canim aslinda ben de labne vermek pek istrmiyorum. tuzsuz lor aldim neye katsam yemiyor onu. yeme problemimiz var maalesef oyle her seyi begenmiyoruzcnm pınar labne aldım sutasınkılerı bılmıyordum
pınar labneyı cok begendı cok yedı
tesekkurler
Ben de merak ediyorum bu konuyu. Çok kararsızımKizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim umarım bu huysuzluklar çabuk geçer dilerim tüm bebişler bu zor Zaman'ları atlatır bizimle
ben aldım tatlım..Kizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
Ben almadım doktorlar pek önermiyormuş diyorlar yürümeyi geciktirdiği için bide ev kazası çok olabiliyormuş çarpma etkisiyle devrilme filan benm evim zaten hiç müsait değil bu konuda ama şu yürümeyi geciktirdiğini ben pek düşünmüyrm annem beni koymş 6 aylıkken zaten çok hareketliymişim 10 aylıkkende gayet güzel yürümüşümKizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
slmayin diyor drlar canim ozellikle ev kazasndan dolayi ama bnde kararsizm ayakta drmk istyo kizm hic otrmuyo ya yatack ya aykta oyuzden raht olur ama bkalimKizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
Yürüteç bende kullanmıyrm ama merak ediyrm kullann varmı yiğit sürekli ayakta durmk istyr çok yoruyor beni alsam belki rahatlarım biraz ama ev kazalarındanda korkyrm çok hareketli zaten
ben aldım tatlım..
öyle saatlerce tutulması taraftarı değilim..
ama evde yalnızken en azından tyemek yaparken wc ye giderken koyabiliyorum..
yani günde en fazla yarım saat bimmiş oluyor..
bence büyük kolaylık
Ben almadım doktorlar pek önermiyormuş diyorlar yürümeyi geciktirdiği için bide ev kazası çok olabiliyormuş çarpma etkisiyle devrilme filan benm evim zaten hiç müsait değil bu konuda ama şu yürümeyi geciktirdiğini ben pek düşünmüyrm annem beni koymş 6 aylıkken zaten çok hareketliymişim 10 aylıkkende gayet güzel yürümüşüm
Tvde cocuk dr yürütecle ilgili parmak uçlarına bastıgı için yurumesını gecıktrr dıyodu. Ve kesınlıkle almayın dıyodu. Ama bende prk ınanmıyorum. Kullanan okadar ornek var hepsı parmak ucundanı yıruyo gecmı yurumuşler yoo.
Sıcak bakıyorum hatta o kadar sıcak bakıyorum ki oğlum için ilk alışverişimiz 22.hafta 4 boyutlu ultrason çıkışı yürüteç almak olmuştuKizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
Benim oglumda çok hareketli. Sürekli zıplayıp ayakta durmak istiyor. Ama işte bilmiyorum ki :/Yürüteç bende kullanmıyrm ama merak ediyrm kullann varmı yiğit sürekli ayakta durmk istyr çok yoruyor beni alsam belki rahatlarım biraz ama ev kazalarındanda korkyrm çok hareketli zaten
Ayyy ne güzel ya... nerden nereye geldik değil mi? :) sanırım bende alacağım bi tane :/Sıcak bakıyorum hatta o kadar sıcak bakıyorum ki oğlum için ilk alışverişimiz 22.hafta 4 boyutlu ultrason çıkışı yürüteç almak olmuştu
şimdilik günde 10-15 dk koyuyorum henüz yürüyemiyor zaten ama ben mutfaktayken yanımda kolaylık oluyor üzerindeki oyuncaklar oyalıyor hoppala gibi kullanabiliyor
Bende çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı erken mi diyeBenim oglumda çok hareketli. Sürekli zıplayıp ayakta durmak istiyor. Ama işte bilmiyorum ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?