- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Sabahtan beri drdayizyaa kıZımda dizanteri cikti ama yok boyle aglama hic bir sekilde susmdimemlkete gittm gelsm pisman oldum mikrop kapti.biyerden
Cok gecmis olsun canim yaa ben de yazin esimin memleketine gidecegim koydeler cook sicak kizim etkilenecek diye cok korkuyorum.. Biz büyük insan bile gidince alisamiyoruz..Sabahtan beri drdayizyaa kıZımda dizanteri cikti ama yok boyle aglama hic bir sekilde susmdimemlkete gittm gelsm pisman oldum mikrop kapti.biyerden
ama siz cok tatlisiniz.. Masallah size..Annen kurban olsun sana. Bebeğim, aşkım, hayatım, tatlım. Anneler gününün en güzel hediyesi...
Ay kilo aldığında mama ile yapılan muhallebi önermişti doktor ise yaradı bende golden goat kullanıyorumAnneler merhabaa nasılsınız görüşmeyeli. Son dönemde yoğun bir tempoya girdim. Okumak için girdim ancak son yazamadım.
Ben biraz dertliyim belki sizlerin başına da gelmiştir diye sormak istyorum. Bebeğim 20 kasım doğumlu ve iki aydır emme konusunda çok isteksiz. Geçen ay 300 gram almıştı. Bu ayda evdeki tartı 200 gram gösteriyor. Altan bir dişi gözüktü muhtemelen diş yüzünden böyle oluyor ama benim sütüm bir haftada anormal azaldı. Tek taraftan sabahları 150 ml çıkarken şimdi 30 ml çıkıyor. Sağdığım halde böyle bir azalma oldu. Ayrıca saçlarım inanılmaz dökülüyor, hızla kilo veriyorum ve kemiklerim ağrıyor sürekli yorgunum
Ek gıda tattırmaya başladım ama onları da kabul etmedi. Az önce patates verdim kustu
Golden goat vard evde ama 1 numara azcık versem mi acaba ne dersiniz? Beslenemiyor diye çok üzülüyorum.
merak etme canım birşey yoktur Allah in izniyle. Benimki 6 buçuk aylık. Dönmeye başlayalı çok olmadı. Fazla yere bırakmıyordum. Artik daha çok bırakıyorum ve dönmeye başladı. Her bebegin gelişimi farkli.eline oyuncak çıngırak verince tutuyor.etrafına koyunca uzanmıyor.bende yere pike serip yatırıyorum hafif yana dönüyor.takibi göz teması süper gülücükler sesli gülmeler var sesler de çıkarıyor sanırım tembel birazcık arkadaşımın bebeğiyle 1 hafta araları var.onunki yuvarlanıyor tutuyor kıyaslamamak gerek biliyorum ama eşimle endişelendikk
Çok teşekkürler canım. Seviyorum sizleriCok gecmis olsun canim yaa ben de yazin esimin memleketine gidecegim koydeler cook sicak kizim etkilenecek diye cok korkuyorum.. Biz büyük insan bile gidince alisamiyoruz..
ama siz cok tatlisiniz.. Masallah size..
Canım geçmiş olsun. Ne gibi belirtileri oldu, sadece çok ağladığı için mi götürdün?
hic susmadan aglasi hic boyle olmamisti nasil giydiğimi vlblmiyorum suan yorgunluktan uyuyor ya kakasina bakti mukus var mi dedi oluyo arada dedim ama dr gormustu onceden kakasini baska dr a gotrdm kakasini alip hemn bakti dedi amipli dizanteri olms hastaneye gtseniz gaz diyip yollayacaklardi sinsidir bu kaka tahlilinde bile kolay gorulmez dedi İnşallah atlatryaa ne kadar caresiz agliyo o agladi ben agladimmCok gecmis olsun canim yaa ben de yazin esimin memleketine gidecegim koydeler cook sicak kizim etkilenecek diye cok korkuyorum.. Biz büyük insan bile gidince alisamiyoruz..
ama siz cok tatlisiniz.. Masallah size..
Ay kilo aldığında mama ile yapılan muhallebi önermişti doktor ise yaradı bende golden goat kullanıyorum
Aynen benımkıde öyle canım.Kızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
merhaba benim kizimda bes aylik oldu hala donmuyor.hic niyetide yok gibi.ama yanindaki nesnelere uzaniyor tutuyor.bende cok endiseliyim.kendim halinin uzerinde yuvarliyorumki alissin.arkadaşlar oğlum 5.5 aylık henüz dönmüyor ve önüne nesne koyuyorum uzanmıyor?endişeleniyorumm sizinkiler nasıl ?
benimkiside yapıyo ya çok zor durumda kalıyorum benim göğsüm zaten yara öyle yapınca ağlamaya başlıyorumDun goguslerimi hep isirdi
Cnm cok yandi
İsirip cekip uZatio
Kasiyor galiba
evet kopar yaniiBenmkıde cok fena ısırıyo. Dişlerı cıkınca nasıl emzırıcez ben onu düşünüyorum. Sağar oyle verrm heralde tabi ozamana kadar emerse inş. Şimdi böyle acıtıyosa ozaman kopartr heralde
haklısın canım bende giremiyorum birkaçgündür girebiliyorum bebişlerden fırsat olmuyorara ara buradayım bennn...
giremiyorummkiii ev iş bebek..
brde telden girmek çok zor oluyor yahuu
Oyyy ne tatlıdır o sesleri çıkarırken,içim gidiyo walla benimde.şimdi böyle anne diyince naparız acabaBenim kizim gii diyor puuu yapip tukuruyor immmmm diyor ciglikta var evet ozellikle ben yemek yaparken ciglik atiyoruzatarak birde aglamaya ramak kala anne kelimesine cok yakin bir kelime soyluyor cok hosuma gidiyo bu arada simdiden tel sarar,gel babasi,tampsini tapsini tamama birde babasi gelsin dur dur gibi bilindik bebek tekerlemesi ve ona ozgu hareketlerinide yapmaya basladim 8.aya kadar taklit edecekmis bunlari onu bekliyorum
Oo Maşallah o kuzuya,babası mest oluyodr:)baba diyoruz biz anneler günün de bari anne desin diye bekledim ama nerdee birde öyle bir seri diyorki saydırıyor bababababa...
Ari mama benim ogluma yaramadi. Ne zaman yese agzinin kenarlari kabardi. Ben de pirinc ununa gectim. Yatmadan veriorm. Gunde 1 kez. 1 pakete 2 bardak su koyuorm. Pekmez de kattigim icin. bazen tam yiolar bazen artiriolar. Bazen devam sutuyle yapip tatlandiriorm. Elma rendeleyemiorm gece oldugu icin altlarini kirletirlr die. MUzla tatlandiramiorm kabiz olurlar die. simdilik boyle kolay gelsin.benimki de çok sık uyanmaya başladı @isyan123 o yazmıştı sağolsun arimama aldım gece olanı iki üç defa verdim sevdi bakalım ve daha az 3 kez falan uyandı
Aldım ama kullanmadim henüz nasıl veriyorsun canım bir paketi yapıyor musun?
Şimdi patates havuç bezelye ve çok az pirinç hasladim ezdim bakalım yiyecek mi
Istanbulda aylardir cocuk gastroentoroloji den randevu almaya calisiyorum.. Ozeller ates pahasi.. Sonunda bir docentten randevu bulduk bir suru yol gittik geldik niye?? Sadece bebegimin kilo ve boyunu ogrenmeye.. Diyetine devam edeceksin diyor yok ben sut urunleri yicem dersen de sen yemeye basla emzirmeyi kes bebege mama yazalim diyor.. Allahim ya bir de oyle rahat soyluyor ki..
E ne zaman gecer tahlil fln baksaydiniz diyorum bir ay sonra kontrole gel diyor diyorum ben uc aydir diyetteyim zaten bir ay sonra ne yapacaksaniz simdi yapin bakin diyorum e bir ay sonra da kilo boy olcucez diyor.. Gel de sinirlenme.. E ben niye o kadar yol gideyim o zaman....
gt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolarBende bugün gittim 2 dr birden muayene etti ayni tavsiyeleri dinleyip geldim bende. Bilmediğim hicbir sey söylemedi test de istemedi acilde yapmislar yeterli, 3 hafta diyet yapin gelin kontrol edelim dedi. Ben israr edince sizin yapacağınız istemle acildeki ayni olmaz gaita kan bakmayacak mısınız alerji testi yapacak miyiz dedim gerek yok ama siz istediğiniz için gaita bakalim dedi. Sonuç ben gene aç sütüm kesilmesin diye panik uykusuz gecelere devam
Geçmiş olsun cnm. 15 gün olmuş ben nerdeyse 2 gunde bir elinde kaka hastaneye gidiyorum sonuç mikrobik degil süt ürünleri alerjisi peki diyorum alerji bölümüne gideyim test yapalim gerek yok deyip gonderiyorlar. Devlet hastanesi degil ki zaten ne yapsak oduyoruz yap bari testi de ne yiyeceğim onu bileyim resmen açım. Sütüm azaldı moralim bozukgt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?