2014 Kasım Anneleri

Yarın annemler ablamlar yegenlerım gelıcek kalıcaklar. Cok özledim onları ama yegenlerım acayıp yaramazlar. Kızım ufacık seste uyanıyo emmıyo ıkı gun naparım bilmiyorum kızlarya

Gunaydinlar herkese 2 günlüğüne ankaraya gidiyoruz bugün nasıl özledim ankara mi
valla insan kıymet bilmiyormuş gerçekten umarım oğlum yine yolda huysuzlanmaz

Kizlar kan damlasi kac damla veriyorsunuz
Saglik ocagi dort aylikken vegaferin verdi ve uzerinde 4 damla yaziyor
Doktot baslatmamisti 6 ayda baslicaz demisti
Kontrolde 9 damla dedi
Siz nasil yapiosunuz tereddut ettim uzerindeki 4 damla yazisini farkedince

Nasil yaptin cnm
Bugun bende ilk kez denedm
Annem hep yapiodu
Sanirim sicakligini ayarlayamadm
Bi baktim sicakti biraz dhaa bekliyim dedim cok bkledm sanirim yogurt ilikti baya
İns guzel olur

Cnm sen nasil forma grdin oylee
Hamilelegin ayri gzuel sonrasi ayri guze
Helal sanaaa
hööönkkkkk kızz berbat haldeyimm neremm iyi..
64 ile hamile kaldımm kusmaktan 62 oldum..
74 ile doğuma girdimm şu anda 65 kiloyummm..
her yerim bıldır bıldır hiçbir kıyafetim olmuyorrr halaa..
ben biranda kilo aldım 55 tim 64 olmuştum diyet yapacam derken hamile kaldımm

Canım kilo başına bir damla şekilde veriliyor. Senin miniğin kilosu bayağı iyiydi. O yüzden 9 damla normal yani.

Ben hamileyken 8 kilo aldım hic birşey yiyemiyordum çünkü ama hamile kaldığında 72 kiloydum doğumdan sonra 14 kilo verdim sonra yine almaya başladım su an 74 kiloyum ama bu göbek çok fna önceden içime çekebilirdi simdi onuda yapamıyorum korsede giysem oradan bana bakıyor çok sinir bozucu bi durum

cok sordum ama peynir koy peyniri falannlmi yoksa marketten aldklarimizda olurmu

canım ben yapıyorum fayda gördüm diyebilirim sende dene göbek için..
szeryan olunca mekik ağır spor yasak zaten..
her akşam yatmadan yarım saat önce 1 kase yoğurda yarım liom sık 1 çay kaşığıda pul biber ekle ve ye..
yatarkende su iç yat..
göbek bauya eriyor

Gunaydin canim ben de yeni kullanmaya basladim Ferruh yazdi bize. Bana da 9 damla dendi.

gercekten mı ya denycem kesınlıkle cok da basıt bı tarıfmıs saol

cok saol canım ona gore gıyınıyorum valla sendede gobek varsa ne dıyım yanı valla masallah hıc dogum yapmıs gıbı deılsın nazar degmesın mustafanın cok fıt bı annişi var
sagol kuzumm..ben eskiden çok zayıftımmm..
şimdi millet bu halimi görünce çok kilo almışşsın diyor moralimi bozuyorlar..
aslında farkındayım çok kilolu değilim ama çevrem beni hep zauyıf olarak algılamış hep baskı var üstümde

Sevgili anneler hayirli cumalar olsun hepinize foruma pek giremedigim icin bircok ayrintiyi kaciriyorum(ayaklari ve kollari rahatsiz kv var ayni apt.oturuyrz ev is bebek yukari kv cik asagi in felan derkn sizleri takip edemiyrm yanlis anlmyin keyfi degil)bikac sey sorcam cevap verebilirseniz oglum 5.ayini bugun doldurdu ve ben 4 aylikkn yogurt meyvee puresi ve muhallebi veryrdm simdi de corba khvlti derkn tam anlmiyla gcmk istiyrm hatice kübra targanin bebegime afiyetle diye bir kitabi var onu aldim ve ilk kez bu sabh ogluma orada yazan bir tarifi uygulyrk khvlti verdim ve tabi ilk oldgu icin cok yemedi ama buna da sukur zaten az yiyen bir bebek kitaptaki cogu tarifi uygulmk her zaman mumkun degil sizden ricam 1 gunluk menunuz nasil ve neler veriyorsnz not alicam yazan arkdslrm olursa Alha emanetsiniz guzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…