2014 Kasım Anneleri

Sabahtan beri drdayizyaa kıZımda dizanteri cikti ama yok boyle aglama hic bir sekilde susmdimemlkete gittm gelsm pisman oldum mikrop kapti.biyerden

Canım geçmiş olsun. Ne gibi belirtileri oldu, sadece çok ağladığı için mi götürdün?

Sabahtan beri drdayizyaa kıZımda dizanteri cikti ama yok boyle aglama hic bir sekilde susmdimemlkete gittm gelsm pisman oldum mikrop kapti.biyerden
Cok gecmis olsun canim yaa ben de yazin esimin memleketine gidecegim koydeler cook sicak kizim etkilenecek diye cok korkuyorum.. Biz büyük insan bile gidince alisamiyoruz..

Annen kurban olsun sana. Bebeğim, aşkım, hayatım, tatlım. Anneler gününün en güzel hediyesi...
ama siz cok tatlisiniz.. Masallah size..

Ay kilo aldığında mama ile yapılan muhallebi önermişti doktor ise yaradı bende golden goat kullanıyorum

merak etme canım birşey yoktur Allah in izniyle. Benimki 6 buçuk aylık. Dönmeye başlayalı çok olmadı. Fazla yere bırakmıyordum. Artik daha çok bırakıyorum ve dönmeye başladı. Her bebegin gelişimi farkli.

Cok gecmis olsun canim yaa ben de yazin esimin memleketine gidecegim koydeler cook sicak kizim etkilenecek diye cok korkuyorum.. Biz büyük insan bile gidince alisamiyoruz..

Çok teşekkürler canım. Seviyorum sizleri

Canım geçmiş olsun. Ne gibi belirtileri oldu, sadece çok ağladığı için mi götürdün?

hic susmadan aglasi hic boyle olmamisti nasil giydiğimi vlblmiyorum suan yorgunluktan uyuyor ya kakasina bakti mukus var mi dedi oluyo arada dedim ama dr gormustu onceden kakasini baska dr a gotrdm kakasini alip hemn bakti dedi amipli dizanteri olms hastaneye gtseniz gaz diyip yollayacaklardi sinsidir bu kaka tahlilinde bile kolay gorulmez dedi İnşallah atlatryaa ne kadar caresiz agliyo o agladi ben agladimmkilo almamiyordu ek gidaya gectk.birak tamamen dedi sadece emzrcrm zaten emmiyoda düzgün.s Allah yardimcimiz olsun

arkadaşlar oğlum 5.5 aylık henüz dönmüyor ve önüne nesne koyuyorum uzanmıyor?endişeleniyorumm sizinkiler nasıl ?
merhaba benim kizimda bes aylik oldu hala donmuyor.hic niyetide yok gibi.ama yanindaki nesnelere uzaniyor tutuyor.bende cok endiseliyim.kendim halinin uzerinde yuvarliyorumki alissin.

Oyyy ne tatlıdır o sesleri çıkarırken,içim gidiyo walla benimde.şimdi böyle anne diyince naparız acaba

Oğlum gazını çıkarırken bile kusuyor ya midesinde ne kalıyor çok merak ediyorum Bugün diş için Dr a gittik. Dencol jel sprey verdi. Kan ilacını mutlaka kullanın dedi. Ben de Kabızlık yaptı, çok zorlanıyor deyince, 2 tane ilaç verdi. Şaka gibi internetten bi baktım ilaçlara Bağırsak, sindirim sistemi düzenleyici Eşime aldırmadım ilaçları. Bir de günde 2-3 Çay kaşığı Zeytinyağı verin dedi. Kabızlık için verdiği ilaçlar: Duphalac şurup ve Debridat Süspansiyon. Ufacık bebeğe ilaç vermeye çok meraklı bir Dr umuz var malesef.

Ari mama benim ogluma yaramadi. Ne zaman yese agzinin kenarlari kabardi. Ben de pirinc ununa gectim. Yatmadan veriorm. Gunde 1 kez. 1 pakete 2 bardak su koyuorm. Pekmez de kattigim icin. bazen tam yiolar bazen artiriolar. Bazen devam sutuyle yapip tatlandiriorm. Elma rendeleyemiorm gece oldugu icin altlarini kirletirlr die. MUzla tatlandiramiorm kabiz olurlar die. simdilik boyle kolay gelsin.

Bende bugün gittim 2 dr birden muayene etti ayni tavsiyeleri dinleyip geldim bende. Bilmediğim hicbir sey söylemedi test de istemedi acilde yapmislar yeterli, 3 hafta diyet yapin gelin kontrol edelim dedi. Ben israr edince sizin yapacağınız istemle acildeki ayni olmaz gaita kan bakmayacak mısınız alerji testi yapacak miyiz dedim gerek yok ama siz istediğiniz için gaita bakalim dedi. Sonuç ben gene aç sütüm kesilmesin diye panik uykusuz gecelere devam

Antibiyotik ates yaparmi kizlar ya yeni verdim simdide atesi var

gt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolar

gt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolar
Geçmiş olsun cnm. 15 gün olmuş ben nerdeyse 2 gunde bir elinde kaka hastaneye gidiyorum sonuç mikrobik degil süt ürünleri alerjisi peki diyorum alerji bölümüne gideyim test yapalim gerek yok deyip gonderiyorlar. Devlet hastanesi degil ki zaten ne yapsak oduyoruz yap bari testi de ne yiyeceğim onu bileyim resmen açım. Sütüm azaldı moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…