- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Nasil yaptin cnmGunaydn kizlar tsklr birgen tarf icin kizlar ilk defa kavonozlarda yaptm yogurdu mukemmel oldu ilk defa boyle guzel oldu komsumda boyle yapiyrdu bende netten bakarak yaptm adet kanamasina gelck olrsak benm normalde cokk azdi ama simdi bayaa ayrca 20 gunde gecikmeli oldu olabiliymus duzensizlik
Ay keske bende adet olsamda rahatlasam yaTeşekkürler kızlar. Demek ki çoğu kişide bu şekilde. Valla kansız kalacağım böyle giderse :-(
Cnm sen nasil forma grdin oylee90 tl ye almıştık canım e bebekten..
Bende zaten cok kanszlık var adet oldugumda sureklı başım dönüyo tansyonum düşüyo
hööönkkkkk kızz berbat haldeyimm neremm iyi..Cnm sen nasil forma grdin oylee
Hamilelegin ayri gzuel sonrasi ayri guze
Helal sanaaa
Ay keske bende adet olsamda rahatlasam ya
Kizlar kan damlasi kac damla veriyorsunuz
Saglik ocagi dort aylikken vegaferin verdi ve uzerinde 4 damla yaziyor
Doktot baslatmamisti 6 ayda baslicaz demisti
Kontrolde 9 damla dedi
Siz nasil yapiosunuz tereddut ettim uzerindeki 4 damla yazisini farkedince
cok sordum ama peynir koy peyniri falannlmi yoksa marketten aldklarimizda olurmu250 gr sütü yoğurt mayaladığımız sıcaklıkta kavanoza koyalım
kibrit kutusunun yarısı kadar peyniri küçük bir kasede ezelim içine birkaç kaşık sıcak sütle birlikte sıvı gibi olacak zaten
bu karışımı kavanozda ki sütümüzün içine koyup bir iki kere karıştırıp kapağını kapatalım
3-4 saat üstü 2 kat sarılı şekilde mayalanmaya bırakalım
sonra mümkünse en az 8-12 saat arası buzdolabında beklettikten sonra tülbentte süzelim hatta sonra yine buzdolabına koyalım çünkü kıvamı artıyor
sonra bebişlere afiyet olsun
Ben hamileyken 8 kilo aldım hic birşey yiyemiyordum çünkü ama hamile kaldığında 72 kiloydum doğumdan sonra 14 kilo verdim sonra yine almaya başladım su an 74 kiloyum ama bu göbek çok fna önceden içime çekebilirdi simdi onuda yapamıyorum korsede giysem oradan bana bakıyor çok sinir bozucu bi durum
Gunaydin canim ben de yeni kullanmaya basladim Ferruh yazdi bize. Bana da 9 damla dendi.Kizlar kan damlasi kac damla veriyorsunuz
Saglik ocagi dort aylikken vegaferin verdi ve uzerinde 4 damla yaziyor
Doktot baslatmamisti 6 ayda baslicaz demisti
Kontrolde 9 damla dedi
Siz nasil yapiosunuz tereddut ettim uzerindeki 4 damla yazisini farkedince
cok saol canım ona gore gıyınıyorum valla sendede gobek varsa ne dıyım yanı valla masallah hıc dogum yapmıs gıbı deılsın nazar degmesın mustafanın cok fıt bı annişi varEki Görüntüle 1535895
hiç göstermiyorsun tatlım gayet güzelsinn bence..bak göbek bendede var..
gercekten mı ya denycem kesınlıkle cok da basıt bı tarıfmıs saolcanım ben yapıyorum fayda gördüm diyebilirim sende dene göbek için..
szeryan olunca mekik ağır spor yasak zaten..
her akşam yatmadan yarım saat önce 1 kase yoğurda yarım liom sık 1 çay kaşığıda pul biber ekle ve ye..
yatarkende su iç yat..
göbek bauya eriyor
sagol kuzumm..ben eskiden çok zayıftımmm..cok saol canım ona gore gıyınıyorum valla sendede gobek varsa ne dıyım yanı valla masallah hıc dogum yapmıs gıbı deılsın nazar degmesın mustafanın cok fıt bı annişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?