AYNAYA NE GÜZEL BAKMIŞ YERİM ONU.:=)
ÇOCUĞU HANGİ RESİMDE GÖRSEM YERDE YA OTURUO YA YATIO HASTA OLACAK YAVRUM :=)
BİDE NE GÜZEL GİYDİRON YA BİZ DAHA YAZLIK ALIŞVERİŞE GİTMEDİK İADREDEN GİYDİRİOM ÖLE PNATOLON DAHA HİÇ GİYMEDİ SENİNKİNE MAŞALLAH ÇOK TATLI OLMUŞ..
NE GÜZEL MAŞALLAH.DİYET YAPION SÜTÜN NE DURUMDA PEKİ
Maşallah tipini yediğimEki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
bu arada 3 kilo 100 gr verdim 1 aydaa
Maşallah tipini yediğimisyaaan göbeği nasıl erittin benim göbek gitmiyoo yaa:-(
kilo verirken sütünüz etkilenmiyor mu? ben yemeyince süt azalıyor gibi geliyor, yürüyüş yapmaktan bile imtina ediyorum. anne yağ yakarsa sütün de yağı azalır bebek kilo almaz demişti i. saraçoğlu, kızım zaten zayıf korkuyorum en ufak şeyden. ilk haftadan sonra hiç kilo vermedim.Eki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
kilo verirken sütünüz etkilenmiyor mu? ben yemeyince süt azalıyor gibi geliyor, yürüyüş yapmaktan bile imtina ediyorum. anne yağ yakarsa sütün de yağı azalır bebek kilo almaz demişti i. saraçoğlu, kızım zaten zayıf korkuyorum en ufak şeyden. ilk haftadan sonra hiç kilo vermedim.
canim o.hep.oyle gtcek bende gecer sandm.ama.oyle uyuycaklar heralde benimkide.firil.firil..ALLAHtan.park.yatagi genis yan yatiyo üstü basi acik ben.biara uyumuyor saniyordum okadr.hareketlilige ama.gozler kapali yanima.aliyorim.bende.bukezde korkuyorum duscek diyee .sbugece esim hastaydi gitti otttrma odasinda.yati yataga yan yatmis ben yine.dipte sirtustu yatcak yer yok nolcak bilmiuorum o rahat etsin.diye.bilegimi inctiim yatakta nasil.oldu bilmiyorum buyuudkce isimiz.zorlasiyo bunu.anliyorum Allah im.saglik versinde uyuruz bigun elbet İnşallahCanım öyle yapınca yanıma alyrm yok yine aynı bu seferde eller ayaklar durmuyı ayy deltti beni
Evet canımçok hareketli gündüz başedemyrn bari gece akıllı dursa yok aynen arkadaşnnnki gibi sürekli hareket halinde
maşallah size darısı bana, ek gıdaya büyük ölçüde geçince ben de başlarım inşallah.düzenli besleniyorum canımm..
sadece ekmeği baya azalttım..
bol su içiyorum ve yoğgurt yiyorum şükür sütümde azalma olmadı
Bende bugün başlyrm o vakitya adet olunca baya gitti..
birde gece yoğgurt kürünün baya faydasını gördümm..
1 kase yoğurda yarım limon 1 çay kaşığı pul biber atıp yiyorum göbek yağlarını eritiyormuş ben fayda gördüm..
her akşam yatmadan yarım saat önce yiyecekmişsin
Ayy canım gözleri kapalı zaten ama ağlıyo işte yüz üstü yatanadgı için kafayı inrmyo yan çevirmiyp indrncede yaraga gönüyo sonrda basıyo çığlığı sadece gece böyle ama gündz hareketsz yatyr resmen valla öyle oluncada iyice gıcık olyrm bunların garezleri bize yaacanim o.hep.oyle gtcek bende gecer sandm.ama.oyle uyuycaklar heralde benimkide.firil.firil..ALLAHtan.park.yatagi genis yan yatiyo üstü basi acik ben.biara uyumuyor saniyordum okadr.hareketlilige ama.gozler kapali yanima.aliyorim.bende.bukezde korkuyorum duscek diyee .sbugece esim hastaydi gitti otttrma odasinda.yati yataga yan yatmis ben yine.dipte sirtustu yatcak yer yok nolcak bilmiuorum o rahat etsin.diye.bilegimi inctiim yatakta nasil.oldu bilmiyorum buyuudkce isimiz.zorlasiyo bunu.anliyorum Allah im.saglik versinde uyuruz bigun elbet İnşallah
gunduz cik odada yanindan tek kalsin ozaman hareketleniyor ben disardan izliyorum gizlice durmuyo ben yanindayken.sadece ayak.cirpiyo:))Bende bugün başlyrm o vakit
Ayy canım gözleri kapalı zaten ama ağlıyo işte yüz üstü yatanadgı için kafayı inrmyo yan çevirmiyp indrncede yaraga gönüyo sonrda basıyo çığlığı sadece gece böyle ama gündz hareketsz yatyr resmen valla öyle oluncada iyice gıcık olyrm bunların garezleri bize yaainş birgün uyuruz hehhe
yok canm ya pişik kremi kullanmıyorum ama ilk gördüğüm 3 ay önce filanda o zaman kullanmışltım belki o ondan olabilirde bu neyden oldu anlamıyorm gerçkten inşallah normaldirPisik için krem kullaniyorsan ondan da olur kristal gibi yumuşak parçalar bazı pisik kremleri idrarda temas edince reaksiyona girdiğinde olabiliyormus.Kum kristalleri olmayabilir korkma
ÇOK SULU DEĞİLSE VERİLİR CANIM BİLMM BENİMKİ OLUO NE ZAMAN YAPSAM OLMADIĞI ÇOK NADİRDİR SABAHA KADAR DIŞARIDA TUTUYORUM SABAH DOLABA KOYARKEN BAKIORUM BİRAZ CIVIK GİBİYSE HEMEN SICAK SUDA BEKLETİOM BİRAZ SONRA DOLABA KOYUYORUM DİREK OLUO.
ayy keşke bende öyle yapsaydım belki dolapta koyulaşır dedim direk kaldırdım neyse bugün bidaha yapim barii sağol cnm güzel fikirmiş
NERDEN DERKEN YER OLARAK MI SORUOSUN CANIM İSTANBUL KADIKÖYDEN
biz de oyle malesef canim ya.. Iyice hareketlendi yatakta dönüp duruyor elleriyle gözünü burnunu kasiyip uyandiriyor kendini.. Yataga normal yatiriyorum bi bakmisim yatagin enine dogru yatmis.. gececek diye ümit ediyorum.. Vee biz bugun 7 aylik olduk teyzesiii.. İnanamıyorum bunu yazarken 7 aylikk kocamaaan :)))Kızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
masallahh size yaa oglusun cok tatli Allah bagislasin..Eki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
Uc bacaktan igne bir agizdan damla seklinde canim.selam arakadaşlar. 6. ayda kaç aşı yapılıyor? ateş falan yapıyor mu? haftaya aşımız var.
4 tane uc bacaktan birtane agizdn cocuk felci asisi bizde hepsi yaptiates İnşallah sizde yapmaz canimselam arakadaşlar. 6. ayda kaç aşı yapılıyor? ateş falan yapıyor mu? haftaya aşımız var.
biz de oyle malesef canim ya.. Iyice hareketlendi yatakta dönüp duruyor elleriyle gözünü burnunu kasiyip uyandiriyor kendini.. Yataga normal yatiriyorum bi bakmisim yatagin enine dogru yatmis.. gececek diye ümit ediyorum.. Vee biz bugun 7 aylik olduk teyzesiii.. İnanamıyorum bunu yazarken 7 aylikk kocamaaan :)))
Aynen canım inş düzelirler yaa çok yorulyrm:-( maşallah fıstıga gerçkten zaman ne kadar çabuk geçiyor demi bizde 1 hafta sonra 7 aylık olcz düşünnce yaşına ne kaldı dyrm heycanlanyrm valla;-)
masallahh size yaa oglusun cok tatli Allah bagislasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?