Ayyy ne güzel ya... nerden nereye geldik değil mi? :) sanırım bende alacağım bi tane :/
Canım ben sabah kahvaltısının içine karıştırıyorum Ihlamur çiçeği suyu ile ıslatıyorum içine tuzsuz peynir bebe bisküvisi de karıştırıp yediriyorumNasıl yaptığını paylaşırmısın? Bgn yumurta sarısı verdm fındık kdr acayip kustu oğlum nasıl geçicem bu ek gıdaya bilmiyorum yutarken öğürüyo armut elma püresi verdm bikaç kere,inş geç kalmamışımdr
En sağlıklılarını su Civalı eskiden kullanılanlar var ya onlardı canım ama şimdi mümkün değil dikitallere çok güven olmuyo çabuk bozuluyor ana mecburen bende dijital aldım koltuk altına koyuyorum bi kaç dakika bekliyorum ölçüyo kolaylıkla kullanıyorum su uzaktan ölçülen temassız derecelere güvenmiyorum her zaman doğru sonuç vermiyorlarKızlar ateş ölçer alcam memnun olduğunuz Kullandığınız hangisi
Bende çok seviyorum ama kızıma almıycam daha doyumsuz olmaya başladı sıkılıyor 10 dk falan sonraCok guzelmis canm gule gule kullann bende donence aldm ama sevyrm bu tur oyuncklari ne kadar aldn kapida odeme varmi
Yok erken değil de ben almayi düşünmüyorumdum. Ta ki artik bizim ki sürekli dik durmak isteyinceye kadar. O kadar çok şey yazılmış ki nette bende kararsiz kaldim. Ama arkadaslarin dedikleri gibi bi yarim saat gözetim altinda bi sıkıntı olmaz sanırım.Bende çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı erken mi diye
Bence de yaa belli bi süre de Gözümüzün önünde oyalanırlar en azındanYok erken değil de ben almayi düşünmüyorumdum. Ta ki artik bizim ki sürekli dik durmak isteyinceye kadar. O kadar çok şey yazılmış ki nette bende kararsiz kaldim. Ama arkadaslarin dedikleri gibi bi yarim saat gözetim altinda bi sıkıntı olmaz sanırım.
ben konu acmıştım canım bununla ilgili. Annenin isini kolaylastiriyo ama yürümeyi hızlandıran bi sey değil.Kizlar aranizda yürütec alan var mi bebeklere? ya da şöyle sorayim yurutec isine nasil bakıyorsunuz?
Görüntü olarak tam beni tarif etmişsinMerhaba kızlar benimle ayni dertten muzdarip olan var mi? hamile kalmadan once dumduz bi karnim vardi ve hamilelikte tum kiloyu gobekten aldım. Simdi ise hamilelik oncesi kilomun bile altindayim pantolonlar kalcamdan dusuyor ama en az 6aylık gebe gibi bi gobegim var. Karin derim cok gevşek ve sabahlari bi bombe var karnimda gün icinde de şişiyo. Görenler sen dogurmadin mi diye alay ediyo. sindirim sorunlarım azaldi ama tam geçmiş sayilmaz. Yedijlerime dikkat ediyorum gaz siskinlik yapacak hicbi sey tuketmiyorum hareket deseniz hareketin krali bende:)) buna ragmen kuculecegine gun gectikce büyüyor. Ne yapmam lazim? Hangi doktor bakiyo bu işlere?caresi ne?
Isyancım B'nde yazdığını okuyunca çok mutlu oldum yalnızım dediğin gibi iki katı Düşkün oldu..babası Kapıdan girince depar atıyor heyecanından iple çekiyorum 1 yaşına geleceği günü sen nasılsın paşan nasıl annesi nasıl geçiyor günleriniztatlım seni görmek ne kadar güzell yaaa...
ismini görünce yüzümde gülümsene oluştu..
bebişin sürünmeye başlamış ama sanırım anneyi yoruyor..
diş sıkıntısı kuzum bunlar..birde yalnızsanız canı sıkılıyordur sana dagha çok sarıyordur tatlımm..
oyy oyy şöyle 1 yaşına gelseler ayaklansalar o zaman netcez bakalım
Evet o yürüteçi alırken 5 aylık hamileydim mini minnacıktı oğlum yüzünü ilk kez o gün renkli görmüştüm nasıl duygulandımAyyy ne güzel ya... nerden nereye geldik değil mi? :) sanırım bende alacağım bi tane :/
ben kahvaltıya başladığımız günden beri küçük biberonuna 30 cc kadar yapıp veriyorum çokta seviyorbende kahvaltı tek tek verıyorum
su ıcıyorum sonra
kuru kuru oluyor sankı
cay olarak ıhlamur mu versek nasıl oluyr
Canim bu arada blw için Emir'e tam gecemedim ama artik kaşıkla vermiyorum yiyeceği şeyleri. Önce ekmek ile denedim gayet güzel yedi ekmek kabugunu sonra ustune peyniri ezip koydum ekmek üstünden onuda yiyor. Çorba ve pureleride bardak ile veriyorum. Şuan yapmaya cesaret edemedigim meyve vermek eline. Onu yapamıyorum işte.Bende var günde 20 dk koyuyorum heğleniyor. hemde ben o ara ihtiyaç molası verebiliyorum
ekmegin.set.yerini mi veriyorrsun canim yutuyormu ben deneyemedim.henuz ekmekCanim bu arada blw için Emir'e tam gecemedim ama artik kaşıkla vermiyorum yiyeceği şeyleri. Önce ekmek ile denedim gayet güzel yedi ekmek kabugunu sonra ustune peyniri ezip koydum ekmek üstünden onuda yiyor. Çorba ve pureleride bardak ile veriyorum. Şuan yapmaya cesaret edemedigim meyve vermek eline. Onu yapamıyorum işte.
Ha çok yemiyor hala. cok cok az yiyor hatta belki ama en azından kendi yemege katıldığı icin reddetme olayi yok.:)
Canim bu arada blw için Emir'e tam gecemedim ama artik kaşıkla vermiyorum yiyeceği şeyleri. Önce ekmek ile denedim gayet güzel yedi ekmek kabugunu sonra ustune peyniri ezip koydum ekmek üstünden onuda yiyor. Çorba ve pureleride bardak ile veriyorum. Şuan yapmaya cesaret edemedigim meyve vermek eline. Onu yapamıyorum işte.
Ha çok yemiyor hala. cok cok az yiyor hatta belki ama en azından kendi yemege katıldığı icin reddetme olayi yok.:)
çok ii görünüyorsun nsl verdin kilolarıEki Görüntüle 1533705 Eki Görüntüle 1533706 bizde dün misafir ağırladıkk..
bu arada 3 kilo 100 gr verdim 1 aydaa
omleti kendimi parcaliyor canim sen mink parclrami ayırıyorsun.Ben her sabah istinasız önüne Omlet peynir koyuyorum bugün ilk kez omletten yedi peynirinde iki üç Çay kaşığı yedi böyle böyle artacak inşallah ikindide muzu mesela kabuğunu iyce yıkayıp ucundan kesiyorum öyle yemeye Çalışıyor yada şeftali dilimleri koyuyorum önüne akşam uydurma bişeyler yapıyorum masada bize baksın yesin diye daha tam Boğazı'na bişey Gittiği yok ama alışacak inşallah ayrıca o tabak bitecek mi diye blw ile ilgili bir kitap var okumanı tavsiye ederim
bende almayı düşünüyorum canmmben aldım tatlım..
öyle saatlerce tutulması taraftarı değilim..
ama evde yalnızken en azından tyemek yaparken wc ye giderken koyabiliyorum..
yani günde en fazla yarım saat bimmiş oluyor..
bence büyük kolaylık
hangi marka aldın canmmcanım başında olman lazım..
ben mesele wc ye giderken koridora koyuyorum etrafında hiçbirşey yok düz alan..zaten henüz yürütmesini öğrenemedi yaylı olunca hoppala gibi kullanıo şapşik oğlum..
yemek yaparken koyuyorum birde o zamanda gözüm üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?