sen bende 2gün öncesin2 numara mama 6. ay başında mı sonunda mı kullanılıyor kızlarr ?????
ya olmaz ama kaşığada alışmasınlazımKızlar ya benim oglanin kaşığa karşı alerjisi var sanirimkaşık ile ne versem geri çeviriyor. Almıyor. Ama elimle yedirdigimde az da olsa yiyor. Yoğurdu bile bardaktan içiyorum. elimle ezip veriyorum diye birşey olmaz dimj
çok güzel olmuş.ben küllü rengi doreden daha çok seviyorum:)kızlarrr bu sefer bebişsiz resim atıyorum
kuaförden gelirken çektim
saçım doreydi küllü yaptırdım nasıl olmuş
Hosgeldin canım nasılsın kulaklarını çınlattık geçenlerde kuzucuğun da sende iyisinizdir insallah.2 numara mama 6. ay başında mı sonunda mı kullanılıyor kızlarr ?????
ben 4.ayda oldum daha da olmadımbende aynı durumdayım neden böyle olduğunu merak ediyordum ama bu ay birazdaha azaldı gibi
gecen gun fotonu.gordum canim tamds.tahmin ettgm.gibisin hanim.hanim fistik gibi tuu maşallahHosgeldin canım nasılsın kulaklarını çınlattık geçenlerde kuzucuğun da sende iyisinizdir insallah.
canım ben patates havuç kabak haşlıyorum içine de etli kemik suyu yaptım ondan koyuyorum ezip içiriyorum canım blender falan kullanmıyorumMerhaba kızlar. Poyraz a ilk defa bı çorba yapcam dr dedı patates havuçlu kıymalı yap. Ama nasıl yapayım? Blender dan ezmek ıyı değil,eve bıle koymayın dıyo uzmanlar. Bana bi tarif verır misiniz. Bide muhallebi yap dedi. Ama pirinç unuyla mı yapcm soramadım
Utandım ya tesekkr edermgecen gun fotonu.gordum canim tamds.tahmin ettgm.gibisin hanim.hanim fistik gibi tuu maşallah
Canımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acabaya olmaz ama kaşığada alışmasınlazım
ileride zorluk çeker
sen zorla bence
bende bunu duymayı bekliyordum heheheBozduh bozduh
canım bence saçlarının dipten boyatmadığın sürece sorun yok bence istediğin rengi yapabilirsin tabi açık istiyosanCanımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acabamerak ettim sende benim gibisin kara kaş kara göz esmer yani bende denerim belji fikir olsun
Kıyma katma canım kırmızı et 9. aydan sonra veriliyor.Merhaba kızlar. Poyraz a ilk defa bı çorba yapcam dr dedı patates havuçlu kıymalı yap. Ama nasıl yapayım? Blender dan ezmek ıyı değil,eve bıle koymayın dıyo uzmanlar. Bana bi tarif verır misiniz. Bide muhallebi yap dedi. Ama pirinç unuyla mı yapcm soramadım
Evet bende sana tesekkür etmek için yazacaktım severek yedi dün hazır vermistim hiç istemedi onu saol teyzesibende bunu duymayı bekliyordum hehehe
Peynir yamışsınn maşallah
Canım hiç boyatmadım saçlarımı nasılnolur nasıl yaptrırım hiiiç bilmyrm oyuzden tırsıyorum birazcanım bence saçlarının dipten boyatmadığın sürece sorun yok bence istediğin rengi yapabilirsin tabi açık istiyosan
Hee sayılmaz çaktırmaEvet bende sana tesekkür etmek için yazacaktım severek yedi dün hazır vermistim hiç istemedi onu saol teyzesiEkmeksiz accık yedim ya sayılmaz aslında o
Biz de iyiyiz canım çok saol durumlar aynı hepimizde olduğu gibi ek gıda mücadelesindeyizama yaa ben kaçırdım seni göremedimm teyzesii foto koymuşsndemekoylee
sizde durumlar nasıl bebişn sen nasılsın canım
canım benimde senin gibi koyu renk saçlarım geçen kuaföre gittim ombre yaptırsam nasıl olur diye fikir almak için, baya cesaretlendirdi inşallah eşimide ikna edersem yaptırmak istiyorum internetten de baktım koyu renk saçlara yapılanlara gayet güzel duruyorCanım hiç boyatmadım saçlarımı nasılnolur nasıl yaptrırım hiiiç bilmyrm oyuzden tırsıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?