2014 Kasım Anneleri

Canım ben sabah kahvaltısının içine karıştırıyorum Ihlamur çiçeği suyu ile ıslatıyorum içine tuzsuz peynir bebe bisküvisi de karıştırıp yediriyorum

Kızlar ateş ölçer alcam memnun olduğunuz Kullandığınız hangisi
En sağlıklılarını su Civalı eskiden kullanılanlar var ya onlardı canım ama şimdi mümkün değil dikitallere çok güven olmuyo çabuk bozuluyor ana mecburen bende dijital aldım koltuk altına koyuyorum bi kaç dakika bekliyorum ölçüyo kolaylıkla kullanıyorum su uzaktan ölçülen temassız derecelere güvenmiyorum her zaman doğru sonuç vermiyorlar

Bende çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı erken mi diye
Yok erken değil de ben almayi düşünmüyorumdum. Ta ki artik bizim ki sürekli dik durmak isteyinceye kadar. O kadar çok şey yazılmış ki nette bende kararsiz kaldim. Ama arkadaslarin dedikleri gibi bi yarim saat gözetim altinda bi sıkıntı olmaz sanırım.

Bence de yaa belli bi süre de Gözümüzün önünde oyalanırlar en azından

bende kahvaltı tek tek verıyorum
su ıcıyorum sonra
kuru kuru oluyor sankı
cay olarak ıhlamur mu versek nasıl oluyr

Görüntü olarak tam beni tarif etmişsin dümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...

Isyancım B'nde yazdığını okuyunca çok mutlu oldum yalnızım dediğin gibi iki katı Düşkün oldu..babası Kapıdan girince depar atıyor heyecanından iple çekiyorum 1 yaşına geleceği günü sen nasılsın paşan nasıl annesi nasıl geçiyor günleriniz

Ayyy ne güzel ya... nerden nereye geldik değil mi? :) sanırım bende alacağım bi tane :/
Evet o yürüteçi alırken 5 aylık hamileydim mini minnacıktı oğlum yüzünü ilk kez o gün renkli görmüştüm nasıl duygulandım ona bineceği günler çok uzaklarda hayal gibiydi ama zaman gerçekten geçiyor
çok şükür sağlıkla bugünlere ulaştık inş hepsinin hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olur
bende kahvaltı tek tek verıyorum
su ıcıyorum sonra
kuru kuru oluyor sankı
cay olarak ıhlamur mu versek nasıl oluyr
ben kahvaltıya başladığımız günden beri küçük biberonuna 30 cc kadar yapıp veriyorum çokta seviyor
tek tek verdiğim için yumurta ve peynir kuru gelebiliyor

Bende var günde 20 dk koyuyorum heğleniyor. hemde ben o ara ihtiyaç molası verebiliyorum
Canim bu arada blw için Emir'e tam gecemedim ama artik kaşıkla vermiyorum yiyeceği şeyleri. Önce ekmek ile denedim gayet güzel yedi ekmek kabugunu sonra ustune peyniri ezip koydum ekmek üstünden onuda yiyor. Çorba ve pureleride bardak ile veriyorum. Şuan yapmaya cesaret edemedigim meyve vermek eline. Onu yapamıyorum işte.
Ha çok yemiyor hala. cok cok az yiyor hatta belki ama en azından kendi yemege katıldığı icin reddetme olayi yok.:)

ekmegin.set.yerini mi veriyorrsun canim yutuyormu ben deneyemedim.henuz ekmek

Ben her sabah istinasız önüne Omlet peynir koyuyorum bugün ilk kez omletten yedi peynirinde iki üç Çay kaşığı yedi böyle böyle artacak inşallah ikindide muzu mesela kabuğunu iyce yıkayıp ucundan kesiyorum öyle yemeye Çalışıyor yada şeftali dilimleri koyuyorum önüne akşam uydurma bişeyler yapıyorum masada bize baksın yesin diye daha tam Boğazı'na bişey Gittiği yok ama alışacak inşallah ayrıca o tabak bitecek mi diye blw ile ilgili bir kitap var okumanı tavsiye ederim

omleti kendimi parcaliyor canim sen mink parclrami ayırıyorsun.

ben aldım tatlım..
öyle saatlerce tutulması taraftarı değilim..
ama evde yalnızken en azından tyemek yaparken wc ye giderken koyabiliyorum..
yani günde en fazla yarım saat bimmiş oluyor..
bence büyük kolaylık
bende almayı düşünüyorum canmm
mustafayle defnenin aralarında 1gün var..seninki binebiliyomu yani hareket ettiriyomu yürüteci
ben daha erken diye düşünüyodumda

kacıncı aydan itibaren omlet veriliyor ki ben henüz vermedim... çorba ,ev yogurdu ve meyve rendeleriyle basladım bunların dısında baska bsy vermıorum

hangi
hangi marka aldın canmm
resim atabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…