- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ACIL YARDIM NOLUR KIZLAR oglum bıeron almıyo her yolu denedım kesınlıkle almıyo zorlayınca aglamaya baslıyo uykuda yedırıyodum sımdı onu da ıstemıyo kıtlıyo agzını benı de emmedı hıc zaten ben ne yapcam sasırdım ne yedırsem bılmıyorum sureklı bırseyler hazırlamam lazım herseyden de veremıyorumne yapmam gerekıyo yardım nolur
bnm oglumda almıyor bıberonACIL YARDIM NOLUR KIZLAR oglum bıeron almıyo her yolu denedım kesınlıkle almıyo zorlayınca aglamaya baslıyo uykuda yedırıyodum sımdı onu da ıstemıyo kıtlıyo agzını benı de emmedı hıc zaten ben ne yapcam sasırdım ne yedırsem bılmıyorum sureklı bırseyler hazırlamam lazım herseyden de veremıyorumne yapmam gerekıyo yardım nolur
alt damagı baya kabarms parmaklar sureklı agızda benı de emmedıgı ıcın telaş yapıyorum bıberonu da bırakırsa ne yaparım ben ya dogdugundan berı hıc boyle bı sıkıntı olmadı heyecanlanır ayaklarını cırpardı nasıl ıcıyordu anlamadım sımdı ne oldu baska bırsey de yemıyor kasıklada almıyo cok caresızım yakuzum ya atak falandır belkiii...
benim oğlum hiç biberon almadı aynen dediğn gibi kitliyor agzını..
ama en azından emiyor o bari var..
kuzum şimdilik zorlama ara ara dene..
kaşıkşa vermeye çalış mamasını..
parka çıkar orada falan dene..
oyy oyyy dişmi acaba baktınmı damaklarına
oglum benıde emmıyo sureklı soyluyorum yanlış anlasılmaktan a korkuyorum ama hıc emmedı benı bıberonu da almıyo hıc bısey hıc bı sekılde ıstemıyo ne yapcam sasırdım benbnm oglumda almıyor bıberon
kasıkla ıcırmeye calısıyor annem onuda pek sevmıyor
dun corbayı kasenın kenarından ıcmıs :)
annem sutu bıberonla bardak gıbı verıyor agzına caresız kalıp
o sekılde ıcmeyı sevıyr
ama sut heryere akıyor :)
aksam esım kasık bıberon alacak bıde onu denemek ıstıyorum bakalım hıc bısey yemek ıstemıyo puskurtuyo tukuruyoCanım biberon ağızlarını denedin mi hiç belki o bibberon emziğini benimseyememiştir.. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum... Emmemesi neden acaba diş felan mı çıkaracak iştahsızlık olabilir... Bir çok öğünü kaşıkla verebilirsin canım
sutun varsa sagılmıs sut ya da formul mamayı bardak gıvbı ıcırmeyı yada kasıkla ıcırmeyı denedın mı??oglum benıde emmıyo sureklı soyluyorum yanlış anlasılmaktan a korkuyorum ama hıc emmedı benı bıberonu da almıyo hıc bısey hıc bı sekılde ıstemıyo ne yapcam sasırdım ben
damagı acıyordur yaalt damagı baya kabarms parmaklar sureklı agızda benı de emmedıgı ıcın telaş yapıyorum bıberonu da bırakırsa ne yaparım ben ya dogdugundan berı hıc boyle bı sıkıntı olmadı heyecanlanır ayaklarını cırpardı nasıl ıcıyordu anlamadım sımdı ne oldu baska bırsey de yemıyor kasıklada almıyo cok caresızım ya
Biraz önce denedim kesinlikle almıyor su bile istemiyordu Dr a götürcem artiksutun varsa sagılmıs sut ya da formul mamayı bardak gıvbı ıcırmeyı yada kasıkla ıcırmeyı denedın mı??
senı cok ıyı anlnıyorum benım oglum 2 aydan 4 aya kadr sıkıntı yarattı emmek ıstemıyorduoglum benıde emmıyo sureklı soyluyorum yanlış anlasılmaktan a korkuyorum ama hıc emmedı benı bıberonu da almıyo hıc bısey hıc bı sekılde ıstemıyo ne yapcam sasırdım ben
valla ben doktora dedım diş dedı olur dedı salladı gıttı uyuzBiraz önce denedim kesinlikle almıyor su bile istemiyordu Dr a götürcem artik
gıdaları tek tek dene 3 gun araylaartık ben de sizler gibi ek gıdaya geçmek istiyorum ama alerji belası peşimizi bırakmıyor. kakasında kan görmekten bıktım. süt ve süt ürünleri diyeti yeterli olmuyo geçmiyo bi türlü. çoklu besin alerjisi var galiba. neye karşı var onu da çözemiyorum. ben de artık ek gıdaya nasıl başlıycam korkusundan kurtulup nasıl tarifler hazırlasam telaşı yaşamak istiyorumyedi yemedi heyacanı duymak istiyorum. ne vericem ben çocuğa nasıl büyüyecek telaşı yaşamak istemiyorum. kafam çok dolu çok sıkıldım. erkek olmak istiyorum. onlar gibi öküzce davranıp düşünemedim deyip geçiştirmek istiyorum.
daha sütümden geçeni tolere edemiyo. kaksında sürekli kan var. ek gıdaya geçsem nasıl anlayacağım ki alerjisi olup olmadığını. sütüme bile tepki veriyo. ve neye tepki veriyo onu da bulamadık. sanırım bi çok şeye.gıdaları tek tek dene 3 gun arayla
Çok sağol desteğin için sakin olmaya çalışıyorum ama kısır bi döngü resmen uykuda iciriyordum diye sevinirken simdi o da yok inş geçici bi durumdur yoksa çok zor tek başına daha zor aglayasim var artiksenı cok ıyı anlnıyorum benım oglum 2 aydan 4 aya kadr sıkıntı yarattı emmek ıstemıyordu
calısıyordum bıde cok cnm sıkılıyordu
kılosuda cok az artmıstı
sımdı emıyor ama bnm sutum az
ek gıda da az yıyıyor
3-5 kasıktan ıbaret(mınık mama kasıgı)
pekıs en dıet yapıomusundaha sütümden geçeni tolere edemiyo. kaksında sürekli kan var. ek gıdaya geçsem nasıl anlayacağım ki alerjisi olup olmadığını. sütüme bile tepki veriyo. ve neye tepki veriyo onu da bulamadık. sanırım bi çok şeye.
anlıyorum cnm uzulme duzelırÇok sağol desteğin için sakin olmaya çalışıyorum ama kısır bi döngü resmen uykuda iciriyordum diye sevinirken simdi o da yok inş geçici bi durumdur yoksa çok zor tek başına daha zor aglayasim var artik
Sende biberonla vermeyi denemelimiyim yoksa bi kaç gün sadece uykuda mi deneyim biraz ara versemmi denemeye devamı etsem bilemedimanlıyorum cnm uzulme duzelır
bende uykuda verebılıodum sadece
neden emmedı hala bılmıyorum
ama atlattık cok sukur
sızde atlatırsınız
yılmadan sen denemeye devam et
guclu ve sabırlı ol
duzelecektır
artık ben de sizler gibi ek gıdaya geçmek istiyorum ama alerji belası peşimizi bırakmıyor. kakasında kan görmekten bıktım. süt ve süt ürünleri diyeti yeterli olmuyo geçmiyo bi türlü. çoklu besin alerjisi var galiba. neye karşı var onu da çözemiyorum. ben de artık ek gıdaya nasıl başlıycam korkusundan kurtulup nasıl tarifler hazırlasam telaşı yaşamak istiyorumyedi yemedi heyacanı duymak istiyorum. ne vericem ben çocuğa nasıl büyüyecek telaşı yaşamak istemiyorum. kafam çok dolu çok sıkıldım. erkek olmak istiyorum. onlar gibi öküzce davranıp düşünemedim deyip geçiştirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?