- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
biz dee aşı olduk sonunda ama bir tanesi yokmuş aşının. onu da yarından sonra olucak. iyi oldu böyle heralde hepsi birden olmayınca ağır gelmez. dokuzuncu ayda da kızamık aşısı var imiş...
canım ya dişi acıyordur yada atak haftasıdır kaşıkla falan vermeye çalışsan..
Denyorum onu da reddediyor bi yandan ağlıyor mem mem diye allahım yardim etdişi acıyordur cnm kasıkla ıcır
Denyorum onu da reddediyor bi yandan ağlıyor mem mem diye allahım yardim et
Öyle tabi de... İnşallah buraya bir kaç hafta sonra idrar testimi koymam : ))))
Valla canım yoğurttan olabilir bak.. Ben de ne alerji yapıyor öyle takip etmiyorum bebeğimi beni bebeğimin de yüzünde minik kırmızı noktalar çıkıyor hemen geiyor yine çıkıyor.. Çabuk çıkıyor kayboluyor minikken böyle olmuştu bi kremi var onu sürüyoruz geçiyor ama alerji mi hiç bilmiyorum
bizdede oluyo o aynen. birileri geldiği zaman veya biyere gittiiğimiz zaman özellikle sakallı bıyıklı birileri öptüğünde oluyor da ben de ona bağlamıştım..
Ay yavrum ya Kıyamam Zorlama sakın canım bıraz evde falan gezdır dışarı cıkamıyosanız balkona falan cıkart. Ortamdan uzaklaşınca sakınleşıyolar azda olsa.Denyorum onu da reddediyor bi yandan ağlıyor mem mem diye allahım yardim et
evet çok hassaslar ya seninkide beyaz tenli baya. benim oğlumda aşırı beyaz hiç güneş göstermedin mi diyo görenler. dokunduğum yer kızarıyo anında. anası kibi
Olabilir o da olabilir.. Bizim de işte yüzünü tahriş eden birşey olduğunda da oluyor aşırı hassaslar ya.. Dün 7 kere kaka yaptı poposu ilk defa pişik oldu nasıl kızardı büyük bir alan hem de
Cok ıyı anlıyorum canım senı kızımda bir ay memeyı gorünce cıglık cıglıga aglıyodu. Ama bebişler cabuk unutur sen sakınlıgını koru onun ilgisini başka seylere cekemeye çalış caktrmadan beslemeyı dene inş düzelir en kısa zamandaMem mem deyince iyice kotu oluyorum hic emmedi ya meme dermis gibi kendimi suçlu yorum iyice alt üst oldum
geçmiş olsun yaa diş gibi geldi bana amaMem mem deyince iyice kotu oluyorum hic emmedi ya meme dermis gibi kendimi suçlu yorum iyice alt üst oldum
valla kuzum prez. ile korunuozzz bizz..
ben korkuyorum bride spirallede hamile olanları duyunca ahanda vaazgeçtimm..
ebenimm eşimde senin kafadan..
ben dedim 2. çocuk olursa ben işi bırakırımk bize bakabileceksen okii dedimmki bunu yapamaz kredi borcu var mecvbur beklicek..
oyy kuzum yaa seniniki daha zorr ben öğleye kadar bile özlüyorumm paşamı..
valla canım bebek arabam o kadar ağırki onu indir kaldır zoruma gidiyor alıyorum oğluşu kucağıma sortımada çantamı geziyorum oraya buraya..
dolmuş otobüs fark etmez alışsın napayımm yahuu..
geçmiş olsun kuzumm yaa..
bende adet oldum 10 gün falan geçti sanırım ama şükür ağrı olmadı..
oğluşta napsın iyi anneannesi ile vakit geçiyiror..
öğleden sonrada benle işte oyun yemek gezme falan geçiyor vakit..
Mem mem deyince iyice kotu oluyorum hic emmedi ya meme dermis gibi kendimi suçlu yorum iyice alt üst oldum
napalım kuzum çalışmak zorundayızzz yapacak birşey yok ne yazıkki..AYNEN ÖYLE NAPIM BEN ÇOK AYRI KALIORUM YAVRUMDAN DOĞRU DÜZGÜN BESLEYEMİORUM BEN HEP KV.AMA NAPIM O İYİ OLSUNDA.
ADETİMDE ÇOK ŞÜKÜR BENM DE ÖLE AĞRIM YOK DA BAŞ AĞRISI YAPIO BENM ÇOK
BİZDE ÖZEL ARABA BEKLEMİOZ CANIM UZAK Bİ YERE KUCAKTA OLMUO BİZDE ÖLE MARKET ŞU BU GİDİOZ TEK ŞUAN DA HAVA ALIO YETİO YANİ.
Kızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
Kızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
Eki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
bu arada 3 kilo 100 gr verdim 1 aydaa
Canım öyle yapınca yanıma alyrm yok yine aynı bu seferde eller ayaklar durmuyı ayy deltti beninapalım kuzum çalışmak zorundayızzz yapacak birşey yok ne yazıkki..
aynen dediğin gibi hava alsınlar yeter..
ilerde her yere gidebiliriz..
canım mustide öyleydi mahvetti beni geçenlerde..
şimdi yanıma aldım valla..napayım uyumuyor..
yataktya beraber yatıyoruzz..dönmek istedikçe yardım ediyorum uyuyor..
yoksa beşiğinde hep hareket halinde
Evet canımçok hareketli gündüz başedemyrn bari gece akıllı dursa yok aynen arkadaşnnnki gibi sürekli hareket halindeAllah kolaylık versin çok hareketli oğluşun heralde maşallah :) bnim bi arkadaşımın oğlu da böyle üç aylıkken dönmeye başlamış uyurken bile hareketli diyor bağlıyomuş uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?