2014 Kasım Anneleri

cnm pınar labne aldım sutasınkılerı bılmıyordum
pınar labneyı cok begendı cok yedı
tesekkurler
canim aslinda ben de labne vermek pek istrmiyorum. tuzsuz lor aldim neye katsam yemiyor onu. yeme problemimiz var maalesef oyle her seyi begenmiyoruzlabneyi sevince simdilik devam ediyoruz bakalim

Kizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?

Çok teşekkür ederim umarım bu huysuzluklar çabuk geçer dilerim tüm bebişler bu zor Zaman'ları atlatır bizimle

tatlım seni görmek ne kadar güzell yaaa...
ismini görünce yüzümde gülümsene oluştu..
bebişin sürünmeye başlamış ama sanırım anneyi yoruyor..
diş sıkıntısı kuzum bunlar..birde yalnızsanız canı sıkılıyordur sana dagha çok sarıyordur tatlımm..
oyy oyy şöyle 1 yaşına gelseler ayaklansalar o zaman netcez bakalım

Kizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
ben aldım tatlım..
öyle saatlerce tutulması taraftarı değilim..
ama evde yalnızken en azından tyemek yaparken wc ye giderken koyabiliyorum..
yani günde en fazla yarım saat bimmiş oluyor..
bence büyük kolaylık

Ben almadım doktorlar pek önermiyormuş diyorlar yürümeyi geciktirdiği için bide ev kazası çok olabiliyormuş çarpma etkisiyle devrilme filan benm evim zaten hiç müsait değil bu konuda ama şu yürümeyi geciktirdiğini ben pek düşünmüyrm annem beni koymş 6 aylıkken zaten çok hareketliymişim 10 aylıkkende gayet güzel yürümüşüm

Tvde cocuk dr yürütecle ilgili parmak uçlarına bastıgı için yurumesını gecıktrr dıyodu. Ve kesınlıkle almayın dıyodu. Ama bende prk ınanmıyorum. Kullanan okadar ornek var hepsı parmak ucundanı yıruyo gecmı yurumuşler yoo.

Yurume dıyınce dün kv aradı benı diyoki hira hala yürüyemıyomu. Kızım 5 aylık hala yürüyemıyomu diyoya. Bende dedımkı iki cocuk buyutmuşsun 5 aylık bebegın yurumicenı bilmiyomusunda gereksız seyler soruyosun dedım ve herzamankı gibi teli suratına kapattım.

Yürüteç bende kullanmıyrm ama merak ediyrm kullann varmı yiğit sürekli ayakta durmk istyr çok yoruyor beni alsam belki rahatlarım biraz ama ev kazalarındanda korkyrm çok hareketli zaten

canım başında olman lazım..
ben mesele wc ye giderken koridora koyuyorum etrafında hiçbirşey yok düz alan..zaten henüz yürütmesini öğrenemedi yaylı olunca hoppala gibi kullanıo şapşik oğlum..
yemek yaparken koyuyorum birde o zamanda gözüm üstüne

ben aldım tatlım..
öyle saatlerce tutulması taraftarı değilim..
ama evde yalnızken en azından tyemek yaparken wc ye giderken koyabiliyorum..
yani günde en fazla yarım saat bimmiş oluyor..
bence büyük kolaylık

Bence de büyük rahatlik. Ama o kadar karşı çıkan var ki aklım karıştı. İnternet üzerinden araştırma da yaptım.
Ben alırsam zaten öyle uzun uzun koymam ama bilemiyorum.

Kizlar ben almdm ablm verdi hatta pespembe:))))ama icinde guzel duruyo ayrca benimki topugunu kullanyo geri geri gidyo isyann dedigi gbi cok birakmyrm 15 20dk

Sıcak bakıyorum hatta o kadar sıcak bakıyorum ki oğlum için ilk alışverişimiz 22.hafta 4 boyutlu ultrason çıkışı yürüteç almak olmuştu
şimdilik günde 10-15 dk koyuyorum henüz yürüyemiyor zaten ama ben mutfaktayken yanımda kolaylık oluyor üzerindeki oyuncaklar oyalıyor hoppala gibi kullanabiliyor

Kizlar siparis verdm guzele benzyo

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-21-10-49-23.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_2015-05-21-10-45-05.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 133
Yürüteç bende kullanmıyrm ama merak ediyrm kullann varmı yiğit sürekli ayakta durmk istyr çok yoruyor beni alsam belki rahatlarım biraz ama ev kazalarındanda korkyrm çok hareketli zaten
Benim oglumda çok hareketli. Sürekli zıplayıp ayakta durmak istiyor. Ama işte bilmiyorum ki :/

Ayyy ne güzel ya... nerden nereye geldik değil mi? :) sanırım bende alacağım bi tane :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…