2014 Kasım Anneleri

dogru soyluyorsun.kv uyuz komsularini gorunce hemen cocugu alip balkona kacar.guya bebek bakiyo.bugece annem benimle birlikde sabaha kadar uyumadi.kv bi kere cocuk nasil diye gelip sormadi.
Ay benım kv de ben hamıleyken onlara gıttıgımde arabadan ınerdım hemen etrafına bakardı konu komşu camdamı gelınım hamıle onu gosterım dıye benı kapıda mahallede oyalardı. Ben sonra amacının o oldugunu anlaynca annda içerı gırmeye başlamştm. İşlerı guclerı gösterış çocugu ben yapıyorum benım cocugumla hava gosterış yaparlar. Valla yok ben ne dogru duzgun kendı yuzumu nede cocugumun yuzunu gostermıyorum onlara. Cocuk sevmekten bile anlamaz zaten. Guler yuz hızmet hiçbişey gostermıyorum artık. Herkez hakettıgını yaşar karşılaşır. Bırkere bana bıze nıye boyle davranıyosun dıyemedı hıcbırı.

Cnm sen ne kdr dolmuşsun böyle,canını sıkma şu tempolu günlerde.içinde nefret besledkçe daha çok yıpranırsın bunları dillendirdikçe de gerilirsin allah görüyo herkesi,hırs öfke sana zarar inş atlatırsınız sıkıntıları

Kızlar ateş olcerim bozuldu büyük oğlum kurcalamis halletmis sizce ne marka almalıyım kulaktan mi yoksa temassız alından ölcenler mi daha iyi olur siz hangini kullanıyorsunuz

AH CANIM NELER YAPTIM HE ÇOK SESİMİ ÇIKARMADIM AMA SÖLEMEM GEREKENLERİ SÖLEDİM
OZAMANLAR BEN BAKIODUM BİŞEY YAPAMIODU BELKİ AMA ŞİMDİ ÇOCUK ONDA DİYE ÇOK SAHİPLENDİ BÜTÜN KARARLARI KENDİ VERSİN İSTİO ANNE ŞUNU YAP DİORUM YAPMIO DAHA ERKEN OLMAZ FALAN DİO.
NEYSE DEDİM ARTIK BAKSIN GÜZEL BAKIO SONUÇTA HERŞEYİ SAATLİ VERİO O KONUDA HAKKINI YEMEM AMA BU TARZ ŞEYLERE GELİNCE FESATLIK YAPIO İŞTE.
BOŞVER SEN EN GÜZELİNİ YAPIOSUN KEŞKE BENDE YAPABİLSEM ANNEM YANIMDAYDI DOĞUMDA VE 15 GÜN SONRA GİDİCEKTİ DEMEDİKİ BEN GİDİM SEVİM GELİM ANNESİYLE YAPSIN NAPIOSA O GİDİNCE ZATEN BANA KALICAK HERGÜN GELDİ YIKAMAYA Bİ GÜN BEN YIKADIM ANNEMLE Bİ DÜNYA LAF SÖLEDİ KENDİ KENDİNE FALAN ANLATSAM OKADAR ÇOK ŞEY VARKİ CANIM.EŞİM Bİ KERE BU KONUDA ANLAYIŞLI DEĞİLKİ TMM İYİDİR ÇOK İYİDİR AMA ANNE KONUSUNU AŞAMADIK TEK SIKINTISI O AMA ODA BENİ DELİRTİO İŞTE.

kizim kizamik oldu maalesef.esimde gece nobetdeydi.bende anneme soyledim gece benimle kaldi.kv hicbisey demedim .ayni evde oturuyoruz ama hic bana yardimi dokunmaz.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BOŞVER HİÇ BİŞEY YAPMASIN KV DAHA İİ SONRA BİZ BAKTIK BİZ BÜYÜTTÜK DİOLAR.

Ay hiç sorma canmya eşin ailesı konusu açılınca tutamıyorum kendımı film şeridi gıbi gozumun onune gelıyo bızımkıler. Onlara karşı olan nefretımı asla atamam heralde. Ama ben duzelsınde ıstemıyorum onalara karşı hep boyle olmak istıyorım. Cocugumu sevmelerı evıme gelmeler benı cook rahatsz edıyo isimlerini dahı agzıma almıyorum. Arasalar acmıyorum gelseler surat yapıyorum. Ama hala gelıp gıdıyolar mlsf.kendımden ozellıkle cocugumdan uzaklaştrmak içinde ne gerekıyosa yaparım. Cunku haketmıyolar.

Kızlar oğlum cuma günü sünnet oldu pipisi gömükmüş doktor pipiyi çektirerek dışarı çıkarın yapışmasın dedi ama biz çıkaramadık ve yapıştı sünnet ettrdiğimiz doktor yapışıklık olursa gelin demişti ama başka bi şehirde yaptrdık ve eşimin izni kapandı seçimlerden dolayı buradaki doktora götürdük 10 gün sonra gelin hallederiz dedi ama güvenemiyorum yeniden Mi ameliyat olacak açmak icin zaten 1 hafta oldu sünnet olalı 10 güne kadar iyice deri ile pipi kaynaşır nasıl açacak onu bi bilgisi olan var mı yeniden ameliyat olsun istemiyorum ama deri resmen yapşmş Birleşmiş pipisiyle ucu görünüyor sizlerinki nasıl oldu yapışıklık durumu oldumu veya bnla ilgli bi bilgisi olan var mı aranızda

Ben sünnetten 5 ay sonra götrdüm yapışmış kendi açtı sünnetçi eliyle hafif kızardı bepanthene sürün bikaç gün dedi geçti çok şükür bide her banyoda iice yıkayın dedi

Bu kendi uydurduğu tarifti diilmi bende dün ondan yaptım çok güzel oldu şeker katkısız pekmezde koydum ben

Evet o tarif, ben pekmez koymadım. Pekmezin ısıya maruz kalması iyi değil diye biliyorum. Ben de gün de 1 defa Oğluma sade pirinç unlu Muhallebi yapıp, Pekmezle tadlandırıyorum. Arkadaşın tarifinden tereyağını ve yumurtayı eksilttim. Gerisi aynı. Gerçekten güzel bir tarif, Sağolsun. Bu arada sabah bisküvileri rondodan geçirip, kavanoza koydum. Kullanımı daha kolay oldu. Şeftali püresi vericem birazdan, içine 1 tatlı kaşığı toz halde Bisküvi eklicem, inşallah yer.

GÜZEL GÖRÜNÜYO CANIM ELLERİNE SAĞLIK.
TARİF YAZDIN MI HİÇ SÖLESENE BELKİ BİZDE YAPARIZ.

Ev Yapımı bebe bisküvisi:

1 Çay bard. Tam buğday unu
1 Çay bard. Pirinç unu
Yarım Çay bard. Irmik
1 yemek kaşığı ev yoğurdu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yumurta sarısı

160 derece de 15 dk pişirilir

Doğru cnm ben düşünemedim pekmezi bi dahakine koymayım yoğurt sütle fln da birleşmemesi gerekiyo demir emilimini çok azaltıyo.ya bnmki püskürtüp duruyo doğru düzgün yiyo diyemem ağzına alsa bile yutmuyo akıyo fln verdiklerm.tarhana çorbasını sevdi bi.diş hayırlı olsun çıkmış galiba bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…