- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
Geçmiş olsun cnm. 15 gün olmuş ben nerdeyse 2 gunde bir elinde kaka hastaneye gidiyorum sonuç mikrobik degil süt ürünleri alerjisi peki diyorum alerji bölümüne gideyim test yapalim gerek yok deyip gonderiyorlar. Devlet hastanesi degil ki zaten ne yapsak oduyoruz yap bari testi de ne yiyeceğim onu bileyim resmen açım. Sütüm azaldı moralim bozukgt her testi yaptrya canim valla gecistryolar bugun acillik olunca kakasina baktilar diZanteri cikti sikayet sayiyosun dalga gecer gibi hee diyip geciyolar
Mükemmel olmuşkızlarr
6.ay çekimlerinden bir kare
konsept yaz geldi haydin plaja
nasıl olmuş
Biz kullandık ikisini dd o ilaçlarınOğlum gazını çıkarırken bile kusuyor yamidesinde ne kalıyor çok merak ediyorum Bugün diş için Dr a gittik. Dencol jel sprey verdi. Kan ilacını mutlaka kullanın dedi. Ben de Kabızlık yaptı, çok zorlanıyor deyince, 2 tane ilaç verdi. Şaka gibi internetten bi baktım ilaçlara Bağırsak, sindirim sistemi düzenleyici Eşime aldırmadım ilaçları. Bir de günde 2-3 Çay kaşığı Zeytinyağı verin dedi. Kabızlık için verdiği ilaçlar: Duphalac şurup ve Debridat Süspansiyon. Ufacık bebeğe ilaç vermeye çok meraklı bir Dr umuz var malesef.
bak yaaa! Bu şeker ötesi bişey oldu haaa... Isırmalıkkk!. Maşallah Defneyeeekızlarr
nasıl olmuş
Aynı gün doğum yapmışz saat kaçta dünyaya geldi eren:)Mükemmel olmuş
Anneler merhabaa nasılsınız görüşmeyeli. Son dönemde yoğun bir tempoya girdim. Okumak için girdim ancak son yazamadım.
Ben biraz dertliyim belki sizlerin başına da gelmiştir diye sormak istyorum. Bebeğim 20 kasım doğumlu ve iki aydır emme konusunda çok isteksiz. Geçen ay 300 gram almıştı. Bu ayda evdeki tartı 200 gram gösteriyor. Altan bir dişi gözüktü muhtemelen diş yüzünden böyle oluyor ama benim sütüm bir haftada anormal azaldı. Tek taraftan sabahları 150 ml çıkarken şimdi 30 ml çıkıyor. Sağdığım halde böyle bir azalma oldu. Ayrıca saçlarım inanılmaz dökülüyor, hızla kilo veriyorum ve kemiklerim ağrıyor sürekli yorgunum
Ek gıda tattırmaya başladım ama onları da kabul etmedi. Az önce patates verdim kustu
Golden goat vard evde ama 1 numara azcık versem mi acaba ne dersiniz? Beslenemiyor diye çok üzülüyorum.
Maşallah cimcimeyekızlarr
nasıl olmuş
:) eskilerden kim kaldi :)Selamlarr :) arada bir ceee deyip ciksamda takip etmeye calisiyorum. :)
Billmemm.. Ben burdayimm.:) eskilerden kim kaldi :)
Hep gel ya :) merakta birakmayin bizleri.Billmemm.. Ben burdayimm.
Biz kullandık ikisini dd o ilaçlarınciddi bi kaka problemimiz vardı. Ha ne oldu bence bi işe yaramadı... Erik püresi verdim, 48 saat içinde yaptı... Kestim ilaçları. Zeytinyağına devam... Çaresiz kalmıştım malesef verdim iki şurubu da.
Aynı gün doğum yapmışz saat kaçta dünyaya geldi eren:)
Hep gel ya :) merakta birakmayin bizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?