2014 Kasım Anneleri

Gunaydinlar annisler oğlum aksam açlıktan ve dişinin ağrısından ağlamaktan bitti yavrum ona ragmen inatla mamayi içmek istemiyor esimle uyutmaya çalıştık tam daldı biberonu verdik allahım nasıl içiyor niye boyle yapio anlamıyorum gece de ilk kez sabaha kadar uyudu besleyemiyorum da gece beslenmesi gerekli mi acaba demek ki hic iştahı yok acikmio gece uyanmadi

Oyyyy ben şu an regl im zaten sormadım da hiç bana da öyle der mi acaba boşu boşuna bir ay geçmesin arayıp sorsam mı utanıyorum da... Canın çok yanar dedi he oofffffff

ayy ben cesaret edemem hem tam güvenilirliğde yok..
kaydı yandı battı gitii bebek oldu diyorlar...

alla alla canım hala devam ediyorsa bir dr a götür istersen bu şekilde ağlaması sadece dişten olmayabilir..
idrar yolu enfeksiyonuda bu şekilde belirtiler veriyor..
iştahsızlık huzursuzlıukb falan..
geçzmese bence götür tatlım

ayy ben cesaret edemem hem tam güvenilirliğde yok..
kaydı yandı battı gitii bebek oldu diyorlar...

Canım ilaç içmek istemiyorum prezvtf de işte her daim olmuyor zaten kaşıntı yanma yapıyor... Spiralde de o ihtimal çok çok düşük yani istisnalar olmuş ama en sağlamı yine o.. Korkuyorum ama bakalım of

Goturcem canım yarin için randevu aldım buradaki Dr dan nefret ettim resmen ank daki Dr muz a götürmek istiyorum aslında bir de devlet hast goturcem burada

Goturcem canım yarin için randevu aldım buradaki Dr dan nefret ettim resmen ank daki Dr muz a götürmek istiyorum aslında bir de devlet hast goturcem burada
götür canım normal değil artık yanii bu kadar sıkıntı..
hem yemiyor hem ağlıyor..
enfeksiyon falan olur yapabilir o da canım..

Oyyyy ben şu an regl im zaten sormadım da hiç bana da öyle der mi acaba boşu boşuna bir ay geçmesin arayıp sorsam mı utanıyorum da... Canın çok yanar dedi he oofffffff
evet canin cok yanar dedi.rahim agzi kapali oldugu icin kendimiz aparatla acip iyle takiyoruz dedi.adeyliyken kendisi acik oldugu icin aci olmaz dedi.

Canım okudukça üzülüyorumm benim oğlumda bi ara hastaydu aynı senin bebiş gibi oldu biberon almadı çok üzülyrdm mecburen biberona biraz pekmez sürüp veryrdm onun tadını alınca tutuyrdu sende dene istersen gece uyurken veryrdm sen o uyanmasada uykuda ver canım gece zaten gündüz içmiyrmş hiç olmazsa gece alsın, birde hastalığmz geçince düzeldik biz bence dr a götr canım illaki bişeyi vardır çocuğun idrar yolu enfeksiyonu falan, mamayı değiştirmeyi dene birde belki sıkılmşytır o mamadan

Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık

Cok gecmis olsun canim insallah kötü bir sey cikmaz ferah tut gönlünü.. Nasil anladi ki..

alla alla elle muayenedemi anladı dr dalak büyüklüğünü..
yumurtalıklarda kistmi varmış küçükcük bebekte ne işi var yahu..
çok geçmiş olsun kuzummm..
gidin bakalım birde cerrahiye inş önemsizdir

Herşeyi denedim çikolata bile surdum çaresizlik ten kesinlikle icmiyo almıyor biberonu sütü bardakla kaşıkla sulugundan icirmeyi denedim yine içmiyor manayı değiştim yine yok sütun tadını alınca istemiyor içmeyi uykuda ne verebilirsem bazen gecede kitliyor ağzını zorla soküyorum ağzına bittim kaç gündür

Diş etleri kabarık dudakları kırmızı ağzının kenarlarında döküntü var ve çok Mızmız her yolu deniyorum diş bizi fena sallayacak valla
Aaa ağız kenarında döküntü de belirti mi ? Benim kızımda gece çok huysuz sabaha kadar resmen nöbetteyiz 2 gündür sürekli bana yapışık yaşamak istiyor.

Gunaydın arkadaşlar. HAMSTER çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.

http://www.suleymanakhan.com/kiz-cocuklarinda-yumurtalik-kistleri/ bak tatlım genelde hatta %90 önemsizmiş ve bebeklerde olan kistler anneden geçermiş...senin hormonalrdan geçmiş yani

Ç
çok geçmiş olsun inşallah sağlıklaatlatırsınız bu süreci

Canım çok geçmiş olsun... Önemsizdir inşallah... İnsanın bebeğinden olumsuzluk olunca anne daha bir üzülüyor ama Allah'ın izniyle bişi olmaz...

canim senin oglunda kusuyodu dimi benim.kizim oyuDen hic kulo alamdi emedi 3 aylikken 6 saat ac kaliyordu dusun.buyuk inssan dayanamz emincedr ciglik cigliga uki dak emiyodu reflusu var agzina geliyir ve hicbirsey ustemiyordy bence sizinde ayni refluden yiyemiyo bi surup falan verir iyi gelr İnşallah okadar iyianliyorumkii seni suan hala 6 buck kilo kizim bu sebepten sebepten İnşallah toparlar alt sinrlarda çünküseninkide bir an evvel düzelir İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…