Oy oy yesinler o kolları yanakları maşallah süslü cimcime ya çok tatlıTeyzoşlar ben 5 aylık oldum
Sevsinler onun arabasiniii..
Tesekkur ederım canım. Senınkıde oyle hepsı birbirinden ball maşallahOy oy yesinler o kolları yanakları maşallah süslü cimcime ya çok tatlı
38 ustune cikarsa calppol fitil kullanmdm hickızlar aşıdan sonra calpol mü veriyorsunuz paranox s fitil mi?
carputı şu pikevütünin tarıfını bı paylasmadın heSen tatlı bir Tipitip olabilir misin acababende yamanı koyar koymaz gitmeye başladı hızlı Şoför gel diyorum çakmaktaşlar gibi Ayakları Çırpa çırpa geliyor
salatalık veyesıl sogan verıyoruz elıne :)Kızlar sabahları biz kahvaltı olarak 4_5 bebe biskuvisine 1 dilim peynir 1 cay kaşığı zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez yumurta satış bazen yiyoruz çorba olarak sebze çorbası yoğurt çorbası arapasi çorbası un çorbası falan ickyoruz meyve püresi de var başka neler yediriyorsunuz sizler
Konular evet çok derin şu ara ek gıdanın içinden çıkamıyoruz
cevap verilmez alınma sakın bazen aralarda fark edilmiyor yada atlandığı oluyor sen direk dal muhabbete tekrar sor hemen adapte olursun zaten arkadaşlarımız çok sıcakkanlıdır
neredensin oğlun mu kızın mı var yaş kaç çalışıyormusun
6.ay aşısını oldu kızım bugün.beklediğimden daha az ağladı ama bakalım bu geceyi nasıl geçireceğiz, genelde akşam saptıyor çünkü aşılardan sonra
Hoş geldım canım
Teyzoşlar ben 5 aylık oldum
benımkı kecı yogurdunu sevdıben dun ılk defa muz rendeledm camrendede eylul cok sevdi tatlı ne varsa sevıo he bıde ev yogurduna bayılıo canım annem saolsun 2 gunde bır mayalıo sızde ev yogurduna alıstrdzmı?bi arkdsmın bebeği asla ev yogurdu yemıo
carputı şu pikevütünin tarıfını bı paylasmadın he
tatlı afacanlar bunlar yaSen tatlı bir Tipitip olabilir misin acababende yamanı koyar koymaz gitmeye başladı hızlı Şoför gel diyorum çakmaktaşlar gibi Ayakları Çırpa çırpa geliyor
benımkı kecı yogurdunu sevdı
annem bugun yıne mayaladı
aksam yıyecek
yogurdun ıcındekı vıtamını kaybolmasın dıye gunluk mayalamak gerekıyormus
ya kecı yogurdu yemedı benımkı cunku ınek yogurduna alıstrdk ondan sanırım... annem her gün mayalıyordu kucuk kavanozda ama ben 2 gunde bır mayalamasnı soyledım tazelegı gıtmez dıe besın degerını dusunemedm bundan sonra annem bıldgnden sasmasn ben tabı cahıl ne anlarm ki
yaaa cok sevındm carputiBişey olmaz bende iki gün veriyorum
mesajı yarım gondermısım eylultosa gıdıyorum dicektim...yarım saat sonra mesaım bıtıyorrr ben eylültos
yaaa cok sevındm carputi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?