- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Guha6dn kizlar buda benim oglusum dis cikaryo huysuz biras
Maşallah Paşa'na bakışları çok güzel çok canlar yakacak oğlun
Teşekkür ederim sağol canımmaşallah tam ısırmalık yanakları var canım Allah bağışlasın
Benim kızımınkide kırmızı kabız değil normal yapıyo ama orası hep kırmızıKizlar bebegimin makatinin etrafi kıpkırmızı bir haftadir kabiz onunla ilgili olabilir mi ki? Bezini acmaya korkuyorum yeni oldu poposu degil de makatinin efrafi poposuna dogru cokca kirmizi.. Ne ki bu yaaa ne yapsam bilemedim aile hekimine mi gostersem..
Günaydın canım aynı durum oglumda da var en son artık 6-7 defa uyandığını bilirim henüz 6 ay kontrolüne gitmedik ama evde tartiyorum kilo almadı bu ay hasta da olunca bende gece verince uyanma 2-3 e düştü tahilli tutuyor galiba mideyi 6.ayda doymuyorlar artık demekki mama verince de az emiyor bakalım nasıl gidecekGünaydın herkesee
Doktor sütün yetmiyo artık demişti kilo alımına baktığında. Azıcık içerlemiştim ama adam haklıymış :) oğlan doymuyormuş da ondan gecede bilmem kaç kere uyanıyormuş. Bu gece 3 oldu, mama yiyip uyuyunca 5 e 6 ya kadar uyuyor. :) valla kendime geldim yaa. Hipp tahıl bazlı pirinç maması ile meyve püresi karıştırıyorm. Pek sevmiyor haklı olarak. Kokusu da tadı da hoş değilama yiyor biraz da olsa. Ohh sabah da güzelce emiyor ve beni işe uğurluyor. :)
Benimki de oyleydi hep ama simdi cok yayildi canim ya poposuna dogru..Benim kızımınkide kırmızı kabız değil normal yapıyo ama orası hep kırmızı
Kizlar bebegimin makatinin etrafi kıpkırmızı bir haftadir kabiz onunla ilgili olabilir mi ki? Bezini acmaya korkuyorum yeni oldu poposu degil de makatinin efrafi poposuna dogru cokca kirmizi.. Ne ki bu yaaa ne yapsam bilemedim aile hekimine mi gostersem..
at bnce cogu gidanin arkasnda gunluk yapin yaziyorkızlar acil yardım.... ben dün devam sütüyle muhallebi yaptım birazı arttı dolaba koydum bugün ısıtıp verebilirmiyim yoksa atayımmı
kızlar acil yardım.... ben dün devam sütüyle muhallebi yaptım birazı arttı dolaba koydum bugün ısıtıp verebilirmiyim yoksa atayımmı
Canımm paketin üzerinde 4 yemek kaşığı mama ile 100 ml su ya da süt hazırlanacak yazıyo. İlk gün yaptm yarısını bile yiyemedi. Artık iki yemek kaşığı mamaya 50 ml anne sütü, 3 mama kaşığı meyve püresi koyuyorum. Yine bitiremiyo ama işte yiyebildiği kadar.. Saat 21 gibi yedirmeye çalışıyorum. Üstüne de emiyo istediği kadar. Bu beslenmeden sonra uyutmaya çalışıyorum. En geç 22de uyumuş olmasını istiyorum. Buna özen gösteriyorum yani.Bendede sanırım aynı durum var cnm ya
Nekadar yıyor mamayı
Kacta yıyor
Guha6dn kizlar buda benim oglusum dis cikaryo huysuz biras
Günaydın herkese kocaman bir gülümsemeyle... Bugün foto günü olsun : )
Eki Görüntüle 1524714 Eki Görüntüle 1524715
Dünden kareler
Eki Görüntüle 1524716 Eki Görüntüle 1524717
Bu da bu sabah kahvaltı yaparken : )
Eki Görüntüle 1524718
teşekkür ederiz teyzesiouvvvv tusunami etkisi yapar bu plajda
slmm kızlarrr...
ayy iş o kadar yoğunkiii giremedim yaa..
kuzenimde hamileydi dün gece suyu gelmiş hastanede şu anda açılma sıfıt ağrı yok..suni sancı vermeye başladılar kızlar birer dua okuyun yaa bir avazda kurtulsun inşşş
teşekkür ederiz teyzesi
güldürdün beni
Hem doymamaktan hem de dişten uyanıyor benimki. Fotoyu da bilemedim ki. :/Günaydın canım aynı durum oglumda da var en son artık 6-7 defa uyandığını bilirim henüz 6 ay kontrolüne gitmedik ama evde tartiyorum kilo almadı bu ay hasta da olunca bende gece verince uyanma 2-3 e düştü tahilli tutuyor galiba mideyi 6.ayda doymuyorlar artık demekki mama verince de az emiyor bakalım nasıl gidecek
Sizce bunlar diş mi yoksa damaktaki beyazlık mi oğlum ağlarken çektim sıkıntılı bu ara bide kistiriyor cenesiyle aman yaa gazı bitti dişi başladı allah canını sağ etsin
neyle süzüyosun canım..bide soğumasımı gereyo süzmek içinBen de peynir yaptım simdi süzmek için soğumasını beklerken girdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?