2014 Kasım Anneleri

Canım biberon ağızlarını denedin mi hiç belki o bibberon emziğini benimseyememiştir.. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum... Emmemesi neden acaba diş felan mı çıkaracak iştahsızlık olabilir... Bir çok öğünü kaşıkla verebilirsin canım

Kızlar 15 gündür memleketteydim, yoğunluktan giremedim buraya. Kardeşimin düğünü vardı. Neyseki güzel atlattık. Tek sıkıntı Erenimle o kalabalıkta çok ilgilenemedim ilk defa oğlumun bezinde pembemsi lekeler gördüm. Bebek aç ve susuz kalınca oluyormuş. Sanırım burda birkaç arkadaşta aynı durumla karşılaşmıştı. Çok üzüldüm , kendimi oğluma karşı kötü hissettim. Şimdi evimdeyim ve adam akıllı ek gıdalara başlicam inşallah. Sizler ve minnoşlarınızda iyidir inşallah, özledim sizlerle yazışmayı

bnm oglumda almıyor bıberon
kasıkla ıcırmeye calısıyor annem onuda pek sevmıyor
dun corbayı kasenın kenarından ıcmıs :)
annem sutu bıberonla bardak gıbı verıyor agzına caresız kalıp
o sekılde ıcmeyı sevıyr
ama sut heryere akıyor :)

artık ben de sizler gibi ek gıdaya geçmek istiyorum ama alerji belası peşimizi bırakmıyor. kakasında kan görmekten bıktım. süt ve süt ürünleri diyeti yeterli olmuyo geçmiyo bi türlü. çoklu besin alerjisi var galiba. neye karşı var onu da çözemiyorum. ben de artık ek gıdaya nasıl başlıycam korkusundan kurtulup nasıl tarifler hazırlasam telaşı yaşamak istiyorum yedi yemedi heyacanı duymak istiyorum. ne vericem ben çocuğa nasıl büyüyecek telaşı yaşamak istemiyorum. kafam çok dolu çok sıkıldım. erkek olmak istiyorum. onlar gibi öküzce davranıp düşünemedim deyip geçiştirmek istiyorum.

alt damagı baya kabarms parmaklar sureklı agızda benı de emmedıgı ıcın telaş yapıyorum bıberonu da bırakırsa ne yaparım ben ya dogdugundan berı hıc boyle bı sıkıntı olmadı heyecanlanır ayaklarını cırpardı nasıl ıcıyordu anlamadım sımdı ne oldu baska bırsey de yemıyor kasıklada almıyo cok caresızım ya

oglum benıde emmıyo sureklı soyluyorum yanlış anlasılmaktan a korkuyorum ama hıc emmedı benı bıberonu da almıyo hıc bısey hıc bı sekılde ıstemıyo ne yapcam sasırdım ben

aksam esım kasık bıberon alacak bıde onu denemek ıstıyorum bakalım hıc bısey yemek ıstemıyo puskurtuyo tukuruyo

oglum benıde emmıyo sureklı soyluyorum yanlış anlasılmaktan a korkuyorum ama hıc emmedı benı bıberonu da almıyo hıc bısey hıc bı sekılde ıstemıyo ne yapcam sasırdım ben
sutun varsa sagılmıs sut ya da formul mamayı bardak gıvbı ıcırmeyı yada kasıkla ıcırmeyı denedın mı??

damagı acıyordur ya

senı cok ıyı anlnıyorum benım oglum 2 aydan 4 aya kadr sıkıntı yarattı emmek ıstemıyordu
calısıyordum bıde cok cnm sıkılıyordu
kılosuda cok az artmıstı
sımdı emıyor ama bnm sutum az
ek gıda da az yıyıyor
3-5 kasıktan ıbaret(mınık mama kasıgı)

gıdaları tek tek dene 3 gun arayla

gıdaları tek tek dene 3 gun arayla
daha sütümden geçeni tolere edemiyo. kaksında sürekli kan var. ek gıdaya geçsem nasıl anlayacağım ki alerjisi olup olmadığını. sütüme bile tepki veriyo. ve neye tepki veriyo onu da bulamadık. sanırım bi çok şeye.

Çok sağol desteğin için sakin olmaya çalışıyorum ama kısır bi döngü resmen uykuda iciriyordum diye sevinirken simdi o da yok inş geçici bi durumdur yoksa çok zor tek başına daha zor aglayasim var artik

pekıs en dıet yapıomusun
once sen 3 luk sekılde beslenmenı ayarlasan
alerjı yapabılecek yıyeceklerı yeme
dene bakalım ne zaman ne yedıgınde duzelıyor
ondan sonra ek gıdaya gecsen
deneıdn mı kendı yedıklerını hıc?

anlıyorum cnm uzulme duzelır
bende uykuda verebılıodum sadece
neden emmedı hala bılmıyorum
ama atlattık cok sukur
sızde atlatırsınız
yılmadan sen denemeye devam et
guclu ve sabırlı ol
duzelecektır

Slm arkadaşlar dun bayagi dolmustum cvolariniz için hepinize çok tesekkur ediyorum. Bir şey daha sormak istiyorum bu sabah bebeğinin makat girişinin etrafında küçük küçük içi beyaz olan sivilceler olmuş acaba pisik midir yoksa dun kayisi yedirmistim ondan olabilir mi

anlıyorum cnm uzulme duzelır
bende uykuda verebılıodum sadece
neden emmedı hala bılmıyorum
ama atlattık cok sukur
sızde atlatırsınız
yılmadan sen denemeye devam et
guclu ve sabırlı ol
duzelecektır
Sende biberonla vermeyi denemelimiyim yoksa bi kaç gün sadece uykuda mi deneyim biraz ara versemmi denemeye devamı etsem bilemedim

Rabbim yardımcın olsun inşallah keşke elimizden birşey gelse çaresizlik çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…