İnşallah lopur lopur yerler sekerler :)Senin de eline sağlık canımcım afiyetle yesin oğlusun yarasın kuzucuklara
Uc gun canim karabiber bal karistirip gogsune ince bi tabaka halinde sur ustunede bikac delik actigin peceteyi yapistir gece yatmadan once ama insallah sifa olurcanımmmm
sendin heralde o
öksürük için ballı bi karışımın vardı
tarif edermisinn..
bide kaç gün uygulanıyodu
Bebegim 12 Kasım doğumlu. Saç dökülmesi 1 aydir bende de var. 9 aylik bebeği olan bi arkadasimin da olmuş simdi yeni saçları çıkıyor bi parmak kalinliginda bi tutam yeni sac gördüm başında. dokulme cok olacak yani. kilo kaybı yok cunku manyak gibi tatli yiyorum:))) canim cok istiyo muhtemelen kilo kaybini önlemeye calisiyo vücut. sivilcelendim. Tuylendim. Cildim kurudu. Tirnaklarim kırılıyori Sacim kepek oldu. Kırışıklık gördüm yüzümde. Vitamin takviyesi aliyorum buna ragmen depolar bosaliyor bi de hormonlar degisiyor. Bebekte de diş istahsizlik memeyi reddetme ya da daha cok meme isteme gibi seyler yapiyomus. kilo kaybi bile olabilirmiş. Hatta ishal de yapiyomus bazi bebeklerde. Bu da kilo kaybettirir bebege. Soğuk bez soguk dislik cignerse rahatlar belki biraz. Yogurdu genelde yiyomus dis cikaran bebekler. Gaz yapmazsa biraz soguk vermeyi deneyebilirsin. Patates falan degil de tatli seyleri belki sever. Metal kasik degdirme agzina hsssas oluyomus damaklari.Hem dis gozukmus cogu gitmis azi kalmis. Istahi yoksa da zorlama cani aciyodur yavrunun. Doktora danismadan da bence mama verme ayrıca ek besini normal bebek bile zor kabul ediyo bi de dis cikaran icin daha zor.
Kizlar geceleri emziriyo musunuz? Ben oglum uyanmasa da uykusunda da olsa uyanmasin ve sutum azalmsin diye kalkıp emziriyorum. Sizce birakmali mıyım? bi de braber yatiyordum.Artik yataginda uyuyo bikac gündür. gece uykular uzadı. ben uyandiriyomusum galiba çocuğu. Gece uykusu uzadi ve sanki derinlesti ama gündüz uykulari azaldı ve kisaldi. Artık daha zor uykuya daliyo,sesten de daha cok etkileniyo. Sizde durum nasıl?
cnm gecmıs olsun benım kızımda grıp oldu burnu akıyor sürekli valla gecıs donemı bu aylar dıkkat etsaol canmmm
Eşi amelyat olan bebeğini bişeyden dolayı hastaneye götüren siz miydiniz ilk doğum yaptığınız dönemlerde.çok üzülmüştüm ya,dua ediyodum walla.o psikolojyle bide baska şeylerle uğraştınız allahım yardımcı olmştur
Senı cok ıyı anlıyrminşallah düzelir zaten sürekli azimle alakalı hikayeler okuyorum ama benim yolum çok uzun tabii, kahvaltıda bile kitap açıyorum bazen yanıma. kendime gelcem inşallah yine.. seninkiside çok iyi olmuş yedi yıl sonra, nekadar sevinmişsindir. birgün ünv kazanınca diye başlayan okadar çok hayalım varki. bi gece gündüz davullu zurnalı çalıp olnarım herhalde yolda geçenlere bile kazandım diye haykırırım mesela komşularıma hatta mahalleye bişi yapıp dağıtırım daha çok varda sıkmıyım seni
Bendede sanırım aynı durum var cnm yaGünaydın herkesee
Doktor sütün yetmiyo artık demişti kilo alımına baktığında. Azıcık içerlemiştim ama adam haklıymış :) oğlan doymuyormuş da ondan gecede bilmem kaç kere uyanıyormuş. Bu gece 3 oldu, mama yiyip uyuyunca 5 e 6 ya kadar uyuyor. :) valla kendime geldim yaa. Hipp tahıl bazlı pirinç maması ile meyve püresi karıştırıyorm. Pek sevmiyor haklı olarak. Kokusu da tadı da hoş değilama yiyor biraz da olsa. Ohh sabah da güzelce emiyor ve beni işe uğurluyor. :)
Vaaay su tatlıga bak yavrum bnmGünaydın herkese kocaman bir gülümsemeyle... Bugün foto günü olsun : )
Eki Görüntüle 1524714 Eki Görüntüle 1524715
Dünden kareler
Eki Görüntüle 1524716 Eki Görüntüle 1524717
Bu da bu sabah kahvaltı yaparken : )
Eki Görüntüle 1524718
Vaaay su tatlıga bak yavrum bnm
Pozlarda hep aynı
Yumruk agızda hehehhe:)
canım okumanın yaşı yok canını sıkma,bende 2011 yılında bırakmıştım aöf 2. sınfta bu sene bahar döneminde kayıt yeniledim hiç ders çalışamadım maalesef ama bi adım atmak bile beni mutlu etti, sende yaparsın.ben okula devam edemedim ailemle alakalı bazı sıkıntılar vardı temelim hiç yok hele matematik çarpım tablosundan başladım yani o derece ve matematikte ilerlemek istiyorum ortaokulu dışardan verdim birkaç dersim kaldı sadece ama ben bölüm geçmek için çalışmak istemiyorum temelim çok sağlam olmalı hala ortaokul konularında çalışmam gereken yerler var liseye kayıt yaptırmak istemiyorum bunları bitirmeden biraz uatnç verici ama benim durumum bu napayım..... (ben hafızlık yaptım bu arada....) uykuya gelince yekta çok düzensiz uyuyordu bizimle onikilere kadar oturuyordu ve hep kollarımda bende bi karar aldım biraz araştırma yaptım ama hiçbirsey tam olarak olmadı.. kendime dedimki saatlerce uyumasada ağlasada dokuzda uyuyacağız ilk etapta çok ağladı onunla beraber bende ağladım ama yatak odasından hiç çıkmadım ışığı açmadım bunu devam ettirdim kendimize göre bişey geliştirdim. sekizde altını açıyorum ilaçlarını veriyorum masal okuyorum (pek farketmesede) sekizbuçukta ışığı kapatıyorum. ilk biraz bekliyo sonra başlıyo sıkıntılı sıkıntılı sağa sola dönmeye kısa bir süre sonr ağlamaya başlıyo belli bir noktaya kadar bekliyorum aradabir susuyo yani çok hararetli ağlamıyo enson artık baya keyfi kaçıyo bende kucağıma alıp emzirmeye başlıyorum emerken uyuya kalıyo gece üç kere emmek için uyanıyo genelde tabi bazen çok mızmız oluyor. (yardımcı olurum belki birilerine diye yazdım aman sakın yanlış anlamayın beni) gündüz uykusu çok düzensiz iki veya üç kere çok çok kısa uyuyo anca yemek namaz falan için vaktim oluyor. eşimde 24 saat çalışıyoçok yoruluyorum kimsem de yok canım..
güle güle oturun sağlıkla huzurla canım. Allah da yardımcın olsunBen taşındım cok yorgunum
Gergınım
Oglumda gece cok uyanıyor
Pilim bıttı
Of
Maşallah Paşa'na bakışları çok güzel çok canlar yakacak oğlunGünaydın herkese kocaman bir gülümsemeyle... Bugün foto günü olsun : )
Dünden kareler
Eki Görüntüle 1524718
maşallah saçlarına ya çok tatlı Allah bağışlasınGuha6dn kizlar buda benim oglusum dis cikaryo huysuz biras
maşallah tam ısırmalık yanakları var canım Allah bağışlasınGünaydın herkese kocaman bir gülümsemeyle... Bugün foto günü olsun : )
Dünden kareler
Eki Görüntüle 1524718
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?