2014 Kasım Anneleri

Her seferinde sabun iyi olmaz diye biliyorum ama siz bilirsiniz yine de bir sorun isterseniz.

Ay o bizim de şarkımız ama bu aralar mehter marşı takılıyor ne anliyorsa

Her seferinde sabun iyi olmaz diye biliyorum ama siz bilirsiniz yine de bir sorun isterseniz.
sabun her seferinde kullanildiginda popoyu tahris ede bilir.islak mendil yerine ilik suda yikayip iyice kuruladikdan sonra cok az zeytinyagi surmek guzel oluyo.dogdugundan beri kizimi boyle yikiyorum hic pisik olmadi.

Bizimki bugun kesfettim bir küçücük aslancik şarkısını duyunca siritmaya başlıyor :) birkac sarki daha söylüyorum ama bunu secri bunu beğendi iclerinden :) minik aslanım benim :) <3 ♡♥

Valla yasak masak densede çözüm pudra yamanın da kasıkları pişik oldu sürünmekten pudra sayesinde baya iyileşti

Az Zeytinyağı veya tereyağı ile arkalı önlü pişiriyorum ben
canım omlet yaparsak yağ katıyor muyuz benim oğlan haşlanmış sevmiyor ya belki öyle yer yumurta

geçmiş olsun canım demekki sebebi varmış sıkıntısının inşallah en kısa sürede iyileşir

Yavrum demek sıkıntısı varmış geçmişler olsun Aklımda kalmıştın valla en kısa sürede iyileşir güzel güzel mamalarını yer inşallah

Ben de yapıyorum, veriyorm yani. Dilini değdirip çekiyor. Yalanırsa istiyo demek :) bi iki daha veriyorum. İstemezse mümkün değil ağzını açmıyo.

Canim valla ben veriyorum. Baska turlusunu yemiyo zaten. Pure bile yapmıyorum ben elimle azicik ezip veriyorum. Çünkü beyefendi kaşık almıyor.

Cnm başta cikarken yamuk oluyo evet :) bende bu yamuk amaa demistim .:) Canim en basitinden bir bardakla su iciimrye çalış böyle tık tık ses çıkıyor :) çok güzel oluyor ordan anlayabilirsin :)

Ameliyat nasil oluyor blmiyrm ama sonrasnda bakim gerektirmiyorsa eger gerektirdiginde sana yardmci olabilecek birileri var ise bence ol cnm..
2-3 gün hastanede yatmak gerekiyor o zamanda annem ve eşim en büyük yardımcım

eşim olduğu için hiç sıkıntım yok.mide katlama operasyonundan ölenler oldu baya,onu da yapmıyorlar artık benim bildiğim.ameliyat sonrası da kaçak testi yapılıyor.diyetisyenlerin verdiği programlara oldum olası uyamamışımdır.
çok katı diyetler yapıp güzel kilolar verdim ama hep geri aldım malesef.

yaşım 29.doktorlar 30 yaşdan sonra şeker hastası olacaksın diyorlar zaten sürekli.insülin direncim en üst seviyede.
yemek yemeyi severim ama iradem kuvvetlidir aslında.eşimle birlikte yiyeceğimiz içinde sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.tek sıkıntım bebişe yansır mı bu durum.sütüm kesilirse çekeceğim vicdan azabı falan..

Gunaydın arkadaslarrr.kızım ıkı gındur alt dudagını emıyo bıldıgın kızarttı dudagını. Nıye emıyo acabaya

sabun her seferinde kullanildiginda popoyu tahris ede bilir.islak mendil yerine ilik suda yikayip iyice kuruladikdan sonra cok az zeytinyagi surmek guzel oluyo.dogdugundan beri kizimi boyle yikiyorum hic pisik olmadi.
Kendi sebameed sabunuyla yıkadım pişik geçene kadar bi gün falan çünkü mantar kremi artıkları oluyoya yağlı yağlı kaldı bide iyi geldi sürekli yıkamamda çünkü floraya zarar veriyomuş dr da öyle söyledi

Gunaydın arkadaslarrr.kızım ıkı gındur alt dudagını emıyo bıldıgın kızarttı dudagını. Nıye emıyo acabaya
gunaydin.benim kizim uykudayken emiyo. bide bizimki battaniyesini eline ne gecerse onunla yuzunu kapatiyo nefessiz kaliyor.cok hosuna gidiyo.yuzunden cekiyorum.oyun oynadigimi zannedip tekrar yuzune cekiyor.

gunaydin.benim kizim uykudayken emiyo. bide bizimki battaniyesini eline ne gecerse onunla yuzunu kapatiyo nefessiz kaliyor.cok hosuna gidiyo.yuzunden cekiyorum.oyun oynadigimi zannedip tekrar yuzune cekiyor.
Benimkide aynı uyanınca beşiğinde bi bakıyorm battaniyesiyle oynuyo

Ay yerım onu ben. Bızımkıde corap yiyo ayaklarını agzına goturemıyo şuanda corapları çekiştırıp uzatıyo onu emıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…