Muhallebiyi nasil yapiyorsun cnm. ben daha vermedim muhallebi.Kızlar ıkı gundur kızım cok az emıyo. Bende arada yogurt meyve puresı muhallebı verıyorum. Sebzeye saha gecmedk bu hafra dr kontrolunden sonra baslıcaz.doyması için gun içinde kackere vermelıyım. Meyveyı cok sevmıyo yogurduda ıkı üç kaşık yiyo. Muhallebıyı severek yıyo meyve koyyorum ne ekleyebılırım içine başka
Canımm ben 4. Aydan beri tattryrm şimdi 1 hafta sonra 7 aylık olck oyuzden alerji olup olmadgnı bilyrm biçol besinin onun dışında yeni bişey verdiğimde yine 3 gün deniyorum, sen yanlış yapmıyosun benim oğlumda yemiyor bınlar sadece öğün olrk yaptklrm ne kadar yiyor dersen 2-3 kaşık ardından mams içiyor birtek kahvaltıyı rahat yapıyoruz onuda elimle yedirdiğim için, stres yapma yavaş yavaş artırrsn inş biz gibi olmazsınız:-(Cnm ya bunlari verirken her gidayi eklediginde üç gün bekliyormusun.biz daha elma armut yogurt ve pure olarak patates havuç bezelye ve bugün irmik veriyorum.
Yarin farkli bir sebze ekleyip onuda uç gun vericem pureye ekleyip.
Benmi yavaş gidiyorum anlamadimm
Bide ogun olarak veremiyorum ben halaa.
Meyveyi mamadan birbuçuk saat sonra veriyorum cunku doymuyor onunla ve agzina hizli gitsin istiyor.yogurtta oyle sadece yogurtta mesela uc saatte bir veriyorsam mamayi dorduncu saatte verdim.
Ben nerede yanliş yapiyorum
O iplige benzer seyler muz yiyince olabiliyo demisti bi arksdasSlm arkadaşlar bir konuda yardiminuza çok ihtiyacim var. Bebeğimin sut alerjisinden dolayı diyetteydim pzt Dr yoğurt deniyelim dediğinden yogurt değil ama kendim az az peynir yedim ve 2 gün önce kakasinda ipliğe benzer kremit rengi şeyler gördüm ama belki kati besinlerden olabilir diye dusudum. Bu arada ben öğlen kbak,havuç,patates püresi,; aksam üzeri de avakado,muz elma ya da armut karisimi veriyorum. Kahvaltı vs veriyorum. Bu sabah yine kaka yaptı bu sefer yine iplige benzer siyah şeyler vardi. Dr a goturdum tahlil yapildi gizli kan,virüs vs cikmadi. Dr la tel. Konuştum suttendir diyete devam dedi. Simdi benim aklima takılan su o siyah-kiremitsi iplik şeyler nedir. Dr ilgisiz gibi geldi bana gecen hem prof.a hem de buna goturmustum ve hocanin muayene ücreti pahali olduğundan buna devam edelim demiştim. Pzt.i goturecegim ona ama boyle bir şeyle karsilasan, duyan var mi yedikleri yapabilir mi
Bende dun alanlardanim sabah gordum indirimleri uzuldum ama neyseki benim aldigim yoktu aralarinda guzidell paylasmisti siriltili ktap dislik aldim bugun geldi bebegim cok begenicek eminim simdi yikadim kurumaya biraktimKızlar ebebekte oyuncaklarda ındırım var emekleme oyuncakları falan aldm pekmez aldım. Dun 20 tlydı oyuncaklar bugun 10 liraya düşmüş iyiki dün almamışım.
Napıcaz boyle ac ac duruyolar. Tam rahat ettım ne guzel emıyo dıyodum bu seferde diş çıktıya. Zorla ıkı üç dk zor emıyo. Zorlamıyorum yrım saatte bır denıyorum emsın dıye napimCanım senin kızının da dişi çıkıyor muhtemelen. Çünkü kizimdaki değişiklikler senin kızında da varmış. Biz bugün ikinci disimizi de patlattik. İstahsizligi hep ondan
Canm ben soyle yaptm 1 lt 3 er tane kavonozda yaptim sutum sicaga yakindi parmagim haff isinmisti yani baska bi kasede 3 veya 4 kasik yogurt minnack tuz ve seker az biseyde nisasta cok az yani 1 cay kasigi kadar karstrdim her kavonoza 1 yemek kasigi maya ekledim agzni kapattm kapagyla sardm hic yerinden oynatmadm mayayi ekliyince aksm 10da mayaldm sabh 6da dolaba koydm agzni acmdn dolaptqda 4 5 saat kaldktn sonra baktm kalip gibi olms yogurdum boyle guzel olmazdi yani nete baktmda yaptm tavsiye ederim canm inek sutundn yapmstm
Prınc unu su ile yapıyorum. Meyve suyu bazende püresı eklıyorum. Şimdilik bukadar. Sabahları yumurta peynır verıyorum elimle. Yogurt. Meyvelerı tek yemedgı için yogurt yada muhallebısıne eklıyorumMuhallebiyi nasil yapiyorsun cnm. ben daha vermedim muhallebi.
Ek gidaya geciş benim icin cok stresli oluyorr ne yediricem nasil olucak pofffff
Ya bende dişliklu kıtabı bulamadım.Bende dun alanlardanim sabah gordum indirimleri uzuldum ama neyseki benim aldigim yoktu aralarinda guzidell paylasmisti siriltili ktap dislik aldim bugun geldi bebegim cok begenicek eminim simdi yikadim kurumaya biraktim
Benim Kızımın başı emzirirken çok terliyo
Canm ben soyle yaptm 1 lt 3 er tane kavonozda yaptim sutum sicaga yakindi parmagim haff isinmisti yani baska bi kasede 3 veya 4 kasik yogurt minnack tuz ve seker az biseyde nisasta cok az yani 1 cay kasigi kadar karstrdim her kavonoza 1 yemek kasigi maya ekledim agzni kapattm kapagyla sardm hic yerinden oynatmadm mayayi ekliyince aksm 10da mayaldm sabh 6da dolaba koydm agzni acmdn dolaptqda 4 5 saat kaldktn sonra baktm kalip gibi olms yogurdum boyle guzel olmazdi yani nete baktmda yaptm tavsiye ederim canm inek sutundn yapmstm
Slm arkadaşlar bir konuda yardiminuza çok ihtiyacim var. Bebeğimin sut alerjisinden dolayı diyetteydim pzt Dr yoğurt deniyelim dediğinden yogurt değil ama kendim az az peynir yedim ve 2 gün önce kakasinda ipliğe benzer kremit rengi şeyler gördüm ama belki kati besinlerden olabilir diye dusudum. Bu arada ben öğlen kbak,havuç,patates püresi,; aksam üzeri de avakado,muz elma ya da armut karisimi veriyorum. Kahvaltı vs veriyorum. Bu sabah yine kaka yaptı bu sefer yine iplige benzer siyah şeyler vardi. Dr a goturdum tahlil yapildi gizli kan,virüs vs cikmadi. Dr la tel. Konuştum suttendir diyete devam dedi. Simdi benim aklima takılan su o siyah-kiremitsi iplik şeyler nedir. Dr ilgisiz gibi geldi bana gecen hem prof.a hem de buna goturmustum ve hocanin muayene ücreti pahali olduğundan buna devam edelim demiştim. Pzt.i goturecegim ona ama boyle bir şeyle karsilasan, duyan var mi yedikleri yapabilir mi
Benim ki de sürekli hareket ettiriyor çekiştiriyor bende çok zorlanıyorumBenım bıdığın ayakları cok gıdıklanıyo cok zorlanıyorum keserken o kıkır kıkır gülerken bende gülüyorum saatler sürüyo kesmek:))
Canım bende yaptırdım dün huzursuzluğu hala devam ediyor gecede azıcık ateşlendi şurup verdim düştü sonraOyyy 6.ay asidini olduk çok agladi ya...
Su anda da baya huzursuz annemlerdeyiz burada kalirim.sanirim bu gece..inş ateş olmsz
Benım bıdığın ayakları cok gıdıklanıyo cok zorlanıyorum keserken o kıkır kıkır gülerken bende gülüyorum saatler sürüyo kesmek:))
Bende uyurken kesiyorum ayak tırnaklarını ama baya uzun suruyorBenim ki de sürekli hareket ettiriyor çekiştiriyor bende çok zorlanıyorum
Doktor d vitaminini ihmal etmeyin Demiş canımBENİM OĞLUŞUMDA ÇOK TERLİO YA SIKINTIMIYMIŞ Kİ.
BU YOĞURT TARİFİMİ ÇOK DEĞİŞİK İLK DEFA DUYDUM NİŞASTA FALAN GÜZEL OLDUYSA TADI DA İYİYSE SIKINTI YOK OZAMAN.
Çok dikkat etmek gerekiyor keserken bir keresinde Yanlışlıkla Kızımın derisini de kesmiştim perişan oldum iyileşene kadarBende uyurken kesiyorum ayak tırnaklarını ama baya uzun suruyor
O iplige benzer seyler muz yiyince olabiliyo demisti bi arksdas
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar icin . inşallah öyledir bugün vermedim bir daha kini bekleyecegim inşallah olmaz da ben de bebegime yoğurt, peynir verebilirimMuz verdiğin için oluyor bende sürekli karşılaşıyorum korkulacak bişey değil
Oyy Kıyamam cnmÇok dikkat etmek gerekiyor keserken bir keresinde Yanlışlıkla Kızımın derisini de kesmiştim perişan oldum iyileşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?