2014 Kasım Anneleri

HADİ YA BAKALIM BİZİMKİ NAPICAK ÇOK KOYMUOZ GERÇİ DAHA KÜÇÜK DİYE BİRAZ DURUO SIKILIYO AĞLIO :=)=)

Anne sütü canım. Mama hiç yemedı

OZAMAN İYİ CANIM ANNE SÜTÜNDEN ALINAN KİLOYA TAKILMA ZATEN ÇOK DA ALMAMIŞ 400 500 GR NORMAL YANİ.

ya bilmezmiyimmm..ama alışcaz be elmi..
nasıl zormuydu başlarr..
benim oğlan çok gazlıydı zombie gibiydim yaa..
halada tam uyku düzenimiz yok..bizde 2 gün sonra 7 aylık olucaz..
emekliyormu senin bebiş
Allah'a şükür ben hic zorlanmadım cnm. Ne gaz ne uyku hic sorunumuz yok. Ise başlayınca Bocaladim yetişemiyorum cunku ama bugünlerimize şükür.

Yok emeklemeyi sevmiyo evin içinde yürüyoruz :)

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallah

Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ama takipteyim sizi oğlum gecede 2-3 defa uyanıyo gündüzde benım kucağımdan başka yerde durmuyo ısımı bıle zor yapıyorum arada böyle kaçamak yapıyorum o da su an oglen uykusunda ve yıne ayağımda uyuyo ılla kı vücudumla temas etcek paşam

Canim cok normal bebeginin kilosu hic takilma benim arkadasimin sadece anne sutuyle 3 aylikken 8 kiloydu seninki cok normal bi asiriligi yok yani

Ogretmen olup ildisi isteyecekler benim.basvuru ekranindaekranin tekrar sifre alin başvuru yapamazsini gibi bir uyari var ssizdede varmı boyle birsey acaba izindeyim diye mi olduki bilemedim.s

Merhaba canım bize gece uykularimiz alt üst oldu resmen iki de bi kalkıyor sabah 6 7 ye kadar uyumuyor babasıyla ilimizin ortasında debelenip duruyor dayanamayıp uyuyoruz valla

Ogretmen olup ildisi isteyecekler benim.basvuru ekranindaekranin tekrar sifre alin başvuru yapamazsini gibi bir uyari var ssizdede varmı boyle birsey acaba izindeyim diye mi olduki bilemedim.s
İl içi isterken aynı nuyarı yazısı bende de çıkmıstı canım bende izinli olduğum için sanmıstım ama okul idaresi basvuru baslamadığı için çıkıyor dedi.Basvurular baslayınca o yazı çıkmadı.İhtiyaç listesi yayınlandıktan sonra aktiflesiyor mebbis sayfası bildiğim kadarıyla mem den listeyi takip et canım.

bercemgul OYYYY SENİN BEBİŞİNİN YANAKLARINI YİYİM BEN YAA TONTİŞ TONTİŞŞŞ MAŞALLAHHH

Son düzenleme:
İstanbul sark sayılmıyor mu? ben burda doğu görevimi yapıyorum aynı zaman da polisler de değisiyor mu durum acepHayırlı olsun vede hayırlısı olsun hakkınızda
Teşekkür ederim canım ahh keşke sayılsa polisler için zaten doğudan farkı yok bazı bölgelerinin ama malesef sayılmıyor

kızlarr bu da bizden yeni bir kare kendimizi hatırlatalım istedim bu arada diyet yapanlar için ben daha önce bahsetmiştim yoğurt küründen 1.5 ay yaptım işe yaradı valla spor ve biraz dikkatle 70 kılodan 61e dustum ramazan dıye bıraktım artık inş gerı almam hedef 6 kılo fazla kaldı onuda verıcem inş

sagol ya cansinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…