2014 Kasım Anneleri

Allah yardimcin olsun canim ne calisiyorsun? Benim de kpss calismam gerek bu sene girip atanmayi dusunuyordum elime kalem bile alamadim ki basvurusunu bile yapmayacagim..
Masallah yektaya ben suan hala kizimi uyutmaya calisiyorum bizde uyku büyük bir sorun.. Dokuzda yatiyorsa biraz dinlendikten esinle vakit gecirdikten sonra uc saat fln çalışabilirsin oyle gece uclere kadar cok yorulursun bünye kaldirmaz.. Gündüz uykulari nasil ya da ailenden birileri var mi onlardan destek alabilirsin gunduzleri..

canmm evet anlıyorum ne güzel hedefin var gerçekleştirmek istiyosun ama aslında sen hamile kalarak farkında olmadan bi tercih yapmışsın
bence üzülme..vazgeç demiyorum ama yekta 1yaşından sonra biraz da olsa rahatlıycak..hayallerini erteleyebilirsin..ne bileyim başka yol bulamadım

ben okula devam edemedim ailemle alakalı bazı sıkıntılar vardı temelim hiç yok hele matematik çarpım tablosundan başladım yani o derece ve matematikte ilerlemek istiyorum ortaokulu dışardan verdim birkaç dersim kaldı sadece ama ben bölüm geçmek için çalışmak istemiyorum temelim çok sağlam olmalı hala ortaokul konularında çalışmam gereken yerler var liseye kayıt yaptırmak istemiyorum bunları bitirmeden biraz uatnç verici ama benim durumum bu napayım. .... (ben hafızlık yaptım bu arada....) uykuya gelince yekta çok düzensiz uyuyordu bizimle onikilere kadar oturuyordu ve hep kollarımda bende bi karar aldım biraz araştırma yaptım ama hiçbirsey tam olarak olmadı.. kendime dedimki saatlerce uyumasada ağlasada dokuzda uyuyacağız ilk etapta çok ağladı onunla beraber bende ağladım ama yatak odasından hiç çıkmadım ışığı açmadım bunu devam ettirdim kendimize göre bişey geliştirdim. sekizde altını açıyorum ilaçlarını veriyorum masal okuyorum (pek farketmesede) sekizbuçukta ışığı kapatıyorum. ilk biraz bekliyo sonra başlıyo sıkıntılı sıkıntılı sağa sola dönmeye kısa bir süre sonr ağlamaya başlıyo belli bir noktaya kadar bekliyorum aradabir susuyo yani çok hararetli ağlamıyo enson artık baya keyfi kaçıyo bende kucağıma alıp emzirmeye başlıyorum emerken uyuya kalıyo gece üç kere emmek için uyanıyo genelde tabi bazen çok mızmız oluyor. (yardımcı olurum belki birilerine diye yazdım aman sakın yanlış anlamayın beni) gündüz uykusu çok düzensiz iki veya üç kere çok çok kısa uyuyo anca yemek namaz falan için vaktim oluyor. eşimde 24 saat çalışıyoçok yoruluyorum kimsem de yok canım..

evet haklısın canım... sürekli düşünüyorum inşallah bi yolunu bulabilirim

Cnm ya inan ayni durumdayiz. Ve bazen cok moralim bozuluyor. Ama sonra düşünüyorum 1 sene çok büyük bir zmn değil hayatımızda. Ve biz bu seneyi boşuna harcamiyoruz ki...

Ohh kızlar yoğurdumu peynirimi yaptım keçi sütüyle rahatladım valla. Daha ogluma peynir yedirmedim hic çünkü süt alerjisi olduğundan. Bakalım yarin sevecekmi peyniri :)

Canım sakın bu konular için kendini üzüp yıpratma eğer gerçekten istiyorsan birseyler yapmayı bu gün olmasa da ilerde mutlaka gerçeklestirirsin sende oldukça kararlı görünüyorsun.Yekta bu gün ağlar yarın susar bu hep böyle gidecek değil sen de yas olarak çok gençsin zaten...Benim görümcelerim okutulmamıs hepsi evlendikten sonra dısardan ortaokul ve liseyi bitirdiler hele ki büyük görümcem oğlu tıp fakültesinde okuyor düsün yasını kızına destek olmak için bu sene beraber sınava girdiler baskası olsa amann bizden geçmis artık der tam tersine öyle kararlıki o kadar emek verdim 2 yıllıkta olsa kayıt yaptırıp üniversiteli olucam diyor.Valla hayran kaldım bu denli kararlı ve basarılı olusuna.Sen yeter ki vazgeçme canım Allah büyük emek veren isteyen hiç kimseyi geri çevirmez.Bunları atanmak için 7 yıl beklemis biri olarak söylüyorum psikolojini de çok iyi anlıyorum.

Kizlar geceleri emziriyo musunuz? Ben oglum uyanmasa da uykusunda da olsa uyanmasin ve sutum azalmsin diye kalkıp emziriyorum. Sizce birakmali mıyım? bi de braber yatiyordum.Artik yataginda uyuyo bikac gündür. gece uykular uzadı. ben uyandiriyomusum galiba çocuğu. Gece uykusu uzadi ve sanki derinlesti ama gündüz uykulari azaldı ve kisaldi. Artık daha zor uykuya daliyo,sesten de daha cok etkileniyo. Sizde durum nasıl?

Cnm ya inan ayni durumdayiz. Ve bazen cok moralim bozuluyor. Ama sonra düşünüyorum 1 sene çok büyük bir zmn değil hayatımızda. Ve biz bu seneyi boşuna harcamiyoruz ki...
inşallah herşey düzelir birgün canım alimAllah...

inşallah düzelir zaten sürekli azimle alakalı hikayeler okuyorum ama benim yolum çok uzun tabii, kahvaltıda bile kitap açıyorum bazen yanıma. kendime gelcem inşallah yine.. seninkiside çok iyi olmuş yedi yıl sonra, nekadar sevinmişsindir. birgün ünv kazanınca diye başlayan okadar çok hayalım varki. bi gece gündüz davullu zurnalı çalıp olnarım herhalde yolda geçenlere bile kazandım diye haykırırım mesela komşularıma hatta mahalleye bişi yapıp dağıtırım daha çok varda sıkmıyım seni

sütün çok azsa dr falan önerdiyse bilemem ama canım, bi problem yoksa brak uyusun sende uyu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…