canım benim oğlanda 6 aylıkken hem emmeyi hem de biberonu bıraktı suç bendeydi çok zorlayıp üstüne düştüm bence 2 gün uykuda dene zorlama o diştendir kendini hiç üzme senin stresin ona yansır geçer inşallah kaşıklada olsa mamayı içir bide mamayı değiştir istersen similac ve goldengot mmasının tadı güzelSende biberonla vermeyi denemelimiyim yoksa bi kaç gün sadece uykuda mi deneyim biraz ara versemmi denemeye devamı etsem bilemedim
Bakalım tek tek denycem inş düzelir oğlun sonra içti mi biber ondancanım benim oğlanda 6 aylıkken hem emmeyi hem de biberonu bıraktı suç bendeydi çok zorlayıp üstüne düştüm bence 2 gün uykuda dene zorlama o diştendir kendini hiç üzme senin stresin ona yansır geçer inşallah kaşıklada olsa mamayı içir bide mamayı değiştir istersen similac ve goldengot mmasının tadı güzel
icinim yatagi yokkmu canim yun yorgan falan koyup katlayarak yükseltsen olmazmi bidha yatakmi alacaz asagi inince .s gerckten zor olur zirt pirt almak derin oluyor bayaKızlar ben park yatagın ara katını kaldırıp alta indirdim çünkü yiğit çok hareketlendi korkuyorım beşiktende kendini atar diyeama böylede çok zor oldu gece sürekli uyanıyor eğilincs bile zor yetişiyorum yaa içine nasıl bi yatak almam lazım yükselse biraz siz naptınız indirdinizmi?
Ewet yorgan koymak da mantıklı ..icinim yatagi yokkmu canim yun yorgan falan koyup katlayarak yükseltsen olmazmi bidha yatakmi alacaz asagi inince .s gerckten zor olur zirt pirt almak derin oluyor baya
Var canım ama çokderin ya valla eğil kalk belimagrıdı yün yorganı vardı yiğitin ikiye katlayıp koydumm ama yinede alçak poff hîç iyi değilmiş böyle yaa ara katıda en fazla 15gün daha kullanrm tutup kalkablr yataktan , birde hiç uyumuyor 15 gündğr gecemiz birbrnd girdi napcamı şaşrdm:-(icinim yatagi yokkmu canim yun yorgan falan koyup katlayarak yükseltsen olmazmi bidha yatakmi alacaz asagi inince .s gerckten zor olur zirt pirt almak derin oluyor baya
benimkide ayniya atak olsa uc dort gun suruyodu dise bakiyorum birsey yok ac olsa diye tıka basa yedryom yedigi zaaman yine ayni hareketlenmesine bagladm.artık kendini uyandryo hareket etmekten yataga baglamayi düşünüyorum en sonunda:)Var canım ama çokderin ya valla eğil kalk belimagrıdı yün yorganı vardı yiğitin ikiye katlayıp koydumm ama yinede alçak poff hîç iyi değilmiş böyle yaa ara katıda en fazla 15gün daha kullanrm tutup kalkablr yataktan , birde hiç uyumuyor 15 gündğr gecemiz birbrnd girdi napcamı şaşrdm:-(
1.70 boyla zorlandın yaniKızlar ben park yatagın ara katını kaldırıp alta indirdim çünkü yiğit çok hareketlendi korkuyorım beşiktende kendini atar diyeama böylede çok zor oldu gece sürekli uyanıyor eğilincs bile zor yetişiyorum yaa içine nasıl bi yatak almam lazım yükselse biraz siz naptınız indirdinizmi?
Bakalım tek tek denycem inş düzelir oğlun sonra içti mi biber ondan[/QUOT denemediğim biberon mama kalmadı en son similac mamayla tekrar biberona döndü bende anlamadım mamanın farkını ama işte yani o dönem diş falan keşke emzirmek içinde daha çok uğraşsaydım gerçi çok çok uğraştım ama kısmeti okadarmış kendini üzme düzelir
Arkadaşım nerelerdesin seeen merakta kaldımm1.70 boyla zorlandın yanibide beni düsün 158 boyla Ereni yatırıken çocukla içine düsecektim:) esim köpük aldı onu koyduk 20 cm kadar yükseldi üstüne de visco yatak koydum iyi oldu derinliği içi yaylı sünger yataklardan alabilirsin diğerlerine göre daha yüksek e bebekte vardı.
Ben biraz yoğundum il içi vardı biliyorsun ona başvurdum okulları aradım yerlerine bakmaya gittik bekliyorum bakalım.canlandirdin demek aklıma geldi bunu yapican sonuna yazmayi unutmusum:)Arkadaşım nerelerdesin seeen merakta kaldımmhehe kız uzun boyla eğilmesi daha zor oluyor Ayy çok güldüm ya hayal edince o anı Neyseki Allah korumuş eren paşayı Köpük fikri çokmantıklı gerçektenn bende aldırayım eşime yatagada bakarım teşekkür ettim
hayirli olsun simdiden canim gonlunce olsun İnşallah bende ildisi isttycem samsuna.ailemin yanina olmaz.ama.kismeetBen biraz yoğundum il içi vardı biliyorsun ona başvurdum okulları aradım yerlerine bakmaya gittik bekliyorum bakalım.canlandirdin demek aklıma geldi bunu yapican sonuna yazmayi unutmusum:)
Canımm hayırlısı olsun hakkında inş güzel mutlu olcagın bir okul olur, bende okulumu değiştrmk istyrm ama daha 3 yıl dolmadı yaa bence çok uzun:-(Ben biraz yoğundum il içi vardı biliyorsun ona başvurdum okulları aradım yerlerine bakmaya gittik bekliyorum bakalım.canlandirdin demek aklıma geldi bunu yapican sonuna yazmayi unutmusum:)
hayirli olsun simdiden canim gonlunce olsun İnşallah bende ildisi isttycem samsuna.ailemin yanina olmaz.ama.kismeet
saolun kızlar inşallah güzel bir yer olur da çocuğumu iyi bir ortam da büyütürüm .dilerim sizin de gönlünüzce olur.Canımm hayırlısı olsun hakkında inş güzel mutlu olcagın bir okul olur, bende okulumu değiştrmk istyrm ama daha 3 yıl dolmadı yaa bence çok uzun:-(
Valla ben tamamen bırakktım kullanmayı.banada 7-8 damla dediydi ilk başlangıç 5 damlaydı alıştırmak için.fakat onu bile düzenli vermedim.keza 7 çıkınca oğlum çok büyük sindirim sorunu yaşadı kaka yapamaz oldu.e hazımsızlık olunca emmedi 20 gün böle devam etti ilacı keşince 3-4 gün içinde normale dönüyordu.acayip bir sulu kaka yapıyordu birden.sürekli karın gurultusu.ama ilaca başlayınca aynı sorunlar.kilo almadı düşün yani bu ay çünkü düzenli emmedi resmen ilaç iştahını kapattı.sinirlerimiz bozuldu ve artık kullanmıyorum.bu arada bize verilen ilaç ferrum du.cildide attı .senin kızın nasıl tepkki verir bilmiyorum dene istiyorsun.geçen oğlumu cildiye doktoruna götürdm benim iki çocugım var ben kullanmadım dedi hemoglobin degerleri iyi dedi eşide zaten çocuk doktoruymuş ölede deyince çok rahatladım.oğlum yeni yeni kendine geliyor.emmediğiçin ve stresden sütüm azaldı artırmaya çalışıyorum.yani bir demir ilacı 1 ayımızı yedi geriletti bizi anlıcan.tabi herkesde aynı tepkiler olmaz ama interneþe arastırınca demir ilaçlarında çok sorun yaşayan var.baslamak istiyorsanda az damla ver 4 damla mesela takip et bu arada değişiklikleri.emmek istemezse sakın zorlama meme reddine gider.çok uzun oldu ama çok dertliymişim bu konuda.Dr kızımın kan sonuclarını attım demir ilacı için. Dıyorumkı degrlerı nasıl normalmı dıyorum gayet notmal dıyo kilosu nekadarsa okadar kullan dıyo. E normalse i 8 damla cok olmazmı dıyorum yok olmaz ihtıyacı var dıyo. Sizce kac damla kullanım 8 cok degılmıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?