2014 Kasım Anneleri

PROFİL RESMİNE DE BAYILDIM YESİNLER ONU MAŞALLAH.
SENN ÖNCEDEN RESİMLERİN VARDI ALBÜM ARTIK YOKMU BEN GÖREMİYORUM.

YA BİZEDE GELDİDE KIŞIN DIYA GENELDE HERKES KIŞLIK ALMIŞ ÇOCUĞUM KALDI YAZLIKSIZ :=)
BİZDE DAHA HİÇ ÇIKMADIK BİŞİLER ALMAYA KALDI ÖLE YAVRUM.

Aynen biz!! Kızım delirdi resmen 1haftadır yatağında uyutamıyorum hep yanımızda dün gece 2.30 da çığlık çığlığa ağladı ama gözler kapalı 5 dakika bağırdı sonra daldı tekrar, sabah 4 te bi baktım ters dönmüş babasının tepesinde ağlıyor. Adam sabah işe zombi gibi gitti:) bir tarafa dönerken iyiydi dönemediği tarafa çeviriyordum , şimdi o taraftada döndüğünden sabaha kadar uyku bölük bölük

Selam kızlar uzun zaman oldu giremiyorum artık çok zor günler geçiriyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizde iyidir umarım oğlum 2 aydır emekliyor sürekli peşinden koşuyorum evdeki herşeyi tehlike haline getiriyor uyumuyor sürekli huysuz bileklerim tutmuyor her sabah uykusuzum yorgunum diye ağlıyorum .. Doktorada Götürdüm dişten bütün bu huysuzlukları dedi ilac verdi ama nafile çocuk hiperaktif uykuyu sevmiyor yatsa 15 dakka geceleri desen hiç uyumuyor tamam diyorum o iyi olsun sorun deil ama gel gör ki ben yatarken bile Üstüme atlıyor beşikte yatmak ta ne resmen ayaklarıyla tokatlıyor herşeyi.. Akşamları en kötü zamanlar artık benim için huysuz Ağlayan Susmayan diş etlerini deli gibi kaşıyan yüz üstü yatan bir bebek wc ye gidecem beni takip ediyor Kapıya yapışıp ağlıyor artık hayırlısıyla büyümesi tek duam oldu..gece acayip huzursuz yok böyle birsey 10 dakikada bir kalkıp ağlıyor saga dönüyor sola dönüyor kenarları tutup kalkıp kendini atıyor ağlıyor geçer mi bu günler diye düşünüyorum

Yalnız değilmişim Allah kolaylık versin bize

Bİzimkide aynı yanıma alıp yatırıyorum ama yok 10 dakikada bir Bölük pörçük mahfOlmuş uyku düzeniyle ayakta zor duruyorum Rabbim yardımcımız olsun

MAŞALLAH OĞLUŞUNA ERKEN BAŞLAMIŞ EMEKLEMEYE NE GÜZEL YA.SABIR CANIM SABIR GEÇİCEK HERŞEY ONLARIDA ANLAMAK LAZIM DİMİ.

canım benım benım bebekte oyle sureklı yatakta donuyor bırde yuz ustu donemedımı nefes alamıycak dıye korkuyorum sureklı oaa bakmaktan uyuyamadım canım ellerı bazen oyle oluyor bence havalar ısınınca vücudun verdıgı tepkı bebegıme yogut kecı sutu verıyom 3 kg alıyom kucuk 200ml su sıselerıe dondurp sırayla yoğurt yapıyorum hergun taze alamıyorum bırde avakado verdım bırde bezelye çorbası blendırdan gecırdım cook sevdı tuz asla yok tatlı kasıgı tereyağı mıgrosta kecıyorecı tere yagı var onu kullandım canım bebegının bıngıldağı nasıl aynımı benımkı kuculdu gıbı canım hepımızın beegı böyle sanırım bır donemden gecıyoruz selamlar.....elayı opppppppp kocaman

7.ayınız kutlu olsun doğumdaşım :)

Bende az az başladım cnm çok iştahı olmasada yiyor biraz.büyüdükçe zorlaşıyomuş gerçekten,uyku falan kalmadı Ağustos'ta işe başlıcam ama şimdiden tasası sardı bizde sizi öpüyoruz çok:)

hepsi ayniymis bende tek biz boyleyiz saniyodum:)harektlendikleri icinde uyandryolar kendilerini durmadan

Kızım meyve suyu ve puresı yemıyo bende muhallebı yapıp ıçıne katıyorum. Buafa bambu beşigimiz var bızım ve artık ciddi hareketlendı kızım onda bır ay daha ancak duru. Ve odasında ytak olabilrn brşiklerden var. Onumu yanımıza alsak yoksa park

Benimkide öyle cnm banada oyle dedi lerde ateşi yoktu bence normaldir ya

kızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…