2014 Kasım Anneleri

aman salla yaa herşeye bahane buluyorlar..
kilosu gayet iyi..
zatem emeklediklerinde yürüdüklerinde tüm kilolar gidecek o yüzden şimdi varsın tombiş olsunlar..

Anladım canım.. Hırıltı yok şükür... Doktor da dedi zaten öksürüğü artarsa ateş olursa hemen getirin dedi.. Panik oluyorum işte... İnşallah geçer...

Canım ilk koyduk içine yürütecin başta öyle bekledi bir anlam veremedi sonra önündeki oyuncaklara ilgisi arttı sonra ben karşısında o çok sevdiği su biberonunu gösterince heyecanlandı o arada yürüteç hareket edince bayıldı bayıldı.. Öyle öyle anladı şimd işi iyice çözdü fıldır fıldır geziyor :) İnşallah şu hastalığı da atlatırız sağol canım

canım ishal olduğunu düşünmek için günde 8 kereyi geçmesi lazım diye biliyorum ben, benim kızım da 6 aya kadar çok sık ve cıvık yaptığı için sürekli soruyordum doktora, o sayıyı önemsiyordu.

Çok sağol cnm cevapların ve ilgin icin☺☺

Kızım dünden beri hiçbir şey yemek istemiyor acaba bu hafta diş mi çıkaracak çok endiseliyim zaten kilomuz pek yoktu artık iyice zayiflar

dogun kilosunun iki kati olmali 5
Ayda sizinde ortalama yaa takilma.bosver

İsyancım selam akışta gördüm yazayım dedim.

Kakada 5 e 1 kuralı vardır.
1 günde 5 ve daha fazla kaka yaparsa ishal.
5 günde 1 kaka yaparsa kabız demektir.

Su vermeyi ihmal etme annesi

İsyancım selam akışta gördüm yazayım dedim.

Kakada 5 e 1 kuralı vardır.
1 günde 5 ve daha fazla kaka yaparsa ishal.
5 günde 1 kaka yaparsa kabız demektir.

Su vermeyi ihmal etme annesi

elmii nasılsınn bebişin nasıl büyümüştür seninki yaaa..
iş ev nasıl gidiyor alışabilidinmi..
saol canım bilgi için..
o zaman şükür ishal değil

elmii nasılsınn bebişin nasıl büyümüştür seninki yaaa..
iş ev nasıl gidiyor alışabilidinmi..
saol canım bilgi için..
o zaman şükür ishal değil
Büyüdü cnm sükürler olsun 8 aylık olacak haftaya. yorucu be isyancım Sen de basladın ise biliyosun zorluğunu :)

çok sinir bozucu bir durum

Büyüdü cnm sükürler olsun 8 aylık olacak haftaya. yorucu be isyancım Sen de basladın ise biliyosun zorluğunu :)
ya bilmezmiyimmm..ama alışcaz be elmi..
nasıl zormuydu başlarr..
benim oğlan çok gazlıydı zombie gibiydim yaa..
halada tam uyku düzenimiz yok..bizde 2 gün sonra 7 aylık olucaz..
emekliyormu senin bebiş

çok sinir bozucu bir durum
Aynen hiç sorma mınnak yavrum anlamıyo tabıkı ama nıye boyle oluyo anlamıyorum. Hep once annmler sonra kvlere gıdıyouz. Busefer once kvye sonra anneme gıdıcez bakalm yıne aynısı olucakmı. Bırde şu vr ben aneme gıttıgımde hep bırılerı kızımı benı gormeye gelır aniden kalablık ortam olur. Ama kv ıkı kişi sadece belkı ondanda olabiliyodr. AMA anneme kımse gelmesede hep bı yabancılama oluyo

canım benim kızımda kabız olmaya çok meyilli çok dikkat ediyorum.günde 1 kere kaka yaptımı rahatım.bol bol su veriyorum kendim içtiğimde aralar da meyve püresine mutlaka armut ekliyorum muz yedirmiyorum zaten kabız olduğun da havuç patates haşlaması da vermiyorum elma havuç suyu yapıp içiriyorum.düzelene kadar sabah aç karna ılık su ve armut püresi yediriyorum bunların üzerine düzelmişti benim ki canım bir de zeytin yağı içiriyorum.gliserinli fitili var ihtiyaç halinde veriyorum

bakalım bizde nasıl olcak ramazan dan sonra gitcez biz de.ama benim kızım da kalabalık ortamı hiç sevmiyo çok huzursuzlanıyo

doğum kilosuna göre tam olması gereken kiloda canım boşver konuşup dursunlar

Kızım dünden beri hiçbir şey yemek istemiyor acaba bu hafta diş mi çıkaracak çok endiseliyim zaten kilomuz pek yoktu artık iyice zayiflar
canım damağı kabardıysa gecelere durduk yere ağlayarak uyanıyorsa şiddetli derecede elindeki leri sürekli ağzına atıyorsa ağzının suyu akıyorsa diştir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…