- 18 Haziran 2025
- 316
- 102
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 6 eylülde dün doğum yaptım ama gelmiyor ve normal doğurdum ama yok nasıl besliyorsunKızlar günaydıııın, ben 5 eylülde sezaryenle doğum yaptım.ama hala 1 damla sütüm gelmedi. Sizce normal mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence de korku kaçırıyor ya benimde stresten korkudan sancım gelmiyordu benceKızlar günlerdir sancı çeken ben nişan geldikten sonra tık gelmemeye başladı korkudan kaçtı heralde sancılarım![]()
İndiği zaman anlarsınız nefesiniz daha rahat çıkar bebek hareketleri daha aşağıda hissedilir. Benim haftam sizden önce ama 35+4 erken doğum yaptım Eylül annesi olmam gerekirken ağustos bebeği annesi oldum. Bebek geleceği zamanı kendisi seçiyor umarım sağlıkla kavuşursunuzDoğum yapan yada haftası benden ileri olan arkadaşlar biz şuan 37+3 üz karnınız inmiş miydi benimki hala top gibi yukarda duruyor ne zaman iner acaba gerçekten çok yoruldum
Sondayı sorucam siz çıkınca, inşallah kolay oluryarın bu saatlerde hastanede olacağımhala inanamıyorum.
Ben de varım 10 Eylül tam 40 hafta olacak normal bekliyoruz , her şeyi deniyorum hurması ananası çayı sanki hiç çıkmayacakmış gibi rahat bebiş doktorum artık adaçayı da içebilirsin dedi bana10 eylüle kadar gelmezse galiba tek ben kalıyorum doğuramayan
Sabah 6.30da hastanede ol dediler bana dayarın bu saatlerde hastanede olacağımhala inanamıyorum.
canım bende de gelmemişti üçüncü dördüncü gün anca geldi bolca sağım yaptım incir hurma bestlak damla malt içeceği bol su ne varsa denedim ve oğlum yoğun bakimdaydi ağlaya ağlaya yaptım sagımlari zor bir psikoloji o yüzden ne imkanın varsa her şeyi dene tüm tuşlara bas he birde dutlu üzümlü hoşaf bulgur pilavı yedim tabi bu süreçte gelene kadar yoğun bakımda mama verdiler gerektiği yerde mama kullanılmalıCanım bende 6 eylülde dün doğum yaptım ama gelmiyor ve normal doğurdum ama yok nasıl besliyorsun
Ya onu bende düşündüm. Yarın eczaneden alıp başlayayım deidm. İlk doğumda bendede çok işe yaramıştı. Bide bugün böyle sızı var gibi göğüslerimde kaşınıyor gibi. İnşallah hazırlıktırbugün ebebekten bestlak damla aldım bana ilk doğımda baya iyi gelmişti şimdiden başlıcam bence al başla sende 500 tl olmuş ama![]()
Valla olduğu kadar. Özellikle yemek yapmak çok zor geliyor. Çayı geçtimKızlar gündelik işlerinizi yemeklerinizi yapabiliyomusunuz çok zorlanıyorum ben ya dinlenene nefes neşede bide bende kilo çok eşlerinizin yemeği çayı hizmetini aksatıyor musunuz ben yapamıyorum git annen versin diyorum
GünaydınnKızlar günaydıııın, ben 5 eylülde sezaryenle doğum yaptım.ama hala 1 damla sütüm gelmedi. Sizce normal mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canım mama ne kadar veriyorsun 3 saatten bir?Amin canım.Baş çevresini hatırlamıyorum ama çok küçük.Sütüm iyiydi mama vermiyordum ama bugün sarılığı sınırda dedi doktor bende mamaya başladım sürekli emziriyorum 3 saatte bir mama vermeye başladım. Yarın tekrar sarılık için kontrole çağırdı. Canım kimseyi takma emin ol önemli olan sağlıklı olmaları. Mama ek takviye olarak gerekli dedi doktor.
Benim kaynımda çok hevesli dubleks istiyor her türlü zor fatura çok fazla geliyor yukarı ısınmıyor mecbur çocuğun odasına birde petek yakıyorum masraf resmenEvet canım tahmin edebiliyorum zor olur bence de kimisi hevesleniyorda ben hiç heves etmedim tanidigim bir hemşire abla vardı o çok yakiniyordu dubleks evden
Canim neden bekletiyor 38.hafta da alıyor genelde doktorlarKızlarrrr kontrolden çıktım. 3100 gr olmuş38+1 oldum. 10 eylül çarşamba doğuruyorum sonunda
![]()
Şu yazıda kendimi gördüm tek fark 32. Haftada olmam ve iki erkek çocuğu olmasıBende 38 im hala çıkmadı sinir hastası oldumbaşımda bide 2.5 yaşında hiperaktif küçük fare var karnıma kafa atıyor
![]()
Hem aşağıda hem yukarda tuvalet banyo zor yaBenim kaynımda çok hevesli dubleks istiyor her türlü zor fatura çok fazla geliyor yukarı ısınmıyor mecbur çocuğun odasına birde petek yakıyorum masraf resmen
Alıyor alıyor sonunda alıyorCanim neden bekletiyor 38.hafta da alıyor genelde doktorlar
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucakla bebeginiAlıyor alıyor sonunda alıyorçarşamba günü 38+5 olucam inşallah artık alıyor
![]()
Kucağa alıştırma kucakta beşikte sallama ilk aklıma bu geldiHayırlı akşamlar bizden önce anne olanlar ilk defa anne olacaklara tavsiyeniz öneriniz nedir her açıdan soruyorum.![]()