- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Benimki acıkınca bana bakıp yalanıyo dudağını emiyo uykusu gelincede eee eee ıı ııgg diye kendi ninnisini söylüyo çok tatlılar maşLlah ya Allah nazarlardan esirgesin bebişlerimiziBızımkı nazlanıyo gıbı sesler cıkartıyo acıkınca ama hiç dikkat etmedm açkenmı yapıyo ona dıkkat edım bugun. Hergün yeni bişey cıkartıyolar yavaş yavaş tercüme oluyoruz bizde napalım
valla yalniz birakmaya korkuyorum.Allah korusun nefessiz kalip bogula bilir.Benimkide aynı uyanınca beşiğinde bi bakıyorm battaniyesiyle oynuyo
Canim alt dişler kasiniyor belki. Bizimki bayagi bi süredir emiyo..Bızımkı nazlanıyo gıbı sesler cıkartıyo acıkınca ama hiç dikkat etmedm açkenmı yapıyo ona dıkkat edım bugun. Hergün yeni bişey cıkartıyolar yavaş yavaş tercüme oluyoruz bizde napalım
çok telekkürler cvp için daha ses çıkarcak kdr diil sanırım ucu görünüyo beyaz beyaz tırtıklı gbi.uyku diye bişe kalmadı dalamıyo uykuya dişten dolayı,ilk 3 ay çok gaz sancısı oldu oğlumun görenler diş çıkarırken bu günleri bile ararsınız diyolardı hayırlısı bakalım dişin tam çıkması ne kdr sürüyo ki 10 gün fln mı?Cnm başta cikarken yamuk oluyo evet :) bende bu yamuk amaa demistim .:) Canim en basitinden bir bardakla su iciimrye çalış böyle tık tık ses çıkıyor :) çok güzel oluyor ordan anlayabilirsin :)
Ztn bu ameliyat için ön koşullardan biri sık sık kilo alıp verme tüm diyetleri deneme ama uzun vadede sonuç alamama,çok yaygınlaştı şekeri bitirmek için yaptıran da çok ben bi prof un 13 yaşındki kendi kızını ameliyat ettgni biliyorum.bence organların kilodan zarar görmesindense bisn önce yaptırp sağlığınızı koruyun şimdiden bol bol sağın sütünüzü yaptrma ihtimaline karşı.allah inş rızkını gönderir yavrucağın2-3 gün hastanede yatmak gerekiyor o zamanda annem ve eşim en büyük yardımcım
eşim olduğu için hiç sıkıntım yok.mide katlama operasyonundan ölenler oldu baya,onu da yapmıyorlar artık benim bildiğim.ameliyat sonrası da kaçak testi yapılıyor.diyetisyenlerin verdiği programlara oldum olası uyamamışımdır.
çok katı diyetler yapıp güzel kilolar verdim ama hep geri aldım malesef.
yaşım 29.doktorlar 30 yaşdan sonra şeker hastası olacaksın diyorlar zaten sürekli.insülin direncim en üst seviyede.
yemek yemeyi severim ama iradem kuvvetlidir aslında.eşimle birlikte yiyeceğimiz içinde sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.tek sıkıntım bebişe yansır mı bu durum.sütüm kesilirse çekeceğim vicdan azabı falan..
Kızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
Yok canım tam 22 oldum evlendim 21 e yni girdim tanıstım ve memur oldum tanıştığımda sınavım açıklanmak üzereydi senin gibi kv almak için kendini paraladı bi güzel kandırdı beni iyidir hoştur ama eşime en ufak bişeyimde şikayet ediyo farkediyorum konuştumda şikayet etme elde ne gelinler var diye gene başladı oda beni mutsuz ediyo bazen diyorum ne vardı evlenecek paramı yeseydim çatır çatır arkadaşlarım hep bekar alsaydım arabamı şimdi kendi ödediğim arabayı rica minnet eşimden alıyorum
Cocuk onlara göre tapu zaten çocuktan sonra dahada bi değiştilerAMAN EVLENDİKTE HALT ETTİK HADİ SEN ERKEN EVLENMİŞİN BEN 25 DE EVLENDİM AMA EVLENMESEYMİŞİMDE OLURMUŞ.GENÇ ANNE OLMUŞUN NE GÜZEL.GÜNLERDİR BAŞIMIN AĞRISI GEÇMİO EŞİMLEDE KAVGA EDİORUM SORUN OLSA GAM YEMİCEM AMA YOK.
BİZİMDE KADERİMİZ BU İŞTE NAPALIM DÜNYALAR TATLISI EVLADIMIZ VAR AMA ONLARLA AVUNUOZ İŞTE.
Cocuk onlara göre tapu zaten çocuktan sonra dahada bi değiştiler
Az Zeytinyağı veya tereyağı ile arkalı önlü pişiriyorum ben
Naptınız canım halledemedınızmı sorunları.hala gelmesınmı dıyolarGİDEMEYİZ ZANNEDİOLAR AMA YANILIOLAR TABİ BÜYÜK KONUŞMAYALIM DA EŞİMİ SEVİORUM ÇOK HEMDE BAZEN DELİRİORUM ANASI SEBEP ONA DA HE.BUGÜN MESELA DOGUM GÜNÜ VE BİZ KAVGA ETTİK TELDE ANNEM GELİCEK DEDİM BANANE DEDİ SONRA BAŞLADIK VE ŞUAN ÇOK CANIM SIKKIN.İLK DEFA KULLANDIĞI ŞEYLER SÖLEDİ BANA 3 YIL SONRA.
Naptınız canım halledemedınızmı sorunları.hala gelmesınmı dıyolar
Benımkıde senınkıne benze şey söylemişti. Htta okumuşsundur bavulunu hazrlamıştm onun. Ogundn berı acayıp degısme var eşimde peşımde fır dönuyo resmen. Onlara muhtacmışız gıbı davranıyolarya cıldırıyorum. Ben cok süründürdüm. Sinirlede olsa benı gozden çıkardı resmen Halada yüz vermıyorum pek. Bırak bıde dogum gununumu kutlıcaksn.ANNEM GELİO DİYE MESAJ ATTIM ODA BANANE DEDİ BENDE NASIL SANANE DEDİM FALAN BUGÜNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMADIM UNUTTUM GİBİ YAPICAKTIM ONLAMI İLGİLİ ARTIK NEYSE LAF SÖLEDİ FALAN KÖTÜ KAVGA ETTİK BANA İLK DEFA MEMNUN DEĞİLSEN ANNE GİDEBİLİRSİN DEDİ.SİNİRLE NE DEDİĞİNİ BİLMEZ O HUYU VARDIR AMA HİÇTE BÖLE DEMEMİŞTİ BEYNİM DURMUŞ VAZİYETTE YANİ ŞUAN.
Durumun varsa çekip gitsene ne katlanıyosunGİDEMEYİZ ZANNEDİOLAR AMA YANILIOLAR TABİ BÜYÜK KONUŞMAYALIM DA EŞİMİ SEVİORUM ÇOK HEMDE BAZEN DELİRİORUM ANASI SEBEP ONA DA HE.BUGÜN MESELA DOGUM GÜNÜ VE BİZ KAVGA ETTİK TELDE ANNEM GELİCEK DEDİM BANANE DEDİ SONRA BAŞLADIK VE ŞUAN ÇOK CANIM SIKKIN.İLK DEFA KULLANDIĞI ŞEYLER SÖLEDİ BANA 3 YIL SONRA.
Böyle yazdım ama bende dertliyimya şans verdim evlendikten sonra bu kaç oldu saymıyorm ama doğumdada yaptı bide şimdi yaptı 3. De dönüşü olmayacak eşim ya annesini susturacak yada beni kaybedecek benim evime karıştıramaz söyledimde kaldı ki anneme gelmesin banane falan diyecek kusura bakmada çok lafları hakediyo annenin eteğinden ayrılma ben gidiyorm de ve git sürünsünDurumun varsa çekip gitsene ne katlanıyosun
Yok cnm daha fazla. Bizim 10 günden fazla oldu hala tam değil yarisi falan çıktı sanırım. Ki ilki ayin 17 sinde çıkmıştı. Ikinciside 5 gün sonra.çok telekkürler cvp için daha ses çıkarcak kdr diil sanırım ucu görünüyo beyaz beyaz tırtıklı gbi.uyku diye bişe kalmadı dalamıyo uykuya dişten dolayı,ilk 3 ay çok gaz sancısı oldu oğlumun görenler diş çıkarırken bu günleri bile ararsınız diyolardı hayırlısı bakalım dişin tam çıkması ne kdr sürüyo ki 10 gün fln mı?
Yoğurt soğuk ise ondan olabilir. Bizimkinde öyle oluyo çünkü. Azcik soğuk olsun biraz kusuyor.Ya kızlar kızım ıkı üç haftadr yogurt yemıyodu. Bugun yedrdım 7.8 kaşık yedı. Uyudu. Sonra uyanır uyanmaz cok fena kustu. Dunde ılk defa demır ılacı verdım 5 damla falan acaba hangısınden yada neden kusmuş olabilir.
Aa olabılır evet. Dolaptan çıkartıp dışarda bıraz beklettım ama cok ılık degıldı.Yoğurt soğuk ise ondan olabilir. Bizimkinde öyle oluyo çünkü. Azcik soğuk olsun biraz kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?