2014 Kasım Anneleri

İller arası yer değisikliği 10-16 Haziran atamalar 18 Haziranmıs.Öğretmen arkadaslar mevzun duy beni :)

beninkide ne olduusa hamilelikten sonra duygularını kaybetti galiba:)dünya iysidir ama böyle incelik yok:)o yüzden hiç birşey demiyorum kendi anlayacak diye umuyorum
Bunu soracaktım anneler günün nasıl geçti merak ettim bir seni birde 281190 insallah eğlenceli ve güzel geçmistir.

Ek gıdaya geçtik öyle oldu bizimde annem yedikleri asitli çıkıyor olabilir dedi. Bilimsel degil ama mantikli geldi. .her altını açtığımda bepanthol pişik kremi kullanıyorum o azalttı

Evet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorım bi cesaret yapıcam dur bakalım az daaa düşüneyimde

Evet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorım bi cesaret yapıcam dur bakalım az daaa düşüneyimde
yapalım ya güzel olur inşallah değişiklik iyi gelir bizede , eşimin babası rahatsız kontrol amaçlı yatırmışlardı durumu iyi çok şükür, hastaneden çıksın öyle yaptırıcam şuan uygun olmaz yaptırmam

Bunu soracaktım anneler günün nasıl geçti merak ettim bir seni birde 281190 insallah eğlenceli ve güzel geçmistir.
hic. Bisey ypmasi pis adamtrip yapcktim sonrada cock hastalndi unuttum gittibende bsbalr gununde orjinll bise yapio utandrcam onu ee ne demisler iyilige iyilik etmk her kişinin hakki kötülüğe iyilik etmk er kisinin hakki :)biraz iyi insan olayim :)fikrim degismesse tabi haha

RESİMDEKİ SENSİN DİMİ CANIM BAYA KÜÇÜKSÜN HERALDE KAÇ YAŞINDASIN BİLMEDİĞİM İÇİN SORUORUM..

Öyle süt gibi kalmamış zaten ama kavanozu hafif salladığımda sallanıyordu yani baya sıvı kalmış.. Eve gidince sıcak suya koyayım biraz bekleteyim bakalım olacak mı

SICAK SU FAYDA EDİO CANIM AMA GECİKİNCE BİLMM OLURMU BEN SABAHA KADAR DIŞARDA TUTUOM BAKIOM OLMAMIŞ SICAK SUYA KOYUYOM 15 20 DK SONRA ALIP DİREK BUZDOLABINA ATIOM GAYET GÜZEL OLUO.

yok şekerim yaa niye yalnış anlayım..telden kk ya girmek bir işkence zaten

AYNEN BEN TELDEN GİRİNCE DİREK ATIO

SORMA CANIM ÇOCUK DIŞARI ÇIKINCA AFALLIO SANKİ NASIL BAKIYO Bİ SAĞA Bİ SOLA GÖZLERİ FALTAŞI GİBİ AÇIK ÇOK MUTLU OLUO AĞLIOSA DİREK SUSUYO :=:)=:)

Tuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.

DEVAM SÜTÜ DEDİĞİNİZ SÜT OLAN MI YOKSA SUDA YAPILAN DAN MI BAHSEDİOLAR.

2 numara mama 6. ay başında mı sonunda mı kullanılıyor kızlarr ?????

BEN 1 AYDIR 2 NUMARA KULLANIOM DOKTOR 2 NUMARAYI 4,5 AYLIKKEN VERMİŞTİ VALLA.BEN ALMAMIŞTIM

Canım hiç boyatmadım saçlarımı nasılnolur nasıl yaptrırım hiiiç bilmyrm oyuzden tırsıyorum biraz
hiç boyatmadıysan eğer karar verdiysen yumuşak tonlardan başla canım yıprancak güzelim saçların..ben yaklaşık 6-7 yıldır boyatıyorum şimdide boyatmadan yapamıyorum:))

Canımmmm bana saçlarının daha net fotosunu atarmısın acaba merak ettim sende benim gibisin kara kaş kara göz esmer yani bende denerim belji fikir olsun
atarım tabi ev hali ama paçoz çıktım
üstleri kumral
altıda küllü sarı gibi ombre

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 175
Brawo sana değismesin fikrin al hediyeni o utansın hem de öğrensin

biberon da su ile yaptığımız mamayı diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…