Aynen Emir'de çok yemiyo ama olsun. Muzu venuselladan gormustum kabuklu bi tek onu verdim meyve olarak. Daha önce kasikla ezip verdiğim de yuzunu eksiten çocuk aldi eline Emdi biraz hic yoktan iyidir :)Ben her sabah istinasız önüne Omlet peynir koyuyorum bugün ilk kez omletten yedi peynirinde iki üç Çay kaşığı yedi böyle böyle artacak inşallah ikindide muzu mesela kabuğunu iyce yıkayıp ucundan kesiyorum öyle yemeye Çalışıyor yada şeftali dilimleri koyuyorum önüne akşam uydurma bişeyler yapıyorum masada bize baksın yesin diye daha tam Boğazı'na bişey Gittiği yok ama alışacak inşallah ayrıca o tabak bitecek mi diye blw ile ilgili bir kitap var okumanı tavsiye ederim
ben bır defa mayaladım baya lezzetlıydı kaymak tadında aama cogunlukla annem yapıyor... fırının ıcıne koyuor sen nasl yaptn kı hazır yogurtlar gbı katı olmasnı bekleme ev yogurdu daha sıvıdırBen yoğurt mayalamayi beceremedim bi turlu arzunun makinasında yapmaya çalıştım yine olmadı yorsanin ev tipi yoğurdunu veriyorum
Canim yanlari varya ekmegin oralarini icini çıkarıp veriyorum eline. Zaten yiyemiyor emiyor .yumusak kisimlarida eriyor zaten.ekmegin.set.yerini mi veriyorrsun canim yutuyormu ben deneyemedim.henuz ekmek
Sen tatlı bir Tipitip olabilir misin acababende yamanı koyar koymaz gitmeye başladı hızlı Şoför gel diyorum çakmaktaşlar gibi Ayakları Çırpa çırpa geliyor
carputı şu pikevütünin tarıfını bı paylasmadın he
Ya gerçekten. Cok şükür. Bende dün Emir'in ilk ultrasyon fotosunu buldum. O fotoda daha Emir'in kalp atışlarıni göremiyoruz deyip vermislerdi elimize. Böyle giderse bebeği aliriz demislerdi. Onu görünce çok duduygulandim.sonunda kucagimda ve yaramazlik yapıyor:)Evet o yürüteçi alırken 5 aylık hamileydim mini minnacıktı oğlum yüzünü ilk kez o gün renkli görmüştüm nasıl duygulandımona bineceği günler çok uzaklarda hayal gibiydi ama zaman gerçekten geçiyor
çok şükür sağlıkla bugünlere ulaştık inş hepsinin hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olur
ben kahvaltıya başladığımız günden beri küçük biberonuna 30 cc kadar yapıp veriyorum çokta seviyor
tek tek verdiğim için yumurta ve peynir kuru gelebiliyor
valla cnm zor gelmıyorsa gunluk yapın derımya kecı yogurdu yemedı benımkı cunku ınek yogurduna alıstrdk ondan sanırım... annem her gün mayalıyordu kucuk kavanozda ama ben 2 gunde bır mayalamasnı soyledım tazelegı gıtmez dıe besın degerını dusunemedm bundan sonra annem bıldgnden sasmasn ben tabı cahıl ne anlarm ki
şükürler olsun rabbımeYa gerçekten. Cok şükür. Bende dün Emir'in ilk ultrasyon fotosunu buldum. O fotoda daha Emir'in kalp atışlarıni göremiyoruz deyip vermislerdi elimize. Böyle giderse bebeği aliriz demislerdi. Onu görünce çok duduygulandim.sonunda kucagimda ve yaramazlik yapıyor:)
Benimde anneannem öyle yapiomus. Hatta hala küçük torunlarina yapiodu. Hamile iken napio bu yaaa böyle verilir mi diyodum içimdenvalla cnm zor gelmıyorsa gunluk yapın derım
benım kv de gunluk yap dıyor
bende oyle yapıyorum
annemde, bız ne bulduysak verıyorduk dıyor
annem blw piriymişde haberı yok
onumuze koyarmıs herseyı
fasulye haslar koyardım
mınıcık ıkı parmagınla tutup tutup oyle guzel yerdın kı dıyor
Yok biliyorum çok kati olmadı zaten ama tadında sıkıntı oldu hep boyle yoğurt tadı değil de sütle yoğurt arası bi tat oldu hepsiben bır defa mayaladım baya lezzetlıydı kaymak tadında aama cogunlukla annem yapıyor... fırının ıcıne koyuor sen nasl yaptn kı hazır yogurtlar gbı katı olmasnı bekleme ev yogurdu daha sıvıdır
Allah seni
bende yaman hapur hupur piskevitleri götürüyor bizde yiyelim yapalım dediydim
Canım oyle yogun kusma degılde emdıfı zaman arada fazlasını cıkartıyo ama azcık. Onceden neydı ya agız dolusu kusardı hergün çok şükür gectı ogünlerımızBirşey sorabilir miyim bebeğinde kusma problemi olup hala devam eden var mi bizim ki kusmaya devam ediyorda
beyazıt hala bazen oyle kusuyo ama gunde en az 6 7 kez kusuyo agız dolusu olmasada 6. ayda gecer dıe cok bekledım malesef cok berbat bı durumCanım oyle yogun kusma degılde emdıfı zaman arada fazlasını cıkartıyo ama azcık. Onceden neydı ya agız dolusu kusardı hergün çok şükür gectı ogünlerımız
Teyzoşlar ben 5 aylık oldum
yaa farkettim yok alınmam ınsan kendını kaptırınca farketmıo dogru dıosun birgenben 28 yasındayım 4 gun sonra tam 6 aylık olan bır kızım var ismi eylül tombişko ve bacakları-kolları sımdıden 3 kat olan bir bebek her yerı ısırmalık kıvamda çalısıyorm bı fabrıakda muhasebecıym böyle işte buradakı bebeklern hepsı kasım dogumlu mu
ay masallah benımkı asılarda cok aglıo her ası gecesı nobet bızı bekler annesı ınsallah sorunsuz bır gece yasarsnz
hos buldum cok tesekkur ederım saolun
ay ay amanda masalah yerım ben bunuuu dıslerım kamastı
ayy arabalı bır yakısıklıda burda varmıs masallah allah nazarlardn saklasn ınsallah
benımkı kecı yogurdunu sevdı
annem bugun yıne mayaladı
aksam yıyecek
yogurdun ıcındekı vıtamını kaybolmasın dıye gunluk mayalamak gerekıyormus
ya kecı yogurdu yemedı benımkı cunku ınek yogurduna alıstrdk ondan sanırım... annem her gün mayalıyordu kucuk kavanozda ama ben 2 gunde bır mayalamasnı soyledım tazelegı gıtmez dıe besın degerını dusunemedm bundan sonra annem bıldgnden sasmasn ben tabı cahıl ne anlarm ki
Sende benim gibi fabrika köşelerinde muhasebecilik yapıyorsun demek kiyaa farkettim yok alınmam ınsan kendını kaptırınca farketmıo dogru dıosun birgenben 28 yasındayım 4 gun sonra tam 6 aylık olan bır kızım var ismi eylül tombişko ve bacakları-kolları sımdıden 3 kat olan bir bebek her yerı ısırmalık kıvamda çalısıyorm bı fabrıakda muhasebecıym böyle işte buradakı bebeklern hepsı kasım dogumlu mu
ay masallah benımkı asılarda cok aglıo her ası gecesı nobet bızı bekler annesı ınsallah sorunsuz bır gece yasarsnz
hos buldum cok tesekkur ederım saolun
ay ay amanda masalah yerım ben bunuuu dıslerım kamastı
ayy arabalı bır yakısıklıda burda varmıs masallah allah nazarlardn saklasn ınsallah
ev yoğurdu, ev labnesi,ev loru hepsiyle aramız iyi şükürben dun ılk defa muz rendeledm camrendede eylul cok sevdi tatlı ne varsa sevıo he bıde ev yogurduna bayılıo canım annem saolsun 2 gunde bır mayalıo sızde ev yogurduna alıstrdzmı?bi arkdsmın bebeği asla ev yogurdu yemıo
Evet F _fiona_ nın bisküvi tarifi süper ben yaptımHiç bişeyide unutmazbenim tarif kötü oldu ya Fiona nın güzel ben zaten Bisküvi vermiyorum attım çöpe hepsini
ben haftada iki gün mayalıyorum küçük kavanozlarya kecı yogurdu yemedı benımkı cunku ınek yogurduna alıstrdk ondan sanırım... annem her gün mayalıyordu kucuk kavanozda ama ben 2 gunde bır mayalamasnı soyledım tazelegı gıtmez dıe besın degerını dusunemedm bundan sonra annem bıldgnden sasmasn ben tabı cahıl ne anlarm ki
o günler geçmek bilmemiştir ama en büyük şükretme sebeplerimiz çok şükür bizimleYa gerçekten. Cok şükür. Bende dün Emir'in ilk ultrasyon fotosunu buldum. O fotoda daha Emir'in kalp atışlarıni göremiyoruz deyip vermislerdi elimize. Böyle giderse bebeği aliriz demislerdi. Onu görünce çok duduygulandim.sonunda kucagimda ve yaramazlik yapıyor:)
Fioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..Yok bacım ya Nerde elimizde patladı tarif
FİONA TARIFINI BULAMIYRMFioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
Fioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?