- 1 Nisan 2022
- 15.247
- 17.136
- 248
Bak oğlum sözde babasıyla uyuyor minik için kalktım yedirmek için kameradan bakıyorum oğlum kalkmış eşim fosur fosur uyuyor girdim suyunu verdim sonrada odadan çıkamıyorum ağlıyor arkamca ya diyorum sen ne için burdasın hiç var ya hiç umursamıyor uyku düşgünü ailece hepsiİyi ediyorsun boşver bende elimden geldiğince eziyet ediyorum bu günlerimizin kolay olduğunu düşünüp keyif yapmasınlar zaten ilgiyi zar zor alıyoruz
Ayrıca bizim bir iş arkadasi var doğumumda saolsun benimle geldi kadın ben bu bebeğin anneannesiyim diyor çat kapı geliyor seviyor gündüz geliyor akşam geliyor eline alıyor konuşuyor bugün artık dedim kendi kendime nereye kadar bu bebek daha öyle sevilmelik bişi değil ki nasıl bir yol bulacam bilemedim hem akşam hem gunduz gelince ben bugün bebeğimi doya doya sevemedim
Durum şu ki bir lohusa bebeğini de kıskanıyor bebeği kimseye sevdirmek istemiyor![]()

Bende çok kıskancım evlatlarıma karşı hatta gebelikte büyük oğlum aşırı babasına düşgündü dedim acaba bana niye aynısını yapmıyor sonradan annem dediki sen riskli gebelik geçiriyorsun kaldırmadın gezdirmedin ondan gerçektende öyleymiş şimdi hiss ediyorum yavaştan bana çok bağlanıyor hele başkasının her gün sevmesine hiç yapamam bazen diyorum iyiki kv ayrı yaşıyorum ve iyiki soğuk biriler yoksa doğur ve çocuk onlara bağlansın deliririm