2014 Kasım Anneleri

bizdede oluyo o aynen. birileri geldiği zaman veya biyere gittiiğimiz zaman özellikle sakallı bıyıklı birileri öptüğünde oluyor da ben de ona bağlamıştım..

bizdede oluyo o aynen. birileri geldiği zaman veya biyere gittiiğimiz zaman özellikle sakallı bıyıklı birileri öptüğünde oluyor da ben de ona bağlamıştım..

Olabilir o da olabilir.. Bizim de işte yüzünü tahriş eden birşey olduğunda da oluyor aşırı hassaslar ya.. Dün 7 kere kaka yaptı poposu ilk defa pişik oldu nasıl kızardı büyük bir alan hem de

Denyorum onu da reddediyor bi yandan ağlıyor mem mem diye allahım yardim et
Ay yavrum ya Kıyamam Zorlama sakın canım bıraz evde falan gezdır dışarı cıkamıyosanız balkona falan cıkart. Ortamdan uzaklaşınca sakınleşıyolar azda olsa.

Mem mem deyince iyice kotu oluyorum hic emmedi ya meme dermis gibi kendimi suçlu yorum iyice alt üst oldum

Kızlar size bişey anlatıcam hak verıcekmısınız cvplarınızı beklıyorum. Eşim salı günleri izinli. DÜnde sabah onda kalktı arabayı satıcakmış onu taktı buara kafaya. Bı araba bakıcakmış bı taraftanda cıktı gıttı sabah hemen gelırım dedı saat 1 de geldı. Kahvaltıda yapmadm onu bekledm. Bırde gezerız falan dıye bi sürü sey düşünüyorum tabı. Bu yıne kahvaltıdan sonra cıktı dışarı saat 6 ya kadar gelmedı. E o saatten sonra nereye gıdelım napalm akşam üzeri olmuş.ki her izin gınunde en az üç saat arabayla ugraşır. Geldı eve kızımı yıadm uyuttum falan 9 gbı. Bır kelıme etmıyoruz ama ne muabbet ne başka bişey. O bıtafta oturuyo ben bıtafta. Elinde telefon araba bakıyo telefonu hiç susmuyo ya müşterılerı arıyo ya araba için arıyolar ama aralıksız. Boyle saat 12 oldu. Tel yanmdaydı caldı yıne tabı araba için arıyolar sınirle verdım telfonunu. Sonra yok ne bu sinir niye yaptıgım seylerde yanmda olmuyosun hemen trıp atıyosun falan diye üste cıkmaya calıştı birde Butun gun bır muabbet bıle etmedık ben nasıl sınirlenmim.uzun yazdm kusura bakmayın. Gecede konuşmadan yattım hala konuşmuyorum.

Olabilir o da olabilir.. Bizim de işte yüzünü tahriş eden birşey olduğunda da oluyor aşırı hassaslar ya.. Dün 7 kere kaka yaptı poposu ilk defa pişik oldu nasıl kızardı büyük bir alan hem de
evet çok hassaslar ya seninkide beyaz tenli baya. benim oğlumda aşırı beyaz hiç güneş göstermedin mi diyo görenler. dokunduğum yer kızarıyo anında. anası kibi

Mem mem deyince iyice kotu oluyorum hic emmedi ya meme dermis gibi kendimi suçlu yorum iyice alt üst oldum
Cok ıyı anlıyorum canım senı kızımda bir ay memeyı gorünce cıglık cıglıga aglıyodu. Ama bebişler cabuk unutur sen sakınlıgını koru onun ilgisini başka seylere cekemeye çalış caktrmadan beslemeyı dene inş düzelir en kısa zamanda

AYNEN ÖYLE NAPIM BEN ÇOK AYRI KALIORUM YAVRUMDAN DOĞRU DÜZGÜN BESLEYEMİORUM BEN HEP KV.AMA NAPIM O İYİ OLSUNDA.
ADETİMDE ÇOK ŞÜKÜR BENM DE ÖLE AĞRIM YOK DA BAŞ AĞRISI YAPIO BENM ÇOK
BİZDE ÖZEL ARABA BEKLEMİOZ CANIM UZAK Bİ YERE KUCAKTA OLMUO BİZDE ÖLE MARKET ŞU BU GİDİOZ TEK ŞUAN DA HAVA ALIO YETİO YANİ.

Kızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(

napalım kuzum çalışmak zorundayızzz yapacak birşey yok ne yazıkki..
aynen dediğin gibi hava alsınlar yeter..
ilerde her yere gidebiliriz..

canım mustide öyleydi mahvetti beni geçenlerde..
şimdi yanıma aldım valla..napayım uyumuyor..
yataktya beraber yatıyoruzz..dönmek istedikçe yardım ediyorum uyuyor..
yoksa beşiğinde hep hareket halinde

Allah kolaylık versin çok hareketli oğluşun heralde maşallah :) bnim bi arkadaşımın oğlu da böyle üç aylıkken dönmeye başlamış uyurken bile hareketli diyor bağlıyomuş uyurken

Eki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
bu arada 3 kilo 100 gr verdim 1 aydaa

AYNAYA NE GÜZEL BAKMIŞ YERİM ONU.:=)
ÇOCUĞU HANGİ RESİMDE GÖRSEM YERDE YA OTURUO YA YATIO HASTA OLACAK YAVRUM :=)
BİDE NE GÜZEL GİYDİRON YA BİZ DAHA YAZLIK ALIŞVERİŞE GİTMEDİK İADREDEN GİYDİRİOM ÖLE PNATOLON DAHA HİÇ GİYMEDİ SENİNKİNE MAŞALLAH ÇOK TATLI OLMUŞ..
NE GÜZEL MAŞALLAH.DİYET YAPION SÜTÜN NE DURUMDA PEKİ

Canım öyle yapınca yanıma alyrm yok yine aynı bu seferde eller ayaklar durmuyı ayy deltti beni
Allah kolaylık versin çok hareketli oğluşun heralde maşallah :) bnim bi arkadaşımın oğlu da böyle üç aylıkken dönmeye başlamış uyurken bile hareketli diyor bağlıyomuş uyurken
Evet canımçok hareketli gündüz başedemyrn bari gece akıllı dursa yok aynen arkadaşnnnki gibi sürekli hareket halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…