2014 Kasım Anneleri

masallah sıze fıt ve guzel anneyle tontıs oglu o yanakları ısırasım geldı ya a aa masallah bızde hıc yanak yok da cok ozenıorum gorunce kac kılo bebısın canım

masallah sıze fıt ve guzel anneyle tontıs oglu o yanakları ısırasım geldı ya a aa masallah bızde hıc yanak yok da cok ozenıorum gorunce kac kılo bebısın canım
8.800 gr cnm su an 7 ayımız bıttı 67 cm de boyu var cok teşekkür ederız bu arada senınkıde cok sevımlı maşallah bıcırıga

Kızlar kızımın alt damagında beyazlık var ama nokta kadar. Dişin ilk belirtısı bumu. Ama noktacık kadar

Kızlarr mama sandalyesi olarak hangi marka ne kullanıosunuz biz baby plus diny oyuncaklı aldık 50 tl ebebekten daha kurarken kırıldı yeni alcaz ama şimdi ne alsak karar vermiyorum yine e bebekte 200tlye baby plus var yorumlar iyi ama diğerindede yorumlar hep iyiydi sizlerin önerebileceği bişeyler var mı chicco Polly istyrm aslında ama çok pahalı dayanklı bişey olsa iyi olur çünkü bizimki kızıl kımıl

sagol cnm her gören yanak diye sevıyo oğlumu zaten aslında kılosu normal ama yanağa gıdıyo çocuk ne yıyosa

MAŞALLAH ISIR ISIR ONLARI KİLOSUDA İYİ MAŞALLAH.ŞAPKASINI DA YESİNLER.
TOPLARIN ARASINDA DA NASIL DURMUŞ ÖLE BEN OĞLUŞUMU KOYSAM ÖLE DİREK GÖMÜLÜR İÇİNE :=)

YOĞURT KÜRÜ NEDİR GÖBEĞE DE İYİ GELİOMU :=)

Biz henüz mama sandalyesi almadk oğlunda henüz oturmuryor hemen almak gerekir mi sizce

Canım yogurt kürünü nasıl yapıyodun
gece yatmadan yarım saat once 3 çorba kasıgı yoğurt yarım lımon 1 tatlı kasıgı pulbıber karıştırıp yıyorum
cnm yoğurt kürü göbek eriten kür zaten yap bak tavsiye ederim yukarda yazdım bebişde oturamıyor aslında daha nerde orda ben bi kereliğine bıraktım anlık yakaladılar pozu benim oğlum cok tembel daha tam dönmedi bile

Biz henüz mama sandalyesi almadk oğlunda henüz oturmuryor hemen almak gerekir mi sizce
burdan arkadslar demsti ikea antilop aldim netten memnunum saglamda cok sükur oneriirm yani

iyi gunler.masallah oglunuz cok tatli.birde yogurt kurunu yaza bilirmisiniz?

HADİ YA TADI GÜZEL OLUYOMU.

burdan arkadslar demsti ikea antilop aldim netten memnunum saglamda cok sükur oneriirm yani
Bizimki 7. Ayını bitirecek haftaya kendikendine oturamıyor destekle oturuyor ama otururken daha rahat yiyor herşeyi yatarak yediğinde yutamıyor nedense midesi bulanıp öğürüyor ama otururken böle bi sorunumuz yok

Oyy oyy iki diş birden geliyor daha 1 i tam patlamadan diğeride görünmeye başladı ne zormuş yaa neden bukadar uzun sürüyor patlaması anlamadı yavrum çok acı çekiyor:-( duyuyorum 2 günde dişi çıktı diyor bazıları ne güzelmiş öyle keşke bizimde öyle olsaydı:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…