2014 Kasım Anneleri

bende kasım ayın da dogum yaptım sızı yenı kesfettim burada sanırım sıkı arkadaslıklar kurulmus aranıza katılmak istedim eger uygun görürseniz geç oldu ama konuyu yakaladgm yerden devam ederim artık
Hoşgeldin aramıza
sorular sorunlar sevinçler bol bol bu sayfada

bende almayı düşünüyorum canmm
mustafayle defnenin aralarında 1gün var..seninki binebiliyomu yani hareket ettiriyomu yürüteci
ben daha erken diye düşünüyodumda
Ilk aldigimda yuruteci hic kipirdayamadilar. Ne oldugunu anlamadilar cunku. Kizim su an yuruteciyle salona bile cikio. Oglum ip perdelerime asilio. Ama kiyaslarsam oglum yurutecte cok zaman gecirmio. Daha az hareketli. Kizim bata aktif. Oglum daha cok hoppalasini sevio::)))

Sunny baby aldim tatlim e bebekten 99 TL.idi..yeşil ördeklioönünde oyincaklari ve müzik butonlari var..asagida tekerlerini kaldirincada salinxak gibi oluyor..musti uyansin fotosunu atarim
bende almayı düşünüyorum canmm
mustafayle defnenin aralarında 1gün var..seninki binebiliyomu yani hareket ettiriyomu yürüteci
ben daha erken diye düşünüyodumda

Hoşgeldin aramıza
sorular sorunlar sevinçler bol bol bu sayfada
hos buldum tesekkur ederım... konu cocuklar olunca mevzular da derin oluyor tam da adapte olamadgmdan bsy de yazamıyorum zaten benıde kımse farketmedı usulca yazdıklarınızı okuyordum... bu arada allah hepınızın evlatlarını sıze bagısalsn saglıklı ömürler versin inşallah

34iskalkiy 41056092 .!.:
GAYET GÜZEL CANIM ALTINDA BİŞEYMİ VAR ONUN YA YEŞİL.
Tekerlekler kalkiyor sallaniyor o xmn bunu takiosun..hrmde hayli olunca hoppala gibi oluyor

Konular evet çok derin şu ara ek gıdanın içinden çıkamıyoruz
cevap verilmez alınma sakın bazen aralarda fark edilmiyor yada atlandığı oluyor sen direk dal muhabbete tekrar sor hemen adapte olursun zaten arkadaşlarımız çok sıcakkanlıdır
neredensin oğlun mu kızın mı var yaş kaç çalışıyormusun

6.ay aşısını oldu kızım bugün.beklediğimden daha az ağladı ama bakalım bu geceyi nasıl geçireceğiz, genelde akşam saptıyor çünkü aşılardan sonra

Bende çok zor durumda kalırsam kurtarıcı oluyor yürüteck bizimkibaya gidiyor çözdü olayı beyazit hayır diye seslenince gülüyor hizlanyo iyice kollari cirpio sözüm şimdiden dinlenmiyor yani

Kızlar sabahları biz kahvaltı olarak 4_5 bebe biskuvisine 1 dilim peynir 1 cay kaşığı zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez yumurta satış bazen yiyoruz çorba olarak sebze çorbası yoğurt çorbası arapasi çorbası un çorbası falan ickyoruz meyve püresi de var başka neler yediriyorsunuz sizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…