- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Cnm ben araya yorgani 3 e katlayip koymustum 15 gundur oyle yatiyorduk ama dunden beri kizim tutunup kalkmayi ogrendi bugun gozlerimi bi actim benden tarafta tutunup kalmis bagiriyo kafasini asagi dogru egdirse dusmemesine ihtimal yoktuKızlar ben park yatagın ara katını kaldırıp alta indirdim çünkü yiğit çok hareketlendi korkuyorım beşiktende kendini atar diyeama böylede çok zor oldu gece sürekli uyanıyor eğilincs bile zor yetişiyorum yaa içine nasıl bi yatak almam lazım yükselse biraz siz naptınız indirdinizmi?
Tesekkurler canm Duzelmesıne sevındım bebişinın. Bende 7 damla kullanmayı düşünmüyorum. Meyve sutuna kat yan etkısı olmaz dedi bırde dr. Ama sonuclarını başka çocuk dr daha gosterıcem ona gore karar verıcem ilacı bile almadm daha. Nıyeyse bu ilac yan etkılerınden dolayı pek sinmiyo içime. Bizede ferrum yazdı buaradaValla ben tamamen bırakktım kullanmayı.banada 7-8 damla dediydi ilk başlangıç 5 damlaydı alıştırmak için.fakat onu bile düzenli vermedim.keza 7 çıkınca oğlum çok büyük sindirim sorunu yaşadı kaka yapamaz oldu.e hazımsızlık olunca emmedi 20 gün böle devam etti ilacı keşince 3-4 gün içinde normale dönüyordu.acayip bir sulu kaka yapıyordu birden.sürekli karın gurultusu.ama ilaca başlayınca aynı sorunlar.kilo almadı düşün yani bu ay çünkü düzenli emmedi resmen ilaç iştahını kapattı.sinirlerimiz bozuldu ve artık kullanmıyorum.bu arada bize verilen ilaç ferrum du.cildide attı .senin kızın nasıl tepkki verir bilmiyorum dene istiyorsun.geçen oğlumu cildiye doktoruna götürdm benim iki çocugım var ben kullanmadım dedi hemoglobin degerleri iyi dedi eşide zaten çocuk doktoruymuş ölede deyince çok rahatladım.oğlum yeni yeni kendine geliyor.emmediğiçin ve stresden sütüm azaldı artırmaya çalışıyorum.yani bir demir ilacı 1 ayımızı yedi geriletti bizi anlıcan.tabi herkesde aynı tepkiler olmaz ama interneþe arastırınca demir ilaçlarında çok sorun yaşayan var.baslamak istiyorsanda az damla ver 4 damla mesela takip et bu arada değişiklikleri.emmek istemezse sakın zorlama meme reddine gider.çok uzun oldu ama çok dertliymişim bu konuda.
Günaydın
Alperen in de dişi çıkıyooo artık :)
2 gece üst üste huzursuzluğun sebebi dün gösterdi kendini.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese gülücüklerle..
Eki Görüntüle 1541931 Eki Görüntüle 1541932 Eki Görüntüle 1541933
Paçoz hallerimle...
senii yerimmm amaaa o ellerii yerimmm yerimmm yaa salara bak maşallahhh..
buda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
haile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Eki Görüntüle 1541988
hepsi artist bunlarınnn..kasım bebeklerinin hepsi güzel maşallah..
Çok iyi bir fikir olur... Maşallah kız annemm nasıl güzel gülmüş saçlarının rengine de bak çok artist olacak he
ayy hep gülsünn maşallah paşama
Bay Gülücük o bizim evimizin hep gülen bebişi... Sağol ablası... Şükür saçlarımız da çoğalıyor artık :)
hepsi artist bunlarınnn..kasım bebeklerinin hepsi güzel maşallah..
saçlarımız karamel ve ortası kalkık yere inmez..
tiki mustafa diyorum benn :)))))
ayy hep gülsünn maşallah paşama
Valla artık kendi doktorumuz yine kendimiz olcaz.çocuklarımızın neye tepki vereceğini doktorlar bilemiyor ancak bir kaç gün bizle geçirseler öle anlarlar.çok zor yani bütün bebekler aynı gibi davranıyorlar.rabbim evlatlarımızı korusunTesekkurler canm Duzelmesıne sevındım bebişinın. Bende 7 damla kullanmayı düşünmüyorum. Meyve sutuna kat yan etkısı olmaz dedi bırde dr. Ama sonuclarını başka çocuk dr daha gosterıcem ona gore karar verıcem ilacı bile almadm daha. Nıyeyse bu ilac yan etkılerınden dolayı pek sinmiyo içime. Bizede ferrum yazdı buarada
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese gülücüklerle..
Eki Görüntüle 1541931 Eki Görüntüle 1541932 Eki Görüntüle 1541933
Paçoz hallerimle...
buda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Eki Görüntüle 1541988
oyy gözlere bakk kocamann maşallahhh..o kolları ısırabilirmiyiz acepGÜNAYDIN BEBİŞİM MAŞALLAH SANA.
İYİ FİKİR CANIM OLSUN BAKALIM..
BUYRUN OZAMAN MERHABA BTÜN KARDEŞLERİME VE TEYZOŞLARA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?