2014 Kasım Anneleri

Birde bu puskevitler ne kadar saklaniyo cam kavanozda .agzi kapali dursa olurmu bayatliyormu yni hemen

Afff kızım emmıyo emmıyoooo Sımırımden aglıcam valla sabhtan berı ev turluyoruz belım kollarım koptu bı damla emmedı. Oglen zorla muhallebı yaptım yedrdm okadar. Hep mızmız aglıyo uyumuyo

Hb cok tesekkur ederm valla sabah sutle acilis yapio sonra oglen corba ara ogun yogurt aksam meyve puresi snra sabaha kadr ihtyci oldgu kadr sut ama yinede tombis anasinin prensesi :) tombis oldgu icin muhallebi hic yedrmedm yedirmicemde gerek yok fazla kg almasna
yaaa sende mi fabrikadsn allah yardm etsn gerci bizim idari departman baya buyuk fabrkayla alakam yok ama adam sayisi yuksek olunca ay sonu ve aybaslarbdan nefret ediorm ay ortasu guzel :)

hoş geldin aramıza :)
yok canım. benim benim beklenen doğum tarihi 25kasım idi. 41. haftada 2 aralık da gerçekleşti dopum :) ekim doğumlukar da var..
hb cok tesekkurler bnmde beklenen 6 aralikti ama ben 25kasimda dogurdm :) 11 gun erken geldi melegim aman saglikli olsnlarda beklenmedk zambda gelsnler :)

Mrb surekli yapiomsn bunu tadi nasl acaba anneme yarn bi yaptrm bakim ne olcude koyuorz limonu
yaptımrn "lilipit, post: 41061017, member: 492607"]Bende sirke ile yaptim
Yarin vercem
İlk kez denedim
Buda bnm lorum
Eki Görüntüle 1535236 [/QUOTE]
Cok guzel gorunuo mutlaka tadinn nasl oldgnu ogrenmek istyrm
Afff kızım emmıyo emmıyoooo Sımırımden aglıcam valla sabhtan berı ev turluyoruz belım kollarım koptu bı damla emmedı. Oglen zorla muhallebı yaptım yedrdm okadar. Hep mızmız aglıyo uyumu yo
yaaa napsan acaba sende yorulmssn of butun gun kucgnda hay allah ya

KıZlar cocugunuzn.basi terliyorsa d vit aksatmayin bugn dr soyledi
bnmkinn sac dipleri cok terlio d vitamni veriorz her gun.... ya bide mamayi gunde kac defa veriosnz ben hala mama agrlikli besliorm bebegmi annem bu sabah kahvaltda ilk defa yumurtanın sarisi ve icine peynr ezmis

oyy ne tatlılardır yaa
peki birbirleriyle ilişkileri nasıl canmm
iyi anlaşıyolarmı

Yok cnm ben gastroloja götürdüm o dedi verebilirsin diye. Kan olmuyo. Veriyorum yani.
Allah allah ben de goturdum yedirme dedi ne test ne bisi yapti kizimin yuzune bile bakmadi iki kelam söyledi yolladi.. Sen hangi doktora goturdun canim hic tahlil fln yaptilar mi? Inan keci sut ve urunleri yedirebilir yiyebilirsin deseler sevincten ziplicam..

Kizlar bugn k.v gittim haftaya yaylaya gidck 4 ay yok die yoksa tovbe demstm kalabalik oluyo die bugun onunda elinde olmadan tam 18 kisiydk evde neyseki oglumu en arka odaya gotrdum ayagmda salldm uyudu kizlar benm oglan babasnn sesiyle uyuyo babasi sozler soyleyn bi kayit var tablettn de onu dinleyerk uyuyo 5dk surmuyo uyumasi
ayrca bugun ilk defa kanguruyla gittm sortluyduda bacagi cok fena tahrs oldu bi daha zor kullnrm kanguruyu(

Görüntü olarak tam beni tarif etmişsin dümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...
Görüntü olarak tam beni tarif etmişsin dümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...
Canim gebelikte karin kaslari gevseyip birbirinden ayrilirmis. boyuna cizgi seklindeki kaslar birbirinden uzaklasiyomus. Mekik cekmek falan daha beter ayiriyomus. Kaslari yaklastiran ozel egzersizler yapmak lazim vakit bulursak. yoksa karin germe ameliyati. Ben baska bi sey var mi diye doktora gidecegim

Evet cnm yaptilar. Önce kaka testi yaptı amip mi var acaba diye. Sonra poposunda catlak var mi ona bakti. Iki hafta boyunca kilosunu izledi. en son fx5 alerji testini yaptırdı. Yalniz bizde alerji testi negatif çıktı yani alerjisi yok görünüyor ama var. Bazen doğru sonuc vermiyormus bebeklerde. Belki ondan yaptirmamistir. Sen istersen keçi sütünü dene bence.
buarada ben Izmir de oturuyorum burda Bornova Şifa daki Coşkun Çeltik hocaya aldim. Bir arastir istersen adami.

[/QUOTE]Cok guzel gorunuo mutlaka tadinn nasl oldgnu ogrenmek istyrls[/QUOTE]
VLla canım tadı güzel oldu. Daha önce yoğurtla yapmıştım onu begenmedim. Bu daha güzel. Ben yarim kilo sütten yaptım.limon kadar bir peynir oldu. Limonun ölçüsü yoktu ama. Yani kesip topak topak olunca anlarsın zaten.hatta o kalan sudan da kızıma bebe buskuvisi yaptım.

Canım kilolu kalmaya razıyım hortlak gibiyim ama karnim davul givi. bi dilim ekmek gaz yapici yicek yemiyorum gazli hicbi sey icmiyorum bol su iciyorum kendi kilomun altindayim gecmiyo ve zayiflamaya devam ettikce karnim sisiyo

VLla canım tadı güzel oldu. Daha önce yoğurtla yapmıştım onu begenmedim. Bu daha güzel. Ben yarim kilo sütten yaptım.limon boyutlarinda bir peynir oldu. Limonun ölçüsü yoktu ama. Yani kesip topak topak olunca anlarsın zaten.hatta o kalan sudan da kızıma bebe buskuvisi yaptım.[/QUOTE]

canim cok sagol ben ist.dasin sandim bi deneyim ben ya bakalim hayirlisi

Afff kızım emmıyo emmıyoooo Sımırımden aglıcam valla sabhtan berı ev turluyoruz belım kollarım koptu bı damla emmedı. Oglen zorla muhallebı yaptım yedrdm okadar. Hep mızmız aglıyo uyumuyo
Canim ya allah yardımcı olsun gecen benim ki de aynıydı geçiyor ama sakin olmaya çalış canım

KıZlar cocugunuzn.basi terliyorsa d vit aksatmayin bugn dr soyledi
Yani emerken hep terliyodu zaten normal dgilmiymis benimki cok terliyo aglarken kendini sıkıyo ayagimda uyurken ustune incecikte olsa bisey ortsem terliyo kafasi o yuzden ortmuyorum

Yani emerken hep terliyodu zaten normal dgilmiymis benimki cok terliyo aglarken kendini sıkıyo ayagimda uyurken ustune incecikte olsa bisey ortsem terliyo kafasi o yuzden ortmuyorum
eksikligide neden oluyo demkki ben arada ihmal ediyordum vercm düzenli zaten artk hergun cikariyorum ogle uykusunu parkta yaptrcam arabasinda İnşallah gerekli olan d vit alir ozaman

Eki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
Cok hos olmuss gule gule kulln benim saclarda sari ama duz renge geccem sıkldm artk saridan kapaliy zaten kendim icin boyatyrm esim ana sacmi daha cok begeniyo yoksa sana yakisms ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…