Aaa salatalik alerjenmiymis ben verdim ama dikkat ediyim artikCanım bu arada tahin alerjen ama ben verdim oğluma 3 gün denedim alerjiyapmaynca devam ettim çok faydalı çünkü birde salatlık 8. Ayda başlanyr ama zaten %90 ı su oldugu için ben bi zararını görmüyrm onuda veryrm
Yok canım alerjen değilde 8. Ayda verilmesi gerekiyr diyor uzmanlar ama bence bi sakıncası yok tabi herkes kendi bebeği için en iyisini bilir ben karışmamAaa salatalik alerjenmiymis ben verdim ama dikkat ediyim artik
Bızımde ilk aşı cok ateslı olmuştu 4. Ayda cok şükür hiç olmadı. İnş 6 aydada olmazKızlar dün yazmıştım 6.ay aşılarını oldu kızım diye, 2. Ve 4,ay aşılarında çok huysuzlanmıştı ve ateş olmuştu ama dün maşallah ne ateşi oldu nede çok huysuzlandı. Ben bu aşıdan pek korkuyordum ama Allah şükür iyi atlattık:) inşallah miniklerin hepsi iyi atlatır:)
Bız daha başlamadık canım salı kan testı yaptırp oyle başlıcaz. Dr kalsa 4 ayda başlatıyodu ben istemedimArkadaslar kan ilacını ihmal etmeyin. Sağlık ocağındaKi hemşire söyledi beyin gelişimi için önemli dedi. Ayrıca kan vücutta oksijen taşıdığı içinde önemliYmis. 28 haziran kan sayımı yapılacak değerler istenilen gibiyse ilaç bırakılacak değilse ki genelde düşük oluyormus o zaman devam edilecek dedi. bu konuda aklında soru işareti olanlar için yazmak istedim
Benım bıdığın ayakları cok gıdıklanıyo cok zorlanıyorum keserken o kıkır kıkır gülerken bende gülüyorum saatler sürüyo kesmek:))Arkadaşlar bebişlerinizin ayak tırnaklarını kesmeyi ihmal etmeyin
yok canım benim kızmıyorumkuzum açamadım linki..
bilmiyrum ne yazdığını ama hastanede çalışıyorum birkaç vaka biliyorum bu şekilde kedi köpek tüyünden hasta olan bebekleri tabii yine senin tercihin..
kızma bana
Biz 4.ayda başladık. Başlamasaydim evham yapip dururdum artikBız daha başlamadık canım salı kan testı yaptırp oyle başlıcaz. Dr kalsa 4 ayda başlatıyodu ben istemedim
Eki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş
ay tarif için cok tesekkur ederim yarın hemen denemelıyım pazar sabahına kızımn kahvaltsı hazır olsun250 gr sütü yoğurt mayaladığımız sıcaklıkta kavanoza koyalım
kibrit kutusunun yarısı kadar peyniri küçük bir kasede ezelim içine birkaç kaşık sıcak sütle birlikte sıvı gibi olacak zaten
bu karışımı kavanozda ki sütümüzün içine koyup bir iki kere karıştırıp kapağını kapatalım
3-4 saat üstü 2 kat sarılı şekilde mayalanmaya bırakalım
sonra mümkünse en az 8-12 saat arası buzdolabında beklettikten sonra tülbentte süzelim hatta sonra yine buzdolabına koyalım çünkü kıvamı artıyor
sonra bebişlere afiyet olsun
Kizlar kan damlasi kac damla veriyorsunuz
Saglik ocagi dort aylikken vegaferin verdi ve uzerinde 4 damla yaziyor
Doktot baslatmamisti 6 ayda baslicaz demisti
Kontrolde 9 damla dedi
Siz nasil yapiosunuz tereddut ettim uzerindeki 4 damla yazisini farkedince
Olur tabi niye olmasıncok sordum ama peynir koy peyniri falannlmi yoksa marketten aldklarimizda olurmu
afiyet olsun annesi minnoşa şimdidenselamlarrr sabahtan beri anca vakit bulabildim benim işler bitmezzz sizler naslsınz ?
ay tarif için cok tesekkur ederim yarın hemen denemelıyım pazar sabahına kızımn kahvaltsı hazır olsun
lilipitcim ben 5 damla veriyorum dr neye göre karar verio bilmiorum ama 4 damlaydı 5 e cıkardı gecen ay bu ay kı kontrolumuze daha gtmedık belkı arttırrır bilemiyorum
daha alıntı yapmstm cıkmamıs aşı olan bi bebiş vardı ateşlnmemiş cok mu cok sevndm
bide ombreli guzel bı bayan vardı ne tatlı olmus ve yakısmıs kesınlıkle
bide bı anneyle ogul vardı cok sekerler
Ayy ombreli güzel bayan... benden bahsediyorsun canım çok teşekkür ederimselamlarrr sabahtan beri anca vakit bulabildim benim işler bitmezzz sizler naslsınz ?
ay tarif için cok tesekkur ederim yarın hemen denemelıyım pazar sabahına kızımn kahvaltsı hazır olsun
lilipitcim ben 5 damla veriyorum dr neye göre karar verio bilmiorum ama 4 damlaydı 5 e cıkardı gecen ay bu ay kı kontrolumuze daha gtmedık belkı arttırrır bilemiyorum
daha alıntı yapmstm cıkmamıs aşı olan bi bebiş vardı ateşlnmemiş cok mu cok sevndm
bide ombreli guzel bı bayan vardı ne tatlı olmus ve yakısmıs kesınlıkle
bide bı anneyle ogul vardı cok sekerler
Canm ben soyle yaptm 1 lt 3 er tane kavonozda yaptim sutum sicaga yakindi parmagim haff isinmisti yani baska bi kasede 3 veya 4 kasik yogurt minnack tuz ve seker az biseyde nisasta cok az yani 1 cay kasigi kadar karstrdim her kavonoza 1 yemek kasigi maya ekledim agzni kapattm kapagyla sardm hic yerinden oynatmadm mayayi ekliyince aksm 10da mayaldm sabh 6da dolaba koydm agzni acmdn dolaptqda 4 5 saat kaldktn sonra baktm kalip gibi olms yogurdum boyle guzel olmazdi yani nete baktmda yaptm tavsiye ederim canm inek sutundn yapmstmNasil yaptin cnm
Bugun bende ilk kez denedm
Annem hep yapiodu
Sanirim sicakligini ayarlayamadm
Bi baktim sicakti biraz dhaa bekliyim dedim cok bkledm sanirim yogurt ilikti baya
İns guzel olur
Isyan tipki benn zayflim dedim hamile kaldm 55dim 65kg ile hamile kaldm dogumada 74 ile girdim simdi 64oldm sadece goguslerim buyumustu zatn buyuktu:))hic bise yapmdm nasil gitti anlmdmhööönkkkkk kızz berbat haldeyimm neremm iyi..
64 ile hamile kaldımm kusmaktan 62 oldum..
74 ile doğuma girdimm şu anda 65 kiloyummm..
her yerim bıldır bıldır hiçbir kıyafetim olmuyorrr halaa..
ben biranda kilo aldım 55 tim 64 olmuştum diyet yapacam derken hamile kaldımm
Canımbenim oğlum pek yemiyor ama ben sana öğünleri yazayım bunlardn bikaç kaşık yiyor gerisinde mama içiyor,sabah 5 te mama içiyoruz 9 da kahvaltı kahvaltıda yumurta sarısı, tahin, ev yapımı lor peyniri, her gün veryrm bazen kaşıkmaması yapıp bunları içine karştrp yedryrm 2 güne birde salatalık rendeleyip veriyrm, 12 de yoğurt yiyor üstüne mama içiyor, 3 de çorba içirmeye çalşyrmiçmiyor ama yayla çorbası veya tarhana veya sebze çorbası, 6 da meyve püresi ( elma, siyah üzüm, bal kabağı, armut, gün kurusu ve irmik koyuyorum tabi bu meyvelerin hepsini aynı gün karştrmyrm üçer üçer koyuyrm) akşamda 9 da mana içiyor uyuyor gece hep mama yiyor, tarif istersen kahvaltıda yarım muz, 1 elmayı buhardahaşla, sarı üzüm, bebe bisküvisi , yumurta sarusı karıştr blendırdan geçir ver güzel oluyr ama yemiyo benim sıpa,
Cnm ya bunlari verirken her gidayi eklediginde üç gün bekliyormusun.biz daha elma armut yogurt ve pure olarak patates havuç bezelye ve bugün irmik veriyorum.benım oglum da bı gun yedıgını ertesı gun yemeyenlerden bazen bakıyorum ıstahlı bazen ac ama agzını kessınlıkle acmıyo ama yınede denemeye calısıyorum neyı sevıyo dıye
yedıgı bı gun
sabah 9 da yarım yumurta sarısı bıraz beyaz peynır bıraz ekmek ıcı ve ılık suyu blendırda cekıyorum yanında elma suyu ıcırıyorum
11 12 arası mamasını ıcıyo
2 gıbı yarım patatesı haslıyorum ıcıne bıraz yogurt katıyorum bı kase yıyor bunu sevıyor kesınlıklle sebze corbasına agzını acmıyo tukuruyo
4-5 arası bı tane muzu rendelıyorum sutlu pırınclı aptamıl mamaya katıyoruum yanında su ıcırıyorum
yatmadan mamasını ıcıyo gece de kalkıyo yıne mamasını ıcıyo
Canım senin kızının da dişi çıkıyor muhtemelen. Çünkü kizimdaki değişiklikler senin kızında da varmış. Biz bugün ikinci disimizi de patlattik. İstahsizligi hep ondanYarın annemler ablamlar yegenlerım gelıcek kalıcaklar. Cok özledim onları ama yegenlerım acayıp yaramazlar. Kızım ufacık seste uyanıyo emmıyo ıkı gun naparım bilmiyorum kızlarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?