Öyle Canım çok erken başladı maşallah.. Inan çok Sabırlı davranıyorum inşallah bu bir kaç ay hızla geçer şu dişler de hemen çıkar çünkü kime desek direk cevap geliyor diştir diş diyeMAŞALLAH OĞLUŞUNA ERKEN BAŞLAMIŞ EMEKLEMEYE NE GÜZEL YA.SABIR CANIM SABIR GEÇİCEK HERŞEY ONLARIDA ANLAMAK LAZIM DİMİ.
sagol canim benimm sizin de :)) 7 aylik hamileyken bebegimin 7 aylik olacagi günleri hayal ederdim... :))7.ayınız kutlu olsun doğumdaşım :)
Canim ben peyniri kendim yaptim. çok kolay ve lezzetli bir peynir oluyor.kızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım
Benimkide bambu beşikti elleri kolları yandaki kaorumalıklara çarptıkça kendi uyandirıyordu ayrıca korumalıklara tutunup kalkmaya çalışıyordu bende kaldırdım artık park yatak aldım ayrıca yatağın kenarına oyuncak koyuyorum uyanınca bi müddet onunla oyalanıyor hemen ağlamıyorKızım meyve suyu ve puresı yemıyo bende muhallebı yapıp ıçıne katıyorum. Buafa bambu beşigimiz var bızım ve artık ciddi hareketlendı kızım onda bır ay daha ancak duru. Ve odasında ytak olabilrn brşiklerden var. Onumu yanımıza alsak yoksa park
Odanda yerin varsa niye yeni bi yatak alacaksınki onu koyKızım meyve suyu ve puresı yemıyo bende muhallebı yapıp ıçıne katıyorum. Buafa bambu beşigimiz var bızım ve artık ciddi hareketlendı kızım onda bır ay daha ancak duru. Ve odasında ytak olabilrn brşiklerden var. Onumu yanımıza alsak yoksa park
BEn fisher pricenin mama sandalyesi oyuncagini aldim. Yel degirmeni seklinde olanndan. Firlatip atio benimkiler. Dogru durust yapismio.Eki Görüntüle 1534180 Eki Görüntüle 1534181 Eki Görüntüle 1534182
kargodan yeni oyuncaklarımız geldi çok çok çok beğendik. E bebekte indirimde. Kitapcik hep dişlik hem hışırtılı dikkat çekiyor. Diğerini de mama sandalyemize taktık fırlatıp atamiyor da düşünenlere tavsiye ederim
merhaba canim tekrar hos geldin o zaman birara baya aktifton sonra dikkatimi cekti yoklugun.. Hayirli olsun disiniz hatta disleriniz :) biz de boool huzursuzluk var ama gelen giden yok..Kızlar merhaba uzun suredir giremiyorum tel nedeni ile nasılsınız biz dış çıkarıyoruz iki tane :)
Park yatak dahamı rahat olur dıye düşünmuştum ama bı yatagıda baya genış. Bu hafta eşim izinlı oldugunda denım bakalım odaya. Evet yatak odası genıs rahat sıgar. Kızım boydan sıkıntı yokta enden rahat edemedıgını düşünüyorum deıgın gıbı sureklı korumalıklarla oynuyo carpıyo mınderlerını dahı cekıştrmeye yemeye başladı artıkOdanda yerin varsa niye yeni bi yatak alacaksınki onu koy
Canm benmki park yatk memnunm sikinti yok sadece sallnn ayaklari bazen dusuyrdu bende telle sikilastrdim hicc sikinti yok cok guzel sallnyo arkdas sepet besk almsti simdi uyku setni cikarms elini kolunu aradn cikaryo dio kolu sikisack die korkuyrm dio bende uyku setni cikarttm kenarlari file zatn havada aliyo buyuk rahat raht donuyo duruyoPark yatak dahamı rahat olur dıye düşünmuştum ama bı yatagıda baya genış. Bu hafta eşim izinlı oldugunda denım bakalım odaya. Evet yatak odası genıs rahat sıgar. Kızım boydan sıkıntı yokta enden rahat edemedıgını düşünüyorum deıgın gıbı sureklı korumalıklarla oynuyo carpıyo mınderlerını dahı cekıştrmeye yemeye başladı artık
canim Allah yardimcin olsun donem donem hepimiz yasayabiliyoruz boyle seyler. erken de emeklemis onu tutmak tabii daha zor saglikli olsun da gecer insallah uzulmeSelam kızlar uzun zaman oldu giremiyorum artık çok zor günler geçiriyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizde iyidir umarım oğlum 2 aydır emekliyor sürekli peşinden koşuyorum evdeki herşeyi tehlike haline getiriyor uyumuyor sürekli huysuz bileklerim tutmuyor her sabah uykusuzum yorgunum diye ağlıyorum .. Doktorada Götürdüm dişten bütün bu huysuzlukları dedi ilac verdi ama nafile çocuk hiperaktif uykuyu sevmiyor yatsa 15 dakka geceleri desen hiç uyumuyor tamam diyorum o iyi olsun sorun deil ama gel gör ki ben yatarken bile Üstüme atlıyor beşikte yatmak ta ne resmen ayaklarıyla tokatlıyor herşeyi.. Akşamları en kötü zamanlar artık benim için huysuz Ağlayan Susmayan diş etlerini deli gibi kaşıyan yüz üstü yatan bir bebek wc ye gidecem beni takip ediyor Kapıya yapışıp ağlıyor artık hayırlısıyla büyümesi tek duam oldu..gece acayip huzursuz yok böyle birsey 10 dakikada bir kalkıp ağlıyor saga dönüyor sola dönüyor kenarları tutup kalkıp kendini atıyor ağlıyor geçer mi bu günler diye düşünüyorum
cnm.ben simdilik sutasin bebek labneleri var ya sekizli mini paket onlardan veriyorum hatta markette bulamadim gecen pinar inkinden aldim ama evde de yapip bir deneyecegim musait oldugumdakızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım
canim gule gule kullanin cok guzelmis. mama sandalyesi oyuncagindan memnun musun markasi ve fiyati nedir merak ettimEki Görüntüle 1534180 Eki Görüntüle 1534181 Eki Görüntüle 1534182
kargodan yeni oyuncaklarımız geldi çok çok çok beğendik. E bebekte indirimde. Kitapcik hep dişlik hem hışırtılı dikkat çekiyor. Diğerini de mama sandalyemize taktık fırlatıp atamiyor da düşünenlere tavsiye ederim
bildiğim kadarıyla kapıda ödeme yok. kitapçık 19.90 diğeri 17.95. kitapçık daha önce baktığımda 42tl idi.Cok guzelmis canm gule gule kullann bende donence aldm ama sevyrm bu tur oyuncklari ne kadar aldn kapida odeme varmi
teşekkür ederiz canım evet çok güzel emekleme oyuncakları da var e bebek sitesinde. artık onlara da sonraki aylarda bakacağız.bende emekleme oyincaklari almak istiyorum ya hareketli alan varmiki acaba burdan gule gule kullanın İnşallah
bu çok güzel yapışıyor canım. fisher price iyi marka acaba mama sandalyesinin zemininden mi kaynaklı ki? bizim ikeanınkiBEn fisher pricenin mama sandalyesi oyuncagini aldim. Yel degirmeni seklinde olanndan. Firlatip atio benimkiler. Dogru durust yapismio.
evet çok memnun kaldık hem güzel vakumlanıyor. o kadar çekiştirdi ağzına sokmak için sökemedi bir türlü. e bebeğin siteden aldım tannny dönme dolap 17.95.canim gule gule kullanin cok guzelmis. mama sandalyesi oyuncagindan memnun musun markasi ve fiyati nedir merak ettim
Canım bizimki uyumuyo yeni yatağında benimde önce küçük beşiği vardı ona alışmış normalde kendiliğinden uyuyordu odasına geçti yeni beşiği daha geniş dönmekten uyumuyo bizde eski düzene döndük bi süre daha Kalsın dedik inş alışır seninkiPark yatak dahamı rahat olur dıye düşünmuştum ama bı yatagıda baya genış. Bu hafta eşim izinlı oldugunda denım bakalım odaya. Evet yatak odası genıs rahat sıgar. Kızım boydan sıkıntı yokta enden rahat edemedıgını düşünüyorum deıgın gıbı sureklı korumalıklarla oynuyo carpıyo mınderlerını dahı cekıştrmeye yemeye başladı artık
Nasıl yaptığını paylaşırmısın? Bgn yumurta sarısı verdm fındık kdr acayip kustu oğlum nasıl geçicem bu ek gıdaya bilmiyorum yutarken öğürüyo armut elma püresi verdm bikaç kere,inş geç kalmamışımdrCanim ben peyniri kendim yaptim. çok kolay ve lezzetli bir peynir oluyor.
Yumurta sarısı kuru geldi benim oğluma o yüzden zorlandı bende bir iki damla su katıyorum eziyorum öyle yiyor istersen bir de öyle deneNasıl yaptığını paylaşırmısın? Bgn yumurta sarısı verdm fındık kdr acayip kustu oğlum nasıl geçicem bu ek gıdaya bilmiyorum yutarken öğürüyo armut elma püresi verdm bikaç kere,inş geç kalmamışımdr
teşekkürler canım :)DOĞUMDAŞIMMISIN SEN BENM :=)
MAŞALLAH SANA YERİM SENİ.AMA CANIM YANINDAKİNİ AL ORDAN YA ZARARLI BEBİŞE
OHH OHH NE GÜZELL YARASIN O GÜZEL HAVA SANA.BİZİM YERİMİZE DE GEZİN.
NE ŞANSLISIN YA VALLA.BİZ İYİYZ SEN NASILSIN BAKALIM NAPTIN 4 GÜN
teşekkür ederim isyancımayy ikiside çok tatlıı arkadakide yatmışş ohh miss ne güzel..
ama kuzum ikisininde yattığı yer aynı olmasın..
artık bebekler dönüyor ağızları yere değebiliyor..
tüyünü yutması sakıncalı biliyorsun..
mümkün oldukça ikisini bir arada tutma derimm..
sakın yalnuış anlama hayvanları çok severimm ama evlatlarımız daha kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?