Hayirli sabahlar canım.ben üç senedir Tutamıyordum ya hamile ya emziriyor oluyodum ee borçlarından birikti.nasip olursa ve Rabbim güç kuvvet versin tutmak istiyorum inşallah sütüm de azalma olmaz.Günaydın kızlar
Oruç tutmayı düşüneniniz var mı? Tüm gün susuz kalınca süt de cok azalma olur mu ki :s tutmasam diyorum huzursuzum borçlar birikiyor iyice. Gerçi tutunca da sütden dolayı huzursuz olucam.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Günaydın kızlar
Oruç tutmayı düşüneniniz var mı? Tüm gün susuz kalınca süt de cok azalma olur mu ki :s tutmasam diyorum huzursuzum borçlar birikiyor iyice. Gerçi tutunca da sütden dolayı huzursuz olucam.
Cigerlerini dinledi
Kan tahlili ve ciger filmi cekildi. Zaturre baslamis dedi. hic disari bile çıkaramadım neden olmuş bu kdr dedim. Hava yoluyla gecer dedi. Hasta hasta evimize cok gelip giden oldu. Sanirim ondan. Bisey olmaz inşallah seninkine ilerlemeden ilac almissiniz. Hiriltili nefes almaya baslarsa götür hemen dra.
Perim günaydın, çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar...
Oğlum dün daha kötü oldu... İyiye gitmesini istedikçe daha kötü oluyor... Öksürüğü aynı şiddette derin derin öksürüyor biraz sıklaştı araları... Burnu çok tıkanmaya başladı nefes almakta zorlanıyor.. Buhar veriyorum ıhlamur kekik dut kurusu ılık ılık veriyorum ama fayda mı etmiyor anlamıyorum... Ciğerine inecek diye ödüm kopuyor belki de indi : S Daha ne yapabilirim öksürüğünü hafifletmek geçirmek için bişi biliyorsanız söyleyin nolur
canım uyandırıp ver emerken uyusun gündüzleri de sık sık emzir bulgur pilavı yeşillik bol su ve incir bunlardan yemeye çalışKızlar merhaba yardım lütfen. Sütüm cidden azaldi. Sebebi de bebeğim geceleri emmiyor. Fosur fosur uyuyor. Gece yanaklari falan buz gibi. O emmedigi icin de sagmadim geceleri belki uyanir emer diye. Sonucta sutum azaldi tabi Sabah kalktigimda göğsüm bomboms gibi. Tarttirdim zayiflamis. ek gida da almiyo 7 aylik ama. Sutum artsin diye yapmadigim kalmadi ama bana yol su ve kilo olarak dondu. Napicam simdi ben(
tekrardan doktora götür bence canım ilaç kullanması gerek.burnunu sürekli burun aspiratörüyle aç canım hem öksürük hem burun tıkanıklığı çok zor sürekli açık tutmaya çalışGünaydın arkadaşlar...
Oğlum dün daha kötü oldu... İyiye gitmesini istedikçe daha kötü oluyor... Öksürüğü aynı şiddette derin derin öksürüyor biraz sıklaştı araları... Burnu çok tıkanmaya başladı nefes almakta zorlanıyor.. Buhar veriyorum ıhlamur kekik dut kurusu ılık ılık veriyorum ama fayda mı etmiyor anlamıyorum... Ciğerine inecek diye ödüm kopuyor belki de indi : S Daha ne yapabilirim öksürüğünü hafifletmek geçirmek için bişi biliyorsanız söyleyin nolur
Selam kızlar, uzun zaman oldu siteye giremiyordum, umarım herkes iyidir.
Perim günaydın, çok geçmiş olsunDoktora götürdün mü, ciğerlerini dinledi mi?
tekrardan doktora götür bence canım ilaç kullanması gerek.burnunu sürekli burun aspiratörüyle aç canım hem öksürük hem burun tıkanıklığı çok zor sürekli açık tutmaya çalış
canım ben gündelik hayatta o kadar çok acı tüketiyorum ki hiç de birşey olmuyo:))Bu kürü bende duydum yapmak istiyorum ama emziriyorum sütüme acı etki edermi diyede korkuyorum.sen emziriyormusun
vücut balgamı dışarıya atmaya çalışıyordur o yüzden sıklaşmıştır öksürüğü o zaman canım bol su ve ıhlamura devam et canım normalden daha sık ver suyu anne sütünü falan ki boğazı balgamı yumuşayıp daha rahat çıkartabilsin canım
Doktor sadece alerjik bir ilaç vermişti canım uyumadan bir saat önce verin dedi o da sanırım gece öksürük yapmasın diye bugün de böyle olursa götürürüz
ılık her zaman en iyisidir canım :)kızlar çorbalarınızın sıcaklığını nasıl ayarlıyosunuz ılıkmı sogukmu verıyosunuz?
canım dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olmasın bol bol su ver.Günlük nekadar su veriyorsunz kizlar bu ara kizimn cisi cok pis kokuyo susuzluktanmi diye dusundumde .sveriyorum surekli de kendi iciyo biraz dokuyo biraz iciyor
Benim oğlum da gün içinde çok emiyor anne sütü ağırlıklı besleniyor. ek gıdaya 6 aydan sınra gectık tam bir düzen oturmadı. Deniyim birkaç gün diyorum ama bakalım.valla ben bunu bayadır düşünüorum napıcam bilemiorum makine kiraladım temmuza kadar devam ediyodu su içmezsem süt çıkıcağını sanmıorum sağmazsam makinem da boşa gidicek çocuk akşama kadar süt alamıcak şuan gene idare ederi kadar çıkıyo.
Hoşbulduk canım, evde telden giremiyordum, işyerinde de problem var, siteye bile hiç giremedim aylarca. Oğlum da büyüyor işte, 7 aylık oldu. Geniz akıntısı ciğerlerde birikiyor ve onu atmaya çalışıyordur belki canım. Burnunu sürekli aspiratörle tamizle, burnun açık olması önemli. Emziriyorsan eğer daha sık emzir, bol bol su ver. Ihlamura devam et. Ama yine de detayları atlamamak için tekrar bi ciğerleri dinlense iyi olur tatlım bence. Burun tıkanıklığı için okaliptus yağını ılık suya damlatıp ortamda bulundur. Ya da yakasına damlatılan damlalar var okaliptuslu, onlardan da deneyebilirsin.
Merhaba hoşgeldin kayıpsın nerelerdesin canım sen? Nasılsın bebiş nasıl iyi mi? Benim oğlum hasta ya 1 hafta önce felan hafif öksürük vardı haftasonu ik gün de dışardaydık buranın rüzgarı sağolsn hiç eksik olmuyoır.. Pazartesi götürmüştük canım doktor ciğerlerini uzun uzun dinledi ama ilaca gerek görmedi ıhlamur felan verin dedi.. Ne bileyim ya çok derin öksürüyor burnu tıkalı uyuyamıyor bi atlatamadık daha ne yaparım bilemedim..
ben bu yıl tutmayı düşünmüyorum canım sütüm kesilir diye korkuyorum borçumu daha sonra tutcamGünaydın kızlar
vücut balgamı dışarıya atmaya çalışıyordur o yüzden sıklaşmıştır öksürüğü o zaman canım bol su ve ıhlamura devam et canım normalden daha sık ver suyu anne sütünü falan ki boğazı balgamı yumuşayıp daha rahat çıkartabilsin canım
Hoşbulduk canım, evde telden giremiyordum, işyerinde de problem var, siteye bile hiç giremedim aylarca. Oğlum da büyüyor işte, 7 aylık oldu. Geniz akıntısı ciğerlerde birikiyor ve onu atmaya çalışıyordur belki canım. Burnunu sürekli aspiratörle tamizle, burnun açık olması önemli. Emziriyorsan eğer daha sık emzir, bol bol su ver. Ihlamura devam et. Ama yine de detayları atlamamak için tekrar bi ciğerleri dinlense iyi olur tatlım bence. Burun tıkanıklığı için okaliptus yağını ılık suya damlatıp ortamda bulundur. Ya da yakasına damlatılan damlalar var okaliptuslu, onlardan da deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?