- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Her seferinde sabun iyi olmaz diye biliyorum ama siz bilirsiniz yine de bir sorun isterseniz.Canım daha dün aynı sikayetten götürdüm aynı senin anlattıgın gbı sivilce falan iki gün krem sürdüm gecmedi dr krem verdi hem hametan hemde mantar kremi bi günde geçti bence götür yazık ıslak mendil kullsnma dedi bende popişini lavobada yıkıyorum her bez değiltiğinde sabunla yıka pişik yerini benimki azaldı şükür
Ay o bizim de şarkımız ama bu aralar mehter marşı takılıyor ne anliyorsaKızlar sizinde bebek şarkılarınız var mı biz kırmızı balığı dinlemekten gına geldi artıkduyduğu an başlıyor sağ sola sallanmaya çok seviyor geece gündüz kırmızı balık dinliyorz bu aralr
sabun her seferinde kullanildiginda popoyu tahris ede bilir.islak mendil yerine ilik suda yikayip iyice kuruladikdan sonra cok az zeytinyagi surmek guzel oluyo.dogdugundan beri kizimi boyle yikiyorum hic pisik olmadi.Her seferinde sabun iyi olmaz diye biliyorum ama siz bilirsiniz yine de bir sorun isterseniz.
Bizimki bugun kesfettim bir küçücük aslancik şarkısını duyunca siritmaya başlıyor :) birkac sarki daha söylüyorum ama bunu secri bunu beğendi iclerinden :) minik aslanım benim :) <3 ♡♥Kızlar sizinde bebek şarkılarınız var mı biz kırmızı balığı dinlemekten gına geldi artıkduyduğu an başlıyor sağ sola sallanmaya çok seviyor geece gündüz kırmızı balık dinliyorz bu aralr
kızlar yardımızına ihtiyacm var kızımın poposu pişk olmşama hem pişik hemde minink minik sivilceler çıkmş bi kaç gündür pişik kremi ve zeytnyağ sürüyrm ama hiç geçmiyor interntee araştrdm şimdi mantar olabilir diyo böyle bişey başına gelen var mı hangi ilaç etkili olur sizce ne kullanmalıym yada doktora götürmeme gerek var mı ki ?
canım omlet yaparsak yağ katıyor muyuz benim oğlan haşlanmış sevmiyor ya belki öyle yer yumurta
geçmiş olsun canım demekki sebebi varmış sıkıntısının inşallah en kısa sürede iyileşir
Kızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
Solum solum :) bi ara buluşalım inşallah
Sağın mi solun mu oluyo vialand in dibindeyim
Ben de yapıyorum, veriyorm yani. Dilini değdirip çekiyor. Yalanırsa istiyo demek :) bi iki daha veriyorum. İstemezse mümkün değil ağzını açmıyo.kızlar biz sofraya oturduğumuzda yekta alini ayağını çırpmaya başlıyor bende istiyorum gibi herzaman onun yiyeceği bişey olmayabiliyor bizde arasıra dayanamayıp kendi çorbamızdan falan tattırıyoruz, yanlışmı yapıyoruz acaba bizim gibi varmı aranızda. yekta tatsız püreleri yemiyor bu arada
Canim valla ben veriyorum. Baska turlusunu yemiyo zaten. Pure bile yapmıyorum ben elimle azicik ezip veriyorum. Çünkü beyefendi kaşık almıyor.kızlar biz sofraya oturduğumuzda yekta alini ayağını çırpmaya başlıyor bende istiyorum gibi herzaman onun yiyeceği bişey olmayabiliyor bizde arasıra dayanamayıp kendi çorbamızdan falan tattırıyoruz, yanlışmı yapıyoruz acaba bizim gibi varmı aranızda. yekta tatsız püreleri yemiyor bu arada
Cnm başta cikarken yamuk oluyo evet :) bende bu yamuk amaa demistim .:) Canim en basitinden bir bardakla su iciimrye çalış böyle tık tık ses çıkıyor :) çok güzel oluyor ordan anlayabilirsin :)Kızlar galiba oğlumun dişi çıkıyo,ilk başta dişetinin üstünde nokta gbimi oluyo ucu görünüyo ama eti tam yarıp çıkmamış bide ön alt 2 si aynı anda mı çıkıyo şimdilik 1 tane gbi,bişe daa bu dişler yamuk çıkar mı ki?elimle çok kaşıdım ben bastırıyodu kendide hırsla.diş çıkaranlar cvp yazarsa sevinirm
2-3 gün hastanede yatmak gerekiyor o zamanda annem ve eşim en büyük yardımcımAmeliyat nasil oluyor blmiyrm ama sonrasnda bakim gerektirmiyorsa eger gerektirdiginde sana yardmci olabilecek birileri var ise bence ol cnm..
Çok iyi doktor bulman lazım ya bu ameliyat çok çok riskli korkutmak istemiyorum ama sende haberlerde falan mutlaka görmüssündür kaçak olduğu zaman Allah korusun...biz diyete basladık burda bir kaç arkadas kendimizce birseyler yapıyoruz diyetisyene gitmeyi denedin mi bilmiyorum ama ameliyatı en son çare olarak düsün insülin direncin olduğundan diyetisyen en azından daha makul bir program ayarlar sana birde size göre içecekleri var çilekli süt tadında Glucerna SR diyetine destek olabilir.
Walla sorduğum soruya cvp alamıyorum bari yardımcı olmaya çalışayım bnm çevremde 4 5 kişi oldu bu ameliyatı,canın tatlı diilse çok çabuk toparlarsın kilonun yarattığı stres ve mutsuzluğunda bebeğine yansıyodr ben gördüğüm kdrıyla tavsiye ederim yaşınız gençtir ortlma 70 kg a düşersiniz fazla kilonun % 80 i gdiyo bu operasyonda.o da çaba göstermeden.yemeyi çok seviyosanız başta psikolojk olarak zorlar ama sonra inanamazsınız.kaldı ki bu amelyat şekeri bitiriyo genç yaşta olun fırsat varken.süt konusunu bilemicem.
Kendi sebameed sabunuyla yıkadım pişik geçene kadar bi gün falan çünkü mantar kremi artıkları oluyoya yağlı yağlı kaldı bide iyi geldi sürekli yıkamamda çünkü floraya zarar veriyomuş dr da öyle söyledisabun her seferinde kullanildiginda popoyu tahris ede bilir.islak mendil yerine ilik suda yikayip iyice kuruladikdan sonra cok az zeytinyagi surmek guzel oluyo.dogdugundan beri kizimi boyle yikiyorum hic pisik olmadi.
Benimki uzun zamandır yapıyo bizim dilimizde ben acıktım anne demek:)Gunaydın arkadaslarrr.kızım ıkı gındur alt dudagını emıyo bıldıgın kızarttı dudagını. Nıye emıyo acabaya
gunaydin.benim kizim uykudayken emiyo. bide bizimki battaniyesini eline ne gecerse onunla yuzunu kapatiyo nefessiz kaliyor.cok hosuna gidiyo.yuzunden cekiyorum.oyun oynadigimi zannedip tekrar yuzune cekiyor.Gunaydın arkadaslarrr.kızım ıkı gındur alt dudagını emıyo bıldıgın kızarttı dudagını. Nıye emıyo acabaya
Bızımkı nazlanıyo gıbı sesler cıkartıyo acıkınca ama hiç dikkat etmedm açkenmı yapıyo ona dıkkat edım bugun. Hergün yeni bişey cıkartıyolar yavaş yavaş tercüme oluyoruz bizde napalımBenimki uzun zamandır yapıyo bizim dilimizde ben acıktım anne demek:)
Benimkide aynı uyanınca beşiğinde bi bakıyorm battaniyesiyle oynuyogunaydin.benim kizim uykudayken emiyo. bide bizimki battaniyesini eline ne gecerse onunla yuzunu kapatiyo nefessiz kaliyor.cok hosuna gidiyo.yuzunden cekiyorum.oyun oynadigimi zannedip tekrar yuzune cekiyor.
Ay yerım onu ben. Bızımkıde corap yiyo ayaklarını agzına goturemıyo şuanda corapları çekiştırıp uzatıyo onu emıyogunaydin.benim kizim uykudayken emiyo. bide bizimki battaniyesini eline ne gecerse onunla yuzunu kapatiyo nefessiz kaliyor.cok hosuna gidiyo.yuzunden cekiyorum.oyun oynadigimi zannedip tekrar yuzune cekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?