2014 Kasım Anneleri

goz kararı bı cezve kaynamıs sute bı tatlı kasıgı sırke atarak kestırdım ve lor yaptım
bakalım sevecekm ı

salatalık veyesıl sogan verıyoruz elıne :)

yaa farkettim yok alınmam ınsan kendını kaptırınca farketmıo dogru dıosun birgen ben 28 yasındayım 4 gun sonra tam 6 aylık olan bır kızım var ismi eylül tombişko ve bacakları-kolları sımdıden 3 kat olan bir bebek her yerı ısırmalık kıvamda çalısıyorm bı fabrıakda muhasebecıym böyle işte buradakı bebeklern hepsı kasım dogumlu mu

6.ay aşısını oldu kızım bugün.beklediğimden daha az ağladı ama bakalım bu geceyi nasıl geçireceğiz, genelde akşam saptıyor çünkü aşılardan sonra

ay masallah benımkı asılarda cok aglıo her ası gecesı nobet bızı bekler annesı ınsallah sorunsuz bır gece yasarsnz

Hoş geldım canım

hos buldum cok tesekkur ederım saolun

Teyzoşlar ben 5 aylık oldum

ay ay amanda masalah yerım ben bunuuu dıslerım kamastı

ayy arabalı bır yakısıklıda burda varmıs masallah allah nazarlardn saklasn ınsallah

ben dun ılk defa muz rendeledm camrendede eylul cok sevdi tatlı ne varsa sevıo he bıde ev yogurduna bayılıo canım annem saolsun 2 gunde bır mayalıo sızde ev yogurduna alıstrdzmı?bi arkdsmın bebeği asla ev yogurdu yemıo

benımkı kecı yogurdunu sevdı
annem bugun yıne mayaladı
aksam yıyecek
yogurdun ıcındekı vıtamını kaybolmasın dıye gunluk mayalamak gerekıyormus

Sen tatlı bir Tipitip olabilir misin acaba bende yamanı koyar koymaz gitmeye başladı hızlı Şoför gel diyorum çakmaktaşlar gibi Ayakları Çırpa çırpa geliyor
tatlı afacanlar bunlar ya teyzesı tesekkur ederız guzel yorumlarınız ıcın

benımkı kecı yogurdunu sevdı
annem bugun yıne mayaladı
aksam yıyecek
yogurdun ıcındekı vıtamını kaybolmasın dıye gunluk mayalamak gerekıyormus

ya kecı yogurdu yemedı benımkı cunku ınek yogurduna alıstrdk ondan sanırım... annem her gün mayalıyordu kucuk kavanozda ama ben 2 gunde bır mayalamasnı soyledım tazelegı gıtmez dıe besın degerını dusunemedm bundan sonra annem bıldgnden sasmasn ben tabı cahıl ne anlarm ki

Bişey olmaz bende iki gün veriyorum

Ben yoğurt mayalamayi beceremedim bi turlu arzunun makinasında yapmaya çalıştım yine olmadı yorsanin ev tipi yoğurdunu veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…