2014 Kasım Anneleri

yaa bayıldım sabah gördüm instragmda yerimm ben bu kızı o bikiniyii..
saol canmm..böyle değişik konseptler yapınca eğlenceli oluyo..hem ilerde onlara hoş bi anı bırakıyoruz..öteki ayın konseptide belli şimdiden
bu arada yazmıştım ama belki görmemişsindir
kuzenin için dua okudum
ama içimden bi his sezeryana alıncak diyo
hayırlısıyla kurtulur inş

Çok geçmiş olsun zor şeyler ysşamışsın ben lohusalıkta bunalımdaydım resmen yaşadıklarını okuyunca da senin psikolojine ne kdr ağır geldğini tahmin edebliyodum maşallah çok tatlı oğlun var allahım korusun atlatmışsınız ne güzel

• kizimda blender kullanmistim maalesef puturlu yiyeceklere gecis sureci yasamak zorunda kaldik.simdi evde blenderim bozuldu ozellikle ne yaptiriyorum ne de yenisini aliyorum oglumda hic kullanmayacagim demistim kendime. simdi catalla eziyorum. hatta corba yaparken dun mesela patatesi havucu ufacik rendeyke rendeleyip oyle pisirip yedirdim. her seyi agzina o sekilde veriyorum meyveleri cam rendede. yumurta sarisini elimle. hatta yemekte bize bakip yutkunurken kiymayi elime alip veriyorum. et tattirdim oyle ufak parcalar attim agzina. balik bile yedi. kavanoz mamasi da disari cikarken falan lazim olur diye ben de siparis ettim hipp guzel ya kizim da cok severdi. arada yedirmekte sakinca gormuyorun ben de. bu arada madde imi tel.den yazmanin zorlugu duzeltemedim de amaan
cok gecmis olsun acil sifalar canim. peki ek gidayi birak diyor da ne yiyecek sut yetmeyebilir devam sutu mu icecek sadece nasil yapacaksin Allah yardim etsin dua edelin

canim ilac tabii iyi degil de bagirsagin duzenlenmesine ihtiyac varsa biogaia ya da maflor damla kullanabilirsin bize maflor cok iyi geldi ikisi de probiyotik bakteri

bizim de oyle oluyo arada bolca zeytinyagi. gunde iki uc defa suruyorum ben. bi de pisik kremi tabi. bazen hametan. normal zannedersem hani altini hemencecik degimeyince de olabiliyor iki dk da bile kizarabiliyo cok hassas o yuzdendir belki is guc bazen bir kac dk. gecebiliyo

bendemi öyle yapsamki
ya en azından şu bir ay blendır kullanayım
zaten alışma süreci zorlu biraz
öteki ay hafif pütürlü yaparım artık
hipp i bizimkide çok seviyo
bende kavanozlarına bayılıyom
minik minik
6tane oldu bile
üzerlerine kendinden yapışksnlı renkli desenli kağıtla kaplayıp baharatlık yapmak istiyom
yapınca paylaşırım
bu arada dikrin için saol canmm

cnm.hemen benmari gibi sicak su dolu bir kaba oturtup isinmalarini saglayip yeniden sarsaydin olabilirdi belki. gec ama atmaktansa yine dene istersen. bazen ben de unutuyorum oyle sarili bekliyor bir keresindr unutmusim sabah namazi koyuverdim dolaba guzel olmustu ama sikinti olmamisti

Evet hastane odasında gözlerim şişlikten kapanıncaya kadar ağladığımı bilirm gece boyu... Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın zor günlerdi.. Amin Rabbim herkesi korusun... Teşekkür ederim

Bişe sorucam banyoda fln su yuttumu musluk suları da sebep oluyomuş ben yüzüne dökemiyorum banyo yaptırırken ayrı yıkıyorum

Eve gidince bakıcam canım nasıl olmuşlar hiç ümidim yok olmamışsa atılacak di mi öyle yenilmez

ayy saçlata bakkk yaa maşallah tü tü...
ne kadar tatlı birşeysin senn
Tsklrr arkdslr yaa hepimizinki cok tatli ara sira esime gosteryrm bak bunlar oglumun arkadslari diyrm guluyo.biz sacsz bekliydk dogumda bana gosterdiklerinde inanamdm ama babasi tipki ama baba simdi sari bebeklikleri tipkisinin aynisi

iste canim ben de kizimda aman yiyemez mi yutamaz mi ilk bebis olunca hep belnder calistim inan eviril cevirip bi sekilde yutuyor hem hic cekmeyince blenderda o kivami zaten gormemis bilmiyor ya kabullenmesi daha kolay oluyor sanki. bi yogurt var oyle hopuduk yuttugu o da kendisi ole napalim elimden gelse onu da puturlu yapicem o derece he bizim kavanozlar da kizimda epeyce kalmisti evdr kullaniliyo iyi de oluyor senin baharatlik fikri de hosmus ben simdi yogurt da mayaliyorum onlara. ebebekten siparis verdim yine kavanozlar yolda. he bi de kizlar ya hipp mamalarin yorumlarini okuyup oyle siparis vereyim dedim herkes 7 tahilli mama icin gece yatmadan yedirmeye bunu aliyoruz cok tok tutuyor falan yazmislar ben de onu aldim bakalim

amin canım bir avazda kurtulsun. o suyun gelmesi o kadar fena bi durumki benimde suyum gelmişti acil sezeryane alındım gecenin 1'de Rabbim yar ve yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın yavrusunu inşallah

bu arada dün aşı olmuştukya
ateş olmadı hiç
ama huzursuzdu bütün gece
çok sık uyandı
beyse ateş olmasında buna razıyım
atlattık yehuuu
ates bizde de olmadi sanki hafif bi oldu gecti ama cok huzursuzlandi uyuyamadi falan fitil atmak zorunda kaldik maalesef

Cnm yoğurt ile mayaladiysan verilir niye verilmesin ki? Yani bir zarari oldugunu düşünmüyorum. Olmadi yoğurt çorbası yaparsin onla.

çok sağol canım şu anda baya sancısı ver ve hiç açılma yokmuş..
banada öyle geliyor sezeryana gidecek gibi ama kısmet sağlıkla doğsunda elamız gerisi son değil
bende bu ay yaz konsepti yapacaktım..
önceki ay oyuncakları ile çekmiştim..
bu ayda şort askılı falan giydircem..
bugün tam 6 aylık olduk bize

bu arada dün aşı olmuştukya
ateş olmadı hiç
ama huzursuzdu bütün gece
çok sık uyandı
beyse ateş olmasında buna razıyım
atlattık yehuuu
Maşallah cnm. Ama sen bugunde atesini kontrol et. Çünkü bizde de ilk gün ateş yapmadi sonraki gün yaptı. Geçmiş olsun çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…