2014 Kasım Anneleri

Muhallebiyi nasil yapiyorsun cnm. ben daha vermedim muhallebi.
Ek gidaya geciş benim icin cok stresli oluyorr ne yediricem nasil olucak pofffff

Canımm ben 4. Aydan beri tattryrm şimdi 1 hafta sonra 7 aylık olck oyuzden alerji olup olmadgnı bilyrm biçol besinin onun dışında yeni bişey verdiğimde yine 3 gün deniyorum, sen yanlış yapmıyosun benim oğlumda yemiyor bınlar sadece öğün olrk yaptklrm ne kadar yiyor dersen 2-3 kaşık ardından mams içiyor birtek kahvaltıyı rahat yapıyoruz onuda elimle yedirdiğim için, stres yapma yavaş yavaş artırrsn inş biz gibi olmazsınız:-(

[QU8, post: 41076627, member: 610134"]Canımm ben 4. Aydan beri tattryrm şimdi 1 hafta sonra 7 aylık olck oyuzden alerji olup olmadgnı bilyrm biçol besinin onun dışında yeni bişey verdiğimde yine 3 gün deniyorum, sen yanlış yapmıyosun benim oğlumda yemiyor bınlar sadece öğün olrk yaptklrm ne kadar yiyor dersen 2-3 kaşık ardından mams içiyor birtek kahvaltıyı rahat yapıyoruz onuda elimle yedirdiğim için, stres yapma yavaş yavaş artırrsn inş biz gibi olmazsınız:-([/QUOTE]
Off bilmiyorum.bilmiyorum yaa mamayı azaltmak lzm ek gida yiyolar insallah alisirlar mama ogunlerinde hala azalma yok yedinci ayimizdayiz ama bir ay oldu başlayalı ek gidayaa.

O iplige benzer seyler muz yiyince olabiliyo demisti bi arksdas

Kızlar ebebekte oyuncaklarda ındırım var emekleme oyuncakları falan aldm pekmez aldım. Dun 20 tlydı oyuncaklar bugun 10 liraya düşmüş iyiki dün almamışım.
Bende dun alanlardanim sabah gordum indirimleri uzuldum ama neyseki benim aldigim yoktu aralarinda guzidell paylasmisti siriltili ktap dislik aldim bugun geldi bebegim cok begenicek eminim simdi yikadim kurumaya biraktim

Canım senin kızının da dişi çıkıyor muhtemelen. Çünkü kizimdaki değişiklikler senin kızında da varmış. Biz bugün ikinci disimizi de patlattik. İstahsizligi hep ondan
Napıcaz boyle ac ac duruyolar. Tam rahat ettım ne guzel emıyo dıyodum bu seferde diş çıktıya. Zorla ıkı üç dk zor emıyo. Zorlamıyorum yrım saatte bır denıyorum emsın dıye napim

Peki tadi nasil oldu yoğurdun eksi olmadi mi baya beklemis çünkü dışarıda

Muhallebiyi nasil yapiyorsun cnm. ben daha vermedim muhallebi.
Ek gidaya geciş benim icin cok stresli oluyorr ne yediricem nasil olucak pofffff
Prınc unu su ile yapıyorum. Meyve suyu bazende püresı eklıyorum. Şimdilik bukadar. Sabahları yumurta peynır verıyorum elimle. Yogurt. Meyvelerı tek yemedgı için yogurt yada muhallebısıne eklıyorum

Bende dun alanlardanim sabah gordum indirimleri uzuldum ama neyseki benim aldigim yoktu aralarinda guzidell paylasmisti siriltili ktap dislik aldim bugun geldi bebegim cok begenicek eminim simdi yikadim kurumaya biraktim
Ya bende dişliklu kıtabı bulamadım.

Benim Kızımın başı emzirirken çok terliyo

BENİM OĞLUŞUMDA ÇOK TERLİO YA SIKINTIMIYMIŞ Kİ.

BU YOĞURT TARİFİMİ ÇOK DEĞİŞİK İLK DEFA DUYDUM NİŞASTA FALAN GÜZEL OLDUYSA TADI DA İYİYSE SIKINTI YOK OZAMAN.

Muz verdiğin için oluyor bende sürekli karşılaşıyorum korkulacak bişey değil

O iplige benzer seyler muz yiyince olabiliyo demisti bi arksdas

Muz verdiğin için oluyor bende sürekli karşılaşıyorum korkulacak bişey değil
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar icin . inşallah öyledir bugün vermedim bir daha kini bekleyecegim inşallah olmaz da ben de bebegime yoğurt, peynir verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…