2014 Kasım Anneleri

Hayirli sabahlar canım.ben üç senedir Tutamıyordum ya hamile ya emziriyor oluyodum ee borçlarından birikti.nasip olursa ve Rabbim güç kuvvet versin tutmak istiyorum inşallah sütüm de azalma olmaz.

valla ben bunu bayadır düşünüorum napıcam bilemiorum makine kiraladım temmuza kadar devam ediyodu su içmezsem süt çıkıcağını sanmıorum sağmazsam makinem da boşa gidicek çocuk akşama kadar süt alamıcak şuan gene idare ederi kadar çıkıyo.

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSIN BAKALIM BEBİŞLER NASIL..
HASTA OLAN BEBİŞLER VAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ONLARA KIYAMAM BİRAN ÖNCE İYİLEŞSİNLER.

Anladım canım.. Dün daha kötü oldu.. Yani nefes alırken bazen hırıltı oluyor da burnu tıkalı olduğu için burnundan geliyor yani.. Dün sizi okudum ya panik oldum gittim sırtından göğsünden dinliyorum oğlumu nefes alıp verirken sanki hırıltı oluyor kendi kendime manyak oldum of

Günaydın arkadaşlar...
Oğlum dün daha kötü oldu... İyiye gitmesini istedikçe daha kötü oluyor... Öksürüğü aynı şiddette derin derin öksürüyor biraz sıklaştı araları... Burnu çok tıkanmaya başladı nefes almakta zorlanıyor.. Buhar veriyorum ıhlamur kekik dut kurusu ılık ılık veriyorum ama fayda mı etmiyor anlamıyorum... Ciğerine inecek diye ödüm kopuyor belki de indi : S Daha ne yapabilirim öksürüğünü hafifletmek geçirmek için bişi biliyorsanız söyleyin nolur

Selam kızlar, uzun zaman oldu siteye giremiyordum, umarım herkes iyidir.

Perim günaydın, çok geçmiş olsun Doktora götürdün mü, ciğerlerini dinledi mi?

canım uyandırıp ver emerken uyusun gündüzleri de sık sık emzir bulgur pilavı yeşillik bol su ve incir bunlardan yemeye çalış

tekrardan doktora götür bence canım ilaç kullanması gerek.burnunu sürekli burun aspiratörüyle aç canım hem öksürük hem burun tıkanıklığı çok zor sürekli açık tutmaya çalış

Selam kızlar, uzun zaman oldu siteye giremiyordum, umarım herkes iyidir.

Perim günaydın, çok geçmiş olsun Doktora götürdün mü, ciğerlerini dinledi mi?

Merhaba hoşgeldin kayıpsın nerelerdesin canım sen? Nasılsın bebiş nasıl iyi mi? Benim oğlum hasta ya 1 hafta önce felan hafif öksürük vardı haftasonu ik gün de dışardaydık buranın rüzgarı sağolsn hiç eksik olmuyoır.. Pazartesi götürmüştük canım doktor ciğerlerini uzun uzun dinledi ama ilaca gerek görmedi ıhlamur felan verin dedi.. Ne bileyim ya çok derin öksürüyor burnu tıkalı uyuyamıyor bi atlatamadık daha ne yaparım bilemedim..

tekrardan doktora götür bence canım ilaç kullanması gerek.burnunu sürekli burun aspiratörüyle aç canım hem öksürük hem burun tıkanıklığı çok zor sürekli açık tutmaya çalış

Doktor sadece alerjik bir ilaç vermişti canım uyumadan bir saat önce verin dedi o da sanırım gece öksürük yapmasın diye bugün de böyle olursa götürürüz

Doktor sadece alerjik bir ilaç vermişti canım uyumadan bir saat önce verin dedi o da sanırım gece öksürük yapmasın diye bugün de böyle olursa götürürüz
vücut balgamı dışarıya atmaya çalışıyordur o yüzden sıklaşmıştır öksürüğü o zaman canım bol su ve ıhlamura devam et canım normalden daha sık ver suyu anne sütünü falan ki boğazı balgamı yumuşayıp daha rahat çıkartabilsin canım

Benim oğlum da gün içinde çok emiyor anne sütü ağırlıklı besleniyor. ek gıdaya 6 aydan sınra gectık tam bir düzen oturmadı. Deniyim birkaç gün diyorum ama bakalım.

Ben de birde ıkı cocuk var. Kızımı krese devam ettirmeyi düşünüyorum bayrama kadar ama sıkılırsa gitmez. Dün gitmedi kardeşini de uyutmadı bütün gün gürültüden. Yardıma gekicek kimsem de yok. Oruçlu iken ikisiyle nasıl başedicem bilmiyorum kafam bir dünya .

Y ycl2012 sende de iki tane var cnm. Allah kolaylık versin umarım sana yardım eden birileri vardır. Tek cocuk hiç cocuk derlerdi doğruymuş gerçekten.

Hoşbulduk canım, evde telden giremiyordum, işyerinde de problem var, siteye bile hiç giremedim aylarca. Oğlum da büyüyor işte, 7 aylık oldu. Geniz akıntısı ciğerlerde birikiyor ve onu atmaya çalışıyordur belki canım. Burnunu sürekli aspiratörle tamizle, burnun açık olması önemli. Emziriyorsan eğer daha sık emzir, bol bol su ver. Ihlamura devam et. Ama yine de detayları atlamamak için tekrar bi ciğerleri dinlense iyi olur tatlım bence. Burun tıkanıklığı için okaliptus yağını ılık suya damlatıp ortamda bulundur. Ya da yakasına damlatılan damlalar var okaliptuslu, onlardan da deneyebilirsin.

ben bu yıl tutmayı düşünmüyorum canım sütüm kesilir diye korkuyorum borçumu daha sonra tutcam

Emmiyor canım uzun zaman oldu bırakalı... İnşallah öyledir canımmm

Maşallah... Ne çabuk geçiyor zaman...
Tonimer sıkıyorum ara ara o da hapşuruyor burnunu akıtıyor iyi oluyor.. Bugün de böyle olursa götürürüm canım moralim acaip bozuk ya inan ona canımı sıkmaktan migrenim tutuyor iki akşamdır.. Geçirseydik bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…