2014 Kasım Anneleri

hoş geldin aramıza :)
yok canım. benim benim beklenen doğum tarihi 25kasım idi. 41. haftada 2 aralık da gerçekleşti dopum :) ekim doğumlukar da var..

Canım yazdım tarifi lilipite.:) çok kolay ve güzel. Tuz koyup kendimiz bile yiyebilirz ben sevdim. Hazır yedrmek istemedim. Yine evde bebe buskivisi yapmıştım. Onlarla mama yapıp icinee ekliyorum. Yoksa benim kizimda tane olarak verince yemiyor

yirmisekizonbirdoksan arkadaşımız yazmış

tatlım bu tarifte pekmez var yalnız
pekmez yüksek ısıya maruz kaldığında zararlı
Canım ben pekmezi üstüne sürüyrm içine koymuyrm yada karışım yaparken 1 çay kaşığı veryrm evet yüksek ısıda kanserıjen yazmayı atlamışım teşekkürler

Bende sirke ile yaptim
Yarin vercem
İlk kez denedim
Buda bnm lorum

FİONA TARIFINI BULAMIYRM
paylasacaktim ki yirmisekizonbirdoksan arkadasimiz paylasmis ama ben sunu kaydetmisim bu kimin tarifiydi kii yogurt yok diye yaparim demistim..

Canim migrosta keçi tereyağı var
canim doktor bana keci urunleri de yasak dedi hatta ben de yiyemiyorum ve kizima kiyma vermeye basladigimda dana degil de kuzu olsun dedi capraz alerji mi ne varmis onlarda.. Sen kullaniyor musun bebegine olmadi mi kan?

Bunu yapablrsn canım yag yok bunda
sagol canimcimm yogurt var diyecektim ama keci demissin malesef onu da kullanamiyorum..

Bende öyle almıştım ama artık kızım onu kıydırmak istemiyor bide geç ölçüyor ya ağlamaya Başlıyor o yüzden almak istiyorum

Yok cnm ben gastroloja götürdüm o dedi verebilirsin diye. Kan olmuyo. Veriyorum yani.

Birşey sorabilir miyim bebeğinde kusma problemi olup hala devam eden var mi bizim ki kusmaya devam ediyorda
tam gaz devam.s

labne nasil yapiliyor
yakışıklı buyaa masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…