Anladım canım.. Hırıltı yok şükür... Doktor da dedi zaten öksürüğü artarsa ateş olursa hemen getirin dedi.. Panik oluyorum işte... İnşallah geçer...
Canım ilk koyduk içine yürütecin başta öyle bekledi bir anlam veremedi sonra önündeki oyuncaklara ilgisi arttı sonra ben karşısında o çok sevdiği su biberonunu gösterince heyecanlandı o arada yürüteç hareket edince bayıldı bayıldı.. Öyle öyle anladı şimd işi iyice çözdü fıldır fıldır geziyor :) İnşallah şu hastalığı da atlatırız sağol canım
Anne sütü canım. Mama hiç yemedı
Allah'a şükür ben hic zorlanmadım cnm. Ne gaz ne uyku hic sorunumuz yok. Ise başlayınca Bocaladim yetişemiyorum cunku ama bugünlerimize şükür.ya bilmezmiyimmm..ama alışcaz be elmi..
nasıl zormuydu başlarr..
benim oğlan çok gazlıydı zombie gibiydim yaa..
halada tam uyku düzenimiz yok..bizde 2 gün sonra 7 aylık olucaz..
emekliyormu senin bebiş
eveeet çok şükür bizde 1 yıl daha isanbuldayızzz çok sevindim yaa
Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallahOgluma bugün zaturre teshisi kondu.
Birisi cok tavsiye etti bi gunde bronslari acilmis bu gece denicem sen de deneyebilirsin. Bir sogani piyazlik dogruyosun z.yagi karabiberle az kavurup Gazeteye koyuyorsun bi kac yerinden delip ilikken gogsune koy bebisin. sabaha kdr beklet. Bi de terine cok dikkat etmeliymis. Allah sifa versin yavrulara.
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallahOgluma bugün zaturre teshisi kondu.
Birisi cok tavsiye etti bi gunde bronslari acilmis bu gece denicem sen de deneyebilirsin. Bir sogani piyazlik dogruyosun z.yagi karabiberle az kavurup Gazeteye koyuyorsun bi kac yerinden delip ilikken gogsune koy bebisin. sabaha kdr beklet. Bi de terine cok dikkat etmeliymis. Allah sifa versin yavrulara.
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Canim cok normal bebeginin kilosu hic takilma benim arkadasimin sadece anne sutuyle 3 aylikken 8 kiloydu seninki cok normal bi asiriligi yok yaniDun kvlere gıtmiştikya tuttrdular bu cocuk cok kilo yok agır kaldıramıyoruz. Ne yıyo bu böyle. Şimdi böyleyse kım bilir ilerde neolur. Ya dun okadar sinirimi bozdularkı tabı herzmankı gıbı cvplarını verdım ama uyuz oldum. Bır kere maşallah kelımesı cıkmadı agızlarından. Kızım 5 ay 18 gunluk. Kilosu 7800 boyuda 67 cm sizce cokmu. Zaten 3800 dogdu ve hiç kilo vermedı. Ikı üç ay sadece 300 500 gramlar aldı. Bır aydr ek besın verıyorum ama cok az.
Arkadsim benim digu gorevi yaptgm yere gidiyor bitlis:)
İstanbul sark sayılmıyor mu? ben burda doğu görevimi yapıyorum aynı zaman da polisler de değisiyor mu durum acepeveeet çok şükür bizde 1 yıl daha isanbuldayızzz çok sevindim yaa
Merhaba canım bize gece uykularimiz alt üst oldu resmen iki de bi kalkıyor sabah 6 7 ye kadar uyumuyor babasıyla ilimizin ortasında debelenip duruyor dayanamayıp uyuyoruz vallamerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ama takipteyim sizioğlum gecede 2-3 defa uyanıyo gündüzde benım kucağımdan başka yerde durmuyo ısımı bıle zor yapıyorum arada böyle kaçamak yapıyorum o da su an oglen uykusunda ve yıne ayağımda uyuyo ılla kı vücudumla temas etcek paşam
İl içi isterken aynı nuyarı yazısı bende de çıkmıstı canım bende izinli olduğum için sanmıstım ama okul idaresi basvuru baslamadığı için çıkıyor dedi.Basvurular baslayınca o yazı çıkmadı.İhtiyaç listesi yayınlandıktan sonra aktiflesiyor mebbis sayfası bildiğim kadarıyla mem den listeyi takip et canım.Ogretmen olup ildisi isteyecekler benim.basvuru ekranindaekranin tekrar sifre alin başvuru yapamazsini gibi bir uyari var ssizdede varmı boyle birsey acaba izindeyim diye mi olduki bilemedim.s
Merhaba canım bize gece uykularimiz alt üst oldu resmen iki de bi kalkıyor sabah 6 7 ye kadar uyumuyor babasıyla ilimizin ortasında debelenip duruyor dayanamayıp uyuyoruz valla[/QUO
bızımkıde yatağına yatırıyorum aglıyo bende ortamıza alıp yan yatıp onu da bana dondurup emzirerek uyutuyorum yanlış yapıyorum bılıyorum ama gecede 5 defa kalkınca benımde pilim bitiyo bi zaman sonra
Teşekkür ederim canım ahh keşke sayılsa polisler için zaten doğudan farkı yok bazı bölgelerinin ama malesef sayılmıyorİstanbul sark sayılmıyor mu? ben burda doğu görevimi yapıyorum aynı zaman da polisler de değisiyor mu durum acepHayırlı olsun vede hayırlısı olsun hakkınızda
sagol ya cansinnİl içi isterken aynı nuyarı yazısı bende de çıkmıstı canım bende izinli olduğum için sanmıstım ama okul idaresi basvuru baslamadığı için çıkıyor dedi.Basvurular baslayınca o yazı çıkmadı.İhtiyaç listesi yayınlandıktan sonra aktiflesiyor mebbis sayfası bildiğim kadarıyla mem den listeyi takip et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?