Aynen canım bende pekmezi sonradan tatlandırmak için kullanıyorumCanım ben pekmezi üstüne sürüyrm içine koymuyrm yada karışım yaparken 1 çay kaşığı veryrm evet yüksek ısıda kanserıjen yazmayı atlamışım teşekkürler
labneyi yoğurt mayalar gibi peynirle mayalıyorumtam gaz devam.s
labne nasil yapiliyor
yakışıklı buyaa masallah
Daha detayli anta bilirmsn canm ya en bastnAynen canım bende pekmezi sonradan tatlandırmak için kullanıyorum
gerçi bizim ki kaşık mamasını sevmedi pek
labneyi yoğurt mayalar gibi peynirle mayalıyorum
ilk tuzsuz peynirle sonra kendi peynirini maya olarak kullanabilirsin
küçük kavanozda 3-4 saat mayalandıktan sonra bir gece buzdolabında tutuyorum sonra süzüyorum
Daha detayli anta bilirmsn canm ya en bastn
Evet canım fazla oluyo. Benım bu dorduncu olucak hala fazla oluyo.Günaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
Eki Görüntüle 1534987 Orumcegimiz bu tatlim
Günaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
Tekerlekler kalkiyor sallaniyor o xmn bunu takiosun
Çok güzelmiş canım ne kadar bunun fiyatı.. Çok kararsızdım örümcek konusunda ama almak istiyorum ben de çok durmaz içinde napim..
Valla benim gebeliğimden önce ilk 4-5 gün baya yoğun ve çok ağrılı olurdu.. Doğumdan sonra ağrılarım hep gitti sadece hafif bel aprısı ve çok az ağrı oluyor hissetmiyorum bile ve kanama yoğunluğum da azaldı nedense...
90 tl ye almıştık canım e bebekten..
Memnun musun canım...
günaydınnnn canlar
evet tatlım memnunuzz..
zaten dediğim gibi çok bindirmiyorumm ..
henüz çözemedi şapşiğim yürütemiyor hoppala olarak kullanıorçç
o önünceki oyuncaklarıda döver gibi vuruyor kırılmadı valla demekki sağlamm
la olarak da kullanılabiliyor mu çok güzel o özelliği... Ben e bakıcam da fiikir arıyorum öyle canım güle güle kullansın Mustafa paşa
Ben doğumdan sonra her ay adet gördüm canım. Ve doğumdan önceki gibi değil benimde çok yoğun ve daha uzun sürüyor artik.Günaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
canım ben kırkım bitti 20 gün sonra adet görmeye başladım ve ilk 3 ay kadar pek temiz kalmadım kanamam çok yoğun geliyordu doktoruma sorduğumda emziriyorsan normaldir demişti.geçen ay düzenli oldum bitti ama bu ay hala olmadım inşallah olurum ya bi kazaya kurban gitmesem bari bünyem 3. çocuğu şuan kaldıramazGünaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
Evet canım fazla oluyo. Benım bu dorduncu olucak hala fazla oluyo.
Ben doğumdan sonra her ay adet gördüm canım. Ve doğumdan önceki gibi değil benimde çok yoğun ve daha uzun sürüyor artik.
Teşekkürler kızlar. Demek ki çoğu kişide bu şekilde. Valla kansız kalacağım böyle giderse :-(canım ben kırkım bitti 20 gün sonra adet görmeye başladım ve ilk 3 ay kadar pek temiz kalmadım kanamam çok yoğun geliyordu doktoruma sorduğumda emziriyorsan normaldir demişti.geçen ay düzenli oldum bitti ama bu ay hala olmadım inşallah olurum ya bi kazaya kurban gitmesem bari bünyem 3. çocuğu şuan kaldıramaz
Çok güzelmiş canım ne kadar bunun fiyatı.. Çok kararsızdım örümcek konusunda ama almak istiyorum ben de çok durmaz içinde napim..
Valla benim gebeliğimden önce ilk 4-5 gün baya yoğun ve çok ağrılı olurdu.. Doğumdan sonra ağrılarım hep gitti sadece hafif bel aprısı ve çok az ağrı oluyor hissetmiyorum bile ve kanama yoğunluğum da azaldı nedense...
Gunaydn kizlar tsklr birgen tarf icin kizlar ilk defa kavonozlarda yaptm yogurdu mukemmel oldu ilk defa boyle guzel oldu komsumda boyle yapiyrdu bende netten bakarak yaptm adet kanamasina gelck olrsak benm normalde cokk azdi ama simdi bayaa ayrca 20 gunde gecikmeli oldu olabiliymus duzensizlik
Bende zaten cok kanszlık var adet oldugumda sureklı başım dönüyo tansyonum düşüyoTeşekkürler kızlar. Demek ki çoğu kişide bu şekilde. Valla kansız kalacağım böyle giderse :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?