2014 Kasım Anneleri

ya olmaz ama kaşığada alışmasınlazım
ileride zorluk çeker
sen zorla bence

Merhaba kızlar. Poyraz a ilk defa bı çorba yapcam dr dedı patates havuçlu kıymalı yap. Ama nasıl yapayım? Blender dan ezmek ıyı değil,eve bıle koymayın dıyo uzmanlar. Bana bi tarif verır misiniz. Bide muhallebi yap dedi. Ama pirinç unuyla mı yapcm soramadım

canım ben patates havuç kabak haşlıyorum içine de etli kemik suyu yaptım ondan koyuyorum ezip içiriyorum canım blender falan kullanmıyorum

ya olmaz ama kaşığada alışmasınlazım
ileride zorluk çeker
sen zorla bence
Canımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acaba merak ettim sende benim gibisin kara kaş kara göz esmer yani bende denerim belji fikir olsun

Canımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acaba merak ettim sende benim gibisin kara kaş kara göz esmer yani bende denerim belji fikir olsun
canım bence saçlarının dipten boyatmadığın sürece sorun yok bence istediğin rengi yapabilirsin tabi açık istiyosan

Kıyma katma canım kırmızı et 9. aydan sonra veriliyor.

Canım hiç boyatmadım saçlarımı nasılnolur nasıl yaptrırım hiiiç bilmyrm oyuzden tırsıyorum biraz
canım benimde senin gibi koyu renk saçlarım geçen kuaföre gittim ombre yaptırsam nasıl olur diye fikir almak için, baya cesaretlendirdi inşallah eşimide ikna edersem yaptırmak istiyorum internetten de baktım koyu renk saçlara yapılanlara gayet güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…