napalım kuzum çalışmak zorundayızzz yapacak birşey yok ne yazıkki..
aynen dediğin gibi hava alsınlar yeter..
ilerde her yere gidebiliriz..
canım mustide öyleydi mahvetti beni geçenlerde..
şimdi yanıma aldım valla..napayım uyumuyor..
yataktya beraber yatıyoruzz..dönmek istedikçe yardım ediyorum uyuyor..
yoksa beşiğinde hep hareket halinde
kuzum Allah korusun birşey olmaz yaa..
minderi vardı ama artık havalar ısındı halıda da durabilir..
onun için halıyı oturdum sildim iyice :)
ya bize 1 dolap dolusu hediye geldi kıyafet..
mustiye ben 2 yaşına kadar almasam olur ama anneanne babaanne hiç durmuyorlar..
Kızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
Yalnız değilmişim Allah kolaylık versin bizeAynen biz!! Kızım delirdi resmen 1haftadır yatağında uyutamıyorum hep yanımızdadün gece 2.30 da çığlık çığlığa ağladı ama gözler kapalı 5 dakika bağırdı sonra daldı tekrar, sabah 4 te bi baktım ters dönmüş babasının tepesinde ağlıyor. Adam sabah işe zombi gibi gitti:) bir tarafa dönerken iyiydi dönemediği tarafa çeviriyordum , şimdi o taraftada döndüğünden sabaha kadar uyku bölük bölük
Bİzimkide aynı yanıma alıp yatırıyorum ama yok 10 dakikada bir Bölük pörçük mahfOlmuş uyku düzeniyle ayakta zor duruyorum Rabbim yardımcımız olsunKızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
Bende hiç adet olmadım olmak istiyorum artık.Hic adet olmayan varmi ben hala olmadim daa
Selam kızlar uzun zaman oldu giremiyorum artık çok zor günler geçiriyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizde iyidir umarım oğlum 2 aydır emekliyor sürekli peşinden koşuyorum evdeki herşeyi tehlike haline getiriyor uyumuyor sürekli huysuz bileklerim tutmuyor her sabah uykusuzum yorgunum diye ağlıyorum .. Doktorada Götürdüm dişten bütün bu huysuzlukları dedi ilac verdi ama nafile çocuk hiperaktif uykuyu sevmiyor yatsa 15 dakka geceleri desen hiç uyumuyor tamam diyorum o iyi olsun sorun deil ama gel gör ki ben yatarken bile Üstüme atlıyor beşikte yatmak ta ne resmen ayaklarıyla tokatlıyor herşeyi.. Akşamları en kötü zamanlar artık benim için huysuz Ağlayan Susmayan diş etlerini deli gibi kaşıyan yüz üstü yatan bir bebek wc ye gidecem beni takip ediyor Kapıya yapışıp ağlıyor artık hayırlısıyla büyümesi tek duam oldu..gece acayip huzursuz yok böyle birsey 10 dakikada bir kalkıp ağlıyor saga dönüyor sola dönüyor kenarları tutup kalkıp kendini atıyor ağlıyor geçer mi bu günler diye düşünüyorum
Aynen biz!! Kızım delirdi resmen 1haftadır yatağında uyutamıyorum hep yanımızdadün gece 2.30 da çığlık çığlığa ağladı ama gözler kapalı 5 dakika bağırdı sonra daldı tekrar, sabah 4 te bi baktım ters dönmüş babasının tepesinde ağlıyor. Adam sabah işe zombi gibi gitti:) bir tarafa dönerken iyiydi dönemediği taranım afa çeviriyordum , şimdi o taraftada döndüğünden sabaha kadar uyku bölük bölük
7.ayınız kutlu olsun doğumdaşım :)biz de oyle malesef canim ya.. Iyice hareketlendi yatakta dönüp duruyor elleriyle gözünü burnunu kasiyip uyandiriyor kendini.. Yataga normal yatiriyorum bi bakmisim yatagin enine dogru yatmis.. gececek diye ümit ediyorum.. Vee biz bugun 7 aylik olduk teyzesiii.. İnanamıyorum bunu yazarken 7 aylikk kocamaaan :)))
masallahh size yaa oglusun cok tatli Allah bagislasin..
canım benım benım bebekte oyle sureklı yatakta donuyor bırde yuz ustu donemedımı nefes alamıycak dıye korkuyorum sureklı oaa bakmaktan uyuyamadım canım ellerı bazen oyle oluyor bence havalar ısınınca vücudun verdıgı tepkı bebegıme yogut kecı sutu verıyom 3 kg alıyom kucuk 200ml su sıselerıe dondurp sırayla yoğurt yapıyorum hergun taze alamıyorum bırde avakado verdım bırde bezelye çorbası blendırdan gecırdım cook sevdı tuz asla yok tatlı kasıgı tereyağı mıgrosta kecıyorecı tere yagı var onu kullandım canım bebegının bıngıldağı nasıl aynımı benımkı kuculdu gıbı canım hepımızın beegı böyle sanırım bır donemden gecıyoruz selamlar.....elayı opppppppp kocaman
hepsi ayniymis bende tek biz boyleyiz saniyodum:)harektlendikleri icinde uyandryolar kendilerini durmadanKızım da beşikte hiç durmuyor.Düz yatırıyorum. Sonra bir bakıyorum beşiğe paralelyatmış. Üstünü açmış. Kafa bir yanda vacaklar açık :) İki buçuk saat arayla uyanıyor. Hareketlenince anlıyorum uyandığını. Bir bakıyorum gözler faltaşı gibi :)
Cok guzelmis canm gule gule kullann bende donence aldm ama sevyrm bu tur oyuncklari ne kadar aldn kapida odeme varmiEki Görüntüle 1534180 Eki Görüntüle 1534181 Eki Görüntüle 1534182
kargodan yeni oyuncaklarımız geldi çok çok çok beğendik. E bebekte indirimde. Kitapcik hep dişlik hem hışırtılı dikkat çekiyor. Diğerini de mama sandalyemize taktık fırlatıp atamiyor da düşünenlere tavsiye ederim
bende emekleme oyincaklari almak istiyorum ya hareketli alan varmiki acaba burdan gule gule kullanın İnşallahEki Görüntüle 1534180 Eki Görüntüle 1534181 Eki Görüntüle 1534182
kargodan yeni oyuncaklarımız geldi çok çok çok beğendik. E bebekte indirimde. Kitapcik hep dişlik hem hışırtılı dikkat çekiyor. Diğerini de mama sandalyemize taktık fırlatıp atamiyor da düşünenlere tavsiye ederim
Benimkide öyle cnm banada oyle dedi lerde ateşi yoktu bence normaldir yaKızlar benim kızın avuç içleri hep sıcak? Gün içinde bazen soğuyor ama bugün sabah babam kuçağına aldı avuç içi çok sıcak ateşimi var dedi? Sizde böyle bir şey var mı? Doğduğundan beri böyle ama doktora sormak hiç aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?