2014 Kasım Anneleri

Bu kürü bende duydum yapmak istiyorum ama emziriyorum sütüme acı etki edermi diyede korkuyorum.sen emziriyormusun
Emziriyorum ben bi zarar görmedim ama şimdi size de gormezsiniz diyemem pul biber çok az katarakda yapılabilir yoğurt ve limondan zarar gelmez zaten
Yogurt ve mercımek corbasını nasıl yapıcam kızlaar
cnm yoğurt çorba sını ben söyle yapıyorum 1 çorba kaşığı pirinciiyice yumusayana kadar hasliyorum 2 yemek kaşığı yoğurt zeytinzeytinyağı 150 ml şu hepsi pisirilecek hazır mercimek de 1 kaşık mercimek aazcık patates azcık havuç zeytinyağı ve su pisirilip süzgeçten geçirilecek bu kadar

Keçiörendemisin bende bende bilmmki hiç götrmedim ben oraya 1 kere acile götrdm gittiğimize pişman etti doktor sinir oluyrm devletteki bu drların kaptisine bende kavga ettim hangi dr a gidiysnz orda işimiz düşerse aklımda olsun

Kızlar bide şu kür var ama ben yapamadım icemedim çünkü yapmak isteyen yapsın çok etkili bu da 1 tl suyu kaynatıp içine 2 poşet yeşil çay 1 soda yarım limon sıkılıp gün boyu icilecek

En iyi yolu emzirmek
Uykuda almiomu gogsunu hic
Ben gecen hafta iZinliydim rahat rahat emdi bi hafta
Uzun aradan sonra gogsumun dildugunu hissettim

Emdikce artiyo ya
Yada sag uc saatte bi

Oranın acili berbat zaten bi tanıdık bize sıra alıyo hiç beklemiyoruz poliklnikten olunca doktorumuz sürekli değişiyo :).doktor doktordur diyoruz bizde memnunuz şükür hatta ayın 3 ünde oğluşum sünnet olcak küçük adam olcak teyzesi:)

Oglum tatilde kilo aldi
Yavrum ben calisiytm diye ememio
Biberonda almio
Emse demek kilo alacak
Onun gelecegi icin calismaliyim
Çalışan bayanlar hakkınız ödenmez valla ben çok zorla ıyorum evde olduğum halde yetişemiyorum ücretsiz aldım bende umarım dönebilirim geri işe

Kızlar bana acil yardım rota aşımız vardı bugün son doz eve geldik oğlum çok kusuyo üstüm başım heryer battı ıkı kere yan etkisi mi yaşayan var mı bu dhrumu ilk kez böyle kustu üsüttü mü acaba

BN simdi erzincandayim bi kaç ay sonra doncez ama ank da keciorendeyim bende canım

Canm sakin ol biz doğumdan beri kusuyoruz önce telaş yapma rota aşısı bize yan etki yap
Yaaa arkadaşlar dutlukta oturuyorum çaya gelin bigün ben çok sıkılıyorum evdeee:)
Dönünce inş canım siz de bana gelin

kızlar çorbalarınızın sıcaklığını nasıl ayarlıyosunuz ılıkmı sogukmu verıyosunuz?

Hmm anladım, yaa sünneti bizde düşünyrz nerde yaptrcaksınız ve hangi dr a siz memnun kalırsanz bizde giderz belki maşallah ona erkek olcak sıpalar

Gece Kalkıp sağabilirsin uyandırma bence uyku da enz az anne sütü kadar önemli

Canım ben tripper luna zoo mama sandalyesi aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Hem uygun hemde kullanisli.tavsiye ederim

Ay kızlar kızıma küçük gelen kıyafetlerını toparladm kaldrdm. Gercekten nekadrda büyümüşya.ama cok üzüldm hiç gıymedıgı kıyafetlerı bile var minnacık. Gıydiklerınıde en fazla ıkı kere gıymiştir. Hepsı yepyenı duruyo. İhtıyacı olan bırıne versemmı dıye düşünüyorum ama bıyandanda kızımın bebeklık anıları olarak kalsın istıyorum. Yada kardeşi olursa inş o gıyer dıye düşündüm.

yok canım nirnalde uykusunda emziriyodum acmiyo ağzını istemiyo. Promalt bol su hepsini yapıyorum ama bebek emmeyince bi ise yaramiyo. Niye emmiyo ben onu anlamadim. Emzik gibi emiyo ama yutkunma ya da sut cekisi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…