bende kasım ayın da dogum yaptım sızı yenı kesfettim burada sanırım sıkı arkadaslıklar kurulmus aranıza katılmak istedim eger uygun görürseniz geç oldu ama konuyu yakaladgm yerden devam ederim artık
bende almayı düşünüyorum canmm
mustafayle defnenin aralarında 1gün var..seninki binebiliyomu yani hareket ettiriyomu yürüteci
ben daha erken diye düşünüyodumda
Ilk aldigimda yuruteci hic kipirdayamadilar. Ne oldugunu anlamadilar cunku. Kizim su an yuruteciyle salona bile cikio. Oglum ip perdelerime asilio. Ama kiyaslarsam oglum yurutecte cok zaman gecirmio. Daha az hareketli. Kizim bata aktif. Oglum daha cok hoppalasini sevio::)))
bende almayı düşünüyorum canmm
mustafayle defnenin aralarında 1gün var..seninki binebiliyomu yani hareket ettiriyomu yürüteci
ben daha erken diye düşünüyodumda
hos buldum tesekkur ederım... konu cocuklar olunca mevzular da derin oluyor tam da adapte olamadgmdan bsy de yazamıyorum zaten benıde kımse farketmedı usulca yazdıklarınızı okuyordum... bu arada allah hepınızın evlatlarını sıze bagısalsn saglıklı ömürler versin inşallah
bende kasım ayın da dogum yaptım sızı yenı kesfettim burada sanırım sıkı arkadaslıklar kurulmus aranıza katılmak istedim eger uygun görürseniz geç oldu ama konuyu yakaladgm yerden devam ederim artık
hos buldum tesekkur ederım... konu cocuklar olunca mevzular da derin oluyor tam da adapte olamadgmdan bsy de yazamıyorum zaten benıde kımse farketmedı usulca yazdıklarınızı okuyordum... bu arada allah hepınızın evlatlarını sıze bagısalsn saglıklı ömürler versin inşallah
Konular evet çok derin şu ara ek gıdanın içinden çıkamıyoruz
cevap verilmez alınma sakın bazen aralarda fark edilmiyor yada atlandığı oluyor sen direk dal muhabbete tekrar sor hemen adapte olursun zaten arkadaşlarımız çok sıcakkanlıdır
neredensin oğlun mu kızın mı var yaş kaç çalışıyormusun
Bende çok zor durumda kalırsam kurtarıcı oluyor yürüteck bizimkibaya gidiyor çözdü olayı beyazit hayır diye seslenince gülüyor hizlanyo iyice kollari cirpio sözüm şimdiden dinlenmiyor yani
Kızlar sabahları biz kahvaltı olarak 4_5 bebe biskuvisine 1 dilim peynir 1 cay kaşığı zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez yumurta satış bazen yiyoruz çorba olarak sebze çorbası yoğurt çorbası arapasi çorbası un çorbası falan ickyoruz meyve püresi de var başka neler yediriyorsunuz sizler