valla hıc aldırma bence hersey ortada yanı sonucta dogum yaptık zor bı surectı daha yenı kendıne gelıyo vucut daha ne olsun yanısagol kuzumm..ben eskiden çok zayıftımmm..
şimdi millet bu halimi görünce çok kilo almışşsın diyor moralimi bozuyorlar..
aslında farkındayım çok kilolu değilim ama çevrem beni hep zauyıf olarak algılamış hep baskı var üstümde
valla hıc aldırma bence hersey ortada yanı sonucta dogum yaptık zor bı surectı daha yenı kendıne gelıyo vucut daha ne olsun yanı
umarım olmaz canım bebısın canı da yanmaz ıns kolay atlatır bnde cok korkuyorum su asılardan bı gun once hastalanıyorum bızım kı her seferınde aksam ateslenıyodoğru diyorsun birde emziriyorum yani yeme ihtiyacı duyuyorum napabilirimmm..
aman boşver ya kuzular iyi olsunda gerisi boş
bugün aşımız var 1 hafta gecikmeli gideceğiz..
off korkuyorum inş ateş olmaz
Sevgili anneler hayirli cumalar olsun hepinize foruma pek giremedigim icin bircok ayrintiyi kaciriyorum(ayaklari ve kollari rahatsiz kv var ayni apt.oturuyrz ev is bebek yukari kv cik asagi in felan derkn sizleri takip edemiyrm yanlis anlmyin keyfi degil)bikac sey sorcam cevap verebilirseniz oglum 5.ayini bugun doldurdu ve ben 4 aylikkn yogurt meyvee puresi ve muhallebi veryrdm simdi de corba khvlti derkn tam anlmiyla gcmk istiyrm hatice kübra targanin bebegime afiyetle diye bir kitabi var onu aldim ve ilk kez bu sabh ogluma orada yazan bir tarifi uygulyrk khvlti verdim ve tabi ilk oldgu icin cok yemedi ama buna da sukur zaten az yiyen bir bebek kitaptaki cogu tarifi uygulmk her zaman mumkun degil sizden ricam 1 gunluk menunuz nasil ve neler veriyorsnz not alicam yazan arkdslrm olursa Alha emanetsiniz guzel anneler
bizdede ateş oluyor korkutuyor o yüzden beni..umarım olmaz canım bebısın canı da yanmaz ıns kolay atlatır bnde cok korkuyorum su asılardan bı gun once hastalanıyorum bızım kı her seferınde aksam ateslenıyo
Canım ağlasa da onu koy derim diğerleri çok Güvenilir sonuç vermiyor bende sağlıkçıyım irfan biliyorum hastanelerde bile yüksek ateşleri düşük gösterebiliyorBende öyle almıştım ama artık kızım onu kıydırmak istemiyor bide geç ölçüyor ya ağlamaya Başlıyor o yüzden almak istiyorum
Benim Kızımın başı emzirirken çok terliyoKıZlar cocugunuzn.basi terliyorsa d vit aksatmayin bugn dr soyledi
Canım çok güzel olmuş saçlarınnben hala cesaret edipte boyTamadım bekliyorum öyleEki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
Evet canım benim çok yogun oluyor ilk 3 gün sonra kesiliyor birden ama o yogun oldugu günlerde çok halszleşyrm hasta gibi oluyrm yaniGünaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
Çok güzel olmuş canımEki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
Aman Allah'ım isteyenlere versincanım ben kırkım bitti 20 gün sonra adet görmeye başladım ve ilk 3 ay kadar pek temiz kalmadım kanamam çok yoğun geliyordu doktoruma sorduğumda emziriyorsan normaldir demişti.geçen ay düzenli oldum bitti ama bu ay hala olmadım inşallah olurum ya bi kazaya kurban gitmesem bari bünyem 3. çocuğu şuan kaldıramaz
evet çok su gibi geliyor benim ilk iki adet öyle oldu sonra düzene girdiGünaydın herkese. İlk reglimi oldum. Miktarı çok fazla. Normal mi bu kadar çok gelmesi ? Regl olanlar sizlerin nasıldı ilkinde miktarı.Rosebek88 Canım senin fazlaydı diye hatırlıyorum ama.
Bende de tam tersi 4.ayda bi kere oldum 3ay geçti daha olmadım doktora gittim birşey çıkmadı bir buçuk ay falan daha beklersin dedi:)Teşekkürler kızlar. Demek ki çoğu kişide bu şekilde. Valla kansız kalacağım böyle giderse :-(
Canımbenim oğlum pek yemiyor ama ben sana öğünleri yazayım bunlardn bikaç kaşık yiyor gerisinde mama içiyor,sabah 5 te mama içiyoruz 9 da kahvaltı kahvaltıda yumurta sarısı, tahin, ev yapımı lor peyniri, her gün veryrm bazen kaşıkmaması yapıp bunları içine karştrp yedryrm 2 güne birde salatalık rendeleyip veriyrm, 12 de yoğurt yiyor üstüne mama içiyor, 3 de çorba içirmeye çalşyrmiçmiyor ama yayla çorbası veya tarhana veya sebze çorbası, 6 da meyve püresi ( elma, siyah üzüm, bal kabağı, armut, gün kurusu ve irmik koyuyorum tabi bu meyvelerin hepsini aynı gün karştrmyrm üçer üçer koyuyrm) akşamda 9 da mana içiyor uyuyor gece hep mama yiyor, tarif istersen kahvaltıda yarım muz, 1 elmayı buhardahaşla, sarı üzüm, bebe bisküvisi , yumurta sarusı karıştr blendırdan geçir ver güzel oluyr ama yemiyo benim sıpa,Sevgili anneler hayirli cumalar olsun hepinize foruma pek giremedigim icin bircok ayrintiyi kaciriyorum(ayaklari ve kollari rahatsiz kv var ayni apt.oturuyrz ev is bebek yukari kv cik asagi in felan derkn sizleri takip edemiyrm yanlis anlmyin keyfi degil)bikac sey sorcam cevap verebilirseniz oglum 5.ayini bugun doldurdu ve ben 4 aylikkn yogurt meyvee puresi ve muhallebi veryrdm simdi de corba khvlti derkn tam anlmiyla gcmk istiyrm hatice kübra targanin bebegime afiyetle diye bir kitabi var onu aldim ve ilk kez bu sabh ogluma orada yazan bir tarifi uygulyrk khvlti verdim ve tabi ilk oldgu icin cok yemedi ama buna da sukur zaten az yiyen bir bebek kitaptaki cogu tarifi uygulmk her zaman mumkun degil sizden ricam 1 gunluk menunuz nasil ve neler veriyorsnz not alicam yazan arkdslrm olursa Alha emanetsiniz guzel anneler
Kesinlikle bende belli bi kiloda kaldım daha da veremiyorumBen hamileyken 8 kilo aldım hic birşey yiyemiyordum çünkü ama hamile kaldığında 72 kiloydum doğumdan sonra 14 kilo verdim sonra yine almaya başladım su an 74 kiloyum ama bu göbek çok fna önceden içime çekebilirdi simdi onuda yapamıyorum korsede giysem oradan bana bakıyor çok sinir bozucu bi durum
Canım çok güzel olmuş saçlarınnben hala cesaret edipte boyTamadım bekliyorum öyle
Evet canım benim çok yogun oluyor ilk 3 gün sonra kesiliyor birden ama o yogun oldugu günlerde çok halszleşyrm hasta gibi oluyrm yani
iyi günler canım bende hatice kübra tongarın kitabını almıştım tarifleri çok güzel yapmaya çalışıyorum çok memnun kaldım her gün olmasada ara ara dene benceSevgili anneler hayirli cumalar olsun hepinize foruma pek giremedigim icin bircok ayrintiyi kaciriyorum(ayaklari ve kollari rahatsiz kv var ayni apt.oturuyrz ev is bebek yukari kv cik asagi in felan derkn sizleri takip edemiyrm yanlis anlmyin keyfi degil)bikac sey sorcam cevap verebilirseniz oglum 5.ayini bugun doldurdu ve ben 4 aylikkn yogurt meyvee puresi ve muhallebi veryrdm simdi de corba khvlti derkn tam anlmiyla gcmk istiyrm hatice kübra targanin bebegime afiyetle diye bir kitabi var onu aldim ve ilk kez bu sabh ogluma orada yazan bir tarifi uygulyrk khvlti verdim ve tabi ilk oldgu icin cok yemedi ama buna da sukur zaten az yiyen bir bebek kitaptaki cogu tarifi uygulmk her zaman mumkun degil sizden ricam 1 gunluk menunuz nasil ve neler veriyorsnz not alicam yazan arkdslrm olursa Alha emanetsiniz guzel anneler
Canım bu arada tahin alerjen ama ben verdim oğluma 3 gün denedim alerjiyapmaynca devam ettim çok faydalı çünkü birde salatlık 8. Ayda başlanyr ama zaten %90 ı su oldugu için ben bi zararını görmüyrm onuda veryrmSevgili anneler hayirli cumalar olsun hepinize foruma pek giremedigim icin bircok ayrintiyi kaciriyorum(ayaklari ve kollari rahatsiz kv var ayni apt.oturuyrz ev is bebek yukari kv cik asagi in felan derkn sizleri takip edemiyrm yanlis anlmyin keyfi degil)bikac sey sorcam cevap verebilirseniz oglum 5.ayini bugun doldurdu ve ben 4 aylikkn yogurt meyvee puresi ve muhallebi veryrdm simdi de corba khvlti derkn tam anlmiyla gcmk istiyrm hatice kübra targanin bebegime afiyetle diye bir kitabi var onu aldim ve ilk kez bu sabh ogluma orada yazan bir tarifi uygulyrk khvlti verdim ve tabi ilk oldgu icin cok yemedi ama buna da sukur zaten az yiyen bir bebek kitaptaki cogu tarifi uygulmk her zaman mumkun degil sizden ricam 1 gunluk menunuz nasil ve neler veriyorsnz not alicam yazan arkdslrm olursa Alha emanetsiniz guzel anneler
Bizim doktorumuz kan damlasını bıraktırdı değerleri normal çıkıncaKizlar kan damlasi kac damla veriyorsunuz
Saglik ocagi dort aylikken vegaferin verdi ve uzerinde 4 damla yaziyor
Doktot baslatmamisti 6 ayda baslicaz demisti
Kontrolde 9 damla dedi
Siz nasil yapiosunuz tereddut ettim uzerindeki 4 damla yazisini farkedince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?