Yok canım benimki hala uykusu gelince hıysızlanyr hele arabasını hç sevmiyor zaten habire kucakta kanguru alcam artk , bencede alışmaları lazım valla yazda geldi evde oturamam hiççok fena bu şapşikler benimki çok şaşkın ya öyle bir bakp inceliyoki dersin hiç insan görmemiş )
aynen bizde öyleyiz..isyan123
çok şükür canım bizde de her şey yolunda diyelim öyle olsun.
A.kerim de dönemiyor bende bu konuya üzülüyorum epeydir
hep yüz üstü uyuyor sırt üstü çok vakit geçiremiyor sıkılıyor
yere yatırıyorum sırt üstü ama sadece yattığı yerde ya ayak ucunu koyduğum yere başını getiriyor dönerek o kadar.
yani bizde o konuda tembeliz kendi ekseninde 360° dönüp daire yapıyor sağdan sola geçiş yuvarlanma yok
Tuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.kızlar acil yardım.... ben dün devam sütüyle muhallebi yaptım birazı arttı dolaba koydum bugün ısıtıp verebilirmiyim yoksa atayımmı
haklısın canımmiste canim ben de kizimda aman yiyemez mi yutamaz mi ilk bebis olunca hep belnder calistim inan eviril cevirip bi sekilde yutuyor hem hic cekmeyince blenderda o kivami zaten gormemis bilmiyor ya kabullenmesi daha kolay oluyor sanki. bi yogurt var oyle hopuduk yuttugu o da kendisi ole napalim elimden gelse onu da puturlu yapicem o derecehe bizim kavanozlar da kizimda epeyce kalmisti evdr kullaniliyo iyi de oluyor senin baharatlik fikri de hosmus ben simdi yogurt da mayaliyorum onlara. ebebekten siparis verdim yine kavanozlar yolda. he bi de kizlar ya hipp mamalarin yorumlarini okuyup oyle siparis vereyim dedim herkes 7 tahilli mama icin gece yatmadan yedirmeye bunu aliyoruz cok tok tutuyor falan yazmislar ben de onu aldim bakalim
ben bişey vermedim canmmates bizde de olmadi sanki hafif bi oldu gecti ama cok huzursuzlandi uyuyamadi falan fitil atmak zorunda kaldik maalesef
sen benden 1gün sonrasın..ama hiç koymadın o fotoları yada ben görmedim haydi koy koy :)çok sağol canım şu anda baya sancısı ver ve hiç açılma yokmuş..
banada öyle geliyor sezeryana gidecek gibi ama kısmet sağlıkla doğsunda elamız gerisi son değil
bende bu ay yaz konsepti yapacaktım..
önceki ay oyuncakları ile çekmiştim..
bu ayda şort askılı falan giydircem..
bugün tam 6 aylık olduk bize
Tülbentle süzdüm üstüne de dolu surahi koydum valla güzel olmus sun yiyor çok sevdi saolsun rosebek tarif etmisti.Kaynar dökmek istemedim içim rahat etmedi plastiklerde de sıcak sey temas ettirmiyorum zararlı diye.neyle süzüyosun canım..bide soğumasımı gereyo süzmek için
aa hadi yaMaşallah cnm. Ama sen bugunde atesini kontrol et. Çünkü bizde de ilk gün ateş yapmadi sonraki gün yaptı. Geçmiş olsun çok.
bende aynı durumdayım neden böyle olduğunu merak ediyordum ama bu ay birazdaha azaldı gibiKızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
Basın da.2 numara mama 6. ay başında mı sonunda mı kullanılıyor kızlarr ?????
ben bişey vermedim canmm
bide aklında olsun fiyil düşmeyen ateşte ve huzursuzlukda son çare
önce calpol ver
hem fitilin kullanımıda okadar yaygın deil artık
Anneler merhabaa nasılsınız görüşmeyeli. Son dönemde yoğun bir tempoya girdim. Okumak için girdim ancak son yazamadım.
Ben biraz dertliyim belki sizlerin başına da gelmiştir diye sormak istyorum. Bebeğim 20 kasım doğumlu ve iki aydır emme konusunda çok isteksiz. Geçen ay 300 gram almıştı. Bu ayda evdeki tartı 200 gram gösteriyor. Altan bir dişi gözüktü muhtemelen diş yüzünden böyle oluyor ama benim sütüm bir haftada anormal azaldı. Tek taraftan sabahları 150 ml çıkarken şimdi 30 ml çıkıyor. Sağdığım halde böyle bir azalma oldu. Ayrıca saçlarım inanılmaz dökülüyor, hızla kilo veriyorum ve kemiklerim ağrıyor sürekli yorgunum
Ek gıda tattırmaya başladım ama onları da kabul etmedi. Az önce patates verdim kustu
Golden goat vard evde ama 1 numara azcık versem mi acaba ne dersiniz? Beslenemiyor diye çok üzülüyorum.[/QUObenim de saçlarım aşırı dökülmeye başlamıştı D vitaminim en düşük 30 olması gerekirken 8 e düşmüş doktor senin yataktan kalkamam lazım dedi D vitamininiz düşmüş olabilir baktırmak lazım
Aaa ben iki saat diye biliyorum mamanin kalanini iciriyorum ama bi sorunlada karsilasmadik ama ne yapsakki icirmeyelimmiTuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.
isyan123
çok şükür canım bizde de her şey yolunda diyelim öyle olsun.
A.kerim de dönemiyor bende bu konuya üzülüyorum epeydir
hep yüz üstü uyuyor sırt üstü çok vakit geçiremiyor sıkılıyor
yere yatırıyorum sırt üstü ama sadece yattığı yerde ya ayak ucunu koyduğum yere başını getiriyor dönerek o kadar.
yani bizde o konuda tembeliz kendi ekseninde 360° dönüp daire yapıyor sağdan sola geçiş yuvarlanma yok
aynen bizde öyleyiz..
ayaklar eller hiç durmuyor.. zaten yatmayıda sevmiyor sürekli ya gezecek ya oturacak..
dönmeyi örensin diye herşeyi yapıyorum yatırıyorum yanına oyuncalları döküyorum kendimde ona eşlik ediyorum ama tık yok..
poposu ağır galiba..
neyse sağlıklı olsunlarda döneceklerdir elbet..
1-2 saat içinde tüketilmesi gerekiyor yarım mamaysa daha hızlı bakteri ürüyormus.Aaa ben iki saat diye biliyorum mamanin kalanini iciriyorum ama bi sorunlada karsilasmadik ama ne yapsakki icirmeyelimmi
Bızımde oyle oldu amnnem oyle yedırmısBanad a bişi söyleyinnnn
Kızlar sizle bir şey paylaşayım bir de.... Dün keçi sütünü mayalayayım dedim... 1 lt nin nerdeyse hepsini münik kavanozlara mayaladım az süt kaldı onu da az sulandırıp iki tane bisküvi atıp oğluma acıkınca içirdim biberonda çok da beğendi.. Ama gelin görün ki sütleri ince battaniyeyle sarmıştım üzerine bişi daha serecektim unuttum gitti.. Dün de erken uyumuştum 9 da dolaba koymam lazımdı gece 3 te aklıma geldi gittim baktım ki sulu sulular hala.. Tutmamış tam.. O halde verilmez değil mi kızlar atayım mı onların hepsini sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?