- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Cnm yoğurt ile mayaladiysan verilir niye verilmesin ki? Yani bir zarari oldugunu düşünmüyorum. Olmadi yoğurt çorbası yaparsin onla.
yani bir an once denense sarilsa daha iyi olur ama tutmazsa da ne yapilir inan bilemedim. gerci keci sutu yogurdu sivi oluyordu hatirladigim kadariyla. hani azcik tutmus da olabilir belki.Eve gidince bakıcam canım nasıl olmuşlar hiç ümidim yok olmamışsa atılacak di mi öyle yenilmez
ay ayni biz. tipatip ayni durumdayiz. sirf baska yerde uyumaya da alissin diye bebek arabamizla uykusu varken cikariyorum geze geze uyuyo bazen. besiginde uyumasi kotu bir sey degil ama ona da alissin. seste emmemesi gecici bir durum bu aylarda olabiliyor meraktan memeyi birakip bakinabilir buyuyunce geciyor o. bzm zaten azicik emdigi icin ben bir yere gitsem de musait bir yer talep edip gecip orda deniyorum hem basbasa kaliyosun bebeginle hem de milletin icinde emzirmiyorsun daha iyi yani. iste emse bir deKizlar benimki dunden beri ogleye kadar emmedi uyumadida neyseki bugun birazdaha iyi kizlar en buyuk sorunum oglum hep sessizlikte yatti kalkti simdide en ufak bi sesde emmiyo uyumuyo bi yere gitmk hicc istemyrm ayrca gunduz uyku saati gecince de agliyo illaki evinde besiginde uyuyack ne yapmam gerek sallamyrmda yani
Kizlar benimki dunden beri ogleye kadar emmedi uyumadida neyseki bugun birazdaha iyi kizlar en buyuk sorunum oglum hep sessizlikte yatti kalkti simdide en ufak bi sesde emmiyo uyumuyo bi yere gitmk hicc istemyrm ayrca gunduz uyku saati gecince de agliyo illaki evinde besiginde uyuyack ne yapmam gerek sallamyrmda yani
yani bir an once denense sarilsa daha iyi olur ama tutmazsa da ne yapilir inan bilemedim. gerci keci sutu yogurdu sivi oluyordu hatirladigim kadariyla. hani azcik tutmus da olabilir belki.
Canım keçi sütünden yapılan yoğurt zaten inek yoğurdu gibiolmuyor cıvıkoluyorÖyle süt gibi kalmamış zaten ama kavanozu hafif salladığımda sallanıyordu yani baya sıvı kalmış.. Eve gidince sıcak suya koyayım biraz bekleteyim bakalım olacak mı
http://www.marifetane.com/2013/11/sunen-tutmamis-yogurdu-ne-yapalim.html?m=1Evde kendi mayaladığım ev yorğurdu yani onla mayalamıştım tam tutmamış böyle sallanıyordu bildiğin.. Dokunur mu dedim tam tutmamışsa ne oluyor o süt yoğurt karışımı mı : )) Verebilrim yani
Bozdunuz muAramızda 1 ay var nerdeyse biz de daha yeni söylemeye basladık 1 hafta falan oluyor.Yakındır sizindeEsine de diyet yaptır ben birlikte yapalım dedim abul etti bu ilk günümüz aksam bozarsak hiç sasırmayın
Canım keçi sütünden yapılan yoğurt zaten inek yoğurdu gibiolmuyor cıvıkoluyor
http://www.marifetane.com/2013/11/sunen-tutmamis-yogurdu-ne-yapalim.html?m=1
http://elemeklerimiz.kadinlarkulubu.com.tr/2013/03/ev-yogurdu-tutmazsa.html?m=1
Cnm bak birinde kurtarma yöntemi digerinde nasil degerlemdirebolecegin yazio.
Canım benim oğlumda sallanmadan uyuyo bigün avm ye gittk uyku saati gelince yıktı ortalığı öyleki tüm magaza çalışanları kapıyaçıkıp bize baktı e yaptıysam susmadı gittiğimz gibi geri geldik rezil olduk millete birdaha o avm ye adım atmadım yaniKizlar benimki dunden beri ogleye kadar emmedi uyumadida neyseki bugun birazdaha iyi kizlar en buyuk sorunum oglum hep sessizlikte yatti kalkti simdide en ufak bi sesde emmiyo uyumuyo bi yere gitmk hicc istemyrm ayrca gunduz uyku saati gecince de agliyo illaki evinde besiginde uyuyack ne yapmam gerek sallamyrmda yani
Anlarsın canım bak tadına biO zaman tadından anlar mıyım acaba bi bakayım eve gidince artık..
Teşekkür ederim canım sağol
Canım benim oğlumda sallanmadan uyuyo bigün avm ye gittk uyku saati gelince yıktı ortalığı öyleki tüm magaza çalışanları kapıyaçıkıp bize baktı e yaptıysam susmadı gittiğimz gibi geri geldik rezil olduk millete birdaha o avm ye adım atmadım yanisenn gibi kendimi eve kapattm ama ozamnda bunalıma giryo insan sonra neyse ne alşck dedim başja yolu yokşimdi her yere gdyrn uykusu gelincede bi kenara geçip arabasında sallıyrm normalde evde sallamyrmuyuyor böyle olunca bende gezyrm alışmaları lazımsende kapatma kendini
Zeyyy nerelerde napıyor acaba?
isyan123 nasılsın canım mustafa oturmaya başladı galiba masallah
ya bu arada çok merak ediyorum ikizleri hiç foto koymadi zeyy değil mi ?
Yok canım benimki hala uykusu gelince hıysızlanyr hele arabasını hç sevmiyor zaten habire kucakta kanguru alcam artk , bencede alışmaları lazım valla yazda geldi evde oturamam hiçayy bu avm olayı bizimde başımıza geldi..
uykusu geldi yıktı ortalığı..
satış elemanları geldi..
batteniyede salladık beraber uyuttuk sonra arabaya koyduk..
şimdi bizimki uykusu gelsede uyumuyor merakle etrafını izliyor şapşik..
alışması lazım ağladı diye eve tıkmadım kendimi...
3-4 defa zor oldu sonra o da alıştı
yok şekerim yaa niye yalnış anlayım..telden kk ya girmek bir işkence zatennormal gülück yapacaktm telefondan giriyorum forum a google dan.
kk uygulama indiremedim beceremiyorum o yüzden görseller cikmadigi için bu kahkahanın çıkacağını tahmin edemedim canım yanlış anlama tebessüm yapacağım derken o çıktıisyan123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?