİNE TUZ ATMIŞ ÇOK ATTIM DİO UĞRAŞMAK İSTEMİO BENCE YESİN DİE KOLAYINI BULUO BENDE İYİ YEDİ DİORUM AMA NAFİLE.

aşımızı oldukk..olduk diyorum çünkü bende tetenozum 3.dozunu yaptırdım..henüz gitmeyenler varsa ebeye hatırlatın yapıyolar..
o an için ağladı ama çok sürmedi..
umarım bu geceyi ateşsiz atlatırız..
biz kurtulduk..darısı olmayanlara

haklısın canımm..ne kadar sakınabilirizki
ama tuza karşıyım..en az bir yaşına kadar verilmemeli..hatta ben bir yaşından sonrada tattırmayı düşünmüyorum gidebildiği yere kadar yani..sonuçda iyotu diğer besinlerdende alıyo..
bu ek besin olayı beni geriyo
yani yaptıklarımı iştahla yese..bende daha hevesli hazırlıycam ama..böle böle alışırlar umarım tatlara

Senin düşüncende doğru nasıl iyileşmek için ilaç içiyoruz o hastalığı geçiriyor ama o ilaç başka bi organa zarar veriyor ben buna benzetiyorum muhakkakki bizim veremediğimiz vitamin vardır ama eksileride var işte naparsak yapalım bebişlerimizi onlardan uzak tutamayacağız

Anneler merhabaa nasılsınız görüşmeyeli. Son dönemde yoğun bir tempoya girdim. Okumak için girdim ancak son yazamadım.
Ben biraz dertliyim belki sizlerin başına da gelmiştir diye sormak istyorum. Bebeğim 20 kasım doğumlu ve iki aydır emme konusunda çok isteksiz. Geçen ay 300 gram almıştı. Bu ayda evdeki tartı 200 gram gösteriyor. Altan bir dişi gözüktü muhtemelen diş yüzünden böyle oluyor ama benim sütüm bir haftada anormal azaldı. Tek taraftan sabahları 150 ml çıkarken şimdi 30 ml çıkıyor. Sağdığım halde böyle bir azalma oldu. Ayrıca saçlarım inanılmaz dökülüyor, hızla kilo veriyorum ve kemiklerim ağrıyor sürekli yorgunum

Ek gıda tattırmaya başladım ama onları da kabul etmedi. Az önce patates verdim kustu
Golden goat vard evde ama 1 numara azcık versem mi acaba ne dersiniz? Beslenemiyor diye çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…