sağolasın zeyy41 kere maşallahhh
http://www.kedinizolsun.com/?pnum=116&pt=Kedi+Tüyü+Kist+oluşumuna+Neden+Olur+mu?DOĞUMDAŞIMMISIN SEN BENM :=)
MAŞALLAH SANA YERİM SENİ.AMA CANIM YANINDAKİNİ AL ORDAN YA ZARARLI BEBİŞE
OHH OHH NE GÜZELL YARASIN O GÜZEL HAVA SANA.BİZİM YERİMİZE DE GEZİN.
NE ŞANSLISIN YA VALLA.BİZ İYİYZ SEN NASILSIN BAKALIM NAPTIN 4 GÜN
http://www.kedinizolsun.com/?pnum=116&pt=Kedi+Tüyü+Kist+oluşumuna+Neden+Olur+mu?ayy ikiside çok tatlıı arkadakide yatmışş ohh miss ne güzel..
ama kuzum ikisininde yattığı yer aynı olmasın..
artık bebekler dönüyor ağızları yere değebiliyor..
tüyünü yutması sakıncalı biliyorsun..
mümkün oldukça ikisini bir arada tutma derimm..
sakın yalnuış anlama hayvanları çok severimm ama evlatlarımız daha kıymetli
Çok teşekkür ederim umarım bu huysuzluklar çabuk geçer dilerim tüm bebişler bu zor Zaman'ları atlatır bizimlecanim Allah yardimcin olsun donem donem hepimiz yasayabiliyoruz boyle seyler. erken de emeklemis onu tutmak tabii daha zor saglikli olsun da gecer insallah uzulme
cnm.ben simdilik sutasin bebek labneleri var ya sekizli mini paket onlardan veriyorum hatta markette bulamadim gecen pinar inkinden aldim ama evde de yapip bir deneyecegim musait oldugumda
kızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım
nasıl yapıyorsun cnmCanim ben peyniri kendim yaptim. çok kolay ve lezzetli bir peynir oluyor.
ben aksamdan suya koydum verdım sabahBen dün keçi peyniri aldım canım tahsinoğlu muydu neydi çok tuzluydu suda bekletip vericem...
İsyannnnnnnnnnn resimlerinize bayıldım yakışıklı oğlan ve güzel fit annesi... Ay ben bu aralar acaip iştahım açıldı yaaa dur diyemiyorum kendime... Zayıflamam lazım...
cnm pınar labne aldım sutasınkılerı bılmıyordumcanim Allah yardimcin olsun donem donem hepimiz yasayabiliyoruz boyle seyler. erken de emeklemis onu tutmak tabii daha zor saglikli olsun da gecer insallah uzulme
cnm.ben simdilik sutasin bebek labneleri var ya sekizli mini paket onlardan veriyorum hatta markette bulamadim gecen pinar inkinden aldim ama evde de yapip bir deneyecegim musait oldugumda
valla braun termoscan almıstım kulakttan olcerKızlar ateş ölçer alcam memnun olduğunuz Kullandığınız hangisi
wellgro benimki.tabanca gibi. Dogmadan almistim. Temassiz. Cok cabuk olcuyo.Cok memnunum.Kızlar ateş ölçer alcam memnun olduğunuz Kullandığınız hangisi
Bendede bıraz gobek kaldı ama okadat degıl canımya. Ve adet oldukca ınıyo gıbı. Yanı gaz şişkınlıgı gbı benımkı. Bırde yumuşak.platese basladm bırhafta once bende sıkılaşırsa pek bişey kalmıcak kadarMerhaba kızlar benimle ayni dertten muzdarip olan var mi? hamile kalmadan once dumduz bi karnim vardi ve hamilelikte tum kiloyu gobekten aldım. Simdi ise hamilelik oncesi kilomun bile altindayim pantolonlar kalcamdan dusuyor ama en az 6aylık gebe gibi bi gobegim var. Karin derim cok gevşek ve sabahlari bi bombe var karnimda gün icinde de şişiyo. Görenler sen dogurmadin mi diye alay ediyo. sindirim sorunlarım azaldi ama tam geçmiş sayilmaz. Yedijlerime dikkat ediyorum gaz siskinlik yapacak hicbi sey tuketmiyorum hareket deseniz hareketin krali bende:)) buna ragmen kuculecegine gun gectikce büyüyor. Ne yapmam lazim? Hangi doktor bakiyo bu işlere?caresi ne?
Bendede bıraz gobek kaldı ama okadat degıl canımya. Ve adet oldukca ınıyo gıbı. Yanı gaz şişkınlıgı gbı benımkı. Bırde yumuşak.platese basladm bırhafta once bende sıkılaşırsa pek bişey kalmıcak kadar
Hangı bolume gîtmen gerekıyo bılmıyorum canım ama ihmal etme belkı sındırımle alakalıdır
Sağol canım bakıyorum şimdi bende temassız istiyorum artık bebekler Huysuzluk yapıyorwellgro benimki.tabanca gibi. Dogmadan almistim. Temassiz. Cok cabuk olcuyo.Cok memnunum.
Valla canım bilemedımkı. İçin rahat etmıyosa gıt bi goster.her bünye farklıdır sonucta. Bendr catlak içindeyım mesela okada kremler kullandm hepsı fıs çıktı. Harıta gıbı karnım bacaklarımBende adet de yok canım. Olsam gider mi onu da bilmiyorum. kilo gidince gececek diye umitliydim. Gidecek bi kilo da kalmadi. Kol,bacak, surat zayif ama kocaman bi gobek. Afrikali cocuklar gibiyim. Gebelikte kaslar elastikligini kaybedip birbirinden ayriliyomus. O yuzden gevsek yumusak karin normal. Ama yiyip ictikte doluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?