2014 Kasım Anneleri

cok ecmis olsun İnşallah önemsizdir yaa varya suan cocuk buytmek gercekten zor dra bir giduyorsun sonradan duzelecek seyler bile belli oluyor insan yok yre strese giriyor eskiden herkrs herseyden habersz buyutmusler sifir streslr.s

Çok saol canım inş senin bebisinde toparlar su ana berbat durumdayız çok bizim de reflumuz var hala kusuyoruz 7 ay olacak takatim kalmadı valla bazen bittigimi hissediyorum

Inşallah canım evet rutin kontrole gitmiştik elime bişey geliyo Aklımızda kalmasın bi yaptır demişti

cok ecmis olsun İnşallah önemsizdir yaa varya suan cocuk buytmek gercekten zor dra bir giduyorsun sonradan duzelecek seyler bile belli oluyor insan yok yre strese giriyor eskiden herkrs herseyden habersz buyutmusler sifir streslr.s
Evet tatlım bazen diyorum Dr gitmemek daha iyi ama bu seferde Aklım kalıyor

Sağol canım bilgin için eşimde internetten araştırdı inşallah kötü bişey olmaz pazartesi Gününe kadar beklemek çok zor olacak

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım kendini üzme. O kistler kendiliğinden kayboluyor. Inşallah kızının ki de biran önce kaybolur.

Kızlar benim oğlumun ağız suyu çok akıyor, ben dişten olduğunu düşünüyordum. Dün akşam misafirliğe gittik, orda yine bilmişlerden biri, dil bitik olunca ağız suyu çok akar falan dedi. Gel de kafana takma şimdi Sizler de Bebişinin ağız suyu akan var mı? Bu arada bizim altta diş çıktı.

tabiki akıyor canım..
önükte taktırmıyor oğlum habire üzerini değiştiriyorum ıslatıyor..
o kadar dr kontrolünden geçtiler muhakkak biri görürdü yanii..
herkez çok biliyor

Bizimki de öyle valla onluk dayan

Onluk dayanmıyor bizede ne güzel disiniz cikmis darısı bize inş su dis bi ciksada rahatlasak

İlk defa duyuyorum dil bitik ne demek ya.. Arkadaşım üzülme lütfen.. Çoklu ortamlarda herkes kendi duyduğunu doğru bildiğini söylüyor... Kafaya takmamak elde değil belki çünkü yavrun insan her şeyden koruyası geliyor ama ağız suyu nerdeyse hepimizin bebişinde var ve diş zamanları dişiniz de çıkmış maşallah ondandır.. Bizde de daha önce aşırı olurdu şimdi de var ama önceki gibi ıslatmıyor üstünü...

Canim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.
ama canım yine de güneşe çıkarken kullanmak lazım dedi doktor teni beyaz ve çok hasssaslar sebamed trukid ve mustela arasında kaldım

Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlu sizler ne almayi planliyorsunuz?
canım ben mayo alacaktım oğluma fiyatlar başımı döndürdü bu sene artık minik olduğu için çıplak girsin dedim:)
Bizim doktorumuz güneş kremi kullanın demişti. Sebamed,Mustela,Coppertone olarak üç marka söyledi.
son markayı senden duydum canım kaç faktör kullanmak lazım acaba?
Eki Görüntüle 1547974 Bu kremi aldım arkadaşlarla baya araştırdık
memnun musun kremden?
Ben mustela aldım ama @carputi nin önerdiğini öneriyorlar bybo grubunda. Bitince bence ondan alacağım.
teşekkürler canım

tabiki akıyor canım..
önükte taktırmıyor oğlum habire üzerini değiştiriyorum ıslatıyor..
o kadar dr kontrolünden geçtiler muhakkak biri görürdü yanii..
herkez çok biliyor

Bizimki de öyle canım, önlükten çok sıkılıyor, düşün artık şu Üçgen önlüklerden nerde bulsam alıyorum artık. Hep boynunda olduğundan, bari biraz da şık dursun diyorum. Önlükle görüpte önlüğü çıkaranlar bile var, deli oluyorum şu çok bilmişlere.

Onluk dayanmıyor bizede ne güzel disiniz cikmis darısı bize inş su dis bi ciksada rahatlasak
Dişin erken çıkması erkenden Başlayan huzursuzluklar, gece ağlamaları demek. Gerçi senin paşan kıyamam çok yoruyor zaten seni. Inşallah hayırlı zamanda Kolayca çıkar dişleriniz.

Sorma canım benim de çok bilmişlerden ilk defa duyduğum o kadar çok şey var ki. Bir de ben diş çıkarıyor ondan ağız suyu akıyor diyorum, yok yok dil bitik olunca akar diyor. Ya sabırrr.. Sırf bu Çok bilmişler Yüzünden misafirliğe gitmek istemiyorum, insanı kendilerinden soğutuyorlar. Kafama takmicam diyorum ama annelik işte, Malesef taktırıyor kafaya.

moralini bozma onlar kayboluyor genellikle. Bi tanidigimin kizinin taa hamileyken farkedilmis ultrasonda. Simdi iki üç yaslarinda kaybolmus demişti. Bi sey olmaz inşallah merak etme...

coppertone ben kendim de kullanıyorum yılardır memnunum bebek için pazartesi kontrolü var doktora sorayım bari benim de kafam karıştı

kızlar slm.
canım çok sıkkın yarın kv ameliyat olıcak hatta yarın yatıcak salı çıkıcak hastaneden annem gelsin çocuk için diorum gerek yok falan diolar görümcem var o bakarmış kayınpederim varmış bilmem ne onlara nasıl gveniyim yada kp hastaneye falan gitmesi gerektiğinde altta ve üstte kardeşleri oturuo onlar bakar falan diolar napım ben ya çok sinirliyim eşimle konuşuom onun çözümü yok anneme söle falan dio onlarda izin mi alıcam ben ya kv resmen istemio annem gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…