Uykuda emmiyo canimlilipit st: 41337120 .!.:En iyi yolu emzirmek
Uykuda almiomu gogsunu hic
Ben gecen hafta iZinliydim rahat rahat emdi bi hafta
Uzun aradan sonra gogsumun dildugunu hissettim
Emdikce artiyo ya
Yada sag uc saatte bi
Çok geçmiş olsun canımOglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
sagolasin ya gecenki tarifinle ilk defam yumurta yedi bebişim baskta tariflerin varsa seve seve deenermValla ben yiyorum artık acı ekşi
E bebekten joie marka aldım çok memnunum 250 liraydı 50 tl de hediye çeki 200 tl ye geldi yaniKızlarr mama sandalyesi olarak hangi marka ne kullanıosunuz biz baby plus diny oyuncaklı aldık 50 tl ebebekten daha kurarken kırıldı yeni alcaz ama şimdi ne alsak karar vermiyorum yine e bebekte 200tlye baby plus var yorumlar iyi ama diğerindede yorumlar hep iyiydi sizlerin önerebileceği bişeyler var mı chicco Polly istyrm aslında ama çok pahalı dayanklı bişey olsa iyi olur çünkü bizimki kızıl kımıl
oda güzelmişDoğdumuzdan beri
Ben pirinci önce iyice haşlıyorum.Yogurt ve mercımek corbasını nasıl yapıcam kızlaar
sagolasin ya gecenki tarifinle ilk defam yumurta yedi bebişim baskta tariflerin varsa seve seve deenermhic birsey yemiyor okadr cok ayrim yapiyorki bir yogurdu bile kac sekile sokuyorum yedrmek icin yumurtada bu tarif inşallah götürür biraz bizi:))
evet yogurdu ayran gibi yapinca iciyor ama corbayi ben pure gibi yapiyorum birazkoyu doysun diyede sivi tutarsam biraz mantikli sagolasin parmk yiyeck icin erken degilmisütün varsa yada mama yı Güzelce iciyorsa hiç kendini ve bebeğini üzmeden yavaş yavaş ilerle parmak yiyecekler yaparak bir yandan kendi beslenmesini destekleyip bir yandan sende besleyebilirsin mesela ben sabah Omleti kendi yemesine müsade ederken bir yandan loru yediriyorum veya yumurtayı haşlayıp ben yediriyorsam eline avokado veriyorum Çorba ve yoğurtu genelde bardakla içiriyorum öyle bi dene istersen
Bana 1 çay bardağı dedi sağlık ocağı ndaki ebe ama o kadar vermiyorum kusuyo yoksaGünlük nekadar su veriyorsunz kizlar bu ara kizimn cisi cok pis kokuyo susuzluktanmi diye dusundumde .sveriyorum surekli de kendi iciyo biraz dokuyo biraz iciyor
Cnm bende onu kullaniyorum küçük kavanoza sütü istiyorum 1 çay kaşığı yoğurt koyup geceden 10 saate ayarlayıp sabah dolaba kaldiriyorum akşam uzeride yediriyorum gayet güzel oluyo41340124 .!.:Arkadaşlar daha önce arzumun yoğurt makinesini kullanan arkadaş kimdi? Ben de bugün aldım ama maya miktarını bilemedim ayrıca ben bebeğimin kendi kendine yemesine müsade etmedim yemiyor düşürüyor bi daha yemiyor diye. Süt azalması benim de problemim uzun zamandır göğsümde hiç doluluk hissetmiyorum. Gündüz de Emziriyorum gece de. Gece mamaya gerek kalmıyor ama gündüz mama da takviye ediyorum ek gıda alımı az çünkü. Sadece kahvaltı da düzgün yiyor. Yarıma yakın yumurtasarısı labne ile karıştırıyorum . Sonra da 1 çay kaşığı pekmez . Onun dışında yoğurdu bi türlü beceremedim düzgünyiyemedi makine aldım bakalım hayırlısı. Çorba olarak da patates-havuç-kabak bir de makarna lütfenden bebek tarhanası aldım onu verdim. Meyveleri sırayla deniyorum. Pirinç unundan Muhallebi yapıyorum bazen. Ama bu ek gıda bende ciddi stres oldu. Ayyy ne çok yazdım bu arada
evet yogurdu ayran gibi yapinca iciyor ama corbayi ben pure gibi yapiyorum birazkoyu doysun diyede sivi tutarsam biraz mantikli sagolasin parmk yiyeck icin erken degilmi
buradaÖncelikle hasta olan bebişlere allahım şifa versin çok geçmiş olsun bi sorum olcak hoppala kullanan oldumu,kısa ömürlü bişey mi yani 1ay fln mı kullanıyo bebişler ?
Desteksiz mama sandalyesinde oturabiliyorsa eline aldığı birşeyi ağzına götürüyorsa sizin yemeklere sulanıyorsa hazır demektirkendi kendine beslenmesine müsade etmek hem özgüveninin artması hemde el göz koordinasyonun gelişmesi için güzel bir yöntem
Cigerlerini dinledi
Arkadaşlar doktorlarınız bu teşhisleri nasıl koydu merak ettim ya... Korktum da.. Çok çok geçmiş olsun.. Benim oğlum da öksürüyordu bildiğiniz hani köh köh deriz ya derin derin... Pazartesi doktora götürdük önden arkadan göğsünü iyi bir dinledi boğazına felan baktı... Bişi vermeye gerek yok dedi.. Günde 3 - 4 defa ılık ıhlamur verin akşamları da allerset mi ne bi ilaç verdi bi çay kaşığı verin dedi şimdilik öyle gidiyoruz çok sık öksürmüyor ama siz böyle deyince korktum nasıl baktı da teşhis koydu dokytorunuz yazar mısnız ihmal etmekten korkuyorum oğlumu...
Canım ben pazartesi doktora sordum dedim afedersiniz ama bebekerin ishal olup olmadığını nasıl anlayacağız kıvamı nasıl olur dedim genelde hep sıvı oluyor dedim.. Bebeklerin kakası sıvı olur zaten katı olmaz dedi... Canım yani çok su gibi değilse korkma.. Benim oğlum da aynen söylediğin gibi yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?