sagol cnm her gören yanak diye sevıyo oğlumu zaten aslında kılosu normal ama yanağa gıdıyo çocuk ne yıyosa
masallah sıze fıt ve guzel anneyle tontıs oglu o yanakları ısırasım geldı ya a aa masallah bızde hıc yanak yok da cok ozenıorum gorunce kac kılo bebısın canımEki Görüntüle 1554010
kızlarr bu da bizden yeni bir kare kendimizi hatırlatalım istedim bu arada diyet yapanlar için ben daha önce bahsetmiştim yoğurt küründen 1.5 ay yaptım işe yaradı valla spor ve biraz dikkatle 70 kılodan 61e dustum ramazan dıye bıraktım artık inş gerı almam hedef 6 kılo fazla kaldı onuda verıcem inş
8.800 gr cnm su an 7 ayımız bıttı 67 cm de boyu var cok teşekkür ederız bu arada senınkıde cok sevımlı maşallah bıcırıgamasallah sıze fıt ve guzel anneyle tontıs oglu o yanakları ısırasım geldı ya a aa masallah bızde hıc yanak yok da cok ozenıorum gorunce kac kılo bebısın canım
eveeet çok şükür bizde 1 yıl daha isanbuldayızzz çok sevindim yaa
Eki Görüntüle 1554010
kızlarr bu da bizden yeni bir kare kendimizi hatırlatalım istedim bu arada diyet yapanlar için ben daha önce bahsetmiştim yoğurt küründen 1.5 ay yaptım işe yaradı valla spor ve biraz dikkatle 70 kılodan 61e dustum ramazan dıye bıraktım artık inş gerı almam hedef 6 kılo fazla kaldı onuda verıcem inş
sagol cnm her gören yanak diye sevıyo oğlumu zaten aslında kılosu normal ama yanağa gıdıyo çocuk ne yıyosa
gece yatmadan yarım saat once 3 çorba kasıgı yoğurt yarım lımon 1 tatlı kasıgı pulbıber karıştırıp yıyorumCanım yogurt kürünü nasıl yapıyodun
cnm yoğurt kürü göbek eriten kür zaten yap bak tavsiye ederim yukarda yazdım bebişde oturamıyor aslında daha nerde orda ben bi kereliğine bıraktım anlık yakaladılar pozu benim oğlum cok tembel daha tam dönmedi bileMAŞALLAH ISIR ISIR ONLARI KİLOSUDA İYİ MAŞALLAH.ŞAPKASINI DA YESİNLER.
TOPLARIN ARASINDA DA NASIL DURMUŞ ÖLE BEN OĞLUŞUMU KOYSAM ÖLE DİREK GÖMÜLÜR İÇİNE :=)
YOĞURT KÜRÜ NEDİR GÖBEĞE DE İYİ GELİOMU :=)
Kızlarr mama sandalyesi olarak hangi marka ne kullanıosunuz biz baby plus diny oyuncaklı aldık 50 tl ebebekten daha kurarken kırıldı yeni alcaz ama şimdi ne alsak karar vermiyorum yine e bebekte 200tlye baby plus var yorumlar iyi ama diğerindede yorumlar hep iyiydi sizlerin önerebileceği bişeyler var mı chicco Polly istyrm aslında ama çok pahalı dayanklı bişey olsa iyi olur çünkü bizimki kızıl kımıl
burdan arkadslar demsti ikea antilop aldim netten memnunum saglamda cok sükur oneriirm yaniBiz henüz mama sandalyesi almadk oğlunda henüz oturmuryor hemen almak gerekir mi sizce
iyi gunler.masallah oglunuz cok tatli.birde yogurt kurunu yaza bilirmisiniz?Eki Görüntüle 1554010
tabıkı teşekkür ederım 3 çorba kasıgı yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber gece yatmadan yarım saat once yenecekiyi gunler.masallah oglunuz cok tatli.birde yogurt kurunu yaza bilirmisiniz?
gece yatmadan yarım saat once 3 çorba kasıgı yoğurt yarım lımon 1 tatlı kasıgı pulbıber karıştırıp yıyorum
cnm yoğurt kürü göbek eriten kür zaten yap bak tavsiye ederim yukarda yazdım bebişde oturamıyor aslında daha nerde orda ben bi kereliğine bıraktım anlık yakaladılar pozu benim oğlum cok tembel daha tam dönmedi bile
Bizimki 7. Ayını bitirecek haftaya kendikendine oturamıyor destekle oturuyor ama otururken daha rahat yiyor herşeyi yatarak yediğinde yutamıyor nedense midesi bulanıp öğürüyor ama otururken böle bi sorunumuz yokburdan arkadslar demsti ikea antilop aldim netten memnunum saglamda cok sükur oneriirm yani
canım ağzına azar azar veriyorum.ben artık kendimiz ne yiyorsak hepsinden kızıma da yedirmeye çalışıyorumCanım pilavı nasıl yediriyorsun
canım milli eğitimi bi ara sor istersenOgretmen olup ildisi isteyecekler benim.basvuru ekranindaekranin tekrar sifre alin başvuru yapamazsini gibi bir uyari var ssizdede varmı boyle birsey acaba izindeyim diye mi olduki bilemedim.s
Pulbibetr limon falan sutümden rahatsız edermı acaba kızımıtabıkı teşekkür ederım 3 çorba kasıgı yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber gece yatmadan yarım saat once yenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?