2014 Kasım Anneleri

gt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolar
Geçmiş olsun cnm. 15 gün olmuş ben nerdeyse 2 gunde bir elinde kaka hastaneye gidiyorum sonuç mikrobik degil süt ürünleri alerjisi peki diyorum alerji bölümüne gideyim test yapalim gerek yok deyip gonderiyorlar. Devlet hastanesi degil ki zaten ne yapsak oduyoruz yap bari testi de ne yiyeceğim onu bileyim resmen açım. Sütüm azaldı moralim bozuk

Biz kullandık ikisini dd o ilaçların ciddi bi kaka problemimiz vardı. Ha ne oldu bence bi işe yaramadı... Erik püresi verdim, 48 saat içinde yaptı... Kestim ilaçları. Zeytinyağına devam... Çaresiz kalmıştım malesef verdim iki şurubu da.

Kizlar benim ikizler 6 Aylik oldy ve benim kanguru hevesim var. Daha onceden alamadim. Cunku oglum tombilik onu tasima sansim pek yok. Sadece kizimi tasiyip oglumu arabaya koymak da isime gelmedi. Sonuccc kanguruyla bebislerini gszdirenler bana cok hos gorunuo. Sizce artik gec mi. Oglum 10 kilo. Kizim 7.5 kilo bu arada?????????????

Bebegim 12 Kasım doğumlu. Saç dökülmesi 1 aydir bende de var. 9 aylik bebeği olan bi arkadasimin da olmuş simdi yeni saçları çıkıyor bi parmak kalinliginda bi tutam yeni sac gördüm başında. dokulme cok olacak yani. kilo kaybı yok cunku manyak gibi tatli yiyorum:))) canim cok istiyo muhtemelen kilo kaybini önlemeye calisiyo vücut. sivilcelendim. Tuylendim. Cildim kurudu. Tirnaklarim kırılıyori Sacim kepek oldu. Kırışıklık gördüm yüzümde. Vitamin takviyesi aliyorum buna ragmen depolar bosaliyor bi de hormonlar degisiyor. Bebekte de diş istahsizlik memeyi reddetme ya da daha cok meme isteme gibi seyler yapiyomus. kilo kaybi bile olabilirmiş. Hatta ishal de yapiyomus bazi bebeklerde. Bu da kilo kaybettirir bebege. Soğuk bez soguk dislik cignerse rahatlar belki biraz. Yogurdu genelde yiyomus dis cikaran bebekler. Gaz yapmazsa biraz soguk vermeyi deneyebilirsin. Patates falan degil de tatli seyleri belki sever. Metal kasik degdirme agzina hsssas oluyomus damaklari.Hem dis gozukmus cogu gitmis azi kalmis. Istahi yoksa da zorlama cani aciyodur yavrunun. Doktora danismadan da bence mama verme ayrıca ek besini normal bebek bile zor kabul ediyo bi de dis cikaran icin daha zor.

Evet canım Hatırlıyorum Alperen 10 gün sonra kaka yapmıştı kıyamam inşallah düzene girmiştir. Bizim kan ilacından sonra olan bir problem olduğu için Dr un ilaç üstüne ilaç vermesine kızdım. Ben Son 1 haftadır kan damlasını bir gün arayla veriyorum, sanırım daha iyi oldu. Bir de zeytinyağına başlayalım bakalım, inşallah düzelir Kuzucuklar.

selam kızlar.... ben biraz üzgün bir gün geçiriyorum, buraya yazmak en güzeli... bahsetmişimdir benim okul hayallerim var, hatta büyük hayallerim var. hayallerimin gerçekleşmesi için benim saatlerce ders çalışmam gerekiyor ama bebeğim canım oğlum var ve bütün gün onunla çok yoruluyorum tuvalete bile zor gidiyorum evi siz düşünün artık. bi plan yapmıştım bir iki ay önce yektayı dokuzda uyutmaya alıştırıp gece yarılarına kadar ders çalışırım dedim. yekta uzun zamandır dokuzda uyuyo ama en iyi siz bilirsiniz insan bebek bakarken çok yoruluyo. biraz ders çalışmayı denedim üçe dörde kadar çalıştım bir müddet ama yekta erken yattığı için yedide uyanıyo ve ben çok uykusuz olduğum için gün boyu çok agresif oluyorum. hal böyle olunca birkaç haftadır ders çalışmayı bıraktım ama şimdide çok musuz bir insan oluyorum durduk yere ağlıyorum eşime soğuk davranıyorum zaman zaman aynı lohusa depresyonunda dibiyim.. ben neyapayım... neolacak benim halim... bana yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…