- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Aramızda 1 ay var nerdeyse biz de daha yeni söylemeye basladık 1 hafta falan oluyor.Yakındır sizindeNe güzel yaaa benimki çok tembel karşısında sürekli tekrarlıyorum ama sadece gülüyo
dönmesi için ona yardımcı oluyormusun?arkadaşlar oğlum 5.5 aylık henüz dönmüyor ve önüne nesne koyuyorum uzanmıyor?endişeleniyorumm sizinkiler nasıl ?
endıselenme her bebek farklıdıreline oyuncak çıngırak verince tutuyor.etrafına koyunca uzanmıyor.bende yere pike serip yatırıyorum hafif yana dönüyor.takibi göz teması süper gülücükler sesli gülmeler var sesler de çıkarıyor sanırım tembel birazcık arkadaşımın bebeğiyle 1 hafta araları var.onunki yuvarlanıyor tutuyor kıyaslamamak gerek biliyorum ama eşimle endişelendikk
senın dedıgın bana cok mantıklı gelıyor ama yıne kafam karısıyorCanım bende baktım hepsinde şeker yada katkı maddeleri var ben kendim normal unla yapıyotum Muhallebi içine ek katkılar koyuyorum kızımda sevdi yiyo
valla ne desem bılemedımIstanbulda aylardir cocuk gastroentoroloji den randevu almaya calisiyorum.. Ozeller ates pahasi.. Sonunda bir docentten randevu bulduk bir suru yol gittik geldik niye?? Sadece bebegimin kilo ve boyunu ogrenmeye.. Diyetine devam edeceksin diyor yok ben sut urunleri yicem dersen de sen yemeye basla emzirmeyi kes bebege mama yazalim diyor.. Allahim ya bir de oyle rahat soyluyor ki..
E ne zaman gecer tahlil fln baksaydiniz diyorum bir ay sonra kontrole gel diyor diyorum ben uc aydir diyetteyim zaten bir ay sonra ne yapacaksaniz simdi yapin bakin diyorum e bir ay sonra da kilo boy olcucez diyor.. Gel de sinirlenme.. E ben niye o kadar yol gideyim o zaman....
senın bu kv cıldırtıyor zaten benıCANIM HERŞEYDE VAR BİŞİLER NAPICAZ BİLMM BİZ DİKKAT ETTİKÇE KARŞIIZA ÇOK ŞEY ÇIKIO NAPSAKDA OLMUO VERİORUZ İSTER İSTEMEZ BAK KEÇİ SÜTÜ DİODUM YOĞURT İÇİN Bİ KAÇ GÜNDÜR KEÇİ SÜTÜ ALAMADIK KV YAPMIŞ BUGÜN İNEK SÜTÜNDEN NOLCAK DİO SEN KEÇİ SÜTÜ MÜ İÇTİN YADA YOĞURT YEDİN PÜRE YAPMIŞ YEMİODU DİO İÇİNE ÇOK AZ TUZ KATTIM DİO BİZ DİKKAT ETTİKÇE ÇIKIO YANİ.
canımben dukandım resmen :) yapamıyorum belki işe başlayınca..sen iyi vermişsinBen basta seker ve ekmeği kesiyorum ve aç kalıyorum canım baska türlü yapamıyorum öyle az yeyim aksam yemeyim olayı olmuyor bende hamilelikten önce 6 ayda 13 kilo vermistim o zaman lahana çorbası da içiyordum ayda bir...10 gün diyet yapıp 2 gün ara vererek devam etmeyi düsünüyorum.Sen dukan diyeti yapıyordun sanırım onla zayıflayan kisiler oldu çevremde hatta kitabını almıslardıKan sekerimi dengelemek içinde birsey kullanıcam etkisi olur umarım.Bebekle zor Allah yardımcımız olsun.
senın bu kv cıldırtıyor zaten benı
Allah sana sabır versın
aynen kan ağlıyom resmen regli dönemindeKızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
bunları aldım kızıma bide organik günlük süt yoğurt mayalıycam..bugün 6.ay doldu
ek gıdaya ağırlık vermenin vakti geldi
ayy yapıyom tabi bende ev yapımı tercih ederim ama yemiyo illa hazır olcak..bizim yaptıklarımızda azda olsa pütürlü oluyoya ondan heralde..daha yutma reflexleri tam değil..kavanozdakileri zor durumda yapamadığım zaman vermek için aldım zatenCANM MAMAYA BİŞEY DİYEMİCEM DE ŞU KAVANOZLAR NE KADAR GÜVENİLİR ONUN YERİNE KENDİN YAPSAN MESELA KAFANA GÖRE BİŞİLERİ KARIŞTIRARAK..
ayy yapıyom tabi bende ev yapımı tercih ederim ama yemiyo illa hazır olcak..bizim yaptıklarımızda azda olsa pütürlü oluyoya ondan heralde..daha yutma reflexleri tam değil..kavanozdakileri zor durumda yapamadığım zaman vermek için aldım zaten
evde yaptığımı denemeye devamm..öyle işte canmm
haklısın canımm..ne kadar sakınabilirizkiBEN DÜN HAVUÇ VE PATATES PÜRESİ YAPTIM BUHARDA SONRA KAYNAYAN SUYUNDAN KOYDUM EZDİKTEN SONRA İÇİNE GAYET GÜZEL YEDİ MAMA KIVAMINDA OLDU SENDE ÖLE DENE İSTERSEN CANM BUHARDA HAVUÇ VE PATATESİN SUYU AKIO YA İÇİNE VİTAMİNİ OLUO YANİ İÇİNDE İYİ OLUO.GERÇİ ONU EVDE YAP BUNU EVDE YAP HANGİ BİRİNİ YAPICAZ İSTER İSTEMEZ HAZIRA GİDİOZ YANİ BAK OKADAR SAKINDIM KV YEMİO DİE İÇİNE TUZ ATMIŞ ÇOK ATTIM DİO UĞRAŞMAK İSTEMİO BENCE YESİN DİE KOLAYINI BULUO BENDE İYİ YEDİ DİORUM AMA NAFİLE.
Senin düşüncende doğru nasıl iyileşmek için ilaç içiyoruz o hastalığı geçiriyor ama o ilaç başka bi organa zarar veriyor ben buna benzetiyorum muhakkakki bizim veremediğimiz vitamin vardır ama eksileride var işte naparsak yapalım bebişlerimizi onlardan uzak tutamayacağızsenın dedıgın bana cok mantıklı gelıyor ama yıne kafam karısıyor
hanı bunlar bebekler ıcın ozel vıtamınlerle zengınlestırılmıs ya
seker var dıye dıger seylerden mahrum mu bırakıyorum dıye dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?