ben yarı tereyağ yarı zeytinyağ koymuştum denersin sende olur heraldeFioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
Canim migrosta keçi tereyağı varFioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
Yaaa nasıl bi tarifti bu ? Tekrar yazsaniza :/ben yarı tereyağ yarı zeytinyağ koymuştum denersin sende olur heralde
hoş geldin aramıza :)yaa farkettim yok alınmam ınsan kendını kaptırınca farketmıo dogru dıosun birgenben 28 yasındayım 4 gun sonra tam 6 aylık olan bır kızım var ismi eylül tombişko ve bacakları-kolları sımdıden 3 kat olan bir bebek her yerı ısırmalık kıvamda çalısıyorm bı fabrıakda muhasebecıym böyle işte buradakı bebeklern hepsı kasım dogumlu mu
Bunu yapablrsn canım yag yok bundaFioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
Yoğurduda keçi yogurdu kullanabilrsin diye düşündümmBunu yapablrsn canım yag yok bunda
Yasadiginiz yerde.Migros yoksa onlinr siparis veriliyor cnm.Fioananin tarifinde tereyag yerine zeytinyagi koysam nasil olur kiii.. Alerjimiz var ya..
Yaaa nasıl bi tarifti bu ? Tekrar yazsaniza :/
tatlım bu tarifte pekmez var yalnızBunu yapablrsn canım yag yok bunda
Sütü kaynattim. Normal inek sütunu. Kaynarken içine limon skmaya başladım.Karistirarak limon sktim. Bir müddet sonra kesti sut ve suyundan ayrıldı topak topak. Onu tulbentte suzdum. Tuzsuz güzel bir peynir oldu. Sabah mamasına ekliyorum peynirden.nasıl yapıyorsun cnm
Canım yazdım tarifi lilipite.:) çok kolay ve güzel. Tuz koyup kendimiz bile yiyebilirz ben sevdim. Hazır yedrmek istemedim. Yine evde bebe buskivisi yapmıştım. Onlarla mama yapıp icinee ekliyorum. Yoksa benim kizimda tane olarak verince yemiyorNasıl yaptığını paylaşırmısın? Bgn yumurta sarısı verdm fındık kdr acayip kustu oğlum nasıl geçicem bu ek gıdaya bilmiyorum yutarken öğürüyo armut elma püresi verdm bikaç kere,inş geç kalmamışımdr
Canım ben pekmezi üstüne sürüyrm içine koymuyrm yada karışım yaparken 1 çay kaşığı veryrm evet yüksek ısıda kanserıjen yazmayı atlamışım teşekkürleryirmisekizonbirdoksan arkadaşımız yazmış
tatlım bu tarifte pekmez var yalnız
pekmez yüksek ısıya maruz kaldığında zararlı
Görüntü olarak tam beni tarif etmişsindümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...[/QUOTE ne güzel hamilelik önceme en az 7 kilom var
Eki Görüntüle 1534987 Orumcegimiz bu tatlim[/QUOTE
saol canmm
Bende sirke ile yaptimSütü kaynattim. Normal inek sütunu. Kaynarken içine limon skmaya başladım.Karistirarak limon sktim. Bir müddet sonra kesti sut ve suyundan ayrıldı topak topak. Onu tulbentte suzdum. Tuzsuz güzel bir peynir oldu. Sabah mamasına ekliyorum peynirden.
paylasacaktim kiFİONA TARIFINI BULAMIYRM
canim doktor bana keci urunleri de yasak dedi hatta ben de yiyemiyorum ve kizima kiyma vermeye basladigimda dana degil de kuzu olsun dedi capraz alerji mi ne varmis onlarda.. Sen kullaniyor musun bebegine olmadi mi kan?Canim migrosta keçi tereyağı var
sagol canimcimm yogurt var diyecektim ama keci demissin malesef onu da kullanamiyorum..Bunu yapablrsn canım yag yok bunda
Bende öyle almıştım ama artık kızım onu kıydırmak istemiyor bide geç ölçüyor ya ağlamaya Başlıyor o yüzden almak istiyorumEn sağlıklılarını su Civalı eskiden kullanılanlar var ya onlardı canım ama şimdi mümkün değil dikitallere çok güven olmuyo çabuk bozuluyor ana mecburen bende dijital aldım koltuk altına koyuyorum bi kaç dakika bekliyorum ölçüyo kolaylıkla kullanıyorum su uzaktan ölçülen temassız derecelere güvenmiyorum her zaman doğru sonuç vermiyorlar
Yok cnm ben gastroloja götürdüm o dedi verebilirsin diye. Kan olmuyo. Veriyorum yani.paylasacaktim kiyirmisekizonbirdoksan arkadasimiz paylasmis ama ben sunu kaydetmisim bu kimin tarifiydi kii yogurt yok diye yaparim demistim.. Eki Görüntüle 1535237
canim doktor bana keci urunleri de yasak dedi hatta ben de yiyemiyorum ve kizima kiyma vermeye basladigimda dana degil de kuzu olsun dedi capraz alerji mi ne varmis onlarda.. Sen kullaniyor musun bebegine olmadi mi kan?
sagol canimcimm yogurt var diyecektim ama keci demissin malesef onu da kullanamiyorum..
tam gaz devam.sBirşey sorabilir miyim bebeğinde kusma problemi olup hala devam eden var mi bizim ki kusmaya devam ediyorda
labne nasil yapiliyorSende benim gibi fabrika köşelerinde muhasebecilik yapıyorsun demek ki
benimde 6ay 20 günlük tontiş CAN'ım var
bebeklerimiz ekim ve kasım doğumlu biz mesela 31 ekim zaten çoğu arkadaşımızın profilinde yazıyor
ev yoğurdu, ev labnesi,ev loru hepsiyle aramız iyi şükür
Evet F _fiona_ nın bisküvi tarifi süper ben yaptım
ben haftada iki gün mayalıyorum küçük kavanozlar
kavanozun kapağı açılmadıkça taze kalıyor ve besin değeri düşmüyor
o günler geçmek bilmemiştir ama en büyük şükretme sebeplerimiz çok şükür bizimle
yakışıklı buyaa masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?