2014 Kasım Anneleri

benım oglum da bı gun yedıgını ertesı gun yemeyenlerden bazen bakıyorum ıstahlı bazen ac ama agzını kessınlıkle acmıyo ama yınede denemeye calısıyorum neyı sevıyo dıye
yedıgı bı gun
sabah 9 da yarım yumurta sarısı bıraz beyaz peynır bıraz ekmek ıcı ve ılık suyu blendırda cekıyorum yanında elma suyu ıcırıyorum
11 12 arası mamasını ıcıyo
2 gıbı yarım patatesı haslıyorum ıcıne bıraz yogurt katıyorum bı kase yıyor bunu sevıyor kesınlıklle sebze corbasına agzını acmıyo tukuruyo
4-5 arası bı tane muzu rendelıyorum sutlu pırınclı aptamıl mamaya katıyoruum yanında su ıcırıyorum
yatmadan mamasını ıcıyo gece de kalkıyo yıne mamasını ıcıyo

Arkadaslar kan ilacını ihmal etmeyin. Sağlık ocağındaKi hemşire söyledi beyin gelişimi için önemli dedi. Ayrıca kan vücutta oksijen taşıdığı içinde önemliYmis. 28 haziran kan sayımı yapılacak değerler istenilen gibiyse ilaç bırakılacak değilse ki genelde düşük oluyormus o zaman devam edilecek dedi. bu konuda aklında soru işareti olanlar için yazmak istedim

Aaa salatalik alerjenmiymis ben verdim ama dikkat ediyim artik

Kızlar ebebekte oyuncaklarda ındırım var emekleme oyuncakları falan aldm pekmez aldım. Dun 20 tlydı oyuncaklar bugun 10 liraya düşmüş iyiki dün almamışım.

Bızımde ilk aşı cok ateslı olmuştu 4. Ayda cok şükür hiç olmadı. İnş 6 aydada olmaz

Bız daha başlamadık canım salı kan testı yaptırp oyle başlıcaz. Dr kalsa 4 ayda başlatıyodu ben istemedim

kuzum açamadım linki..
bilmiyrum ne yazdığını ama hastanede çalışıyorum birkaç vaka biliyorum bu şekilde kedi köpek tüyünden hasta olan bebekleri tabii yine senin tercihin..
kızma bana
yok canım benim kızmıyorum

selamlarrr sabahtan beri anca vakit bulabildim benim işler bitmezzz sizler naslsınz ?
Eki Görüntüle 1535530 Kızlar bugün cesaret edip saçlarıma omre yaptırdım nasıl olmuş

ay tarif için cok tesekkur ederim yarın hemen denemelıyım pazar sabahına kızımn kahvaltsı hazır olsun

lilipitcim ben 5 damla veriyorum dr neye göre karar verio bilmiorum ama 4 damlaydı 5 e cıkardı gecen ay bu ay kı kontrolumuze daha gtmedık belkı arttırrır bilemiyorum

daha alıntı yapmstm cıkmamıs aşı olan bi bebiş vardı ateşlnmemiş cok mu cok sevndm

bide ombreli guzel bı bayan vardı ne tatlı olmus ve yakısmıs kesınlıkle

bide bı anneyle ogul vardı cok sekerler

Slm arkadaşlar bir konuda yardiminuza çok ihtiyacim var. Bebeğimin sut alerjisinden dolayı diyetteydim pzt Dr yoğurt deniyelim dediğinden yogurt değil ama kendim az az peynir yedim ve 2 gün önce kakasinda ipliğe benzer kremit rengi şeyler gördüm ama belki kati besinlerden olabilir diye dusudum. Bu arada ben öğlen kbak,havuç,patates püresi,; aksam üzeri de avakado,muz elma ya da armut karisimi veriyorum. Kahvaltı vs veriyorum. Bu sabah yine kaka yaptı bu sefer yine iplige benzer siyah şeyler vardi. Dr a goturdum tahlil yapildi gizli kan,virüs vs cikmadi. Dr la tel. Konuştum suttendir diyete devam dedi. Simdi benim aklima takılan su o siyah-kiremitsi iplik şeyler nedir. Dr ilgisiz gibi geldi bana gecen hem prof.a hem de buna goturmustum ve hocanin muayene ücreti pahali olduğundan buna devam edelim demiştim. Pzt.i goturecegim ona ama boyle bir şeyle karsilasan, duyan var mi yedikleri yapabilir mi

cok sordum ama peynir koy peyniri falannlmi yoksa marketten aldklarimizda olurmu
Olur tabi niye olmasın
ben ilk denemek için sütaş süzme vardı evde onunlar yaptım
sonra peynirciden tuzsuz peynir aldım onunla yaptım

afiyet olsun annesi minnoşa şimdiden

Ayy ombreli güzel bayan... benden bahsediyorsun canım çok teşekkür ederim

Nasil yaptin cnm
Bugun bende ilk kez denedm
Annem hep yapiodu
Sanirim sicakligini ayarlayamadm
Bi baktim sicakti biraz dhaa bekliyim dedim cok bkledm sanirim yogurt ilikti baya
İns guzel olur
Canm ben soyle yaptm 1 lt 3 er tane kavonozda yaptim sutum sicaga yakindi parmagim haff isinmisti yani baska bi kasede 3 veya 4 kasik yogurt minnack tuz ve seker az biseyde nisasta cok az yani 1 cay kasigi kadar karstrdim her kavonoza 1 yemek kasigi maya ekledim agzni kapattm kapagyla sardm hic yerinden oynatmadm mayayi ekliyince aksm 10da mayaldm sabh 6da dolaba koydm agzni acmdn dolaptqda 4 5 saat kaldktn sonra baktm kalip gibi olms yogurdum boyle guzel olmazdi yani nete baktmda yaptm tavsiye ederim canm inek sutundn yapmstm

Isyan tipki benn zayflim dedim hamile kaldm 55dim 65kg ile hamile kaldm dogumada 74 ile girdim simdi 64oldm sadece goguslerim buyumustu zatn buyuktu:))hic bise yapmdm nasil gitti anlmdm

Cnm ya bunlari verirken her gidayi eklediginde üç gün bekliyormusun.biz daha elma armut yogurt ve pure olarak patates havuç bezelye ve bugün irmik veriyorum.
Yarin farkli bir sebze ekleyip onuda uç gun vericem pureye ekleyip.
Benmi yavaş gidiyorum anlamadimm
Bide ogun olarak veremiyorum ben halaa.
Meyveyi mamadan birbuçuk saat sonra veriyorum cunku doymuyor onunla ve agzina hizli gitsin istiyor.yogurtta oyle sadece yogurtta mesela uc saatte bir veriyorsam mamayi dorduncu saatte verdim.
Ben nerede yanliş yapiyorum

Kızlar ıkı gundur kızım cok az emıyo. Bende arada yogurt meyve puresı muhallebı verıyorum. Sebzeye saha gecmedk bu hafra dr kontrolunden sonra baslıcaz.doyması için gun içinde kackere vermelıyım. Meyveyı cok sevmıyo yogurduda ıkı üç kaşık yiyo. Muhallebıyı severek yıyo meyve koyyorum ne ekleyebılırım içine başka

Yarın annemler ablamlar yegenlerım gelıcek kalıcaklar. Cok özledim onları ama yegenlerım acayıp yaramazlar. Kızım ufacık seste uyanıyo emmıyo ıkı gun naparım bilmiyorum kızlarya
Canım senin kızının da dişi çıkıyor muhtemelen. Çünkü kizimdaki değişiklikler senin kızında da varmış. Biz bugün ikinci disimizi de patlattik. İstahsizligi hep ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…