2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlarr...
Telefonum şarj almıyor kapandı gitti sinir oldum sanırım bozuldu şarj aletim..
Sizlere kendimce önemli gördüğüm bişiyi sormak istiyorum...

Dün komşum dedi ki Umut Aras'ın pipisi sünnet yerine kadar gitmiyor arada bir böyle geri geri yapalım açılsın dedi.. 8 aya kadar açılması gerekiyormuş.. Ben de altını açarken baktım o derisini geri geri itmek istediğimde çok gitmiyor gerçekten çok dar.. Doktora kontrole gittiğimizde doktor hep orayı geri geri ederdi gayet de güzel geri giderdi açılırdı gerçekten 2 ayı geçti gitmiyoruz ben de hiç geri geri itmedim öyle aslında doktor demişti arada bir böyle yap diye hiç aklımdan çıkmış.. Dün de biraz kızarmış tahriş olmuş orası... Cuma günü felan bir doktora götürmek istiyorum.. Hem genel kontrol olur hem de sorarım merak ediyorum.. Siz ne düşünüyorsunuz?

bizde malesef oyle.esim bi yildir annesiyle kus.ayni evin icinde kusler.ayri eve cikacakdik.abileri izin vermedi.biz annemizle konusup sorunu hall edeceyiz dediler.ama nafile kadin yine bildiyini okuyor.eve hep kavqa saliyor.ben cogu seyi esimden gizliyorum.ipler tamamen kopmasin.sonucda annesi.ama insanin bi yerde sabri tukeniyor.

bizimkide öyle tam geri gitmiyor canım..
bende ara ara yapıyorum..
arada pişik kremi falan sürüyorum yada zeytinyağı..
götürmek istersen götür tabi ama sorun oldupunu zannetmiyoum

abilerimi izin vermnediiii..., onlardan izin almak zorundamısınızz yaniii anlayamadım çok saçma
neden kendileri bakmıyor böyle saçmalıkmı olur..
ohh onların karısı rahatça gezsin tozsın sen kölelik çek böyle bir dünyamı var yaaa...

bizimkide öyle tam geri gitmiyor canım..
bende ara ara yapıyorum..
arada pişik kremi falan sürüyorum yada zeytinyağı..
götürmek istersen götür tabi ama sorun oldupunu zannetmiyoum

Daha önce doktor yaparken geri gidiyordu baya da o yüzden panik oldum... Telefonum da kapandı oyyyy randevu alacaktım tam sabahını buldu heee

biz azerbaycanda kucuk bir sehirde yasiyoruz.burda hala etraf neder modundalar.onlar hrpsi kacip gitdiler.

Biz 7 günlükken yaptrdık 5.ayda bi kontrole götürelm dedik pipi çevresi bezin tüyü oluyodu.sünnetçi yapışmış dedi onu açtı baya kızardı,çoğu yapışır dedi iyice yıkayın banyoda geri çekip dedi.bepanthene sürdm bi süre

Canim.bizim bu gecemız iyiydi fitil vermiştim tekrar çıkmadı suan da 36.7 inşallah daha da çıkmaz izin aldim evdeyim.sizin nasıl geçti geceniz eylül ateşlenmedi inşallah

Gunaydn kızlar iyisinizdir inşallah. Dün kızım uyanmadı bende uykulu yola cıkmaya kıyamadım. Ama haftaya illede gelın dedıler uyku saatı gelmeden gıdıcez orda uyursa uyur enazndan. Bugunee arkasaşm gelıcek. Farklı insan frklı muabbetlerı özledm. Tek gelebilen ailem cunku bıze.

Kızlar benm ilerde tek korkum kv lerın bende kalmak zorunda olması. Eşim iki erkek kardeş. Ben kp ile konuşmuyorum evıme dogum yaptgm gun geldî surat yapınca daha gelmedı.neyse o hikaye uzun bızm ilişkımız onlarla hep kavgalı gectı en azından enm Bıze geldklerınde dahi bır aanıye suratlarını gormeye tahammul edemıyorum. Ve asla bizde kalmalarına izin vermedm cumku bana cok şey yaptılar. Kv de önden ayar yapıyo öbür oglumuda evlendırıp evı ona verıcez bız köye yerleşıxez her kış gelır bı sizde bı otda kalırız dedı hangı yuzle dedıyse artk. Bende dedimkı ben sizden ne hayr gordum bise size bakıcam siz bana cektrmedıgınızı bırakmadınız boşa hayal kurma öbür ogluna öyle bir gelin alki sizi her halınızle kabul etsın. Burda kalım sibel bize bakar dıye hiç düşünme dedim oda hatalarını bildıgı için agzını açmadı.tabı bunları eşim yokken soyledm.oda benden korkusuna eşime soylemedi.ve aslada bakmam bunu hep soyluyorım. Herzaman hakedene hakettıgını verıceksn. Ben dünyaya onların kahrını cekmeye gelmedm valla kımseyıde pohoohlayamam koca hatrına bukadarı cok bile onlara cınku ıyılık kelımesını dahı haketmıcek kadar kötü insanlar

wowww kızz nasıl söyledinn bunları..
valla benim kv dede geçmiştye bana neler yaptı şimdi iyiyiz ama..yine okadar kötü olsa yüzüne söyleyemem yanii..
şaştım kaldım nasıl söyledinn

Kızım şimdi kaka yaptı dün sebze püresı vermiştim baya katı kaka yaptı normalmı bu ya Ama rahat yaptı zorlanmadı.

wowww kızz nasıl söyledinn bunları..
valla benim kv dede geçmiştye bana neler yaptı şimdi iyiyiz ama..yine okadar kötü olsa yüzüne söyleyemem yanii..
şaştım kaldım nasıl söyledinn
Valla canım benı tanıyanlar herseyı açıkca evırıp cevırmeden pat diye soyledgımı bilirler. Aklmdan gecenı anında dilimdedir benim. Cok rahat soyledm ufacık üzülmedm suçluluk duymadm valla. Birde şu var soyleyene değil soyletene bakıcaksın. Ben boyle olmasaydım onlatla başedemeseydım hayatı dar edrlerdı bana bundan emınım. Cvplarımla dar edıyorum bende

valla kuzum yaşadığın şeylere göre haraket ediyorsundur..
yapında bunu söyleyebiliyorsa bravo ben diyemezdimm yaaa..
ama bazen demekte gerekiyor işte söylediğin gibi

CANIM ANNE SÜTÜ YOKSA MAMAYA DEVAM ETMELİSİN EN ÇOK ALMALARI GEREKEN ANNE SÜTÜ YADA MAMA ŞUAN.

OZAMAN CANIM HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA BAKSIN BOŞVER TAKILMA SEN.

NE GÜZEL SÖLÜON VALLA AFERİN HAKKINI ARA TABİ.
KEŞKE BEN DE ÖLE YAPSAM OKADAR KAVGA ETTİK HİÇ AĞZIMI AÇMADIM VALLA SONRA PİŞMAN OLUORUM TABİ NİE SÖLEMEDİM DİE AMA NAPIM YAPAMIORUM.

cok iyi soylemissin.ben hep icime attim.bana yaptiklari icin esim annesi teyzesi bide ablasiyla konusmuyir.onlaru sildim diyo.ama kv.den ayrilamadik gitdi.

ACIL YARDIM NOLUR KIZLAR oglum bıeron almıyo her yolu denedım kesınlıkle almıyo zorlayınca aglamaya baslıyo uykuda yedırıyodum sımdı onu da ıstemıyo kıtlıyo agzını benı de emmedı hıc zaten ben ne yapcam sasırdım ne yedırsem bılmıyorum sureklı bırseyler hazırlamam lazım herseyden de veremıyorum ne yapmam gerekıyo yardım nolur

kuzum ya atak falandır belkiii...
benim oğlum hiç biberon almadı aynen dediğn gibi kitliyor agzını..
ama en azından emiyor o bari var..
kuzum şimdilik zorlama ara ara dene..
kaşıkşa vermeye çalış mamasını..
parka çıkar orada falan dene..
oyy oyyy dişmi acaba baktınmı damaklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…