2014 Kasım Anneleri

Aynen Emir'de çok yemiyo ama olsun. Muzu venuselladan gormustum kabuklu bi tek onu verdim meyve olarak. Daha önce kasikla ezip verdiğim de yuzunu eksiten çocuk aldi eline Emdi biraz hic yoktan iyidir :)
o kitabida bi alip okuyayim. Emir blwyi sevdi çünkü:) teşekkür ederim çok :)

Ben yoğurt mayalamayi beceremedim bi turlu arzunun makinasında yapmaya çalıştım yine olmadı yorsanin ev tipi yoğurdunu veriyorum
ben bır defa mayaladım baya lezzetlıydı kaymak tadında aama cogunlukla annem yapıyor... fırının ıcıne koyuor sen nasl yaptn kı hazır yogurtlar gbı katı olmasnı bekleme ev yogurdu daha sıvıdır

Sen tatlı bir Tipitip olabilir misin acaba bende yamanı koyar koymaz gitmeye başladı hızlı Şoför gel diyorum çakmaktaşlar gibi Ayakları Çırpa çırpa geliyor

carputı şu pikevütünin tarıfını bı paylasmadın he

Allah seni
bende yaman hapur hupur piskevitleri götürüyor bizde yiyelim yapalım dediydim

Ya gerçekten. Cok şükür. Bende dün Emir'in ilk ultrasyon fotosunu buldum. O fotoda daha Emir'in kalp atışlarıni göremiyoruz deyip vermislerdi elimize. Böyle giderse bebeği aliriz demislerdi. Onu görünce çok duduygulandim.sonunda kucagimda ve yaramazlik yapıyor:)

valla cnm zor gelmıyorsa gunluk yapın derım
benım kv de gunluk yap dıyor
bende oyle yapıyorum
annemde, bız ne bulduysak verıyorduk dıyor
annem blw piriymişde haberı yok

onumuze koyarmıs herseyı
fasulye haslar koyardım
mınıcık ıkı parmagınla tutup tutup oyle guzel yerdın kı dıyor

şükürler olsun rabbıme

bızım menumuz
kahvaltı saat 7-730
labne
yumurta
pekmez

oglen corba 14-15 arası (oglen ben eve geldıgım ıcın corba ısı bıraz sarkıyor)
havuc patates sebze zeytınyagı
bebek tarhanası
bugun yayla corbası ıcecek

ıkındı 16-17
bı ıkı dılım meyve puresı

aksam 19
muhallebı ya da yogurt

Benimde anneannem öyle yapiomus. Hatta hala küçük torunlarina yapiodu. Hamile iken napio bu yaaa böyle verilir mi diyodum içimden simdi yanında staj görmeye karar verdim

ben bır defa mayaladım baya lezzetlıydı kaymak tadında aama cogunlukla annem yapıyor... fırının ıcıne koyuor sen nasl yaptn kı hazır yogurtlar gbı katı olmasnı bekleme ev yogurdu daha sıvıdır
Yok biliyorum çok kati olmadı zaten ama tadında sıkıntı oldu hep boyle yoğurt tadı değil de sütle yoğurt arası bi tat oldu hepsi

Birşey sorabilir miyim bebeğinde kusma problemi olup hala devam eden var mi bizim ki kusmaya devam ediyorda
Canım oyle yogun kusma degılde emdıfı zaman arada fazlasını cıkartıyo ama azcık. Onceden neydı ya agız dolusu kusardı hergün çok şükür gectı ogünlerımız

Kızlar benim oğlum Sebzenin hiç bir türlüsünü yemiyor hiç bi sebzeyi ağzına sokturmuyor püskürtüyor illa tatlı olcak meyveyi bayıla bayıla yiyo yoğurdu kuru kayısı meyve vs ile tatlandırınca yiyor sade onu da yemiyor ama sebze bir gr yediremiyorum ne çorbası ne püresi nerdeyse pekmez koycam içine az kaldı :)

Canım oyle yogun kusma degılde emdıfı zaman arada fazlasını cıkartıyo ama azcık. Onceden neydı ya agız dolusu kusardı hergün çok şükür gectı ogünlerımız
beyazıt hala bazen oyle kusuyo ama gunde en az 6 7 kez kusuyo agız dolusu olmasada 6. ayda gecer dıe cok bekledım malesef cok berbat bı durum

Teyzoşlar ben 5 aylık oldum

OYY TOSUNCUK YESİNLER SENİ YA MAŞALLAHH.NİCE 5 Lİ GÜNLERE AYLARA YILLARA İNŞ..

ARABASIDA PEK GÜZELL İYİ GEZMELER PAŞAM..

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA MAŞALLAH BEBİŞİNE TOMBOL TOMBUL NE YEDİRDİN OKADAR:=)
ÇOĞUMUZ KASIM DOĞUMLU CANIM EVET.BENM DE OĞLUM VAR 6,50 AYLIK OLDU BENDE ÇALIŞIORUM BABANNEMİZ BAKIO.

benımkı kecı yogurdunu sevdı
annem bugun yıne mayaladı
aksam yıyecek
yogurdun ıcındekı vıtamını kaybolmasın dıye gunluk mayalamak gerekıyormus

CAM KAVANOZLARA YAĞILDIĞI İÇİN SIKINTI OLMAZ CANIM OKADAR ARAŞTIRMA BENCE KUTUDA ALIORUZ SONUÇTA AÇIK KALINCA DA ÖMRÜ AZALIO BOZULUO SÜT ONUN İÇİN YOĞURT YAPIP KAVANOZDA KALMASI DAHA İYİ BENCE ZATEN AĞZI AÇILMIO YİYİNCE AÇIOZ ODA 2 GÜNDE BİTİO.

SIKINTI OLMAZ CANIM KÜÇÜK KAVANOZLARA YAPIORUZ ZATEN 2 GÜNDE BİTİO CAMIN İÇİNDE AĞZI AÇILMADIĞI SÜRECE BİŞEY OLMAZ SIKINTI YAPMA.

Sende benim gibi fabrika köşelerinde muhasebecilik yapıyorsun demek ki
benimde 6ay 20 günlük tontiş CAN'ım var
bebeklerimiz ekim ve kasım doğumlu biz mesela 31 ekim zaten çoğu arkadaşımızın profilinde yazıyor

ev yoğurdu, ev labnesi,ev loru hepsiyle aramız iyi şükür
Hiç bişeyide unutmaz benim tarif kötü oldu ya Fiona nın güzel ben zaten Bisküvi vermiyorum attım çöpe hepsini
Evet F _fiona_ nın bisküvi tarifi süper ben yaptım
ben haftada iki gün mayalıyorum küçük kavanozlar
kavanozun kapağı açılmadıkça taze kalıyor ve besin değeri düşmüyor

o günler geçmek bilmemiştir ama en büyük şükretme sebeplerimiz çok şükür bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…