Emziriyorum ben bi zarar görmedim ama şimdi size de gormezsiniz diyemem pul biber çok az katarakda yapılabilir yoğurt ve limondan zarar gelmez zatenBu kürü bende duydum yapmak istiyorum ama emziriyorum sütüme acı etki edermi diyede korkuyorum.sen emziriyormusun
cnm yoğurt çorba sını ben söyle yapıyorum 1 çorba kaşığı pirinciiyice yumusayana kadar hasliyorum 2 yemek kaşığı yoğurt zeytinzeytinyağı 150 ml şu hepsi pisirilecek hazır mercimek de 1 kaşık mercimek aazcık patates azcık havuç zeytinyağı ve su pisirilip süzgeçten geçirilecek bu kadarYogurt ve mercımek corbasını nasıl yapıcam kızlaar
Keçiörendemisin bende bendeKeçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ben doktor ek gıdaya başlayacaz deyince hastanenin diyetisyenine gönderdi bi ek gıda takvimi oluşturalım diye öyle yani özel bi doktorumuz yok özellere güvenmiyorumda :)
En iyi yolu emzirmekKızlar merhaba yardım lütfen. Sütüm cidden azaldi. Sebebi de bebeğim geceleri emmiyor. Fosur fosur uyuyor. Gece yanaklari falan buz gibi. O emmedigi icin de sagmadim geceleri belki uyanir emer diye. Sonucta sutum azaldi tabi Sabah kalktigimda göğsüm bomboms gibi. Tarttirdim zayiflamis. ek gida da almiyo 7 aylik ama. Sutum artsin diye yapmadigim kalmadi ama bana yol su ve kilo olarak dondu. Napicam simdi ben(
Oranın acili berbat zaten bi tanıdık bize sıra alıyo hiç beklemiyoruz poliklnikten olunca doktorumuz sürekli değişiyo :).doktor doktordur diyoruz bizde memnunuz şükür hatta ayın 3 ünde oğluşum sünnet olcak küçük adam olcak teyzesi:)Keçiörendemisin bende bendebilmmki hiç götrmedim ben oraya 1 kere acile götrdm gittiğimize pişman etti doktor sinir oluyrm devletteki bu drların kaptisine bende kavga ettim hangi dr a gidiysnz orda işimiz düşerse aklımda olsun
Çalışan bayanlar hakkınız ödenmez valla ben çok zorla ıyorum evde olduğum halde yetişemiyorum ücretsiz aldım bende umarım dönebilirim geri işeOglum tatilde kilo aldi
Yavrum ben calisiytm diye ememio
Biberonda almio
Emse demek kilo alacak
Onun gelecegi icin calismaliyim
Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ben doktor ek gıdaya başlayacaz deyince hastanenin diyetisyenine gönderdi bi ek gıda takvimi oluşturalım diye öyle yani özel bi doktorumuz yok özellere güvenmiyorumda :)
Yaaa arkadaşlar dutlukta oturuyorum çaya gelin bigün ben çok sıkılıyorum evdeee:)BN simdi erzincandayim bi kaç ay sonra doncez ama ank da keciorendeyim bende canım
Canm sakin ol biz doğumdan beri kusuyoruz önce telaş yapma rota aşısı bize yan etki yapKızlar bana acil yardım rota aşımız vardı bugün son doz eve geldik oğlum çok kusuyo üstüm başım heryer battı ıkı kere yan etkisi mi yaşayan var mı bu dhrumu ilk kez böyle kustu üsüttü mü acaba
Dönünce inş canım siz de bana gelinYaaa arkadaşlar dutlukta oturuyorum çaya gelin bigün ben çok sıkılıyorum evdeee:)
Hmm anladım, yaa sünneti bizde düşünyrz nerde yaptrcaksınız ve hangi dr a siz memnun kalırsanz bizde giderz belkiOranın acili berbat zaten bi tanıdık bize sıra alıyo hiç beklemiyoruz poliklnikten olunca doktorumuz sürekli değişiyo :).doktor doktordur diyoruz bizde memnunuz şükür hatta ayın 3 ünde oğluşum sünnet olcak küçük adam olcak teyzesi:)
Bana çok yakınsınYaaa arkadaşlar dutlukta oturuyorum çaya gelin bigün ben çok sıkılıyorum evdeee:)
siz kaç yıldır burdasınız
Kızlar merhaba yardım lütfen. Sütüm cidden azaldi. Sebebi de bebeğim geceleri emmiyor. Fosur fosur uyuyor. Gece yanaklari falan buz gibi. O emmedigi icin de sagmadim geceleri belki uyanir emer diye. Sonucta sutum azaldi tabi Sabah kalktigimda göğsüm bomboms gibi. Tarttirdim zayiflamis. ek gida da almiyo 7 aylik ama. Sutum artsin diye yapmadigim kalmadi ama bana yol su ve kilo olarak dondu. Napicam simdi ben(
Pulbibetr limon falan sutümden rahatsız edermı acaba kızımı
Canım ben tripper luna zoo mama sandalyesi aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Hem uygun hemde kullanisli.tavsiye ederimKızlarr mama sandalyesi olarak hangi marka ne kullanıosunuz biz baby plus diny oyuncaklı aldık 50 tl ebebekten daha kurarken kırıldı yeni alcaz ama şimdi ne alsak karar vermiyorum yine e bebekte 200tlye baby plus var yorumlar iyi ama diğerindede yorumlar hep iyiydi sizlerin önerebileceği bişeyler var mı chicco Polly istyrm aslında ama çok pahalı dayanklı bişey olsa iyi olur çünkü bizimki kızıl kımıl
yok canım nirnalde uykusunda emziriyodum acmiyo ağzını istemiyo. Promalt bol su hepsini yapıyorum ama bebek emmeyince bi ise yaramiyo. Niye emmiyo ben onu anlamadim. Emzik gibi emiyo ama yutkunma ya da sut cekisi hissetmiyorum.Canım uyanmasını bekleme al kucagına uyurken emzır ozamanda emmıyomu. Benımkı uyanıyo ama uyanmadan emzııyorum genelde. Burada malt içecekler sütü cogaltıyo. Ben regl donemımde maltana içiyorum azalmıyo şükür. E tabı beslenme onemlı yeşillk bol su bana bunlar ıyı gelıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?