Ankarada hangi doktormuş o şaşırdımmKızlar benim bebiş 30 aralık doğumlu ben ek gıdaya daha başlamadım tattırıyodum sadece dr kontrolümüz vardı artık geçebilirsin dedi ve diyetisyene yönlendirdi bilgi versin diye kesinlikle bebe bisküvisi vermiyceksin dişleri çıkacağı için şekerden uzak durcaksın dedi bende evde kendim yapsam dedim içinde nişasta falan olacak genede verme yoğurt meyve çorba ver dedi şimdilik
Canım çok geçmiş olsun pekmezde verebilirsin çok az boğazına iyi gelir yiğit de hasta 15 gün oldu hala iyileşemedi ben pekmez ve ıhlamur veryrm çok şükür geniz akıntısı azaldı biraz havalar ısınmadıki çocuklarada yazıkOglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Oluyo valla ben severek yedimHADİ YA TADI GÜZEL OLUYOMU.
cnm bende emziriyorum bi zararini gormedim 1.5 ay yaptım bıraktım bol su iç tabi bunun yanindaPulbibetr limon falan sutümden rahatsız edermı acaba kızımı
bize cikti kızlar hadi tahmin edin neresi cikti:)
İistanbullbize cikti kızlar hadi tahmin edin neresi cikti:)
imkansiz:) biz batidan doguya gidiyoruz:)İistanbull
Hıı ben tam tersi sandımmimkansiz:) biz batidan doguya gidiyoruz:)
Yok canım öğretmenlerin şarkıyla polislerin ki çok farklı. Bizşm şark ülkenin doğusu.. En batıda Şanlıurfa var mesela. Ya da kuzey illerden Sivas.İstanbul sark sayılmıyor mu? ben burda doğu görevimi yapıyorum aynı zaman da polisler de değisiyor mu durum acepHayırlı olsun vede hayırlısı olsun hakkınızda
Canım hayırlı olsun. Tercihleri söyle ben de hangisi geldi onu diyeyim :)bize cikti kızlar hadi tahmin edin neresi cikti:)
COK gecmıs olsun canım ıns hemen duzelır bebegın benım oglumda baya hasta kulakları bogazı bız de antıbıyotık kullanıyoruz bı suru surup alah yardımcımız olsun onlar hastalanmasın hıc
Geçmiş olsun canım. Dört ay önce kızım da bronşit olmuştu. Buhar makinesiyle pulmicort ve ventolin kullanmıştı. Bir de antibiyotik vermişti doktorumuz. Beş gün içerisinde geçmişti. Buhar makinesi ile verilen ilaçlar çok iyi geliyor. Hiç üzülme çabucak toparlanır.
Ogluma bugün zaturre teshisi kondu.
Birisi cok tavsiye etti bi gunde bronslari acilmis bu gece denicem sen de deneyebilirsin. Bir sogani piyazlik dogruyosun z.yagi karabiberle az kavurup Gazeteye koyuyorsun bi kac yerinden delip ilikken gogsune koy bebisin. sabaha kdr beklet. Bi de terine cok dikkat etmeliymis. Allah sifa versin yavrulara.
Arkadaşlar doktorlarınız bu teşhisleri nasıl koydu merak ettim ya... Korktum da.. Çok çok geçmiş olsun.. Benim oğlum da öksürüyordu bildiğiniz hani köh köh deriz ya derin derin... Pazartesi doktora götürdük önden arkadan göğsünü iyi bir dinledi boğazına felan baktı... Bişi vermeye gerek yok dedi.. Günde 3 - 4 defa ılık ıhlamur verin akşamları da allerset mi ne bi ilaç verdi bi çay kaşığı verin dedi şimdilik öyle gidiyoruz çok sık öksürmüyor ama siz böyle deyince korktum nasıl baktı da teşhis koydu dokytorunuz yazar mısnız ihmal etmekten korkuyorum oğlumu...
Canım ben pazartesi doktora sordum dedim afedersiniz ama bebekerin ishal olup olmadığını nasıl anlayacağız kıvamı nasıl olur dedim genelde hep sıvı oluyor dedim.. Bebeklerin kakası sıvı olur zaten katı olmaz dedi... Canım yani çok su gibi değilse korkma.. Benim oğlum da aynen söylediğin gibi yapıyor..
ikinizede çok geçmiş olsubn çok iyi anlıyorm sizi..
bizde 2 aylıkken bronşit olmuştuk..
3 gün hava verilmişti 4 iğne vurunmuştu ve antibiyotik kullanmıştık..
çok çok günlerdi oğlum öksürdükçe ciğerlerim parçalanıyordu..
bol bol ılık şeyler için bebeklere..
ıhlanur gibi..
birde teri üzerinde soğumasın sakın..
odaya soğan koymak iyiymiş onu bende duydum denemekte fayda var..
ben süreki buhar mak çalıştırmıştım çok faydasını görmüştüm
çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede iyileşir
Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallah
Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallah
Canım çok geçmiş olsun pekmezde verebilirsin çok az boğazına iyi gelir yiğit de hasta 15 gün oldu hala iyileşemedi ben pekmez ve ıhlamur veryrm çok şükür geniz akıntısı azaldı biraz havalar ısınmadıki çocuklarada yazık
Canım uyanmasını bekleme al kucagına uyurken emzır ozamanda emmıyomu. Benımkı uyanıyo ama uyanmadan emzııyorum genelde. Burada malt içecekler sütü cogaltıyo. Ben regl donemımde maltana içiyorum azalmıyo şükür. E tabı beslenme onemlı yeşillk bol su bana bunlar ıyı gelıyo.Kızlar merhaba yardım lütfen. Sütüm cidden azaldi. Sebebi de bebeğim geceleri emmiyor. Fosur fosur uyuyor. Gece yanaklari falan buz gibi. O emmedigi icin de sagmadim geceleri belki uyanir emer diye. Sonucta sutum azaldi tabi Sabah kalktigimda göğsüm bomboms gibi. Tarttirdim zayiflamis. ek gida da almiyo 7 aylik ama. Sutum artsin diye yapmadigim kalmadi ama bana yol su ve kilo olarak dondu. Napicam simdi ben(
Cnm öncelikle çok geçmiş olsun bu ara salgın var dikkat etmek lazım mercimek çorbası deneyebilirsin seviyolar geneldeArkadaşlar güzel dilekleriniz, tavsiyeleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum.
Beibişi hasta olan anneler, inşallah çabucak iyileşir bebişiniz.
Onların hasta olması insanın içini acıtıyor. Çok üzücü gerçekten
Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.
Oğlum biraz daha iyi gibi.
Maske ile verilen buhar rahatlatıyor
Balgamlı balgamlı öksürüyor, hırıltısı var, burnu akıyor ve tıkalı
Yüzü bembeyaz, iştahı yok.
Ihlamur aldım cok sevıyor ıcırıyorum onu.
Bu arada arkadaslar bana corba tarıfı verebılır mısınız?
ınternette cok kafam karısıyor
annem bugun un corbası yapacaktı
tarhana verıyoruz
yayla corbası verıyoruz
patates havuc+1adet sebze verıyoruz
farklı seyler vermek ıstıyorum
yoğurt ve mercimek çorbası cnmKızlar kızıma patates havuc sebze corbası dışında hangı corbayı verebılırım. Yavrum daha ufak. cok yüklenmek istemıyorum.
siz kaç yıldır burdasınızBizde istanbuldayız çok şükür inşallah hiç gitmeyiz
acı olursa bebişte sivilce yapıyor geçen gün ibrahim saraçoğlu söylmişti bende tecrübeyle sabitledimPulbibetr limon falan sutümden rahatsız edermı acaba kızımı
Ayy neresi çok merak ettim Van mıbize cikti kızlar hadi tahmin edin neresi cikti:)
Bu kürü bende duydum yapmak istiyorum ama emziriyorum sütüme acı etki edermi diyede korkuyorum.sen emziriyormusungece yatmadan yarım saat once 3 çorba kasıgı yoğurt yarım lımon 1 tatlı kasıgı pulbıber karıştırıp yıyorum
cnm yoğurt kürü göbek eriten kür zaten yap bak tavsiye ederim yukarda yazdım bebişde oturamıyor aslında daha nerde orda ben bi kereliğine bıraktım anlık yakaladılar pozu benim oğlum cok tembel daha tam dönmedi bile
Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ben doktor ek gıdaya başlayacaz deyince hastanenin diyetisyenine gönderdi bi ek gıda takvimi oluşturalım diye öyle yani özel bi doktorumuz yok özellere güvenmiyorumda :)Ankarada hangi doktormuş o şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?