Hb cok tesekkur ederm valla sabah sutle acilis yapio sonra oglen corba ara ogun yogurt aksam meyve puresi snra sabaha kadr ihtyci oldgu kadr sut ama yinede tombis anasinin prensesi :) tombis oldgu icin muhallebi hic yedrmedm yedirmicemde gerek yok fazla kg almasnaOYY TOSUNCUK YESİNLER SENİ YA MAŞALLAHH.NİCE 5 Lİ GÜNLERE AYLARA YILLARA İNŞ..
ARABASIDA PEK GÜZELL İYİ GEZMELER PAŞAM..
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA MAŞALLAH BEBİŞİNE TOMBOL TOMBUL NE YEDİRDİN OKADAR:=)
ÇOĞUMUZ KASIM DOĞUMLU CANIM EVET.BENM DE OĞLUM VAR 6,50 AYLIK OLDU BENDE ÇALIŞIORUM BABANNEMİZ BAKIO.
CAM KAVANOZLARA YAĞILDIĞI İÇİN SIKINTI OLMAZ CANIM OKADAR ARAŞTIRMA BENCE KUTUDA ALIORUZ SONUÇTA AÇIK KALINCA DA ÖMRÜ AZALIO BOZULUO SÜT ONUN İÇİN YOĞURT YAPIP KAVANOZDA KALMASI DAHA İYİ BENCE ZATEN AĞZI AÇILMIO YİYİNCE AÇIOZ ODA 2 GÜNDE BİTİO.
SIKINTI OLMAZ CANIM KÜÇÜK KAVANOZLARA YAPIORUZ ZATEN 2 GÜNDE BİTİO CAMIN İÇİNDE AĞZI AÇILMADIĞI SÜRECE BİŞEY OLMAZ SIKINTI YAPMA.
yaaa sende mi fabrikadsn allah yardm etsn gerci bizim idari departman baya buyuk fabrkayla alakam yok ama adam sayisi yuksek olunca ay sonu ve aybaslarbdan nefret ediorm ay ortasu guzel :)Sende benim gibi fabrika köşelerinde muhasebecilik yapıyorsun demek ki
benimde 6ay 20 günlük tontiş CAN'ım var
bebeklerimiz ekim ve kasım doğumlu biz mesela 31 ekim zaten çoğu arkadaşımızın profilinde yazıyor
ev yoğurdu, ev labnesi,ev loru hepsiyle aramız iyi şükür
Evet @_fiona_ nın bisküvi tarifi süper ben yaptım
ben haftada iki gün mayalıyorum küçük kavanozlar
kavanozun kapağı açılmadıkça taze kalıyor ve besin değeri düşmüyor
o günler geçmek bilmemiştir ama en büyük şükretme sebeplerimiz çok şükür bizimle
hb cok tesekkurler bnmde beklenen 6 aralikti ama ben 25kasimda dogurdm :) 11 gun erken geldi melegim aman saglikli olsnlarda beklenmedk zambda gelsnler :)hoş geldin aramıza :)
yok canım. benim benim beklenen doğum tarihi 25kasım idi. 41. haftada 2 aralık da gerçekleşti dopum :) ekim doğumlukar da var..
Mrb surekli yapiomsn bunu tadi nasl acaba anneme yarn bi yaptrm bakim ne olcude koyuorz limonuSütü kaynattim. Normal inek sütunu. Kaynarken içine limon skmaya başladım.Karistirarak limon sktim. Bir müddet sonra kesti sut ve suyundan ayrıldı topak topak. Onu tulbentte suzdum. Tuzsuz güzel bir peynir oldu. Sabah mamasına ekliyorum peynirden.
yaaa napsan acaba sende yorulmssn of butun gun kucgnda hay allah yaAfff kızım emmıyo emmıyoooo Sımırımden aglıcam valla sabhtan berı ev turluyoruz belım kollarım koptu bı damla emmedı. Oglen zorla muhallebı yaptım yedrdm okadar. Hep mızmız aglıyo uyumu yo
bnmkinn sac dipleri cok terlio d vitamni veriorz her gun.... ya bide mamayi gunde kac defa veriosnz ben hala mama agrlikli besliorm bebegmi annem bu sabah kahvaltda ilk defa yumurtanın sarisi ve icine peynr ezmisKıZlar cocugunuzn.basi terliyorsa d vit aksatmayin bugn dr soyledi
oyy ne tatlılardır yaaIlk aldigimda yuruteci hic kipirdayamadilar. Ne oldugunu anlamadilar cunku. Kizim su an yuruteciyle salona bile cikio. Oglum ip perdelerime asilio. Ama kiyaslarsam oglum yurutecte cok zaman gecirmio. Daha az hareketli. Kizim bata aktif. Oglum daha cok hoppalasini sevio::)))
Allah allah ben de goturdum yedirme dedi ne test ne bisi yapti kizimin yuzune bile bakmadi iki kelam söyledi yolladi.. Sen hangi doktora goturdun canim hic tahlil fln yaptilar mi? Inan keci sut ve urunleri yedirebilir yiyebilirsin deseler sevincten ziplicam..Yok cnm ben gastroloja götürdüm o dedi verebilirsin diye. Kan olmuyo. Veriyorum yani.
Görüntü olarak tam beni tarif etmişsindümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...
Canim gebelikte karin kaslari gevseyip birbirinden ayrilirmis. boyuna cizgi seklindeki kaslar birbirinden uzaklasiyomus. Mekik cekmek falan daha beter ayiriyomus. Kaslari yaklastiran ozel egzersizler yapmak lazim vakit bulursak. yoksa karin germe ameliyati. Ben baska bi sey var mi diye doktora gidecegimGörüntü olarak tam beni tarif etmişsindümdüz bi karnım vardı. sadece göbekten aldm. Hamilelik öncesi kilomdan da aşağıdaym. AmA 5 Aylık hamile göbeği var...
Evet cnm yaptilar. Önce kaka testi yaptı amip mi var acaba diye. Sonra poposunda catlak var mi ona bakti. Iki hafta boyunca kilosunu izledi. en son fx5 alerji testini yaptırdı. Yalniz bizde alerji testi negatif çıktı yani alerjisi yok görünüyor ama var. Bazen doğru sonuc vermiyormus bebeklerde. Belki ondan yaptirmamistir. Sen istersen keçi sütünü dene bence.Allah allah ben de goturdum yedirme dedi ne test ne bisi yapti kizimin yuzune bile bakmadi iki kelam söyledi yolladi.. Sen hangi doktora goturdun canim hic tahlil fln yaptilar mi? Inan keci sut ve urunleri yedirebilir yiyebilirsin deseler sevincten ziplicam..
canim cok sagol ben ist.dasin sandim bi deneyim ben ya bakalim hayirlisiEvet cnm yaptilar. Önce kaka testi yaptı amip mi var acaba diye. Sonra poposunda catlak var mi ona bakti. Iki hafta boyunca kilosunu izledi. en son fx5 alerji testini yaptırdı. Yalniz bizde alerji testi negatif çıktı yani alerjisi yok görünüyor ama var. Bazen doğru sonuc vermiyormus bebeklerde. Belki ondan yaptirmamistir. Sen istersen keçi sütünü dene bence.
buarada ben Izmir de oturuyorum burda Bornova Şifa daki Coşkun Çeltik hocaya aldim. Bir arastir istersen adami.
Canim ya allah yardımcı olsun gecen benim ki de aynıydı geçiyor ama sakin olmaya çalış canımAfff kızım emmıyo emmıyoooo Sımırımden aglıcam valla sabhtan berı ev turluyoruz belım kollarım koptu bı damla emmedı. Oglen zorla muhallebı yaptım yedrdm okadar. Hep mızmız aglıyo uyumuyo
Yani emerken hep terliyodu zaten normal dgilmiymis benimki cok terliyo aglarken kendini sıkıyo ayagimda uyurken ustune incecikte olsa bisey ortsem terliyo kafasi o yuzden ortmuyorumKıZlar cocugunuzn.basi terliyorsa d vit aksatmayin bugn dr soyledi
eksikligide neden oluyo demkki ben arada ihmal ediyordum vercm düzenli zaten artk hergun cikariyorum ogle uykusunu parkta yaptrcam arabasinda İnşallah gerekli olan d vit alir ozamanYani emerken hep terliyodu zaten normal dgilmiymis benimki cok terliyo aglarken kendini sıkıyo ayagimda uyurken ustune incecikte olsa bisey ortsem terliyo kafasi o yuzden ortmuyorum
Ya canım uyumasın huysuzlansın herseye razıyım ac olmasına dayanamıyorum. Neysekı yıkadm azda olsa emdı uyuyo inş uyanmazCanim ya allah yardımcı olsun gecen benim ki de aynıydı geçiyor ama sakin olmaya çalış canım
Guzel olmuş canı güle güle kullan. Ben esmer oldugum için yakışmıyo banaya. Sarı hastasıyım bende ama yapamıyorum işteEki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
Cok hos olmuss gule gule kulln benim saclarda sari ama duz renge geccem sıkldm artk saridan kapaliy zaten kendim icin boyatyrm esim ana sacmi daha cok begeniyo yoksa sana yakisms amaEki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?