Dun kvlere gıtmiştikya tuttrdular bu cocuk cok kilo yok agır kaldıramıyoruz. Ne yıyo bu böyle. Şimdi böyleyse kım bilir ilerde neolur. Ya dun okadar sinirimi bozdularkı tabı herzmankı gıbı cvplarını verdım ama uyuz oldum. Bır kere maşallah kelımesı cıkmadı agızlarından. Kızım 5 ay 18 gunluk. Kilosu 7800 boyuda 67 cm sizce cokmu. Zaten 3800 dogdu ve hiç kilo vermedı. Ikı üç ay sadece 300 500 gramlar aldı. Bır aydr ek besın verıyorum ama cok az.
canım anlarsın zaten..boğulurcasına bir öksürük öyle geniz aıntısı öksürüğü değil balgamlı öksürür öyle birşey olursa ve göğüsnde hırıltı olur..
nefes alıtken hırrr hırr eder..
bizde öyle oldu hemen götürdük ama o zaman çok minikti..
şimdi daha dirençliler..
büyük ihtimalle geniz akıntısı var sizde..ılık şeyler içir annesi korkma
AY CANIM YA ÖLE OLUR AMA YAVRUM NAPSIN NE ANLASIN O ANNANESİ O BABANNESİ:=)=)
CANIM MAMAYI VER BENCE EK GIDA YEDİĞİ KADAR YESİN.
İSHAL BENCE ÇOK CIVIK YAPAR SÜREKLİ YAPAR VE KARNI FALANDA AĞRIR YANİ.HELAL OLSUN CANIM NE DEMEK
GEÇMİŞ OLSUN CANIM GEÇER CANIM MERAK ETME ILIK ŞEYLER VER. KİLOSUDA İYİ MAŞALLAH
YA BEN HALA Bİ DOKTORA GÖTÜREMEDİM 7 AYLIK OLDU VALLA SIKINTI OLUR MU ACABA.
BİZDE HAFTA SONU ALDIK YÜRÜTEÇ DAHA YÜRÜTEMİOBİZİMKİ GERÇİ HAREKET BİLE ETMİO ÖRDEKLİ SES YAPIO ONLA EĞLENİO SADECE.:)=)
Anne sütü canım. Mama hiç yemedıAMAN CANIM BOŞVERR DESİN DURSUNLAR ZAYIF OLUR ZAYIF DERLER KİLOLU OLUR KİLOLU DERLER.
İYİ DOĞMUŞ ZATEN MAŞALLAH ANNE SÜTÜMÜYDÜ MAMAMIYDI CANIM SENİN.
canım ishal olduğunu düşünmek için günde 8 kereyi geçmesi lazım diye biliyorum ben, benim kızım da 6 aya kadar çok sık ve cıvık yaptığı için sürekli soruyordum doktora, o sayıyı önemsiyordu.günaydınnn..
kızlar pazartesi mustafa girp gibiydi..
dünde 3 kere kakasını yaptı biraz mukusluydu..
bugün sabahta beline taşacak kadar yaptı..
keyfi yerinde..
ishal olup olmadığını nasıl anlayacağım..
öyle çok cıvık değildi..
sabah sabah midenizi kaldırdım nolur hakkını helal edin..
Çok sağol cnm cevapların ve ilgin icin☺☺AY CANIM YA ÖLE OLUR AMA YAVRUM NAPSIN NE ANLASIN O ANNANESİ O BABANNESİ:=)=)
CANIM MAMAYI VER BENCE EK GIDA YEDİĞİ KADAR YESİN.
İSHAL BENCE ÇOK CIVIK YAPAR SÜREKLİ YAPAR VE KARNI FALANDA AĞRIR YANİ.HELAL OLSUN CANIM NE DEMEK
GEÇMİŞ OLSUN CANIM GEÇER CANIM MERAK ETME ILIK ŞEYLER VER. KİLOSUDA İYİ MAŞALLAH
YA BEN HALA Bİ DOKTORA GÖTÜREMEDİM 7 AYLIK OLDU VALLA SIKINTI OLUR MU ACABA.
BİZDE HAFTA SONU ALDIK YÜRÜTEÇ DAHA YÜRÜTEMİOBİZİMKİ GERÇİ HAREKET BİLE ETMİO ÖRDEKLİ SES YAPIO ONLA EĞLENİO SADECE.:)=)
dogun kilosunun iki kati olmali 5Dun kvlere gıtmiştikya tuttrdular bu cocuk cok kilo yok agır kaldıramıyoruz. Ne yıyo bu böyle. Şimdi böyleyse kım bilir ilerde neolur. Ya dun okadar sinirimi bozdularkı tabı herzmankı gıbı cvplarını verdım ama uyuz oldum. Bır kere maşallah kelımesı cıkmadı agızlarından. Kızım 5 ay 18 gunluk. Kilosu 7800 boyuda 67 cm sizce cokmu. Zaten 3800 dogdu ve hiç kilo vermedı. Ikı üç ay sadece 300 500 gramlar aldı. Bır aydr ek besın verıyorum ama cok az.
İsyancım selam akışta gördüm yazayım dedim.günaydınnn..
kızlar pazartesi mustafa girp gibiydi..
dünde 3 kere kakasını yaptı biraz mukusluydu..
bugün sabahta beline taşacak kadar yaptı..
keyfi yerinde..
ishal olup olmadığını nasıl anlayacağım..
öyle çok cıvık değildi..
sabah sabah midenizi kaldırdım nolur hakkını helal edin..
İsyancım selam akışta gördüm yazayım dedim.
Kakada 5 e 1 kuralı vardır.
1 günde 5 ve daha fazla kaka yaparsa ishal.
5 günde 1 kaka yaparsa kabız demektir.
Su vermeyi ihmal etme annesi
çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede iyileşirOglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Büyüdü cnm sükürler olsun 8 aylık olacak haftaya. yorucu be isyancım Sen de basladın ise biliyosun zorluğunu :)elmii nasılsınn bebişin nasıl büyümüştür seninki yaaa..
iş ev nasıl gidiyor alışabilidinmi..
saol canım bilgi için..
o zaman şükür ishal değil
çok sinir bozucu bir durumSlm kızlar bıgün gezmelerdeydık. Kızım cok yoruldu yoldayız uyuyo şuan. Ya bugun kızıma bıraz sinir oldum :=). Annmlere gttık bugun ne annmde ne babamda durmadı agladı hep. Sonra kv ye gıttık kızım o mendebur suratlılarda anam bir neşelı bır gülüyo oynuyo ben nasıl uyuz oldm anlatamam. CAdım sankı ınadına yapıyo. Ben sevmedıkçe daha yakınlaşıyo onlara sanki. Eşimde mest oldu bu durumdan tabii
ya bilmezmiyimmm..ama alışcaz be elmi..Büyüdü cnm sükürler olsun 8 aylık olacak haftaya. yorucu be isyancım Sen de basladın ise biliyosun zorluğunu :)
Aynen hiç sorma mınnak yavrum anlamıyo tabıkı ama nıye boyle oluyo anlamıyorum. Hep once annmler sonra kvlere gıdıyouz. Busefer once kvye sonra anneme gıdıcez bakalm yıne aynısı olucakmı. Bırde şu vr ben aneme gıttıgımde hep bırılerı kızımı benı gormeye gelır aniden kalablık ortam olur. Ama kv ıkı kişi sadece belkı ondanda olabiliyodr. AMA anneme kımse gelmesede hep bı yabancılama oluyoçok sinir bozucu bir durum
canım benim kızımda kabız olmaya çok meyilli çok dikkat ediyorum.günde 1 kere kaka yaptımı rahatım.bol bol su veriyorum kendim içtiğimde aralar da meyve püresine mutlaka armut ekliyorum muz yedirmiyorum zaten kabız olduğun da havuç patates haşlaması da vermiyorum elma havuç suyu yapıp içiriyorum.düzelene kadar sabah aç karna ılık su ve armut püresi yediriyorum bunların üzerine düzelmişti benim ki canım bir de zeytin yağı içiriyorum.gliserinli fitili var ihtiyaç halinde veriyorumYa kızlar kızımın kaka kıvamı baya yogun. Ve bır bucuk gundur yapamamıştı cok zorlanarak yenı yaptı. Neyı yanlış yapıyorum bilmiyorum.
Sabak kahvaltı verıyorım. Peynir yumurta elimle verıyorum. Bırde bazen tek ıhlamur bazende bebe biskuvili ıhlamur verıyorum. Oglen meyve verıyorum bazen bır yada ıkı çeşit. Akşam uzerı havuc+patates+ sebze corbası verıyorum ama bunu hergün vermıyorum arada verıyorum. Cok sık su vermıyorum ondanmı oluyo acaba. Atıyorum ben nezaman su içiyosam kızımada vermelimıym. Yada ek besınlerden sonra bırkaç kaşıkmı vermelıyım.birde meyveyı tekmi vermeliyim acaba
bakalım bizde nasıl olcak ramazan dan sonra gitcez biz de.ama benim kızım da kalabalık ortamı hiç sevmiyo çok huzursuzlanıyoAynen hiç sorma mınnak yavrum anlamıyo tabıkı ama nıye boyle oluyo anlamıyorum. Hep once annmler sonra kvlere gıdıyouz. Busefer once kvye sonra anneme gıdıcez bakalm yıne aynısı olucakmı. Bırde şu vr ben aneme gıttıgımde hep bırılerı kızımı benı gormeye gelır aniden kalablık ortam olur. Ama kv ıkı kişi sadece belkı ondanda olabiliyodr. AMA anneme kımse gelmesede hep bı yabancılama oluyo
doğum kilosuna göre tam olması gereken kiloda canım boşver konuşup dursunlarDun kvlere gıtmiştikya tuttrdular bu cocuk cok kilo yok agır kaldıramıyoruz. Ne yıyo bu böyle. Şimdi böyleyse kım bilir ilerde neolur. Ya dun okadar sinirimi bozdularkı tabı herzmankı gıbı cvplarını verdım ama uyuz oldum. Bır kere maşallah kelımesı cıkmadı agızlarından. Kızım 5 ay 18 gunluk. Kilosu 7800 boyuda 67 cm sizce cokmu. Zaten 3800 dogdu ve hiç kilo vermedı. Ikı üç ay sadece 300 500 gramlar aldı. Bır aydr ek besın verıyorum ama cok az.
canım damağı kabardıysa gecelere durduk yere ağlayarak uyanıyorsa şiddetli derecede elindeki leri sürekli ağzına atıyorsa ağzının suyu akıyorsa diştir:))Kızım dünden beri hiçbir şey yemek istemiyor acaba bu hafta diş mi çıkaracak çok endiseliyim zaten kilomuz pek yoktu artık iyice zayiflar
Canım pilavı nasıl yediriyorsunkızım bulgur ve pirinç pilavını çok seviyor.yemesi gereken şeyleri yemez şimdi yiyemeyeceği şeyleri yer daha neler görcez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?