2014 Kasım Anneleri

Cnm ben araya yorgani 3 e katlayip koymustum 15 gundur oyle yatiyorduk ama dunden beri kizim tutunup kalkmayi ogrendi bugun gozlerimi bi actim benden tarafta tutunup kalmis bagiriyo kafasini asagi dogru egdirse dusmemesine ihtimal yoktu
o kısma tekrardan cikaricam artik ama cok zor oluyo diger turlude bnde tam ne yapmak gerek bilemedim...
bide anneler dikkatli olun artik dun yerde emekliyodu orta sehpaya tutunmus sekilde ayakta gordum ödüm koptu bian sizinkilerde heran tutunup kalkabilirler..

Tesekkurler canm Duzelmesıne sevındım bebişinın. Bende 7 damla kullanmayı düşünmüyorum. Meyve sutuna kat yan etkısı olmaz dedi bırde dr. Ama sonuclarını başka çocuk dr daha gosterıcem ona gore karar verıcem ilacı bile almadm daha. Nıyeyse bu ilac yan etkılerınden dolayı pek sinmiyo içime. Bizede ferrum yazdı buarada

Gunaydn herkeze. Kızım bugun ilk defa yan donerek uyudu.ay ayaga kalkanlar varmış inş en kısa zamanda bende kızımı etrafta tutunurken gorurumya. Desteksız oturAmıyo. Dıger donme vs hepsını yapıyo.

Çok iyi bir fikir olur... Maşallah kız annemm nasıl güzel gülmüş saçlarının rengine de bak çok artist olacak he
hepsi artist bunlarınnn..kasım bebeklerinin hepsi güzel maşallah..
saçlarımız karamel ve ortası kalkık yere inmez..
tiki mustafa diyorum benn :)))))

dün mustafaya et suyundan şehriye çorbası yaptık çok sevdi..

çok az tereyağını erittik içine çok az soğan kavurduk..
sonra çay kaşığı ile salça koyduk ev yapımı..çeyrek domateste doğradım..
ardından et suyunu ekledik 1 barsakta su koyduk şehriyeleri ekledik pişti..
şehriyyeleri yutamaz diye blendırdan geçirdim çok az yine baya tane kalmış yedi..
blendırı yavaş yavaş bırakıyorum artık..
içinede tabi biraz ekmek içi ufaladım baya güzel oldu..

Valla artık kendi doktorumuz yine kendimiz olcaz.çocuklarımızın neye tepki vereceğini doktorlar bilemiyor ancak bir kaç gün bizle geçirseler öle anlarlar.çok zor yani bütün bebekler aynı gibi davranıyorlar.rabbim evlatlarımızı korusun

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese gülücüklerle..

Eki Görüntüle 1541931 Eki Görüntüle 1541932 Eki Görüntüle 1541933

Paçoz hallerimle...

GÜNAYDIN BEBİŞİM MAŞALLAH SANA.

buda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..

Eki Görüntüle 1541988

İYİ FİKİR CANIM OLSUN BAKALIM.. YERİM SENİ.

BUYRUN OZAMAN MERHABA BTÜN KARDEŞLERİME VE TEYZOŞLARA..

Eklentiler

• IMG_0787.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…