2014 Kasım Anneleri

aa aaa töbe yarabbimm..
tabiki sormayacaksın..
çok yüz veriyorsun sen yaaa...eşinde öyle kusura bakma ama resmen kv yönetiyor sizi..
mne demek görümce baksın kp baksın..
kp ne anlar bebek bakımından..
burada iş annene düşer tabiki onun gelmesi lazım..
sen omu baksın bumu baksın demeyeceksin..
annem geliyor 4 gün çocuğa baksın diyeceksin..
bunu tartışma konusu bile ettirmeyeceksinn hatalıasın kusura bakma canım

Canım ben de ilk kez doktordan duydum. Biraz markayla ilgili araştırma yaptım da iyi şeyler yazmışlar . 30 faktörlüğün yeterli olacağını söylemişti.

Çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey çıkmaz. Rabbim meleklerimizi korusun. İyi düşün iyi olsun.

ya öyle yapıyorum zaten onlar benimle tartışıo 3 aydır sölüorum annem gelir die her seferinde bana aynı şeyleri söledi şimdide diomuş gelmek isteyen gelirdi yada arardı bilmm ne sölencek çok şey varda sölemiom diomuş eşime.
direk istemiorum diyemiyo valla canım bilmiorum ya çocuğu benm tarafımdan kimseye bırakmak istemio ben anneme gel desem gündüz rahat bırakmaz arar sürekli gel falan die hadi gider de akşama kadar eve göndermez annemi biliorum işi bırakım desem gerçekten zor durumdayız of of

cok gecmis olsun.insallah kizin tez vakitte atlatir.korkulacak bisey olmaz.

valla çapır anneni..
eğer gel derlersede çocukla zor oluyor desin gitmesin..
braz tavrını koy bence

Annemi Aradım 4 gün o bakacak diyeceksin oldu bitti ezdirme kendini asla artık bir çocuğun var 4 gün o bakar bu bakarla çocuk bakılmaz

onlara ne ya senin annenden ister çağırırsın ister çağırmazsın onlara mı danışacaksın yani hayret birşey onlar
kp ne anlar bebek bakmaktan

kizim kizamik oldu maalesef.esimde gece nobetdeydi.bende anneme soyledim gece benimle kaldi.kv hicbisey demedim .ayni evde oturuyoruz ama hic bana yardimi dokunmaz.

Canım sen nıye soruyosunkı onlara arıcaksın annenı gelebiliyosa gelıcek. Kıme ne annen gelmiş o gelmiş. Kp mi bakıcak bebegıne. Bukadr taviz verme bence. Kocann annesı varsa sennde var. Valla ben bırkere bıle kv ye baktrmadm cocuguma hep annm baktı. Bakmak istedı 40 gun annem yanımdaydı istemıyorum derdım annem varken kımseye düşmez dedım bır gun kalamadı bile bende. Bence bazen dişleri çıkarmak lazm. Alttan aldıkca olan hep bıze oluyo. Ben dişliydım ama kızım olduktan sonra dahada oldm. Onunla ılgılı karaları ben ve eşim dışında kımse veremez he eşindr senden yana degıl ailesnden yanaysa sen dha baskın olucaksn.

Ne varsa annelerde var canım kv falan işlerıne gelınce torunum torunum dıye laf yaparlar sadece.
aynen olmadan oncede torun diye tututuyolardi simdide tayin isticekmiisz yanina evine getrp gotrcekmsz bakarmis cocuguma krda kista çocuk tasi birde

valla çapır anneni..
eğer gel derlersede çocukla zor oluyor desin gitmesin..
braz tavrını koy bence

der demesine de kv cazgır napar ne eder götürtür oraya.
gelemem dediği zamanda yanlış anlar kavga eder.çok fena canım benim kv.

Annemi Aradım 4 gün o bakacak diyeceksin oldu bitti ezdirme kendini asla artık bir çocuğun var 4 gün o bakar bu bakarla çocuk bakılmaz

diyorum da canım napsam faydası yok he ben çağırırım ama çağırıcam da ben istiyorum ki zorun olmasın
kavga olmasın herkes iyi olsun ama yok napsam yok ya
ni.

onlara ne ya senin annenden ister çağırırsın ister çağırmazsın onlara mı danışacaksın yani hayret birşey onlar
kp ne anlar bebek bakmaktan

evet de işte canım anlıyomu bahane edip duruo bişiler aramamışta gelmek isteyen ararmış
sölemişde benle konuşuo diorum senle nie konuşsun ben bakıorum çocuğa diyo.

Ne varsa annelerde var canım kv falan işlerıne gelınce torunum torunum dıye laf yaparlar sadece.
dogru soyluyorsun.kv uyuz komsularini gorunce hemen cocugu alip balkona kacar.guya bebek bakiyo.bugece annem benimle birlikde sabaha kadar uyumadi.kv bi kere cocuk nasil diye gelip sormadi.

aynen olmadan oncede torun diye tututuyolardi simdide tayin isticekmiisz yanina evine getrp gotrcekmsz bakarmis cocuguma krda kista çocuk tasi birde
Hehe oldu hanımefendı başka ne isterlermiş. Cocuk yolda getırıp göturrken hasta oldugundada sen bakamadn hasta ettın olursun

[QUOTE="HAMSTER, post: 41251082, çookk geçmiş olsun kalbini ferah tut ve başka bi iki doktora daha gidin doktorlara da çok güven olmuyo walla allahın izniyle kist fln yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…