2014 Kasım Anneleri

Canım ben pekmezi üstüne sürüyrm içine koymuyrm yada karışım yaparken 1 çay kaşığı veryrm evet yüksek ısıda kanserıjen yazmayı atlamışım teşekkürler
Aynen canım bende pekmezi sonradan tatlandırmak için kullanıyorum
gerçi bizim ki kaşık mamasını sevmedi pek
tam gaz devam.s

labne nasil yapiliyor
yakışıklı buyaa masallah
labneyi yoğurt mayalar gibi peynirle mayalıyorum
ilk tuzsuz peynirle sonra kendi peynirini maya olarak kullanabilirsin
küçük kavanozda 3-4 saat mayalandıktan sonra bir gece buzdolabında tutuyorum sonra süzüyorum

Daha detayli anta bilirmsn canm ya en bastn

Daha detayli anta bilirmsn canm ya en bastn

250 gr sütü yoğurt mayaladığımız sıcaklıkta kavanoza koyalım
kibrit kutusunun yarısı kadar peyniri küçük bir kasede ezelim içine birkaç kaşık sıcak sütle birlikte sıvı gibi olacak zaten
bu karışımı kavanozda ki sütümüzün içine koyup bir iki kere karıştırıp kapağını kapatalım
3-4 saat üstü 2 kat sarılı şekilde mayalanmaya bırakalım
sonra mümkünse en az 8-12 saat arası buzdolabında beklettikten sonra tülbentte süzelim hatta sonra yine buzdolabına koyalım çünkü kıvamı artıyor
sonra bebişlere afiyet olsun

Günaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı. Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.

Çok güzelmiş canım ne kadar bunun fiyatı.. Çok kararsızdım örümcek konusunda ama almak istiyorum ben de çok durmaz içinde napim..

Günaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı. Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.

Valla benim gebeliğimden önce ilk 4-5 gün baya yoğun ve çok ağrılı olurdu.. Doğumdan sonra ağrılarım hep gitti sadece hafif bel aprısı ve çok az ağrı oluyor hissetmiyorum bile ve kanama yoğunluğum da azaldı nedense...

Tekerlekler kalkiyor sallaniyor o xmn bunu takiosun

90 tl ye almıştık canım e bebekten..

günaydınnnn canlar
Memnun musun canım...

evet tatlım memnunuzz..
zaten dediğim gibi çok bindirmiyorumm ..
henüz çözemedi şapşiğim yürütemiyor hoppala olarak kullanıorçç
o önünceki oyuncaklarıda döver gibi vuruyor kırılmadı valla demekki sağlamm

la olarak da kullanılabiliyor mu çok güzel o özelliği... Ben e bakıcam da fiikir arıyorum öyle canım güle güle kullansın Mustafa paşa

Ben doğumdan sonra her ay adet gördüm canım. Ve doğumdan önceki gibi değil benimde çok yoğun ve daha uzun sürüyor artik.

canım ben kırkım bitti 20 gün sonra adet görmeye başladım ve ilk 3 ay kadar pek temiz kalmadım kanamam çok yoğun geliyordu doktoruma sorduğumda emziriyorsan normaldir demişti.geçen ay düzenli oldum bitti ama bu ay hala olmadım inşallah olurum ya bi kazaya kurban gitmesem bari bünyem 3. çocuğu şuan kaldıramaz

Gunaydn kizlar tsklr birgen tarf icin kizlar ilk defa kavonozlarda yaptm yogurdu mukemmel oldu ilk defa boyle guzel oldu komsumda boyle yapiyrdu bende netten bakarak yaptm adet kanamasina gelck olrsak benm normalde cokk azdi ama simdi bayaa ayrca 20 gunde gecikmeli oldu olabiliymus duzensizlik

Evet canım fazla oluyo. Benım bu dorduncu olucak hala fazla oluyo.

Ben doğumdan sonra her ay adet gördüm canım. Ve doğumdan önceki gibi değil benimde çok yoğun ve daha uzun sürüyor artik.

Teşekkürler kızlar. Demek ki çoğu kişide bu şekilde. Valla kansız kalacağım böyle giderse :-(

Canım senin msjını çoklu alıntıya bir türlü ekleyemedim. Teşekkürler cevabın için.

Teşekkürler canım. Benim önceden ilk iki gün yoğun gelir sonra azalırdı. Şimdi ped yetiştiremiyorum. Umarım bir an önce eskiye döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…