kızlar slm.
canım çok sıkkın yarın kv ameliyat olıcak hatta yarın yatıcak salı çıkıcak hastaneden annem gelsin çocuk için diorum gerek yok falan diolar görümcem var o bakarmış kayınpederim varmış bilmem ne onlara nasıl gveniyim yada kp hastaneye falan gitmesi gerektiğinde altta ve üstte kardeşleri oturuo onlar bakar falan diolar napım ben ya çok sinirliyim eşimle konuşuom onun çözümü yok anneme söle falan dio onlarda izin mi alıcam ben ya kv resmen istemio annem gelsin.
ama canım yine de güneşe çıkarken kullanmak lazım dedi doktor teni beyaz ve çok hasssaslar sebamed trukid ve mustela arasında kaldım
canım ben mayo alacaktım oğluma fiyatlar başımı döndürdü bu sene artık minik olduğu için çıplak girsin dedim:)
son markayı senden duydum canım kaç faktör kullanmak lazım acaba?
memnun musun kremden?
teşekkürler canım
Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
biradaa sulardan mikrop kapti dizanteri oldu biraktk yeni baaladk satilir cok sukur şimdilik şimdilik azda olsa yiyor zamanla artar umarimEk gidayla arası nasıl bebisin canım belki oradan toparlar biraz
aa aaa töbe yarabbimm..
tabiki sormayacaksın..
çok yüz veriyorsun sen yaaa...eşinde öyle kusura bakma ama resmen kv yönetiyor sizi..
mne demek görümce baksın kp baksın..
kp ne anlar bebek bakımından..
burada iş annene düşer tabiki onun gelmesi lazım..
sen omu baksın bumu baksın demeyeceksin..
annem geliyor 4 gün çocuğa baksın diyeceksin..
bunu tartışma konusu bile ettirmeyeceksinn hatalıasın kusura bakma canım
cok gecmis olsun.insallah kizin tez vakitte atlatir.korkulacak bisey olmaz.Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
valla çapır anneni..ya öyle yapıyorum zaten onlar benimle tartışıo 3 aydır sölüorum annem gelir die her seferinde bana aynı şeyleri söledi şimdide diomuş gelmek isteyen gelirdi yada arardı bilmm ne sölencek çok şey varda sölemiom diomuş eşime.
direk istemiorum diyemiyo valla canım bilmiorum ya çocuğu benm tarafımdan kimseye bırakmak istemio ben anneme gel desem gündüz rahat bırakmaz arar sürekli gel falan die hadi gider de akşama kadar eve göndermez annemi biliorum işi bırakım desem gerçekten zor durumdayız of of
ya öyle yapıyorum zaten onlar benimle tartışıo 3 aydır sölüorum annem gelir die her seferinde bana aynı şeyleri söledi şimdide diomuş gelmek isteyen gelirdi yada arardı bilmm ne sölencek çok şey varda sölemiom diomuş eşime.
direk istemiorum diyemiyo valla canım bilmiorum ya çocuğu benm tarafımdan kimseye bırakmak istemio ben anneme gel desem gündüz rahat bırakmaz arar sürekli gel falan die hadi gider de akşama kadar eve göndermez annemi biliorum işi bırakım desem gerçekten zor durumdayız of of
Sağol canım inşallah bizimkinde öyle olurmoralini bozma onlar kayboluyor genellikle. Bi tanidigimin kizinin taa hamileyken farkedilmis ultrasonda. Simdi iki üç yaslarinda kaybolmus demişti. Bi sey olmaz inşallah merak etme...
onlara ne ya senin annenden ister çağırırsın ister çağırmazsın onlara mı danışacaksın yani hayret birşey onlarkızlar slm.
canım çok sıkkın yarın kv ameliyat olıcak hatta yarın yatıcak salı çıkıcak hastaneden annem gelsin çocuk için diorum gerek yok falan diolar görümcem var o bakarmış kayınpederim varmış bilmem ne onlara nasıl gveniyim yada kp hastaneye falan gitmesi gerektiğinde altta ve üstte kardeşleri oturuo onlar bakar falan diolar napım ben ya çok sinirliyim eşimle konuşuom onun çözümü yok anneme söle falan dio onlarda izin mi alıcam ben ya kv resmen istemio annem gelsin.
Canım sen nıye soruyosunkı onlara arıcaksın annenı gelebiliyosa gelıcek. Kıme ne annen gelmiş o gelmiş. Kp mi bakıcak bebegıne. Bukadr taviz verme bence. Kocann annesı varsa sennde var. Valla ben bırkere bıle kv ye baktrmadm cocuguma hep annm baktı. Bakmak istedı 40 gun annem yanımdaydı istemıyorum derdım annem varken kımseye düşmez dedım bır gun kalamadı bile bende. Bence bazen dişleri çıkarmak lazm. Alttan aldıkca olan hep bıze oluyo. Ben dişliydım ama kızım olduktan sonra dahada oldm. Onunla ılgılı karaları ben ve eşim dışında kımse veremez he eşindr senden yana degıl ailesnden yanaysa sen dha baskın olucaksn.kızlar slm.
Ne varsa annelerde var canım kv falan işlerıne gelınce torunum torunum dıye laf yaparlar sadece.kizim kizamik oldu maalesef.esimde gece nobetdeydi.bende anneme soyledim gece benimle kaldi.kv hicbisey demedim .ayni evde oturuyoruz ama hic bana yardimi dokunmaz.
aynen olmadan oncede torun diye tututuyolardi simdide tayin isticekmiisz yanina evine getrp gotrcekmsz bakarmis cocuguma krda kista çocuk tasi birdeNe varsa annelerde var canım kv falan işlerıne gelınce torunum torunum dıye laf yaparlar sadece.
valla çapır anneni..
eğer gel derlersede çocukla zor oluyor desin gitmesin..
braz tavrını koy bence
Annemi Aradım 4 gün o bakacak diyeceksin oldu bitti ezdirme kendini asla artık bir çocuğun var 4 gün o bakar bu bakarla çocuk bakılmaz
onlara ne ya senin annenden ister çağırırsın ister çağırmazsın onlara mı danışacaksın yani hayret birşey onlar
kp ne anlar bebek bakmaktan
dogru soyluyorsun.kv uyuz komsularini gorunce hemen cocugu alip balkona kacar.guya bebek bakiyo.bugece annem benimle birlikde sabaha kadar uyumadi.kv bi kere cocuk nasil diye gelip sormadi.Ne varsa annelerde var canım kv falan işlerıne gelınce torunum torunum dıye laf yaparlar sadece.
Hehe oldu hanımefendı başka ne isterlermiş. Cocuk yolda getırıp göturrken hasta oldugundada sen bakamadn hasta ettın olursunaynen olmadan oncede torun diye tututuyolardi simdide tayin isticekmiisz yanina evine getrp gotrcekmsz bakarmis cocuguma krda kista çocuk tasi birde
Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?