2014 Kasım Anneleri

Ankarada hangi doktormuş o şaşırdımm

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Canım çok geçmiş olsun pekmezde verebilirsin çok az boğazına iyi gelir yiğit de hasta 15 gün oldu hala iyileşemedi ben pekmez ve ıhlamur veryrm çok şükür geniz akıntısı azaldı biraz havalar ısınmadıki çocuklarada yazık

İstanbul sark sayılmıyor mu? ben burda doğu görevimi yapıyorum aynı zaman da polisler de değisiyor mu durum acepHayırlı olsun vede hayırlısı olsun hakkınızda
Yok canım öğretmenlerin şarkıyla polislerin ki çok farklı. Bizşm şark ülkenin doğusu.. En batıda Şanlıurfa var mesela. Ya da kuzey illerden Sivas.

Arkadaşlar güzel dilekleriniz, tavsiyeleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum.
Beibişi hasta olan anneler, inşallah çabucak iyileşir bebişiniz.
Onların hasta olması insanın içini acıtıyor. Çok üzücü gerçekten
Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.
Oğlum biraz daha iyi gibi.
Maske ile verilen buhar rahatlatıyor
Balgamlı balgamlı öksürüyor, hırıltısı var, burnu akıyor ve tıkalı
Yüzü bembeyaz, iştahı yok.
Ihlamur aldım cok sevıyor ıcırıyorum onu.

Bu arada arkadaslar bana corba tarıfı verebılır mısınız?

ınternette cok kafam karısıyor
annem bugun un corbası yapacaktı
tarhana verıyoruz
yayla corbası verıyoruz
patates havuc+1adet sebze verıyoruz
farklı seyler vermek ıstıyorum

COK gecmıs olsun canım ıns hemen duzelır bebegın benım oglumda baya hasta kulakları bogazı bız de antıbıyotık kullanıyoruz bı suru surup alah yardımcımız olsun onlar hastalanmasın hıc

çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede iyileşir

Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallah

Çok geçmis olsun bebislerinize hemen iyilesirler insallah

Kızlar merhaba yardım lütfen. Sütüm cidden azaldi. Sebebi de bebeğim geceleri emmiyor. Fosur fosur uyuyor. Gece yanaklari falan buz gibi. O emmedigi icin de sagmadim geceleri belki uyanir emer diye. Sonucta sutum azaldi tabi Sabah kalktigimda göğsüm bomboms gibi. Tarttirdim zayiflamis. ek gida da almiyo 7 aylik ama. Sutum artsin diye yapmadigim kalmadi ama bana yol su ve kilo olarak dondu. Napicam simdi ben(

Canım uyanmasını bekleme al kucagına uyurken emzır ozamanda emmıyomu. Benımkı uyanıyo ama uyanmadan emzııyorum genelde. Burada malt içecekler sütü cogaltıyo. Ben regl donemımde maltana içiyorum azalmıyo şükür. E tabı beslenme onemlı yeşillk bol su bana bunlar ıyı gelıyo.

Kızlar kızıma patates havuc sebze corbası dışında hangı corbayı verebılırım. Yavrum daha ufak. cok yüklenmek istemıyorum.

Cnm öncelikle çok geçmiş olsun bu ara salgın var dikkat etmek lazım mercimek çorbası deneyebilirsin seviyolar genelde
Kızlar kızıma patates havuc sebze corbası dışında hangı corbayı verebılırım. Yavrum daha ufak. cok yüklenmek istemıyorum.
yoğurt ve mercimek çorbası cnm

Bu kürü bende duydum yapmak istiyorum ama emziriyorum sütüme acı etki edermi diyede korkuyorum.sen emziriyormusun

Ankarada hangi doktormuş o şaşırdımm
Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ben doktor ek gıdaya başlayacaz deyince hastanenin diyetisyenine gönderdi bi ek gıda takvimi oluşturalım diye öyle yani özel bi doktorumuz yok özellere güvenmiyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…