2014 Kasım Anneleri

Çok teşekkür ederim umarım bu huysuzluklar çabuk geçer dilerim tüm bebişler bu zor Zaman'ları atlatır bizimle

kızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım

Ben dün keçi peyniri aldım canım tahsinoğlu muydu neydi çok tuzluydu suda bekletip vericem...

İsyannnnnnnnnnn resimlerinize bayıldım yakışıklı oğlan ve güzel fit annesi... Ay ben bu aralar acaip iştahım açıldı yaaa dur diyemiyorum kendime... Zayıflamam lazım...

ben aksamdan suya koydum verdım sabah
hıc sevmedı
labne aldım dun
guya hazır seyler vermeyı pek ıstemıyordum
labneyı acayıp begendı :)

cnm pınar labne aldım sutasınkılerı bılmıyordum
pınar labneyı cok begendı cok yedı
tesekkurler

Merhaba kızlar benimle ayni dertten muzdarip olan var mi? hamile kalmadan once dumduz bi karnim vardi ve hamilelikte tum kiloyu gobekten aldım. Simdi ise hamilelik oncesi kilomun bile altindayim pantolonlar kalcamdan dusuyor ama en az 6aylık gebe gibi bi gobegim var. Karin derim cok gevşek ve sabahlari bi bombe var karnimda gün icinde de şişiyo. Görenler sen dogurmadin mi diye alay ediyo. sindirim sorunlarım azaldi ama tam geçmiş sayilmaz. Yedijlerime dikkat ediyorum gaz siskinlik yapacak hicbi sey tuketmiyorum hareket deseniz hareketin krali bende:)) buna ragmen kuculecegine gun gectikce büyüyor. Ne yapmam lazim? Hangi doktor bakiyo bu işlere?caresi ne?

Bendede bıraz gobek kaldı ama okadat degıl canımya. Ve adet oldukca ınıyo gıbı. Yanı gaz şişkınlıgı gbı benımkı. Bırde yumuşak.platese basladm bırhafta once bende sıkılaşırsa pek bişey kalmıcak kadar
Hangı bolume gîtmen gerekıyo bılmıyorum canım ama ihmal etme belkı sındırımle alakalıdır

Bende adet de yok canım. Olsam gider mi onu da bilmiyorum. kilo gidince gececek diye umitliydim. Gidecek bi kilo da kalmadi. Kol,bacak, surat zayif ama kocaman bi gobek. Afrikali cocuklar gibiyim. Gebelikte kaslar elastikligini kaybedip birbirinden ayriliyomus. O yuzden gevsek yumusak karin normal. Ama yiyip ictikte doluyo.

Valla canım bilemedımkı. İçin rahat etmıyosa gıt bi goster.her bünye farklıdır sonucta. Bendr catlak içindeyım mesela okada kremler kullandm hepsı fıs çıktı. Harıta gıbı karnım bacaklarım

Kıxlar ıkı gundur kızım geceleri emmıyo. 1 gbı emzırmıştim 6 ya kadar emmedı. Emmesı ıcın aldm uyandrmadan agladı yatrdm bende. Uyanncada azcık emdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…