- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Su an 2numara kullaniyoruzCevabın için teşekkür ederim
Kullandığın Golden goat da numara kaç?
Bunu soracaktım anneler günün nasıl geçti merak ettim bir seni birde 281190 insallah eğlenceli ve güzel geçmistir.beninkide ne olduusa hamilelikten sonra duygularını kaybetti galiba:)dünya iysidir ama böyle incelik yok:)o yüzden hiç birşey demiyorum kendi anlayacak diye umuyorum
Ek gıdaya geçtik öyle oldu bizimde annem yedikleri asitli çıkıyor olabilir dedi. Bilimsel degil ama mantikli geldi. .her altını açtığımda bepanthol pişik kremi kullanıyorum o azalttıKizlar bebegimin makatinin etrafi kıpkırmızı bir haftadir kabiz onunla ilgili olabilir mi ki? Bezini acmaya korkuyorum yeni oldu poposu degil de makatinin efrafi poposuna dogru cokca kirmizi.. Ne ki bu yaaa ne yapsam bilemedim aile hekimine mi gostersem..
Evet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorımcanım benimde senin gibi koyu renk saçlarım geçen kuaföre gittim ombre yaptırsam nasıl olur diye fikir almak için, baya cesaretlendirdi inşallah eşimide ikna edersem yaptırmak istiyorum internetten de baktım koyu renk saçlara yapılanlara gayet güzel duruyor
yapalım ya güzel olur inşallah değişiklik iyi gelir bizede , eşimin babası rahatsız kontrol amaçlı yatırmışlardı durumu iyi çok şükür, hastaneden çıksın öyle yaptırıcam şuan uygun olmaz yaptırmamEvet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorımbi cesaret yapıcam dur bakalım az daaa düşüneyimde
hic. Bisey ypmasi pis adamBunu soracaktım anneler günün nasıl geçti merak ettim bir seni birde 281190 insallah eğlenceli ve güzel geçmistir.
yapinca foto koyarsun guzellikEvet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorımbi cesaret yapıcam dur bakalım az daaa düşüneyimde
İller arası yer değisikliği 10-16 Haziran atamalar 18 Haziranmıs.Öğretmen arkadaslarmevzun duy beni :)
demekoylee canım yorumunu geçmişi okurken gördüm tuğba ile benim genç anne oluşumuz ile ilgili çok içten paylaşımda bulunmuşsn bende seni öpüyorum ve ablam gibi seviyorum tabisi buradaki diğer abla kardeşlerimi de :)
Herkese kocaman günaydinn
Öyle süt gibi kalmamış zaten ama kavanozu hafif salladığımda sallanıyordu yani baya sıvı kalmış.. Eve gidince sıcak suya koyayım biraz bekleteyim bakalım olacak mı
yok şekerim yaa niye yalnış anlayım..telden kk ya girmek bir işkence zaten
-ama çocuklar haklı..
kışın doğdular 3-4 ay hiç dışarı çıkmadılar..
şimdi şaşskın şaşkın bakıyorlar..
bizimki ağaçlara çok meraklı kafası sürekli tepede ağaçlara bakıyor giderken bpynu tutulacak
Tuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.
2 numara mama 6. ay başında mı sonunda mı kullanılıyor kızlarr ?????
hiç boyatmadıysan eğer karar verdiysen yumuşak tonlardan başla canım yıprancak güzelim saçların..ben yaklaşık 6-7 yıldır boyatıyorum şimdide boyatmadan yapamıyorum:))Canım hiç boyatmadım saçlarımı nasılnolur nasıl yaptrırım hiiiç bilmyrm oyuzden tırsıyorum biraz
İsteğe bağlı yer deiştirmeler keşke eş durumu olsaydıEsimin yer degsme ihtimali var olsa keskede gtsem memleketime sıkıldim burdan.s
saol canmmçok güzel olmuş.ben küllü rengi doreden daha çok seviyorum:)
kesinlikle canımsaol canmm
aynen bende öyle
daha bi doğal sofistike duruyor
atarım tabi ev hali ama paçoz çıktımCanımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acabamerak ettim sende benim gibisin kara kaş kara göz esmer yani bende denerim belji fikir olsun
Brawo sana değismesin fikrinhic. Bisey ypmasi pis adamtrip yapcktim sonrada cock hastalndi unuttum gitti bende bsbalr gununde orjinll bise yapio utandrcam onu ee ne demisler iyilige iyilik etmk her kişinin hakki kötülüğe iyilik etmk er kisinin hakki :)biraz iyi insan olayim :)fikrim degismesse tabi haha
biberon da su ile yaptığımız mamayı diyoruz.RESİMDEKİ SENSİN DİMİ CANIM BAYA KÜÇÜKSÜN HERALDE KAÇ YAŞINDASIN BİLMEDİĞİM İÇİN SORUORUM..
SICAK SU FAYDA EDİO CANIM AMA GECİKİNCE BİLMM OLURMU BEN SABAHA KADAR DIŞARDA TUTUOM BAKIOM OLMAMIŞ SICAK SUYA KOYUYOM 15 20 DK SONRA ALIP DİREK BUZDOLABINA ATIOM GAYET GÜZEL OLUO.
AYNEN BEN TELDEN GİRİNCE DİREK ATIO
SORMA CANIM ÇOCUK DIŞARI ÇIKINCA AFALLIO SANKİ NASIL BAKIYO Bİ SAĞA Bİ SOLA GÖZLERİ FALTAŞI GİBİ AÇIK ÇOK MUTLU OLUO AĞLIOSA DİREK SUSUYO :=:)=:)
DEVAM SÜTÜ DEDİĞİNİZ SÜT OLAN MI YOKSA SUDA YAPILAN DAN MI BAHSEDİOLAR.
BEN 1 AYDIR 2 NUMARA KULLANIOM DOKTOR 2 NUMARAYI 4,5 AYLIKKEN VERMİŞTİ VALLA.BEN ALMAMIŞTIM
pacoza bak hele :)sende cok guzelsin tatlim ommbrelide ombresizdeatarım tabi ev hali ama paçoz çıktım
üstleri kumral
altıda küllü sarı gibi ombre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?