2014 Kasım Anneleri

-ama çocuklar haklı..
kışın doğdular 3-4 ay hiç dışarı çıkmadılar..
şimdi şaşskın şaşkın bakıyorlar..
bizimki ağaçlara çok meraklı kafası sürekli tepede ağaçlara bakıyor giderken bpynu tutulacak

isyan123
çok şükür canım bizde de her şey yolunda diyelim öyle olsun.
A.kerim de dönemiyor bende bu konuya üzülüyorum epeydir
hep yüz üstü uyuyor sırt üstü çok vakit geçiremiyor sıkılıyor
yere yatırıyorum sırt üstü ama sadece yattığı yerde ya ayak ucunu koyduğum yere başını getiriyor dönerek o kadar.
yani bizde o konuda tembeliz kendi ekseninde 360° dönüp daire yapıyor sağdan sola geçiş yuvarlanma yok

aynen bizde öyleyiz..
ayaklar eller hiç durmuyor.. zaten yatmayıda sevmiyor sürekli ya gezecek ya oturacak..
dönmeyi örensin diye herşeyi yapıyorum yatırıyorum yanına oyuncalları döküyorum kendimde ona eşlik ediyorum ama tık yok..
poposu ağır galiba..
neyse sağlıklı olsunlarda döneceklerdir elbet..

kızlar acil yardım.... ben dün devam sütüyle muhallebi yaptım birazı arttı dolaba koydum bugün ısıtıp verebilirmiyim yoksa atayımmı
Tuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.

haklısın canımm
bende pütürlü yapmaya çalışıcam

ates bizde de olmadi sanki hafif bi oldu gecti ama cok huzursuzlandi uyuyamadi falan fitil atmak zorunda kaldik maalesef
ben bişey vermedim canmm
bide aklında olsun fiyil düşmeyen ateşte ve huzursuzlukda son çare
önce calpol ver
hem fitilin kullanımıda okadar yaygın deil artık

sen benden 1gün sonrasın..ama hiç koymadın o fotoları yada ben görmedim haydi koy koy :)
oyuncaklı fikri güzelmiş
bende deneyebilirim

neyle süzüyosun canım..bide soğumasımı gereyo süzmek için
Tülbentle süzdüm üstüne de dolu surahi koydum valla güzel olmus sun yiyor çok sevdi saolsun rosebek tarif etmisti.Kaynar dökmek istemedim içim rahat etmedi plastiklerde de sıcak sey temas ettirmiyorum zararlı diye.

Kızlarr aranızda adet görenler vardır ya benim her adetim okadar yoğun oluyoki üstüm başım berbat oluyor sürekli değiştryrm halbuki önceden böyle olmazdım hiç sizdede böylemi merak ettim
bende aynı durumdayım neden böyle olduğunu merak ediyordum ama bu ay birazdaha azaldı gibi

ben bişey vermedim canmm
bide aklında olsun fiyil düşmeyen ateşte ve huzursuzlukda son çare
önce calpol ver
hem fitilin kullanımıda okadar yaygın deil artık

Zaten bu fitil merakı drlarda çok fazla... hangisine gittiySem önce fitil yaziolar... internette baktigimda en son çare fitil deniyor. Yaw arkadaşım onu koyması bile ayrı dert. Ben hala fitil veremiyorum mesela.

Kızlar ya benim oglanin kaşığa karşı alerjisi var sanirim kaşık ile ne versem geri çeviriyor. Almıyor. Ama elimle yedirdigimde az da olsa yiyor. Yoğurdu bile bardaktan içiyorum. elimle ezip veriyorum diye birşey olmaz dimj

Tuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.
Aaa ben iki saat diye biliyorum mamanin kalanini iciriyorum ama bi sorunlada karsilasmadik ama ne yapsakki icirmeyelimmi

Ayy benimkide aynen öyle bende burda herkesin bebeği dönüyor diye uzuluyordum bnimki niye donmuyor diye. Bi yandan da iyi yani sünnet oldugunda cok iyi oldu mesela. Uyurken flan rahat oluyo yani.

Bızımde oyle oldu amnnem oyle yedırmıs
Sapsup sevrek yemıs ben videosunu gordm
Ama sonra kakas alyalıydı
Korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…