2014 Kasım Anneleri

o nerelerde yahu hiç hiç görünmüyor sen görüşüyorsun galiba slm söyle bizden.iyi ki varsın be isyeaan

evet görüşüyorum canım..çok yaramaz bir oğlu var kesinlikle durmuyor kuzum..
ne uyku ne yeme hiçbiri yok..
ablamız mahvoldu kolu dermanı kalmadı yazık..
dua edin düzelsin atlas..
selamını iletirim

günaydınnn..
kızlar pazartesi mustafa girp gibiydi..
dünde 3 kere kakasını yaptı biraz mukusluydu..
bugün sabahta beline taşacak kadar yaptı..
keyfi yerinde..
ishal olup olmadığını nasıl anlayacağım..
öyle çok cıvık değildi..
sabah sabah midenizi kaldırdım nolur hakkını helal edin..

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Arkadaşlar doktorlarınız bu teşhisleri nasıl koydu merak ettim ya... Korktum da.. Çok çok geçmiş olsun.. Benim oğlum da öksürüyordu bildiğiniz hani köh köh deriz ya derin derin... Pazartesi doktora götürdük önden arkadan göğsünü iyi bir dinledi boğazına felan baktı... Bişi vermeye gerek yok dedi.. Günde 3 - 4 defa ılık ıhlamur verin akşamları da allerset mi ne bi ilaç verdi bi çay kaşığı verin dedi şimdilik öyle gidiyoruz çok sık öksürmüyor ama siz böyle deyince korktum nasıl baktı da teşhis koydu dokytorunuz yazar mısnız ihmal etmekten korkuyorum oğlumu...

Canım ben pazartesi doktora sordum dedim afedersiniz ama bebekerin ishal olup olmadığını nasıl anlayacağız kıvamı nasıl olur dedim genelde hep sıvı oluyor dedim.. Bebeklerin kakası sıvı olur zaten katı olmaz dedi... Canım yani çok su gibi değilse korkma.. Benim oğlum da aynen söylediğin gibi yapıyor..

Ya kızlar kızımın kaka kıvamı baya yogun. Ve bır bucuk gundur yapamamıştı cok zorlanarak yenı yaptı. Neyı yanlış yapıyorum bilmiyorum.
Sabak kahvaltı verıyorım. Peynir yumurta elimle verıyorum. Bırde bazen tek ıhlamur bazende bebe biskuvili ıhlamur verıyorum. Oglen meyve verıyorum bazen bır yada ıkı çeşit. Akşam uzerı havuc+patates+ sebze corbası verıyorum ama bunu hergün vermıyorum arada verıyorum. Cok sık su vermıyorum ondanmı oluyo acaba. Atıyorum ben nezaman su içiyosam kızımada vermelimıym. Yada ek besınlerden sonra bırkaç kaşıkmı vermelıyım.birde meyveyı tekmi vermeliyim acaba

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

ikinizede çok geçmiş olsubn çok iyi anlıyorm sizi..
bizde 2 aylıkken bronşit olmuştuk..
3 gün hava verilmişti 4 iğne vurunmuştu ve antibiyotik kullanmıştık..
çok çok günlerdi oğlum öksürdükçe ciğerlerim parçalanıyordu..
bol bol ılık şeyler için bebeklere..
ıhlanur gibi..
birde teri üzerinde soğumasın sakın..
odaya soğan koymak iyiymiş onu bende duydum denemekte fayda var..
ben süreki buhar mak çalıştırmıştım çok faydasını görmüştüm

Günaydın arkadaşlar...
Az önce de yazdım... Pazartesi doktora gittik.. Çok önemli bişi görmedi bebeğimde... İnşallah şu öksürüğü de ilerletmeden atlatırız... Çok canımı sıkıyor... 8500 gram ve 73 cm olmuş oğlum... Şükür ek gıdalara geçtik geçeli kilo alımı iyi gidiyor...
Bir de yürüteç aldık haftasonu.. Bayıldı bayıldı... Deli gibi sağa sola koşturuyor çok hoşuna gitti..

Benim bebeğim 3,5 aydan beri suyu çok içiyor canım.. Öyle kendim içince değil aklıma gledikçe suyu veriyoruz hiç itiraz etmeden içiyor çok da seviyor.. Hayatı su ve ekmek : )

Benim bebeğim 3,5 aydan beri suyu çok içiyor canım.. Öyle kendim içince değil aklıma gledikçe suyu veriyoruz hiç itiraz etmeden içiyor çok da seviyor.. Hayatı su ve ekmek : )
Benımkıde cok sevıyo versem baya içiyo ama suyla şişirmek istemıyorum işte emsin istıyorum. O suyu istedıgı kadar verrsem cok az emıyo

canım meyveyi tek yedir..
ek gıdadan sonra 1-2 kaşık su ver hazmetsin..
benim oğlum suyu hiç sevmiyor..
dr umuz emdiği için gerek duymuyor yemekten sonra 1-2 kaşık zorla ver dedi bende öyle yapıyorum..

kuzum ciğerleri dinliyorlar eğer temizse ilaç verniyorlar..
benim oğlumda 2 aylıkken öksürüyordu..dr a götürdük ciğerler temiz ilaca gerek uok dedi..
ertesi gün daraldı bebeğim hemen götürdük yine ciğerlere inmiş çok minikti o zaman iğne verildi antiboyik hava verildi 10 günde zor atlattık..
dikakt et yavrum öksürük önemi birşey..
terleyip soğumasın..
bol bol ılık şeyler içir boğazı tahriş olmasın..
maşallah kilonue ve boyunuz çok iyi

cok gecmıs olsun ne olyo bu bebıslere ya allah yardımcın olsun hemen ıyılesır ıns yavrun

Yaaaa bir günde mi indi ciğerlerine... Çok korkuyorum ya.. Ben nasıl anlicamciğerlerine inerse Allah göstermesin... Daraldı derken belirtisi neydi ki öyle doktora götürdün hemen yine.. Bizimki şimdi derin derin öksürüyor ama sık sık değil arada bir.. Geniz akıntısı var sanırım bir de çünkü yutkunuyor öksürürken felan hissediyorum korkuyorum ya

canım anlarsın zaten..boğulurcasına bir öksürük öyle geniz aıntısı öksürüğü değil balgamlı öksürür öyle birşey olursa ve göğüsnde hırıltı olur..
nefes alıtken hırrr hırr eder..
bizde öyle oldu hemen götürdük ama o zaman çok minikti..
şimdi daha dirençliler..
büyük ihtimalle geniz akıntısı var sizde..ılık şeyler içir annesi korkma

Dun kvlere gıtmiştikya tuttrdular bu cocuk cok kilo yok agır kaldıramıyoruz. Ne yıyo bu böyle. Şimdi böyleyse kım bilir ilerde neolur. Ya dun okadar sinirimi bozdularkı tabı herzmankı gıbı cvplarını verdım ama uyuz oldum. Bır kere maşallah kelımesı cıkmadı agızlarından. Kızım 5 ay 18 gunluk. Kilosu 7800 boyuda 67 cm sizce cokmu. Zaten 3800 dogdu ve hiç kilo vermedı. Ikı üç ay sadece 300 500 gramlar aldı. Bır aydr ek besın verıyorum ama cok az.

AY CANIM YA ÖLE OLUR AMA YAVRUM NAPSIN NE ANLASIN O ANNANESİ O BABANNESİ:=)=)

CANIM MAMAYI VER BENCE EK GIDA YEDİĞİ KADAR YESİN.

İSHAL BENCE ÇOK CIVIK YAPAR SÜREKLİ YAPAR VE KARNI FALANDA AĞRIR YANİ.HELAL OLSUN CANIM NE DEMEK

GEÇMİŞ OLSUN CANIM GEÇER CANIM MERAK ETME ILIK ŞEYLER VER. KİLOSUDA İYİ MAŞALLAH
YA BEN HALA Bİ DOKTORA GÖTÜREMEDİM 7 AYLIK OLDU VALLA SIKINTI OLUR MU ACABA.
BİZDE HAFTA SONU ALDIK YÜRÜTEÇ DAHA YÜRÜTEMİOBİZİMKİ GERÇİ HAREKET BİLE ETMİO ÖRDEKLİ SES YAPIO ONLA EĞLENİO SADECE.:)=)

AMAN CANIM BOŞVERR DESİN DURSUNLAR ZAYIF OLUR ZAYIF DERLER KİLOLU OLUR KİLOLU DERLER.
İYİ DOĞMUŞ ZATEN MAŞALLAH ANNE SÜTÜMÜYDÜ MAMAMIYDI CANIM SENİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…