2014 Kasım Anneleri

A buarada kızlar burda maya kullanmadan yapilan peynirlerden bahsettik ya besin degeri ne olur diye. Ben demin beyaz peynirrin yapilisini arasturirken gördüm ki o peynirlerin yani maya ile yapılanlarin en az 2-3 ay tuzlu suda bekletilmeleri gerekiyorMuş yoksa brucella adinda bir bakteri taşıma riski varmis.

canımmmm
sendin heralde o
öksürük için ballı bi karışımın vardı
tarif edermisinn..
bide kaç gün uygulanıyodu
Uc gun canim karabiber bal karistirip gogsune ince bi tabaka halinde sur ustunede bikac delik actigin peceteyi yapistir gece yatmadan once ama insallah sifa olur
Gecmis olsun canim bizdede burun akintisi hapsirik vardi insallah daha kotuye cevirmez
Kusura bakma gec yazabildim butun gun disarilardaydim cocukla cikmak sorun cok yoruluyorum enerjim cok dusuk ya
6 ay asimizi olduk simdi baktim ateslenmis ilac vermiycem ama insaallah dahada cikmaz bakalim
Kac kere kalkicak bu gece bizimki bu ikinci kalkisi
Aklima geldikce yaziyorum okaliptus yagi damlatiyorum yastigina burnu tikali iyi geliyo gibi aklinda olsun

Son düzenleme:

Cevabın için teşekkür ederim.
Demekki bende depolar bitti çünkü benzer şikayetlerim var seninle. Anormal yiyorum doymuyorum. Hala elevit ve demir habını kullanıyorum arada onega 3 alıyorum ama yetmiyor heralde. Napalım gittiği yere kadar.. Bizimki 2 aylıkkeninek sütü alerjisi vardı bir süre diyet yaptım. Şimdi yapmıyorum ama hassasiyet devam ediyor. Yoğurt veremem herhalde. Buzluktaki sütler idare ettiği kadar j
Kullanıcam artık.donra da doktora götürücem

Sütle kafayı bozdum. Ne zor işmiş annelik

Bence emzir canım bir süre daha. Sütün azalmasın

Günaydın herkesee

Doktor sütün yetmiyo artık demişti kilo alımına baktığında. Azıcık içerlemiştim ama adam haklıymış :) oğlan doymuyormuş da ondan gecede bilmem kaç kere uyanıyormuş. Bu gece 3 oldu, mama yiyip uyuyunca 5 e 6 ya kadar uyuyor. :) valla kendime geldim yaa. Hipp tahıl bazlı pirinç maması ile meyve püresi karıştırıyorm. Pek sevmiyor haklı olarak. Kokusu da tadı da hoş değil ama yiyor biraz da olsa. Ohh sabah da güzelce emiyor ve beni işe uğurluyor. :)

Canım eşim değil de ben ameliyat olmuştum belki başka arkadaşı hatırlıyorsundur... Lohusayken ameliyat oldum benden 20 gün sonra da bebeğim ameliyat olmuştu... Sonra bebeğimde epilepsi mi var diye şüphelenmiştim uykusunda nöbet gerçirir gibi yapıyordu bir de onun stresini yaşadık eeg çektirdik şükür temiz çıktı.. Çok kötü günlerdi şükür geçti gitti... Sağol

Senı cok ıyı anlıyrm
Ingılızce calısırkrn bende aynı durumları yasadım
Calısamamak benı gerıyordu cok
Hedeflerın olması cok guzel. Sen annesın ve anneler herseyı basarır
Sende yaparsın skma canını
Sende bnm gıbı bunalmıssın
Arada olur oyle
Derın bı nefes al bebısınle oyna ve bugune kadar basardıklarını dusun
Elbet yoruluyorsun cok yorgun oldugunda calısma
Bıktıtma yanı kendıni
:)

Bendede sanırım aynı durum var cnm ya
Nekadar yıyor mamayı
Kacta yıyor

Vaaay su tatlıga bak yavrum bnm
Pozlarda hep aynı
Yumruk agızda hehehhe:)

Teşekkür ederiz sorma o eller sanırım dişler tamamlanıncaya kadar ağızda olacak... Taşındın mı canım Allah kolaylık versin var mı yardıma gelen felan.. Ben taşındığımda tektim hamile halimle neler yapmaya çalıştım bir bilsen zor oluyor

canım okumanın yaşı yok canını sıkma,bende 2011 yılında bırakmıştım aöf 2. sınfta bu sene bahar döneminde kayıt yeniledim hiç ders çalışamadım maalesef ama bi adım atmak bile beni mutlu etti, sende yaparsın.
Şahsen ben seni yanlış anlamam sen çok iyi niyetli birisin yüzünden de belli maşallah çok da güzelsin, çocuk uyutmaya gelincede en iyisini yapmışsın kendi kendine uyumayı öğrendiğinde çok rahat edeceksin, bende elif te bunu başardım çok rahat ettim, Zeynep te emerek uyuyor yerine koyuyorum böyle böyle devam eder alışır inşallah, mızmızlığımız bizimde var hemde çok
bizde gece 2-3 defa uyanıyor nerdeyse her uyanmada yarım saat 45 dk. falan memede kalıyor gece 9 da uyuyor o zamanda bir saat sürüyor emzirmem bende bunu merak ediyorum sizlerinde bu kadar sürüyormu emzirme süreniz acaba sütüm mü yetmiyorda anca mı doyuyor bilemedim

Guha6dn kizlar buda benim oglusum dis cikaryo huysuz biras

Eklentiler

• 20150512_092230.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 169
  • 20150512_092248.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 140
  • Fotoğraf0481.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 133
  • Fotoğraf0462.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 139
  • 20150408_185108.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…