cok ecmis olsun İnşallah önemsizdir yaa varya suan cocuk buytmek gercekten zor dra bir giduyorsun sonradan duzelecek seyler bile belli oluyor insan yok yre strese giriyor eskiden herkrs herseyden habersz buyutmusler sifir streslr.sKızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
Çok saol canım inş senin bebisinde toparlar su ana berbat durumdayız çok bizim de reflumuz var hala kusuyoruz 7 ay olacak takatim kalmadı valla bazen bittigimi hissediyorumcanim senin oglunda kusuyodu dimi benim.kizim oyuDen hic kulo alamdi emedi 3 aylikken 6 saat ac kaliyordu dusun.buyuk inssan dayanamz emincedr ciglik cigliga uki dak emiyodu reflusu var agzina geliyir ve hicbirsey ustemiyordy bence sizinde ayni refluden yiyemiyo bi surup falan verir iyi gelr İnşallah okadar iyianliyorumkii seni suan hala 6 buck kilo kizim bu sebepten sebepten İnşallah toparlar alt sinrlarda çünküseninkide bir an evvel düzelir İnşallah
Ultrason sonucunda yazıyor Dr da Herşeyde vardır bi hayır neyden şüphelendik ne çıktı dediCok gecmis olsun canim insallah kötü bir sey cikmaz ferah tut gönlünü.. Nasil anladi ki..
Inşallah canım evet rutin kontrole gitmiştik elime bişey geliyo Aklımızda kalmasın bi yaptır demiştialla alla elle muayenedemi anladı dr dalak büyüklüğünü..
yumurtalıklarda kistmi varmış küçükcük bebekte ne işi var yahu..
çok geçmiş olsun kuzummm..
gidin bakalım birde cerrahiye inş önemsizdir
Inşallah canım sağolGunaydın arkadaşlar. HAMSTER çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.
Evet tatlım bazen diyorum Dr gitmemek daha iyi ama bu seferde Aklım kalıyorcok ecmis olsun İnşallah önemsizdir yaa varya suan cocuk buytmek gercekten zor dra bir giduyorsun sonradan duzelecek seyler bile belli oluyor insan yok yre strese giriyor eskiden herkrs herseyden habersz buyutmusler sifir streslr.s
Sağol canım bilgin için eşimde internetten araştırdı inşallah kötü bişey olmaz pazartesi Gününe kadar beklemek çok zor olacakhttp://www.suleymanakhan.com/kiz-cocuklarinda-yumurtalik-kistleri/ bak tatlım genelde hatta %90 önemsizmiş ve bebeklerde olan kistler anneden geçermiş...senin hormonalrdan geçmiş yani
Sağol canım bilgin için eşimde internetten araştırdı inşallah kötü bişey olmaz pazartesi Gününe kadar beklemek çok zor olacak
tabiki akıyor canım..Kızlar benim oğlumun ağız suyu çok akıyor, ben dişten olduğunu düşünüyordum. Dün akşam misafirliğe gittik, orda yine bilmişlerden biri, dil bitik olunca ağız suyu çok akar falan dedi. Gel de kafana takma şimdiSizler de Bebişinin ağız suyu akan var mı? Bu arada bizim altta diş çıktı.
Bizimki de öyle valla onluk dayanKızlar benim oğlumun ağız suyu çok akıyor, ben dişten olduğunu düşünüyordum. Dün akşam misafirliğe gittik, orda yine bilmişlerden biri, dil bitik olunca ağız suyu çok akar falan dedi. Gel de kafana takma şimdiSizler de Bebişinin ağız suyu akan var mı? Bu arada bizim altta diş çıktı.
Onluk dayanmıyor bizede ne güzel disiniz cikmis darısı bize inş su dis bi ciksada rahatlasakKızlar benim oğlumun ağız suyu çok akıyor, ben dişten olduğunu düşünüyordum. Dün akşam misafirliğe gittik, orda yine bilmişlerden biri, dil bitik olunca ağız suyu çok akar falan dedi. Gel de kafana takma şimdiSizler de Bebişinin ağız suyu akan var mı? Bu arada bizim altta diş çıktı.
Kızlar benim oğlumun ağız suyu çok akıyor, ben dişten olduğunu düşünüyordum. Dün akşam misafirliğe gittik, orda yine bilmişlerden biri, dil bitik olunca ağız suyu çok akar falan dedi. Gel de kafana takma şimdiSizler de Bebişinin ağız suyu akan var mı? Bu arada bizim altta diş çıktı.
gececek inşallah canim ya sabirr dicezz napalim elimzden birsey gelmiyorÇok saol canım inş senin bebisinde toparlar su ana berbat durumdayız çok bizim de reflumuz var hala kusuyoruz 7 ay olacak takatim kalmadı valla bazen bittigimi hissediyorum
Ek gidayla arası nasıl bebisin canım belki oradan toparlar birazgececek inşallah canim ya sabirr dicezz napalim elimzden birsey gelmiyor
ama canım yine de güneşe çıkarken kullanmak lazım dedi doktor teni beyaz ve çok hasssaslar sebamed trukid ve mustela arasında kaldımCanim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.
canım ben mayo alacaktım oğluma fiyatlar başımı döndürdü bu sene artık minik olduğu için çıplak girsin dedim:)Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlusizler ne almayi planliyorsunuz?
son markayı senden duydum canım kaç faktör kullanmak lazım acaba?Bizim doktorumuz güneş kremi kullanın demişti. Sebamed,Mustela,Coppertone olarak üç marka söyledi.
memnun musun kremden?Eki Görüntüle 1547974 Bu kremi aldım arkadaşlarla baya araştırdık
teşekkürler canımBen mustela aldım ama @carputi nin önerdiğini öneriyorlar bybo grubunda. Bitince bence ondan alacağım.
tabiki akıyor canım..
önükte taktırmıyor oğlum habire üzerini değiştiriyorum ıslatıyor..
o kadar dr kontrolünden geçtiler muhakkak biri görürdü yanii..
herkez çok biliyor
Dişin erken çıkması erkenden Başlayan huzursuzluklar, gece ağlamaları demek. Gerçi senin paşan kıyamam çok yoruyor zaten seni. Inşallah hayırlı zamanda Kolayca çıkar dişleriniz.Onluk dayanmıyor bizede ne güzel disiniz cikmis darısı bize inş su dis bi ciksada rahatlasak
Sorma canım benim de çok bilmişlerden ilk defa duyduğum o kadar çok şey var ki. Bir de ben diş çıkarıyor ondan ağız suyu akıyor diyorum, yok yok dil bitik olunca akar diyor. Ya sabırrr.. Sırf bu Çok bilmişler Yüzünden misafirliğe gitmek istemiyorum, insanı kendilerinden soğutuyorlar. Kafama takmicam diyorum ama annelik işte, Malesef taktırıyor kafaya.
İlk defa duyuyorum dil bitik ne demek ya.. Arkadaşım üzülme lütfen.. Çoklu ortamlarda herkes kendi duyduğunu doğru bildiğini söylüyor... Kafaya takmamak elde değil belki çünkü yavrun insan her şeyden koruyası geliyor ama ağız suyu nerdeyse hepimizin bebişinde var ve diş zamanları dişiniz de çıkmış maşallah ondandır.. Bizde de daha önce aşırı olurdu şimdi de var ama önceki gibi ıslatmıyor üstünü...
Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
coppertone ben kendim de kullanıyorum yılardır memnunum bebek için pazartesi kontrolü var doktora sorayım bari benim de kafam karıştıama canım yine de güneşe çıkarken kullanmak lazım dedi doktor teni beyaz ve çok hasssaslar sebamed trukid ve mustela arasında kaldım
canım ben mayo alacaktım oğluma fiyatlar başımı döndürdü bu sene artık minik olduğu için çıplak girsin dedim:)
son markayı senden duydum canım kaç faktör kullanmak lazım acaba?
memnun musun kremden?
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?